Juiced 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
::: ...the life is too short ... take a chance! ::: ::: GoKart racer, StreetRacer, Tuning fun ::: ::: Formula1, WRC, TopGear and FifthGear watcher :::
Már írtam 1x énis hogy sztem helycsere lesz a 2 játék közt.
Sztem lehet lesz egy olyan feeling a PS mint a J1 anno. Sõt!
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
::: ...the life is too short ... take a chance! ::: ::: GoKart racer, StreetRacer, Tuning fun ::: ::: Formula1, WRC, TopGear and FifthGear watcher :::
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Milyen nev alatt fogsz futni ? na azt ird le.
Jah, kulon koszonet a linkert Gabesz!
Itt egy kis elõzetes a pro stretrõl azt mondják nem lessz rossz bár mindegyik NFS-re azt mondják.
http://www.gamestar.hu/vrrrmmm-vrrrmmm-pro-striiiiiiiiiit-gstv.html
amugy én is wacilálok h melyiket wegyem +, a j2-t wagy a nfsps-et, me kell wmi online racing/tuning cucc, a pt beta-t toltam, jo wolt, amugy autos cuccokban is jo wok, azaz +látjuk, pt-ben jo woltam, persze woltak akik arra mentek h kilöködjenek mindenkit, néha összejött nekik, de amugy jo kis cucc az is, de azért nekem wmi komolyabb kell
Nos, ahogy "rikimen" is fogalmazott kivancsian varjuk mennyire vagy utokepes online. A pontok nem annyira erdekesek de maga a jatek elmenye az szamit.
A regi csapatbol naponta latom jatszani snoopot, csak valahogy allandoan elkeruljuk egymast pedig szivesen jatszanek vele tobbet mert jol vegzi a dolgat. Szamomra ez a jatek online egy orok klasszis marad; szep grafika de persze lehet akar kritikalni is, jo fizika keves arcade beutessel, egyszoval orokzold jateknak talalom. Komolyan sajnalom hogy sokan elfelejtettek mar ezt a jatekot pedig nem a pontok szamitanak hanem a hangulat. Emlekszem voltak kis haboruzgatasok, szamoltuk a pontokat ki mennyit gyujtott egy "war" alatt, osszegyultunk minden hetvegen es sokat dumaltunk skype-on szoval tartottuk a kapcsolatot; mar csak azert is megerte jatszani.
... erre itt van a masodik resz ami egy abszolut felresikerult jateknak bizonyul mar a demo lattan meg ha nemhivatalos is, szoval errol mar sokan letettunk, igyhat egyetlen halovany remenysugarunk a sokunk altal nem kedvelt NFS szerianak a legujabb udvoskeje a ProStreet ... de tul nagy durranas az sem lesz velemenyem szerint elvegre NFS.
<#gonosz3>#gonosz3>
másrész viszont itt hiába rakod fel a spoilereket..a body kit-et..semmit nem érsz vele..csupán csak optikai tuning...
gtr2ben viszont kemény setup háború megy..
Corvette C5Rel megyek (Michelin gumikkal..mert az sem mind1) most a bajnokságban..
Én 1:44et megyek monzán saját setuppal..
van aki 1:42t megy..C5Rel..ugyan azzal az autóval..csak a váltó áttátele más..
Se az NFS sem a Juiced nem tartalmaz ilyen lehetõséget..
sajna ez van..
UG2es fizikával kurvajó game lenne...de így..
A GTR2 be nagyreszt 550-est hajtok, elobe nem vezettem meg ilyet, talan majd egyszer de akkor sem egy competition verzsont hanem talan egy sima utcait, az is eleg, de velemenyem szerint nincs az a szim. ami abszolut valojaba tukrozne azt amilyen elobe, meg a hidraulikus szek sem!
Egyszoval filozofalhatunk reggeltol estig ...
1ezzünk ki 50-50ben..és nem vitázok veled 😊
GTR GTR2 GTL LFS RBR ezek számítanak szimnek..
ez a játék csak szeretné elérni a szimulátor szintet..
nevezhetjük szimulátort emuláltak bele..ami némi nehézséget ad a gaménak.
de ebbe ne menjünk bele..
valószinüleg se te se õ se én nem fogok 700pacis Vájpõrben ülni...
de 1 VFTSt sem könnyû megfogni..az tény 😊
Mennyit jatszottal az elso reszel? Online jatszottal es ha igen milyen nev alatt futottal ?
Komolyan mondom azt hittem a Carbon után már nem lesz több ilyen siralmas fizikájú játék.
Itt volt nekünk az Underground 1 megalapozva a tuner játékokat valami fantasztikusat robbantott. Talán a motorhangok nem passzoltak, de minden más egyben volt. Erre rátettek egy lapáttal és megjelent az U2. Maga a menyország. Arcade is tuner is, nagyon eltalált driftel és fizikával széles tuning lehetõségekkel, stb.
Aztán kipróbáltam a Juiced 1 et, elsõre elszörnyedtem. De minél többet játszottam vele annál jobban szerettem meg. Sok-sok autó ugyancsaak jó vezethetõség (jó beállítás kérdése) és izgalmas versenyek (neten multi).
Talán ez volta csúcspont három top tuber autós játékkal.
Erre jön a MW rettenet és a Carbon szörmedvény. Ezeket inkább nem is rélszletezem mert még mindg rémálmaim vannak. Sok közük az autós játékokhoz ugyanis nem volt. Még az NFS1 nek is különb volt a fizikája 😊 A Juiced 2-t pedig carbon folytatásnak érzem és félek a PS se fog elcsábítani.
a Winows lefagyott fagyás közben...
<#wilting>#wilting>
Szabi ... a tied meg ha nem indul el egy 9es csaladu videokarival akkor javaslok egy driver frissitest, ha akkor sem indul el egyebb gond van.
<#vigyor5>#vigyor5>
Suzuki Swift GL 1.3
pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac
GIGABYTE GA-MA69G-S3H
AMD Athlon 64 X2 4000+ 2*215kb Socket AM2
KINGMAX TinyBGA 1024Mb DDR2 800Mhz
SAPPHIRE HD2600XT 256MB HTD DDR3 Full PCIE
AMD Athlon64 X2 4200+ | Gigabyte GA-MA69G-S3H | 2x1GB Kingmax DDRII-800MHz | Geforce 8600GT 256 GDDR3 | Samsung - 400GB | Maxtor - 200GB | Pioneer DVR - 212 D |
illetve a az a config amin elfutt nagyon szépen?
AMD Athlon64 X2 4200+ | Gigabyte GA-MA69G-S3H | 2x1GB Kingmax DDRII-800MHz | Geforce 8600GT 256 GDDR3 | Samsung - 400GB | Maxtor - 200GB | Pioneer DVR - 212 D |