Juiced 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
így inditásnál kifagy..
off: 20 ezer hufért lehet kapni jó SM3as kártyát ? <#vigyor3>#vigyor3>
Vagy lehet h én a demóban nagyon levettem a csúszkát. <#idiota>#idiota>
Hazamek munkából, remélem a REVTT-n (amcsi) fönn vann, most fizettem paypalon keresztül feltöltést. <#hehe>#hehe>
1. optimalizálatlan
2. új csávesz készítésénél csak etióparcú embert lehet létrehozni , semmi nagydarab muksót
3. mézeskalács és cukormázos aszfalt...
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
A demo nekem sem jött be, kis idõ után repült is a géprõl 😊
Napersze csodát nem kell várni, de pl a ProStreetnél mérföldekkel jobb szerintem.
Aki kedveli az arcade cuccokat ne hagyja ki, én személy szerint nagyon kellemeset csalódtam bent a kipróbálható verzió után.
Csináltam 1-2képet
A fehér pöttyök szvsz VGA driver gond miatt jönnek elõ. Sajna még a nincs a kártyámhoz normális meghajtó progi.
Sebességgond nincs, 30 fps a limit, azt szépen tartja.
és sajnos a juiced2 is ilyen, a legnagyobb baja a tovább butitott irányitás, még könnyedebb, még árkádosabb ... 😞 a juiced1 elsõ demoja jó volt anno régesrégen, azóta csak butul a franchise 😞 a grafika szinesebb és csillogóbb, mint eddig, sztem ez sem éppen elõny. a játékmenet, ami sztem továbbra is rendben van, ez az egyetlen amiért jó játszani! legalábbis kevésbé unalom, mint egy PS
(J2-t x360-on néáztem, PC-s még nincs meg)
Forza.
Asrock P67 Fatality,SB 2500K/4500Mhz,Corsair 2x2048 KIT 2133MHz CL9-10-9-25, Asus HD5870 1024MB GDDR5 Voltage Tweak PCI-E, 900/5000Mhz.Samsung SATA2 2x1TB F1,Audigy4,Cooler Master M620,S27A550H
Én a drifteket minden autos játékban kötelezö kattogásnak veszem ,megcsinálom öket mert muszály de nem jönnek be.
A jatekot december elejere josoljak lassan megtalalhato majd a boltokba is; kivancsian varjuk milyen valtozasokat osztonzott a konkurens NFS😛S a Juiced masodik reszebe.
::: ...the life is too short ... take a chance! ::: ::: GoKart racer, StreetRacer, Tuning fun ::: ::: Formula1, WRC, TopGear and FifthGear watcher :::
de rácson miért pattogna ?
gondolom nem félméteres lyukak vannak rajta..
Csak számomra akkor is nevetséges a rácson drift,nemtom milyen alapja lehet annak hogy az autó macskakõszerüen pattog (legalábbis azon a rácson kéne)drift közben..😊
Amúgy kíváncsian várom az 1 bejött...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
::: ...the life is too short ... take a chance! ::: ::: GoKart racer, StreetRacer, Tuning fun ::: ::: Formula1, WRC, TopGear and FifthGear watcher :::
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n