174
-
#14 Hálistennek annyira nem hülye a nép, hogy ilyen sz@rt vegyen... -
#13 Ha mp3 lejátszó, akkor csakis olyan cégtől, aki már kiadott a kezei közül valamilyen audio technikát. Még ezen belül is vannak ócskák, a hozzáértők jó hogy sandán tekintenek az apple meg a microsoft ki tudja milyen tervezésű cuccaira. Nekem a mostani sony előtt volt JVC és Samsung felsőárkategóriás mp3 playerem (2-2 hétig).
Kiváncsi vagyok, billgéc elborult elméjében mikor fogan meg, hogy ő most betör a pékárú és mosógép piacra is, természetesen monopolhelyzeti céllal. Pénze van rá... -
RedStorm #12 Ja ,ert az e-Ronixnak meg a többi ótvar gagyi cuccnak aztán több köze van az audiotechnikához mint az iPodnak vagy a Zune*nak. LOL.. -
#11 Ha zenelejátszót akarsz venni nem ilyen ipod meg zune féle közenincs az audiotechinkához féle cégek cuccait vegyed. Mert egy ismeretlenebb cucc többet tudhat, olcsóbban is(mert nem reklámozzák orrba szájba, azt se kell megfizetned). -
#10 szerintem meg a célhardver a nyerő. -
BStage #9 rosszul tudod, simán lejátsza az mp3-akat, aac-t, drm nélküli wma-t. -
wanek #8 LOL!
PDA a nyerő :) A többi csak megagagyi ótvaros szar. -
whatever #7 zune-nál nem tudom, iPodnál nem csak a zeneboltból lehet -
strogg #6 Én úgy tudom, hogy a zeneboltból tudod csak beszerezni a zenét a lejátszóra.
Szóljatok, ha rosszul tudom. -
whatever #5 strogg, iPodon nincs lekorlátozva a lejátszás, nem csak vásárolt számokat tudsz rátölteni és sima mp3 zenéket is le tud játszani az otthoni cuccokból, csak iTunes kell a feltöltéséhez. -
#4 Amíg le van korlátozva a lejátszás, ráadásul csak "venni" tudom a zenét, az otthoni mp3 gyűjteményt nem lehet rámásolni addig érteleme számomra nincsen.
lol, de rossz Alap gondolat. Miért vehyen az ember mp3 lejátszót?
- Mert feltehetően van "pár" zenéje, ami ilyen formátumban van és szeretné útközben is hallgatni?
Tehát Micro$oft gondolkodása alpján az fog venni mp3 lejátszót akinek kevés mp3 fájljai vannak, és majd a neten fogja ezeket megvenni... OMG -
strogg #3 Amíg le van korlátozva a lejátszás, ráadásul csak "venni" tudom a zenét, az otthoni mp3 gyűjteményt nem lehet rámásolni addig érteleme számomra nincsen.
Majd ha ezek meg lesznek oldva, akkor viszont jobban megéri mint egy ipod. -
#2 pf lol... -
roliika #1 Adják olcsón akkor veszik majd. Ha nem akkor úgy járnak mint az X dobozzal.