174
-
Indigo #94 "közel ugyanannyiért, esetleg egy kicsit többért sokkal jobb, hasznosabb, sokrétűbb eszközt vásárolhat (PDA)"
Én elfogadom azt az érvelést, hogy akinek nem kell más csak egy zenelejátszó, az minek szarakodjon PDA-val, mikor egyszerűbb megnyomni egy gombot, mint állandóan menükben szarakodni... És még jól is néz ki az iPod (hajrá sanyix! /flame on :)) -
Indigo #93 Tehát akkor hülye valaki, ha sok pénze van, és azt nem úgy költi el, ahogy te gondolod... -
Indigo #92 Na gyerekek, kinek erősebb az apukája? :) -
wanek #91 Úgy látszik, hogy elkerülte a figyelmedet a #80-as hozzászólásom. Csak neked, és csak most, ismét: "Ha valakinek csupán MP3 lejátszásra van igénye, akkor arra sokkal olcsóbb megoldások is vannak, mint az ipod, vagy a zune."
PS: nem attól "hulye bunko az illeto", ha MP3 lejátszót vesz valaki, hanem attól, ha azért feleslegesen sok pénzt dob ki értelmetlenül (ipod, zune), holott közel ugyanannyiért, esetleg egy kicsit többért sokkal jobb, hasznosabb, sokrétűbb eszközt vásárolhat (PDA). -
#90 De jol elvagytok. Amugy Wanek, el tudod kepzelni, hogy valakinek nem kell egy PDA? El tudod kepzelni, hogy valakinek mas tetszik mint neked, ugy, hogy kozben nem hulye bunko az illeto? -
wanek #89 Kisfiam! Én akár havonta vehetnék egy ipodot, mert megtehetem, de kell a francnak. Vagyis egyáltalán nem zavar, hogy van ipodod. Neked való. -
BRobee #88 De zavar, hogy Ipodom van...:) Vagy csak az, hogy megtehetem?:) -
BRobee #87 Ha a pénz van a középpontban, akkor teljesen egyetértek! Valaki így, valaki úgy dönt... A Zune sztem úgy tudna villanni, ha olcsóbb lenne, mint az Ipod. -
wanek #86 Tulajdonképpen igazad van. Tényleg az ilyen agyatlanoknak való az ipod, mint te. -
wanek #85 Ha az ember kiad egy csomó pénzt, akkor ne ilyen gagyira, mint az ipod, vagy a zune, hanem egy sokkal hasznosabb PDA-ra érdemes. -
BRobee #84 Figy, én bevallottam, hogy én basztam el. De Te veszed a fáradtságot, hogy keresgess és azzal vágj vissza, hogy neked legyen igazad. Nem jó fasszal vered a csalánt... Amiben igazam van, afelett meg szépen elsiklassz. Nem szeretem a negrót, inkább a Tic-Tac;)
Jó csalánozást cica:) csöcs -
wanek #83 Nálad volt a probléma, ezért én vagyok a láma. Gratulálok! Ugye világít a Negro a szádban? Nevetséges vagy. -
BRobee #82 Pontosan, mindenki maga dönti el, hogy mit vásárol. Te PDA mellett döntöttél, én Ipod mellett... De Te összeméred a PDA-t egy MP3 lejátszóval, ne tedd, nem egy kategória. -
BRobee #81 MEGALOL, nem az Ipod volt a szar, hanem az én rendszeremben volt a probléma. Gyerünk kis magyar gyerünk. Turkálj még:)) Jajj de láma vagy vazeg...:DD -
wanek #80 Laptopot nehéz zsebre tenni :) PDA-t lehet...
Mivel a PDA-m előtt már volt MP3 lejátszóm, ezért nem annak vettem. De mivel a PDA-m MP3 lejátszásra is alkalmas, ezért minek vinnék MP3 lejátszót is magammal?
Ha valakinek csupán MP3 lejátszásra van igénye, akkor arra sokkal olcsóbb megoldások is vannak, mint az ipod, vagy a zune.
PS: nem volt semmilyen személyeskedés. Üldözési mániád van? Vagy sündisznót reggeliztél? -
BRobee #79 Na jó magyar szokás szerint megy a személyeskedés. Gyorsan írtam, írtam ami jött. sry Következő hsz-nál anyámat fogod szidni? Nembaj, köszi jól van. Én véleményt mondtam és nem azt, hogy vegyél egy Ipodot. Ja és pszt. Egy laptop is sokkal több mindenre alkalmas mint egy Ipod. Te a PDA-t úgy vetted, mint egy mp3 lejátszó? Naugye. Itt most egy kicsit képzavarban vagy, mert nem PDA-ról van szó, hanem MP3 lejátszóról.
Puszillak vÁnneck (jajj nem használtam helyesírásellenőrzőt) -
wanek #78 Idézet egy általad megnyitott topicból:
"Haliho!
A nyáron vettem egy iPod Photo-t és hozzá egy dockot, mivel milyen szupi, hogy tv-re is ki tudom "vetíteni a képeket". De van egy apró probléma... Amikor slideshowként ki akarom vetítettni, kiírja, hogy kérem töltse fel megfelelő méretben a képeket, mert ez így nem correct. Mondhatom remek, amit csak az iPhoto nevezetű progival lehet megtenni, de nincs free, trial verzió belőle. Ti hogy oldottátok meg? Előre is köszi a segítséget."
Jó is ez az ipod... MEGALOL!!!!!!!!!!!! -
wanek #77 Más: az összes sok Giga HDD-d elbújhat az SD kártyáim mellett, mert azokat simán tudom használni a PDA-ban, asztali gépben, kártyaolvasóban, mobilban, fényképezőgépben... -
wanek #76 Ha már az Audi-drága hasonlatodnál maradunk, meg kell valljam neked, hogy a PDA-m drágább volt... Tehát az inkább egy Bentley :) Viszont összehasonlíthatatlanul sokkal több mindenre alkalmas, és jobb, mint az ipodod.
PS: szerintem használj Firefox-ot és helyesírásellenőrzőt, mert borzasztó, ahogy írsz! -
BRobee #75 Pont kitértem arra, hogy nem azért vettem meg, mert marketingje fogott meg. Hanem mert megtetszett és utána tapasztalatból mondom, hogy jó és mostmár én is az Ipodfeelingű emberek közé tartozom. De a hasonlatot pedig félreértetted. Az Ipod lenne az audi, mivel kibaszott drága, de ha gyüjtessz rá, akkor jobban fog tetszeni, mint a suzuki...Pedig mindkettőben van fűtés, klíma, cd lejátszó és még mennek is...
Nem akarok rábeszélni senkit, csak a tapasztalataim azt mondják, hogy aki utálja, annak nem volt.(ha igen, akkor rossz tapasztalattal) Egy baráti társaságban egy csajszimegkérdezte:
-Ez mi a pöts?
-Ez egy Ipod.
- Nem tom mi az.
- Ki próbálhatom?
- Mondom igen.
Aztán eldumáltunk a többiekkel, észre se vettem hogy eltünt a csajszi. Fél óra múlva keressük, kinn táncol vak sötétben egy bacardival és az Ipodommal a teraszon. Másnap mentünk, mert meg akarta venni a legújabb nano-t, de mindig azt mondogatta, hogy milyen drága... Elkísértük Őt a haverommal, (nagy ipod ellenes ő is, mivel kibaszott drága minek nekem)3-an voltunk, mindketten vettek egy-egy nanot. Kipróbálod, megtetszik és megveszed. De ez a tengerentúlon volt, ezért gondolom úgy, hogy itthon az ára miatt nem szeretik...
Vinyóproblémák. Földhözvágod tönkremegy. De szimpla használattól nem fog! Cd-t írtam róla, több ezer kilómétert utaztam vele, semmi baja. Futhatsz vele (lehet kapni karpántot) nem fog megakadni és nem fog elromlani. Itunes-t pedig ki lehet iktatni másolásnál egy programmal.
Igazad van, kábel nélkül nem tudod rádugni a gépre. Viszed a kábelt és cserébe kapsz 20-30-60-80 giga tárhelyet. Én elcipelem... -
#74 Majdnem 3 eve hordom hatizsakban bkv-n, ovtaskaban biciklivel, vagy kabatzsebben gyalog az iPodomat, es semmi baja nem volt eddig a vinyojanak. Ez valami nehai rossz tapasztalaton alapulo beidegzodes, hogy tonkremegy. -
wanek #73 Szabványosabb lenne a sw? Miről beszélsz?
Ma már olcsók a kártyák.
Csupán zenehallgatásra a PDA-m üzemideje több, mint szükséges. -
wanek #72 Ez elég gyenge marketingduma volt. Érvelsz azzal, hogy azért jó, mert a többségnek az van. Ez ugye az autós hasonlatodban a Suzuki. De egyben meg is magyarázod, hogy nem a Suzuki a legjobb. Vagyis sem az ipod, sem a zune nem az :) -
kvp #71 Az ipod az atlagfelhasznalonak egyszeru es ismert feluleted ad. A zune ugyanezt probalja. A tapasztaltabb felhasznalorol mindketto elfelejtkezett. Idaig az apple nano az egyetlen amit flash drive-kent is lehet hasznalni, mint egy olcso kinai cuccot. Hatalmas elonye, hogy nem kell az embernek vinni magaval az itunes-t meg a tobbi feltoltoszoftvert, meg egy dokkolot vagy kabelt sem. Barhol be lehet dugni, barmilyen usb-s gepbe, es fel vagy lemasolni a file-okat. Ha valamelyik nem azsiai ceg kepes lesz vegre ilyen lejatszot gyartani filmlejatszasi kepessegekkel, akkor lesznek igazan hasznalhatoak.
Viszont a legtobb ipod tulaj nem tudja mi az flash drive es az itunes nelkul meg azt sem tudna hogy tegyen fel egy szamot a keszulekre. A pda jo megoldas lenne, ha nagyobb lenne az akku, szabvanyosabb a szoftver es olcsobb lenne bele a hattertar.
Nekem szemely szerint csak flash alapu lejatszom, telefonom es pda-m volt idaig, mivel a napi hasznalat soran egy merevlemez mar reg tonkrement volna (lasd: keszulek taskaban vagy zsebben tomott bkv buszon). -
#70 Jo hogy mondod, pont egy A6-oson merengek:) -
BRobee #69 Ja és egy kérdés? Mi a francért vesz az ember audi A6-ost, mikor a Suzuki 1.3GL is ugyanazt a célt szolgálja? ugyanaz, miért vesz az ember Ipodot és nem Meizu v1.3-at?;) -
BRobee #68 Nagyon sokan fikázzák az Ipodot és a Zune-t. ALapból Ipod párti vagyok, de mégsem fikázom a Zune-t. Az egyik ok az, hogy elég jól néz ki, a másik pedig azt hiszem annyi esélye van, mint 3 lábú sünnek a 6 sávos autópályán az Ipoddal szemben... Én 400 dollárért vettem meg a 60 Gigás Ipod Photomat és azóta mást nem is tudnék elképzelni zenehallgatásra. Amcsiban minden harmadik embernek fehér kanóc lóg ki a füléből, tele van reklámmal minden, igen ez egy életérzés. De nem azért vettem meg, mert ez hatott rám, hanem mert megtetszett. És utána csattant rajtam az életérzés...
Itt nem a lejátszóval van baj, hanem a helyzettel. Kibaszott drága itthoni viszonylatban, ezért mindenki nézi a teljesítmény-ár viszonyt. De én esküdni mernék, ha belépnétek 15-en a new yorki kétemeletes Apple Store-ba, akkor 8-10-en ipoddal jönnétek ki. (persez most le leszek ugatva, de akinek Ipodja van, az tudja miről beszélek...)
Láttátok az új Ipod Shuffle-t? Frenetikus:) -
wanek #67 A rossz hangminőségnek is van létjogosultsága!
Annak idején még Ausztriában vettem egy ébresztőórás rádiót 99 ATS-ért. Amilyen olcsó volt, olyan rettenetesen rossz, torz volt a hangja. De nekem pont ezért kellett. Reggel, amikor ez a torz hang megszólalt, azonnal felébredtem, mert annyira idegesített. Tehát a funkcióját tökéletesen teljesítette :) -
wanek #66 Bumerángot akkor sem hallgatnék, ha fizetnének érte. Persze izlések és pofonok :) -
#65 Ennek a Zune-nak a májkroszoft a legnagyobb baja. Egy olyan cég áll ugyanis mögötte, aki mindenkit és mindent ellenőrizni akar, illetve azt akarja, hogy csak neki fizessenek mindenért. -
#64 "A-Data My-Joy MP201" jo neve van:D -
Athlon64 #63 Hát azoknak a rádiókna is van egy hangminősége... Nekem annyira bántota a fülem, hogy mig nem vettem meg az A-Data My-Joy MP201-emet addig inkább a régi kazettás walmanomon halgattam a Bumeráng-ot.
-
xszolix #62 Egyébbként én rádiót egy valahol reklámként ingyen kapott pici Fm rádión hallgatok. Ez is digitális mert csak egy hangerő tekerő, meg egy gomb van rajta ami a következő adót keresi. Reggel munkábamenet bumerángot hallgatni tökéletes. -
xszolix #61 Az O2-ben és a MIO A701-ben is van FM rádió.
De lehet külön kapni SD vagy CF FM rádió bővítéseket. -
#60 Zune-t ra tudod kotni a TV-re? Vegulis mindegy, mert miert neznel 320x240-es videokat. A sokak altal szidott meg buta iPod DVD felbontasu filmet tud lejatszani. 96KHz-es hangot is le tud jatsznai. Vannak ra jatekok, igaz 5USD darabja, es magyarorszagrol nem lehet megvenni, de mindent meg lehet oldani (es most nem warezra gondoltam). Nem vagyunk oregemberek hogy az iPod-hoz kepest nagyobb kepernyo miatt verjuk a seggunket a foldhoz, a felbontasa u.a.
Minek 30 Giga? Hallottam pletykakat, hogy a zune nem mukodik vinyokent (amit azert nehezen hiszek el, mert ha igaz nagy gaz), ebben az esetben tenyleg sok lehet, de ha rafer a zenegyujtemenyed, az eleg praktikus. Teljesen mas toltes miatt rakotni a gepre (dock, csak odateszem), mint mindig azon merengeni, hogy most mihez lesz kedvem, es felmasolni.
Nem tudom ki milyen remenyt fuz ehhez a gephez, amibol az elso napon kevesebbet vettek mint egy uj tipusu WC kagylobol, ami egy totalisan megbukott 2 eves zeneletolto szolgaltatas reinkarnaciojaval van supportalva, de hat majd kiderul. -
wanek #59 Létezik FM-es SD kártya, de nekem nem kéne (drága is, annyit nem ér meg), mert rádiót ritkán hallgatok. Ha meg mindenképpen akarnék hallgatni (nem otthon), arra van már rég kisméretű rádióm. De végül is azért van nálam sok zene, hogy azt hallgassam amit szeretek, a rádióból jövő reklámokra meg a f.aszom se kíváncsi. -
xszolix #58 Például: E-Ten G500 (GPS, GSM, FM-rádió)
-
wanek #57 A tárolási kapacitás egy dolog. De minek annyi? Anélkül úgysem tudod azt a rengeteget végighallgatni/megnézni, hogy ne kéne legalább 100x feltöltened... Akkor meg nem mindegy? Mint már írtam, sem a teljes zenei, sem a teljes filmes kollekciómat (hát még együtt!) nem tudnám magammal cipelni semmilyen ma kapható hordozható eszközön, meg minek is cipelném... Ha csak egy részét tudom cipelni magammal, akkor tökmindegy, hogy ez pár Giga, vagy egy beépített HDD kapacitása. Ha nagy mennyiségű adatot akarok vinni valahova, akkor azt én sem a PDA-val teszem meg, hanem USB-s HDD-vel.
PDA-n is van lehetőséged playlisteket csinálni...
Az ipod és a zune csak egy drága, buta céleszköz. Én meg utálom a korlátokat :) -
Athlon64 #56 A PDA-k meg biztos jók, de pl. FM lehetséges benne?
De modom, ha a video.google.com -on a Zune-ra rákeresel akkor láthatsz "élő" videókat a Zune-ról és annak menűjéről... -
Athlon64 #55 Félre ne érts, de én se komázom az ilyen túlmisztifikált reklámozást, de van akinek ez nagyon bejön!
Mint ahogy te is mondtad a többi piacon lévő lejátszó is alkalmas arra amit az iPod nyújt, de a reklámfilmjében az árnyemberek úgy ugrabugrálnak a fehér ipod-jukkal mintha azt csak azzal lehetne megtenni...