Nem tülekednek a vásárlók a Zune lejátszókért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ma már olcsók a kártyák.
Csupán zenehallgatásra a PDA-m üzemideje több, mint szükséges.
Viszont a legtobb ipod tulaj nem tudja mi az flash drive es az itunes nelkul meg azt sem tudna hogy tegyen fel egy szamot a keszulekre. A pda jo megoldas lenne, ha nagyobb lenne az akku, szabvanyosabb a szoftver es olcsobb lenne bele a hattertar.
Nekem szemely szerint csak flash alapu lejatszom, telefonom es pda-m volt idaig, mivel a napi hasznalat soran egy merevlemez mar reg tonkrement volna (lasd: keszulek taskaban vagy zsebben tomott bkv buszon).
Itt nem a lejátszóval van baj, hanem a helyzettel. Kibaszott drága itthoni viszonylatban, ezért mindenki nézi a teljesítmény-ár viszonyt. De én esküdni mernék, ha belépnétek 15-en a new yorki kétemeletes Apple Store-ba, akkor 8-10-en ipoddal jönnétek ki. (persez most le leszek ugatva, de akinek Ipodja van, az tudja mirõl beszélek...)
Láttátok az új Ipod Shuffle-t? Frenetikus😊
Annak idején még Ausztriában vettem egy ébresztõórás rádiót 99 ATS-ért. Amilyen olcsó volt, olyan rettenetesen rossz, torz volt a hangja. De nekem pont ezért kellett. Reggel, amikor ez a torz hang megszólalt, azonnal felébredtem, mert annyira idegesített. Tehát a funkcióját tökéletesen teljesítette 😊
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV
De lehet külön kapni SD vagy CF FM rádió bõvítéseket.
Minek 30 Giga? Hallottam pletykakat, hogy a zune nem mukodik vinyokent (amit azert nehezen hiszek el, mert ha igaz nagy gaz), ebben az esetben tenyleg sok lehet, de ha rafer a zenegyujtemenyed, az eleg praktikus. Teljesen mas toltes miatt rakotni a gepre (dock, csak odateszem), mint mindig azon merengeni, hogy most mihez lesz kedvem, es felmasolni.
Nem tudom ki milyen remenyt fuz ehhez a gephez, amibol az elso napon kevesebbet vettek mint egy uj tipusu WC kagylobol, ami egy totalisan megbukott 2 eves zeneletolto szolgaltatas reinkarnaciojaval van supportalva, de hat majd kiderul.
PDA-n is van lehetõséged playlisteket csinálni...
Az ipod és a zune csak egy drága, buta céleszköz. Én meg utálom a korlátokat 😊
De modom, ha a video.google.com -on a Zune-ra rákeresel akkor láthatsz "élõ" videókat a Zune-ról és annak menûjérõl...
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV
Mint ahogy te is mondtad a többi piacon lévõ lejátszó is alkalmas arra amit az iPod nyújt, de a reklámfilmjében az árnyemberek úgy ugrabugrálnak a fehér ipod-jukkal mintha azt csak azzal lehetne megtenni...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nem kell 2 gigás kártya. Arra a napi 2x1 óra BKV-utazásra nagyjából elég nekem 256 mega. Na jó, egy 512-essel már jobban kibékülnék, de az már elég is lenne bõven. Egy PDA-képernyõ méretûre alakított másfél órás, jó minõségû smartmovie (xvid kódolású) film kb 100 mega... Ki akarja a teljes zenei gyûjteményét magával hurcolni? Az otthoni gépemen van pártízgiga mp3, amibõl kb 10 perc alatt összeválogatok és a memkártyára másolok pár napra valót. Total commanderrel, nem külön itunes progival szórakozva.
ipodot PDA-hoz viszonyítani kb olyan, mint kazettás magnót a PC-hez... Ég és föld.
Megmondom miért nem jó.
-Ár/ teljesítményben rossz, mert iszonyú drága
- vinyó van benne, ami elkopik, leejtéstõl rázkódástól gondok lehetnek vele (nanot ne számoljuk, mert az ár/ teljesítményben mégrosszabb)
- És bazinagy
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Igaz jatszani nem jatszaol vele (igaz passziansz van belepitve 😊 arra ott a PSP, de mivel celhardware, sokkal tobbet tud abban, amire terveztek: nevezetesen zenelejatszasban. Lassan fel eve megvan mar, es ez ido alatt nagyon hozzamnott, el sem tudnam kepzelni az eletet nelkule. 😊
Az iPod rengeteg olyan dolgot tud, amit nagyon kenyelmesse teszi a zenehalgatast, kezdve azzal, hogy a zeneket albumonkent, eloadokent, genge-kent tudod szelektalni. Letrehozhatsz custom zenelistakat (koztuk makros listakkal, tehat peldaul beallitod, hogy csak az 5 csillaggal pontozott zeneket jatsza le, etc.), es ha veszed ra a faradtsagot, akkor olyan plusz informaciokat is csatolhatsz mp3-akhoz, mint peldaul album cover, ratings, vagy lyrics. Mindez pofonegyszeruen, felhasznolobarat kornyezetben.
Magyarorszagon sokan nem gondoljak, mert a legtobb ember meg eleteben nem latott iPod-ot csak hallott rola, de nem veletlenul a legelterjedtebb mp3 lejatszo a vilagon. Ezert a cimert nyujtania is kellett valamit, es ezt meg is teszi.
A video lejatszasi es kepgaleria feature-ok csak a hab a tortan, jelenleg kb 4-5 teljes film van az iPod-omon es 100+ anime epizod. Gyakorlatilag a zsebemben hordok egy teljes media centert...
iPod Video Features
10k-hoz már közelebb van a 2G-s kártya, és azon tényleg NAGYON sok minden elfér.
Nekem Palm TX-em van, kijelzõ: 320x480, szélesvásznúra ideális 😊
Azért azt vegyétek figyelembe, hogy ekkora felbontásban lényegesen kevesebb kbps is elég.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
messenger is mukodik rendesen gondolom. proxy mogul nekem sajnos az sem megy, pedig arra azt irjak, h a windows ce proxy beallitasait hasznalja... de nem... (:
no mind1. koszi a valaszokat! jo ejt! (eljen a pda) 😛
-Egy idióta elkezdte, azóta a többi ezt szajkózza! Erre már válaszolni sem kellene annyira nonsense, de felbaszta az agyamat a sötétségnek ez a mértéke.
A Skype-ot (PDA-s verzió) telepítettem, interneten regisztráltam magam és mûködött 😊
Van rá sok lehetõség, de talán a legkényelmesebb és leggyorsabb a Pocket DivX Encoder (ha a forrás AVI). Ha a forrás más, akkor persze más progikat használok, mint pl. Super, Total Video Converter.
még egy kerdes, mivel konvertalod a videoidat? 😊
thx a válaszokat elõre is!
... de mind ettõl függetlenûl tetszik ez a Zune nekem.
Márt csak azért is mert az egyik tényezõ ami nekem fontos - ez az FM rádió - ebben alapból van és azt is nagyon szépen jeleníti meg!
Viszont tényleg ami más lehetne benne az a háttértár, energia forrás, bõvíthetõség azaz Flash memóriás tár, szaványos akku (AAA vagy AA elem/akku -k) és SD, MMC bõvíthetõség (HDD-nél persze nemsok, de azért kicsi értelme van)
Arra egyébként sem ipod, sem zune esetében nem lenne lehetõségem, hogy az összes zenémet és az összes filmemet magammal cipeljem, mert pl. csak filmbõl több, mint 1500 van...
A PDA-mat meg ugye egyébre is tudom használni: navigáció, internet (WiFi-s), ebook olvasás, képek nézegetése, játék, office progik használata, skype, stb, nem sorolom.
Sok vita volt már, hogy mi a jobb: a lemezes, vagy a memóriás lejátszók. Mivel van lemezesem is és memóriás is, egyértelmûen a memóriás mellett teszem le a voksot, mert a külsõ mechanikai behatásokra teljesen érzéketlen. Tehát mozgás közbeni használatra a memóriás készülékek sokkal alkalmasabbak.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
http://www.zune.net/en-US/meetzune/device.htm
Ebbõl egyértelmû, hogy játsza az mp3, wma és aac-t ill. wmv-t ami 1.5Mbit/s és 30frame/s 320x240 felbontás max.
ha nagy mennyisegu adatot szeretnek hordozni, erre a celra vettem egy 20gb os hdd-t, ami amugy mp3 lejatszokent is funkcional 86font volt (~32000ft) usb2-vel megfeleloen gyorsan másol.
az xda 200 font volt, (~74000ft).
konkluzio: kicsit dragabb mint az ipod 30gb, 9gb al kevesebb tarhely, tobb funkcio, sajnos ket keszulek, bar egyik sem sokkal nagyobb egy normal mobilnal. mini-ben van wifi, tehat hotspotoknal konnyen lehet netezni.
nekem ilyen tapasztalataim vannak. rem. hasznos volt... 😊
Kinézetre tényleg jól néz ki ez a Zune és a tudásával sincs szerintem gond.
Viszont , hol lehet Zune reklámfilmet megnézni? Kiváncsi lennék, hogy az iPod-hoz képest ilyen hatást kelt bennem a Zune reklámja?!
Blackmail the Universe
Videó és audió technikával foglakozik Ilife, prof videóvégóit filmgyárakba szanálják, ha nem audió vió technikus akkor mi?