174
  • Gerygrey
    Nem mellveregetésből írtam. Napi 14 órát melózom (nem "ottalvós" éjjeliőr típusú munka), reggel 5-kor indulok és este 10-re érek haza. Ha nem annyit keresnék amennyit, már rég munkahelyet váltottam volna. És igen, 2 ipodot ki tudnék gazdálkodni, egyet viszont minden további nélkül.
    Értem én mit mondasz a csajjal kapcsolatban, szerintem egy átlagos lány tudja hogy mi az MP3 lejátszó, de az ipod "különlegesebbnek néz ki", meg miegymás, és ezért (de egy PDA-ra méginkább) megkérdezi hogy mi a "pöts" az :) (tőlem is meg szokták kérdezni a csajok, amikor MSN-ezek velük és a PC-s MSN kiírja hogy mobil eszközről vagyok fent, hogy hű ezt meg hogy csinálod...)
    A csajra amúgy nem mondtam hogy részeg, csak hogy valószínűleg enyhe alkoholos állapotban volt, gondolom nem traubit kortyolgatott a bacardis üvegből :)
    Ezt a feeling dolgot viszont nem értem, hogy miért feelingesebb egy ipod mint egy bármilyen más player? Mert mint mondtam, nekem inkább az a feeling, hogy egy döglesztő munkanap után hazafelé egy jó hideg sör társaságában, zenét hallgatok a metrón, közben mondjuk poénvideókat nézek a neten, vagy SG-t olvasok, vagy bármi egyéb. Zenét hallgatni és sörözni önmagában is jó dolog, de nem értem hogy miért jobb erre az ipod mint bármi más. Segíts rájönnöm, mert érdekel! :)
  • wanek
    Ilyen grafikonokkal csak a hülye amerikaiakat kajáltatják meg.
  • Ryuuzaki
    Nekem az iPod életérzésről ez jut eszembe, persze a Microfo$ se jobb...

Tuskó!!!
  • wanek
    Miért nem a 2 ipod árát teszed félre havonta? Fele annyi idő alatt összejön :)
  • BRobee
    Na a MacPro az aztán kemény:) (És kibaszott drága, de odabasz...:) ) Ajjaj, most feldobtam még egy témát, amiért ismét kaphatok.... Ajjaj:)))))
  • BRobee
    Sanyix: Azért a kijelző és a vinyó miatt akkora. Ellenpélda:Lásd Ipod Shuffle, mint egy 20 forintos, bár pénz=érték aránya elég szar.

Gerygrey: Ez rám nem vonatkozik, megdolgoztam az áráért, viszont wanek hozzászólásai arra engednek következtetni, hogy kikönyörgött az apjától egy PDA-t és nincs másra csörgetnie a fitymáját:D:D Viszont, hogy havonta vehetnék két Ipodot, az picit mellveregetős volt:) Ilyenkor megfordul a fejemben, hogy amelyik kutya ugat, az...

+ Te ezt vontad le. 1. nem azt mondtam, hogy ha nem ipodom lett volna, akkor nem táncikál el vele. A hangsúlyt arra helyezném, hogy "mi a pöts?", "másnap vett egy nanot" (Igaz megtehette.) 2. Nem volt részeg. 3. Hajrá PDA!:) 4. feeling. Vegyél egy ipodot, nem tetszik baszd földhöz. Te megteheted.Legalább megtudod, hogy fáj-e.
  • TeFigyeljHaver #128
    Apple Teams Up With Air France, Continental, Delta, Emirates, KLM & United to Deliver iPod Integration

CUPERTINO, California?November 14, 2006?Apple? today announced it is teaming up with Air France, Continental, Delta, Emirates, KLM and United to deliver the first seamless integration between iPod? and in-flight entertainment systems. These six airlines will begin offering their passengers iPod seat connections which power and charge their iPods during flight and allow the video content on their iPods to be viewed on the seat back displays.
    *****************************************************************************************
    Apple bejelentette, hogy összetársult a fent említett légitársaságokkal, hogy folt-nélküli integrácitót hozzanak létre az iPod és a fedélzeti szórakoztató rendszerek között., amely repülés közben áramozza és feltölti az iPod-okat, és lehetövé teszi a videó tartalmak kivetítését az ülések hátán lévö kijelzökre.

******************************************************************************************
    Teljes cikk "boilerplate"-ttel

Na kéremszépen; ezek tesznek - nem csak a fitymáikat csörgetik állandónan...

A részvényük meg csak nöl és nöl. HeHeHiHiii, ha igy megy tovább, karácsonyra megajándékozom magamat egy jól felszuperált MacPro-val - vagy talán egy 24 colos iMac-cel, ami egy centembe sem fog kerülni.

• Gerygrey
    Hűűű te, és milyen ez az ipodfílingűség? Gondolom teljesen átszellemülsz amikor bekapcsolod. Szokott néha fájni? És biztos, hogy az az enyhe(?) alkoholos befolyásoltság alatt álló csajszi szóba sem áll veled és nem kezd el táncolni a bacardijával, ha egy bármilyen más típusú mp3 lejátszón, ne adj'Isten PDA-n hallja meg ugyanazt a zenét...
  • Mardel
    Apple iPod Nano - 4 GB

Apple iPod Nano 2 GB

iRiver H10 - 5 GB

On-the-Go lejátszási listák támogatása
    Beépített óra
    Kontakt lista kezelés
    Naptár + határidőnapló
    Jegyzettömb
    Világ óra
    iPod-támogatott fénykép nézegető
    Audiobook támogatás
    Audiobook lejátszási sebesség változtatás
    Értékelhető zeneszámok
    Időzíthető háttérvilágítás
    Ébresztő funkció
    Elalvás időzítő
    Többféle nyelv támogatása (Magyar nyev támogatva)

Számomra tök felesleges dolgok.

Egy feltételem volt, olcsóbb legyen mint az iPod, és legyen rá rockbox firmware.
  • Athlon64
    A Suzuki-kat meg hajdjuk már!
    Viszont az én kis Ford Fiesta-m tényleg nagyon pöpec kis kocsi :)
    Imádom! :)
  • Gerygrey
    Egyébként én havonta vehetnék két ipodot, úgy hogy éhen sem döglenék. De inkább elrakom a havi 1 ipod árát, és veszek egy jó mocit.
  • Athlon64
    Jut eszembe! A My-Joy -omban az AAA akkum (GP 1.2v 1000mAh) már 2 energia szinten van szóval ideje töltenem a GP tőltőmben ami 26perc alatt fel is tölti.
    Franc akar honap a bóltban egy AAA elemet venni...
    Hát igen reggel fél 7 óta megy egyfolytába... 10-ig Bumeráng aztán meg zene az 1G-s SD kártyáról amire a reggel raktam fel újonnan letöltött zenéket. Csak azt nem tudom, hogy a My-Joy -om kábele merre lehet, így aztán minig ki kell kapnom az SD kártyát és be kell nyomnom a kártyaolvasómba...
    Na nálam így néz ki a zenelejátszóm használata.
  • Gerygrey
    Picit sánta ez az audi vs suzuki hasonlat. Mondjuk inkább úgy, hogy a teszkós made in china mp3 player a Suzuki Swift, az ipod pedig szintén egy Swift, krómszínűre fújt műanyag dísztárcsával, tucat szpojlerrel, és kék leddel a lökhárítón. Ugyanúgy megy mindkettő, csak ez utóbbi meg van pakolva egy kis, trendinek hitt, de gyakorlati hasznot nem mutató, felvágós marhasággal. Parasztvakításra jó, semmi másra.

Semmi bajom azzal, akinek csak egy MP3 lejátszóra van szüksége. Mint ahogy azzal sem, ha valakinek csak egy autó kell és vesz egy Suzukit. Mindenki úgy b***a el a felesleges/spórolt pénzét, ahogy akarja. Engem csak az anyucitól kikönyörgött ipoddal, meg az apucitól kölcsöncsórt "tuningolt" suzukival gizdázók irritálnak.
  • Sanyix
    Azért a suzuki jutott eszedbe, mert nem próbáltál jó, olcsó lejátszókat ;)
    Szóval akkor úgy írom, hogy van normál árú A6, amin nincs almácska, és van a 2x-es árú amin van almácska :) végsősoron ugyanaz(na jó nem, mert akkora bazi nagy lejátszókat mint az ipod semelyik más gyártó se gyárt, kicsit emlékeztet a szovjet digitális óra esetére ;)), de almával népszerűbb, a tudatlanság vagy csukott szem, vagy trediség miatt :)
  • TeFigyeljHaver #120
    Troll ;)
  • Athlon64
    Mindenki mondja a magáét, én meg az igazat! :)
  • Indigo
    Van, már leírtam hogy mit gondolok (PDA vs iPod = ostobaság). Te viszont újra és újra ugyanazokat a lózungokat szajkózod... Már a könyökünkön jön ki az állandó pédéázásod. Persze ilyen szegényes gondolatvilággal tőled nem is vártam mást :)
  • wanek
    Még saját gondolatod sincs. LOL! Persze tőled nem is vártam mást.
  • Indigo
    "Ha nehézséget okoz a magyar nyelv megértése, vagy egyszerűen gyenge a felfogásod, azon sajnos nem tudok segíteni."
  • wanek
    "Ha nehézséget okoz a magyar nyelv megértése, vagy egyszerűen gyenge a felfogásod, azon sajnos nem tudok segíteni."
  • Indigo
    Erre mondják, hogy ciki... :)
  • TeFigyeljHaver #113
    Na, ha már megint ennyiféle humoros dolgokról csörgetitek a fitymáitokat [új kifelyzés született ;)], akkor én is mondok egyet. A PooPod, izé Zune a Vistával nem müködik.

Lásd

• Indigo
    Mi van? Nem ízlik a szar amit kikavartál magadnak? Amit írtam abban nem volt csúsztatás.
  • wanek
    A6 és 2x olyan drága A6. Az milyen? Mi miatt lenne (milyen extra miatt) 2x olyan drága? Csak azért kérdem, mert az A6 alapból ad sok extrát. Aranyból van kormány?
  • wanek
    Jó, akkor legyél kisgyerek :) Szerintem még a fiam is idősebb nálad...
  • wanek
    Szerinted csak wince-vel ellátott PDA-k léteznek? Azokat egyébként - pont az oprendszer miatt - PPC-nek nevezik. Direkt írtam általánosan PDA-t, és nem PPC-t.
    Arról meg már ne én tehessek, hogy az Apple nem csinál PDA-t.
  • wanek
    Elmehetnél egy csúsztatóbajnokságra.
  • BRobee
    És a többi hozzászólóval is egyetértek. Mivel MP3 lejátszóról beszélünk, felesleegs PDA-val verni a csalánt.

Sanyix végülis igazad van:) Mert az olcsó A6-ban is megtalálható minden, ami a 2x drágább A6-ban. Az én példám kicsit leegyszerűsített, de amiket hallok az olcsó kategóriás mp3 lejátszókról, inkább a suzuki ugrott be.
  • BRobee
    Wanek azt hiszem, hogy többen értünk egyet a dologban. Biztos nem veled van a baj?
  • BRobee
    Kisfiad az apád f@sza;) Szerintem ez nem valószínű.....:))
  • Sanyix
    A példa rossz, ugyanis valójában Audi A6 (nem ipod), vagy Audi A6 2x olyan drágán(ipod) a két választás ;)
  • Macc
    Nem kerulte el a figyelmemet, de a tiedet folyamatosan az, hogy akinek mp3 lejatszora, es mondjuk egyben hattertarra van szuksege mint pl nekem, annak felesleges egy pda. Egyszeruen feleslegesen bonyolitanam az eletemet vele, foleg hogy Mac-em van otthon, igy meg szophatnek is a WinCE-vel vagy mia nevevel. Ez az ar dolog meg bakker mar a hatamon jon ki. Evoeszkozbol sem a 100Ft-os aluminiumot vettem, mert nem tetszik...
  • Indigo
    Az audi vs suzuki példa szvsz találó.
  • Indigo
    Miva'?
  • Indigo
    Közvetve talán nem. Közvetve 2 módon is:

1. "agyatlan" = értelem hiánya, hülye...

2. "Akkor "hülye" valaki, ha értelmetlenül költi el a pénzét..." márpedig szerinted aki iPod-ot vesz, az értelmetlenül költi el a pénzét... ergo szerited hülye...

De mondjuk az "ostobázás" is lényegében egyenlő a "hülyézéssel". Nem lehetsz ekkora balfasz, hogy ilyen pitiáner szókiforgatósdival védekezel!
  • wanek
    Mi van? Az Apple Hungary beindult?
  • wanek
    Te szerencsétlen! Én senkit sem hülyéztem le! Olvass már vissza! Ha viszont ennyire ostoba vagy, akkor veled nincs miről beszélnem.
  • Indigo
    Mint mondtam, van akinek nem kell a PDA többi funkciója, csak egy zenelejátszó. És mivel van pénze, megengedheti magának, hogy olyat vegye, ami neki tetszik. Ez neked olyan nehéz megemészteni? Szar lehet neked.
  • Indigo
    Mi az hogy értelmes vagy értelmetlen? Szerintem ez elég szubjektív ahhoz, hogy ne hülyézz le másokat...
  • wanek
    Ha nehézséget okoz a magyar nyelv megértése, vagy egyszerűen gyenge a felfogásod, azon sajnos nem tudok segíteni.
    Akkor "hülye" valaki, ha értelmetlenül költi el a pénzét, és nem attól, hogy valakinek sok van, vagy nem úgy költi el, ahogy én gondolom. Az értelem hiánya = hülye, buta