Nem tülekednek a vásárlók a Zune lejátszókért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gerygrey
Egyébként én havonta vehetnék két ipodot, úgy hogy éhen sem döglenék. De inkább elrakom a havi 1 ipod árát, és veszek egy jó mocit.
Jut eszembe! A My-Joy -omban az AAA akkum (GP 1.2v 1000mAh) már 2 energia szinten van szóval ideje töltenem a GP tõltõmben ami 26perc alatt fel is tölti.
Franc akar honap a bóltban egy AAA elemet venni...
Hát igen reggel fél 7 óta megy egyfolytába... 10-ig Bumeráng aztán meg zene az 1G-s SD kártyáról amire a reggel raktam fel újonnan letöltött zenéket. Csak azt nem tudom, hogy a My-Joy -om kábele merre lehet, így aztán minig ki kell kapnom az SD kártyát és be kell nyomnom a kártyaolvasómba...
Na nálam így néz ki a zenelejátszóm használata.

Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV

Gerygrey
Picit sánta ez az audi vs suzuki hasonlat. Mondjuk inkább úgy, hogy a teszkós made in china mp3 player a Suzuki Swift, az ipod pedig szintén egy Swift, krómszínûre fújt mûanyag dísztárcsával, tucat szpojlerrel, és kék leddel a lökhárítón. Ugyanúgy megy mindkettõ, csak ez utóbbi meg van pakolva egy kis, trendinek hitt, de gyakorlati hasznot nem mutató, felvágós marhasággal. Parasztvakításra jó, semmi másra.

Semmi bajom azzal, akinek csak egy MP3 lejátszóra van szüksége. Mint ahogy azzal sem, ha valakinek csak egy autó kell és vesz egy Suzukit. Mindenki úgy b***a el a felesleges/spórolt pénzét, ahogy akarja. Engem csak az anyucitól kikönyörgött ipoddal, meg az apucitól kölcsöncsórt "tuningolt" suzukival gizdázók irritálnak.
Sanyix
Azért a suzuki jutott eszedbe, mert nem próbáltál jó, olcsó lejátszókat 😉
Szóval akkor úgy írom, hogy van normál árú A6, amin nincs almácska, és van a 2x-es árú amin van almácska 😊 végsõsoron ugyanaz(na jó nem, mert akkora bazi nagy lejátszókat mint az ipod semelyik más gyártó se gyárt, kicsit emlékeztet a szovjet digitális óra esetére 😉), de almával népszerûbb, a tudatlanság vagy csukott szem, vagy trediség miatt 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

TeFigyeljHaver
Troll 😉

Mindenki mondja a magáét, én meg az igazat! 😊

Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV

Van, már leírtam hogy mit gondolok (PDA vs iPod = ostobaság). Te viszont újra és újra ugyanazokat a lózungokat szajkózod... Már a könyökünkön jön ki az állandó pédéázásod. Persze ilyen szegényes gondolatvilággal tõled nem is vártam mást 😊

Még saját gondolatod sincs. LOL! Persze tõled nem is vártam mást.
"Ha nehézséget okoz a magyar nyelv megértése, vagy egyszerûen gyenge a felfogásod, azon sajnos nem tudok segíteni."

"Ha nehézséget okoz a magyar nyelv megértése, vagy egyszerûen gyenge a felfogásod, azon sajnos nem tudok segíteni."
Erre mondják, hogy ciki... 😊

TeFigyeljHaver
Na, ha már megint ennyiféle humoros dolgokról csörgetitek a fitymáitokat <új kifelyzés született 😉>, akkor én is mondok egyet. A PooPod, izé Zune a Vistával nem müködik.

Lásd

Mi van? Nem ízlik a szar amit kikavartál magadnak? Amit írtam abban nem volt csúsztatás.

A6 és 2x olyan drága A6. Az milyen? Mi miatt lenne (milyen extra miatt) 2x olyan drága? Csak azért kérdem, mert az A6 alapból ad sok extrát. Aranyból van kormány?
Jó, akkor legyél kisgyerek 😊 Szerintem még a fiam is idõsebb nálad...
Szerinted csak wince-vel ellátott PDA-k léteznek? Azokat egyébként - pont az oprendszer miatt - PPC-nek nevezik. Direkt írtam általánosan PDA-t, és nem PPC-t.
Arról meg már ne én tehessek, hogy az Apple nem csinál PDA-t.
Elmehetnél egy csúsztatóbajnokságra.
És a többi hozzászólóval is egyetértek. Mivel MP3 lejátszóról beszélünk, felesleegs PDA-val verni a csalánt.

Sanyix végülis igazad van😊 Mert az olcsó A6-ban is megtalálható minden, ami a 2x drágább A6-ban. Az én példám kicsit leegyszerûsített, de amiket hallok az olcsó kategóriás mp3 lejátszókról, inkább a suzuki ugrott be.
Wanek azt hiszem, hogy többen értünk egyet a dologban. Biztos nem veled van a baj?
Kisfiad az apád f@sza😉 Szerintem ez nem valószínû.....😊)
Sanyix
A példa rossz, ugyanis valójában Audi A6 (nem ipod), vagy Audi A6 2x olyan drágán(ipod) a két választás 😉

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Macc
Nem kerulte el a figyelmemet, de a tiedet folyamatosan az, hogy akinek mp3 lejatszora, es mondjuk egyben hattertarra van szuksege mint pl nekem, annak felesleges egy pda. Egyszeruen feleslegesen bonyolitanam az eletemet vele, foleg hogy Mac-em van otthon, igy meg szophatnek is a WinCE-vel vagy mia nevevel. Ez az ar dolog meg bakker mar a hatamon jon ki. Evoeszkozbol sem a 100Ft-os aluminiumot vettem, mert nem tetszik...

Az audi vs suzuki példa szvsz találó.

Miva'?

Közvetve talán nem. Közvetve 2 módon is:

1. "agyatlan" = értelem hiánya, hülye...

2. "Akkor "hülye" valaki, ha értelmetlenül költi el a pénzét..." márpedig szerinted aki iPod-ot vesz, az értelmetlenül költi el a pénzét... ergo szerited hülye...

De mondjuk az "ostobázás" is lényegében egyenlõ a "hülyézéssel". Nem lehetsz ekkora balfasz, hogy ilyen pitiáner szókiforgatósdival védekezel!

Mi van? Az Apple Hungary beindult?
Te szerencsétlen! Én senkit sem hülyéztem le! Olvass már vissza! Ha viszont ennyire ostoba vagy, akkor veled nincs mirõl beszélnem.
Mint mondtam, van akinek nem kell a PDA többi funkciója, csak egy zenelejátszó. És mivel van pénze, megengedheti magának, hogy olyat vegye, ami neki tetszik. Ez neked olyan nehéz megemészteni? Szar lehet neked.

Mi az hogy értelmes vagy értelmetlen? Szerintem ez elég szubjektív ahhoz, hogy ne hülyézz le másokat...

Ha nehézséget okoz a magyar nyelv megértése, vagy egyszerûen gyenge a felfogásod, azon sajnos nem tudok segíteni.
Akkor "hülye" valaki, ha értelmetlenül költi el a pénzét, és nem attól, hogy valakinek sok van, vagy nem úgy költi el, ahogy én gondolom. Az értelem hiánya = hülye, buta
"közel ugyanannyiért, esetleg egy kicsit többért sokkal jobb, hasznosabb, sokrétûbb eszközt vásárolhat (PDA)"

Én elfogadom azt az érvelést, hogy akinek nem kell más csak egy zenelejátszó, az minek szarakodjon PDA-val, mikor egyszerûbb megnyomni egy gombot, mint állandóan menükben szarakodni... És még jól is néz ki az iPod (hajrá sanyix! /flame on 😊)

Tehát akkor hülye valaki, ha sok pénze van, és azt nem úgy költi el, ahogy te gondolod...

Na gyerekek, kinek erõsebb az apukája? 😊

Úgy látszik, hogy elkerülte a figyelmedet a #80-as hozzászólásom. Csak neked, és csak most, ismét: "Ha valakinek csupán MP3 lejátszásra van igénye, akkor arra sokkal olcsóbb megoldások is vannak, mint az ipod, vagy a zune."

PS: nem attól "hulye bunko az illeto", ha MP3 lejátszót vesz valaki, hanem attól, ha azért feleslegesen sok pénzt dob ki értelmetlenül (ipod, zune), holott közel ugyanannyiért, esetleg egy kicsit többért sokkal jobb, hasznosabb, sokrétûbb eszközt vásárolhat (PDA).
Macc
De jol elvagytok. Amugy Wanek, el tudod kepzelni, hogy valakinek nem kell egy PDA? El tudod kepzelni, hogy valakinek mas tetszik mint neked, ugy, hogy kozben nem hulye bunko az illeto?

Kisfiam! Én akár havonta vehetnék egy ipodot, mert megtehetem, de kell a francnak. Vagyis egyáltalán nem zavar, hogy van ipodod. Neked való.
De zavar, hogy Ipodom van...😊 Vagy csak az, hogy megtehetem?😊
Ha a pénz van a középpontban, akkor teljesen egyetértek! Valaki így, valaki úgy dönt... A Zune sztem úgy tudna villanni, ha olcsóbb lenne, mint az Ipod.
Tulajdonképpen igazad van. Tényleg az ilyen agyatlanoknak való az ipod, mint te.
Ha az ember kiad egy csomó pénzt, akkor ne ilyen gagyira, mint az ipod, vagy a zune, hanem egy sokkal hasznosabb PDA-ra érdemes.
Figy, én bevallottam, hogy én basztam el. De Te veszed a fáradtságot, hogy keresgess és azzal vágj vissza, hogy neked legyen igazad. Nem jó fasszal vered a csalánt... Amiben igazam van, afelett meg szépen elsiklassz. Nem szeretem a negrót, inkább a Tic-Tac😉
Jó csalánozást cica😊 csöcs
Nálad volt a probléma, ezért én vagyok a láma. Gratulálok! Ugye világít a Negro a szádban? Nevetséges vagy.
Pontosan, mindenki maga dönti el, hogy mit vásárol. Te PDA mellett döntöttél, én Ipod mellett... De Te összeméred a PDA-t egy MP3 lejátszóval, ne tedd, nem egy kategória.
MEGALOL, nem az Ipod volt a szar, hanem az én rendszeremben volt a probléma. Gyerünk kis magyar gyerünk. Turkálj még😊) Jajj de láma vagy vazeg...😄D
Laptopot nehéz zsebre tenni 😊 PDA-t lehet...
Mivel a PDA-m elõtt már volt MP3 lejátszóm, ezért nem annak vettem. De mivel a PDA-m MP3 lejátszásra is alkalmas, ezért minek vinnék MP3 lejátszót is magammal?
Ha valakinek csupán MP3 lejátszásra van igénye, akkor arra sokkal olcsóbb megoldások is vannak, mint az ipod, vagy a zune.

PS: nem volt semmilyen személyeskedés. Üldözési mániád van? Vagy sündisznót reggeliztél?
Na jó magyar szokás szerint megy a személyeskedés. Gyorsan írtam, írtam ami jött. sry Következõ hsz-nál anyámat fogod szidni? Nembaj, köszi jól van. Én véleményt mondtam és nem azt, hogy vegyél egy Ipodot. Ja és pszt. Egy laptop is sokkal több mindenre alkalmas mint egy Ipod. Te a PDA-t úgy vetted, mint egy mp3 lejátszó? Naugye. Itt most egy kicsit képzavarban vagy, mert nem PDA-ról van szó, hanem MP3 lejátszóról.

Puszillak vÁnneck (jajj nem használtam helyesírásellenõrzõt)
Idézet egy általad megnyitott topicból:

"Haliho!

A nyáron vettem egy iPod Photo-t és hozzá egy dockot, mivel milyen szupi, hogy tv-re is ki tudom "vetíteni a képeket". De van egy apró probléma... Amikor slideshowként ki akarom vetítettni, kiírja, hogy kérem töltse fel megfelelõ méretben a képeket, mert ez így nem correct. Mondhatom remek, amit csak az iPhoto nevezetû progival lehet megtenni, de nincs free, trial verzió belõle. Ti hogy oldottátok meg? Elõre is köszi a segítséget."

Jó is ez az ipod... MEGALOL!!!!!!!!!!!!
Más: az összes sok Giga HDD-d elbújhat az SD kártyáim mellett, mert azokat simán tudom használni a PDA-ban, asztali gépben, kártyaolvasóban, mobilban, fényképezõgépben...
Ha már az Audi-drága hasonlatodnál maradunk, meg kell valljam neked, hogy a PDA-m drágább volt... Tehát az inkább egy Bentley 😊 Viszont összehasonlíthatatlanul sokkal több mindenre alkalmas, és jobb, mint az ipodod.

PS: szerintem használj Firefox-ot és helyesírásellenõrzõt, mert borzasztó, ahogy írsz!
Pont kitértem arra, hogy nem azért vettem meg, mert marketingje fogott meg. Hanem mert megtetszett és utána tapasztalatból mondom, hogy jó és mostmár én is az Ipodfeelingû emberek közé tartozom. De a hasonlatot pedig félreértetted. Az Ipod lenne az audi, mivel kibaszott drága, de ha gyüjtessz rá, akkor jobban fog tetszeni, mint a suzuki...Pedig mindkettõben van fûtés, klíma, cd lejátszó és még mennek is...

Nem akarok rábeszélni senkit, csak a tapasztalataim azt mondják, hogy aki utálja, annak nem volt.(ha igen, akkor rossz tapasztalattal) Egy baráti társaságban egy csajszimegkérdezte:
-Ez mi a pöts?
-Ez egy Ipod.
- Nem tom mi az.
- Ki próbálhatom?
- Mondom igen.
Aztán eldumáltunk a többiekkel, észre se vettem hogy eltünt a csajszi. Fél óra múlva keressük, kinn táncol vak sötétben egy bacardival és az Ipodommal a teraszon. Másnap mentünk, mert meg akarta venni a legújabb nano-t, de mindig azt mondogatta, hogy milyen drága... Elkísértük Õt a haverommal, (nagy ipod ellenes õ is, mivel kibaszott drága minek nekem)3-an voltunk, mindketten vettek egy-egy nanot. Kipróbálod, megtetszik és megveszed. De ez a tengerentúlon volt, ezért gondolom úgy, hogy itthon az ára miatt nem szeretik...

Vinyóproblémák. Földhözvágod tönkremegy. De szimpla használattól nem fog! Cd-t írtam róla, több ezer kilómétert utaztam vele, semmi baja. Futhatsz vele (lehet kapni karpántot) nem fog megakadni és nem fog elromlani. Itunes-t pedig ki lehet iktatni másolásnál egy programmal.

Igazad van, kábel nélkül nem tudod rádugni a gépre. Viszed a kábelt és cserébe kapsz 20-30-60-80 giga tárhelyet. Én elcipelem...