Nem tülekednek a vásárlók a Zune lejátszókért
← ElőzőOldal 4 / 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
rossz gondolat wanek, mert a pda nem media központ
ha egy filemt meg akarsz nézni hogy?
vezsel 30.000 ezerélt egy 2gb kártyát?
Vászod várom.
ha egy filemt meg akarsz nézni hogy?
vezsel 30.000 ezerélt egy 2gb kártyát?
Vászod várom.
Bocs, látom, hogy te is azt írtad... De akárhogy is, nem csak az usa-ban érdemes így tenni, hanem bárhol. A CD bármiben lejátszható, és arról bármire átalakítható a zene. És nem szutyok minõségért fizettél, hanem a legjobbért, ami elérhetõ 😊
És egy CD-n hány zene van? Szorozd be darabját 1 USD-ral. Akkor nem érdemesebb mégis CD-t venni?
Mindket lejatszo (iPod, Zune) lejatssza a meglevo MP3 fajlokat. Altalanosan elterjedt tevhit, hogy az iPod nem kepes erre, pedig az igazsag az, hogy gond nelkul ratolthetok es lejatszhatok az MP3-ak. Ugyanugy a Zune is.
A korlatozas mindossze annyi, hogy az internetes bolton megvasarolt szamok nem MP3 formatumban vannak, hanem az Apple es a MS sajat formatumaban, es ezeket nem lehet masik lejatszon lejatszani. Tehat ha valaki mar vett 1000 szamot az iTunes-tol, akkor azokat nem tudja egy Zune-on lejatszani. Es ez visszafele is igaz.
Ezert jo CD-n megvenni a zenet es azt konvertalni MP3-ba. Persze ez csak az USA-ban kifizetodo, mert ott valoban max tizenegynehany dollar egy CD. Az iTunes es a Zune Store ekozben $1-t ker egy szamert.
A korlatozas mindossze annyi, hogy az internetes bolton megvasarolt szamok nem MP3 formatumban vannak, hanem az Apple es a MS sajat formatumaban, es ezeket nem lehet masik lejatszon lejatszani. Tehat ha valaki mar vett 1000 szamot az iTunes-tol, akkor azokat nem tudja egy Zune-on lejatszani. Es ez visszafele is igaz.
Ezert jo CD-n megvenni a zenet es azt konvertalni MP3-ba. Persze ez csak az USA-ban kifizetodo, mert ott valoban max tizenegynehany dollar egy CD. Az iTunes es a Zune Store ekozben $1-t ker egy szamert.
Szóval értitek. 😊
Az a tény, hogy valami többet tud, még nem azt jelenti hogy jobb is.
Egy hi-tech erõsítõn két potméter van, se több, se kevesebb. Az többet tud mint a Yamada 10e Ft-os cuccai? Nem, de amit tud, azt jobban.
Egy hi-tech erõsítõn két potméter van, se több, se kevesebb. Az többet tud mint a Yamada 10e Ft-os cuccai? Nem, de amit tud, azt jobban.
Az iPod-ot is veszik, pedig az még rosszabb.
miért is ne, ha már microsoft mosópar van? <#vigyor>#vigyor>
Microsoft mosógép 2007. Vicces lenne 😊
Hálistennek annyira nem hülye a nép, hogy ilyen sz@rt vegyen...
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Ha mp3 lejátszó, akkor csakis olyan cégtõl, aki már kiadott a kezei közül valamilyen audio technikát. Még ezen belül is vannak ócskák, a hozzáértõk jó hogy sandán tekintenek az apple meg a microsoft ki tudja milyen tervezésû cuccaira. Nekem a mostani sony elõtt volt JVC és Samsung felsõárkategóriás mp3 playerem (2-2 hétig).
Kiváncsi vagyok, billgéc elborult elméjében mikor fogan meg, hogy õ most betör a pékárú és mosógép piacra is, természetesen monopolhelyzeti céllal. Pénze van rá...
Kiváncsi vagyok, billgéc elborult elméjében mikor fogan meg, hogy õ most betör a pékárú és mosógép piacra is, természetesen monopolhelyzeti céllal. Pénze van rá...
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Ja ,ert az e-Ronixnak meg a többi ótvar gagyi cuccnak aztán több köze van az audiotechnikához mint az iPodnak vagy a Zune*nak. LOL..
Ha zenelejátszót akarsz venni nem ilyen ipod meg zune féle közenincs az audiotechinkához féle cégek cuccait vegyed. Mert egy ismeretlenebb cucc többet tudhat, olcsóbban is(mert nem reklámozzák orrba szájba, azt se kell megfizetned).
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
rosszul tudod, simán lejátsza az mp3-akat, aac-t, drm nélküli wma-t.
LOL!
PDA a nyerõ 😊 A többi csak megagagyi ótvaros szar.
PDA a nyerõ 😊 A többi csak megagagyi ótvaros szar.
zune-nál nem tudom, iPodnál nem csak a zeneboltból lehet
Én úgy tudom, hogy a zeneboltból tudod csak beszerezni a zenét a lejátszóra.
Szóljatok, ha rosszul tudom.
Szóljatok, ha rosszul tudom.
strogg, iPodon nincs lekorlátozva a lejátszás, nem csak vásárolt számokat tudsz rátölteni és sima mp3 zenéket is le tud játszani az otthoni cuccokból, csak iTunes kell a feltöltéséhez.
Amíg le van korlátozva a lejátszás, ráadásul csak "venni" tudom a zenét, az otthoni mp3 gyûjteményt nem lehet rámásolni addig érteleme számomra nincsen.
lol, de rossz Alap gondolat. Miért vehyen az ember mp3 lejátszót?
- Mert feltehetõen van "pár" zenéje, ami ilyen formátumban van és szeretné útközben is hallgatni?
Tehát Micro$oft gondolkodása alpján az fog venni mp3 lejátszót akinek kevés mp3 fájljai vannak, és majd a neten fogja ezeket megvenni... OMG
lol, de rossz Alap gondolat. Miért vehyen az ember mp3 lejátszót?
- Mert feltehetõen van "pár" zenéje, ami ilyen formátumban van és szeretné útközben is hallgatni?
Tehát Micro$oft gondolkodása alpján az fog venni mp3 lejátszót akinek kevés mp3 fájljai vannak, és majd a neten fogja ezeket megvenni... OMG
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Amíg le van korlátozva a lejátszás, ráadásul csak "venni" tudom a zenét, az otthoni mp3 gyûjteményt nem lehet rámásolni addig érteleme számomra nincsen.
Majd ha ezek meg lesznek oldva, akkor viszont jobban megéri mint egy ipod.
Majd ha ezek meg lesznek oldva, akkor viszont jobban megéri mint egy ipod.
Adják olcsón akkor veszik majd. Ha nem akkor úgy járnak mint az X dobozzal.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
← ElőzőOldal 4 / 4