193
Steel Fury: Tankszimulátor
-
#33 most már látom hogy az egy másik játék, elvileg okt 24-én jelenik meg. -
#32 ez a játék miben különbözik a "WWII Battle Tanks: T-34 vs. Tiger" nevűtől? az utóbb említettnek okt. 17 a megjelenési dátuma (Gamekapocs szerint)
Steel Fury egy teljesen más játék vagy megint a nevekkel babrálnak? -
#31 Legfrissebb megjelenési dátum: 2008 nov. 7.
-
Kurfürst #30 Itt a September, van angol demó, de hol a progi...? -
#29 Na faßa! Nem soká lehet vele gyűrni keményen. -
stuka85 #28 http://www.lighthouse-interactive.com/Steel-Fury -
stuka85 #27 Website:
www.steelfury.info
Developer:
Discus Games & Graviteam
Genre:
Simulation
Euro Price:
€39.99
Territories:
Europa
Release Date:
September 2008
Friss hirek, -
stuka85 #26 semmi elnyelte az orosz határ a gamet -
#25 semmi hír? -
Kurfürst #24 Nagyon komoly videó a demóból : http://br.youtube.com/watch?v=qpK7beeBGpI&feature=related -
#23 nincs még angol verzió?
már nagyon kéne!
a demójával egy egész hónapig szórakoztam -
stuka85 #22 ÉS már rendelhető is oroszországban. Remélem lesz angol verzió is -
stuka85 #21 Néztem egy orosz oldalon hogy náluk November 22.-ére van igérve a game -
stuka85 #20 Nem tudom valaki tud erről a gaméról valamit vagy csak a srácok dobálják a demókat kiadó nélkül minket meg csak sz**atnak. -
#19 van egy videó is -
theclub #18 Egész tetszetős a grafikája a demonak. -
#17 új demo -
#16 valami új infó van valakinek a gaméröl? mert igazából a gaménak normális honlapja sincs.....kár lenne érte az alfa demo egész jó volt -
#15 valami új infó van valakinek a gaméröl? mert igazából a gaménak normális honlapja sincs.....kár lenne érte az alfa demo egész jó volt -
#14 felfogható, h alpha.
talán vga driver gond. -
#13 Nekem nem indul a demo! Ezt írja:
Exception core:
005: Unable to load texture.
[ cursor_0 ]
Valakinek volt ilyen? -
#12 -
#11 Steel Fury Kharkov 1942 Alpha Demo -
#10 ToW -
#9 Jaja, mi aza ToW? -
#8 Hát várjuk ki a végét, elég gagyinak néz ki. Írni mrg mindent lehet ami felcsigázza az érdeklődést. Én úgy vagyok vele, hogy hiszem, ha látom. -
#7 MI az a TOW? -
#6 várom.
nemsoká itt a ToW, az is hasonló lesz. -
#5 nem olyan nagy durranás csak szépek a fénylő csillivilli efektek...
amugy remélem jó ém lesz -
Slash89 #4 Mennyi lesz ennek a várható gépigénye? -
endiboy #3 wow -
Grafika nem minden :) Játékmenet a lényeg és a hangulat, bár egy "szimulátornál" talán a graf is számít.... -
#1 Végre rendesnek tűnő tankszim a láthatáron.
Megjelenés 2007. első negyedév
Hardwired
"A Discus Games tankszimulátort fejleszt. Megjelent tőlük egy részletes tankmodelleket bemutató múvi. Igényes környezetben látványos lánctalpfizikát szemlélhetünk. Történelmi hitelességre törekszenek a fiúk és ez meg is látszik a tankokon. Három hadjáratban védjük legénységünk életét, mert korábban lövünk, mint az ellenfél. Ügyes manőverezés lesz továbbá a siker kulcsa. Éjszakai küldetések és változó időjárás effektek várhatók. MOD csapatok részére biztosítják a szerkesztőt új járművek és fegyverek hozzáadásához.
A Steel Fury fizikai modulja élethűen kezeli a teherkocsikkal, házfalakkal, fatörzsekkel és egyéb akadályokkal ütközéseket. A lövedékek által eltalált tárgyak és a terep szépen deformálódnak. Hatalmas lövöldözéssel simán átalakíthatjuk a térképet!"
Steel Fury video