193
Steel Fury: Tankszimulátor
-
zoltang #73 Nem rossz progi. Nálunk kapható lesz?
"Kis tűpárna."
-
priluki #72 Hát ez érdekes mert én ott áltam vagy fél orát és semmi.. aztán kiléptem :D -
KAZJ #71 nem kell megcsinálják maguktól. -
#70 Ha jól tévedek akkor a "t" billentyüt kell. -
#69 gondolom a susnyásban akna volt :D tutorialban sikerült aknára mennem akkor személyzetből 2 fő kiszállt és kalapálták ezerrel :D -
priluki #68 de megkell valami gombot nyomni vagy magátol nekiállnak? -
#67 Nekem kiszoktak szálni a népek a stankból és elkezdik javítani. -
priluki #66 szoval skacok ha lefut a lánctalp vége a küldinek,kezdjem elöröl? Volt már olyan is hogy csak mentem a sisnyásba és hopp..:D -
#65 Az egyik apró orosz páncélost csúnya "baleset" érte a 4. küldetésben :D
Az elkövető egy Pz. IV-es, AP lövedékkel :) -
#64 Megcsináltam az első 3 Panzer IV-es küldetést. A harmadik végén találkoztam 3db Matildával, de nem volt sok esélyük (rám lőttek, de sorban pattantak le a lövedékek...).Remélem a többi küldetésben több páncélos ellen lesz, mert a gyalogságot darálni elég unalmas. -
bgabor #63 Na urak.
Most jövök a kiadó hivatalos fórumáról. A Pz-4 optika hibája bizony bug, ami vélhetően az english lokalizáció miatt van. Nyilván majd a patch javítja.
AZONBAN, nekünk nem feltétlenül kell megvárni a patchet vele.
Van ugyanis nemhivatalos hotfix a bugra.
Szóval mindössze annyi a dolgotok, hogy letöltitek EZT, majd egyszerűen kicsomagoljátok a játék főkönyvtárába, és felülírjátok amit kér. Ennyi.
És már működik is.
Én már kipróbáltam, nekem bejött. Végig is toltam az első német hadjáratpályát.
További jó hír, hogy a youtubeon látott videók az orosz verzióval készültek, és az ahhoz készült modok hamarosan elérhetővé válnak az angol verzióhoz is. Eddig a playable KV-1 mod már teljesen biztos, de jönnek majd mások is. -
zoltang #62 A hozzászólások alapján lehet, hogy hosszú évek után egy "használható" 2. vh.-ás szimulátor?
Kár, hogy a Pz.IV játszhatatlan és szinte csak a T34-el lehet játszani. :(
bgabor #61:
"Emellett:
- a gunnery training küldetés bugos, nem lehet teljesíteni(nem reagál az AI driver az utasításokra)
-a mellékelt editor baromira nem felhasználóbarát, bár van manual hozzá.
Komolyabb programozói tudás nélkül nemigen lehet boldogulni vele.
-NINCS multiplayer. Egyáltalán."
Ezek alapján, nem lehet, hogy mégis a T34vsTiger lesz a jobb, ha kijavítják a hibáit végre?
Majd később én is felrakom ezt a progit. -
bgabor #61 Nem csalódás, legalábbis közel nem akkora, mint a T34vsTigernél volt. Annál jóval igényesebb a cucc.
Ugyanakkor vannak benne furcsaságok, bugok. Sajna a játékban kizárlólag a három tank, a Matilda, a Pz4 és a T34/76 játszható. (fogalmam sincs honnan származtak azok a videók a youtube-on, amikben panzerjager I-et, AT Hanomagot meg hasonlókat vezetett a videó készítője, ilyeneknek nyoma sincs a végleges programban)
A Matilda valami borzalom, nemigazán fogok menni vele. (a trainingküldetések a Matildaval vannak. Lassú, ócska jármű, és a lövege egy vastagabb kartonlapon se visz át. Egy KV-1 essel ezerszer jobban jártunk volna. A KV-1, a youtubos videók dacára, nem játszható)
A Pz4-esnek van egy "kissebb" bugja, tudnillik hiányzik a célkereszt a célzóoptikából. Mivel a célkereszthez tartozik az egész célzórendszer, távolságbeállítás, stb, ezért a német tank momentán játszhatatlan.
Marad tehát a T-34/76, mint egyedül szóbajövő jármű. (engem mondjuk ez érdekelt legkevésbé az egész játékban.)
A küldetések 80%-a a T-34essel van. Pz-4hez, matildához egy-egy hadjárat tartozik. A single missionok, user created missionok és több hadjárat mind a T34-essel vannak.
Emellett:
- a gunnery training küldetés bugos, nem lehet teljesíteni(nem reagál az AI driver az utasításokra)
-a mellékelt editor baromira nem felhasználóbarát, bár van manual hozzá.
Komolyabb programozói tudás nélkül nemigen lehet boldogulni vele.
-NINCS multiplayer. Egyáltalán. -
priluki #60 Na nekem is lenne egy kérdésem,meglönek lánctalp leesik.. itt a vége?? mert minden jo csaképp menni nem tok ugyebár.Max körbe körbe.. Nics valami szerelöbrigád? :DDD -
#59 Biztos én vagyok hozzá béna de megmondaná valaki, hogy a germán tankban miért nincs célkereszt ?
-
#58 Ezek valamelyik T-34-es küldetésből vannak. Ez a max. grafika. Azért ilyen "fátyolos" mert épp esett az eső.
-
#57 Szerintem is jobb mint a másik. Optimalizálás elég jó, 1680x1050-ben megy maximális beállításokkal. A bill. kiosztást még meg kell tanulni...
Mindjárt rakok képeket. -
#56 1000x jobb mint T34vsT -
priluki #55 Meglátásom szerint nem csalodás nekem tetszik,mindenképp érdemes kiprobálni aki szereti a müfajt :) -
zoltang #54 Senki nem ír? Milyen lett a progi.(Ez is) csalódás?
Nekem lejött a ~2 GB "FLT" verzió, de még nem tudtam telepíteni. -
#53 :) már nagyon ideje volt, nagyon kíváncsi vagyok hogy milyenre sikeredett. -
#52 igen igen igen igen -
bgabor #51 Ma végre megjelent a régóta várt Steel Fury tankszimulátor teljes verziója a neten. Lehet tölteni. -
#50 Nekem megvan. Régebben próbálkoztam vele, de valahogy nem igazán jött be.
Én a Panzer Commanderrel nyomultam rengeteget. Letöltöttem a netről több mint 100 pályát hozzá és többségüket végig is toltam. Sajnos csak win98 alatt működött, XP-n rögtön kidob a desktopra. Több gépen is próbáltam és a neten is azt olvastam fórumokban, hogy nem megy xp alatt. -
zoltang #49 Régen volt egy jó kis hk. progi. Valaki "felújíthatná". (Interactive Magic)
iPanzer '44 (www.tanksim.com)
Nagyon jó kézikönyvvel. 3 típussal, 2 fronttal.
-
#48 nna ez jó lesz :) bár nem biztos a legjobb, hogy csak egy rövidke történelmi részletet dolgoz fel. Sokkal jobb lenne egy komplett egész második VH-s tankszimulátor az öszes tankkal és a lehető legtöbb hadszíntérrel.. -
stuka85 #47 hali mindenkinek találtam pár képet a gameról itt a link -
bgabor #46 Azt írja, még novemberben a boltokba kerül.
Lehet reménykedni! -
zoltang #45 Kész a Steel Fury: Kharkov 1942
Aranylemezre került a Steel Fury: Kharkov 1942 című tankszimulátor... -
#44 A megjelenésig nyomuljatok a T-34 vs. Tiger-rel, ez már legalább megjelent. -
bgabor #43 Igen, ez tényleg így van. Viszont ha a youtube-on rákeresel, láthatsz videókat ahol panzerjager I-el, AT Hanomaggal, sőt, KV-1essel mennek az emberkék.
Vagy lehet hogy az orosz verzió moddolt változata lenne látható a videókon? -
stuka85 #42 ja amúgy én is megtaláltam a RUS verzióját csak 4-12KB-val jön, úgy hogy nem hiszem hogy lejön valamikor is amúgy annyit már kideríttetem hogy a RUS verzió 1.1-nél tart nem hiszem hogy a EU-us verzió sem lehet nagyob verzió számú -
#41 info
egy kis info a játékról, nem tudom volt-e már. Itt mindenesetre "csak" 3 játszható járművet írnak: T-34/76 mod. 1941, Mk II Matilda III, Pz IV Ausf. F2
bár nekem ez a 3 is bőven elég csak játszhassak már vele... -
#40 Gamespot
ezek szerint dec. 5... -
stuka85 #39 valakinek valami info???????? -
bgabor #38 Hát azt én is. De a látottak alapján magasan alázni fogja a WWII BT-t. -
#37 hát talán péntek vagy szombat remélem nem lesz olyan bugos meg optimalizálatlan, mint a WWII Battle tanks T34 vs Tiger... -
stuka85 #36 jap -
bgabor #35 Nézegettem videókat youtubeon erről a stuffról. Baromi jónak ígérkezik.
Játszgató KV-1,T-34/76,Pz-4F2,Panzerjager I, 37mm AT Hanomag.
Elvileg akkor a héten érkezik, ugye? -
#34 valaki tudna nekem írni valamiféle infót a billentyű-kiosztásról? mert a demóban nekem egy teljesen üres mező jelenik meg ott ahol elvileg állítani lehetne az irányítást.