Steel Fury
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy lehet hogy az orosz verzió moddolt változata lenne látható a videókon?
egy kis info a játékról, nem tudom volt-e már. Itt mindenesetre "csak" 3 játszható jármûvet írnak: T-34/76 mod. 1941, Mk II Matilda III, Pz IV Ausf. F2
bár nekem ez a 3 is bõven elég csak játszhassak már vele...
\"A kemény és kitartó munka idővvel meghozza gyümölcsét... A lustaság azonnal!\"
\"A kemény és kitartó munka idővvel meghozza gyümölcsét... A lustaság azonnal!\"
Játszgató KV-1,T-34/76,Pz-4F2,Panzerjager I, 37mm AT Hanomag.
Elvileg akkor a héten érkezik, ugye?
Steel Fury egy teljesen más játék vagy megint a nevekkel babrálnak?
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
www.steelfury.info
Developer:
Discus Games & Graviteam
Genre:
Simulation
Euro Price:
€39.99
Territories:
Europa
Release Date:
September 2008
Friss hirek, <#taps>#taps>
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
már nagyon kéne!
a demójával egy egész hónapig szórakoztam <#idiota>#idiota>
|Származási hely: Degec|
Athlon 64 3500+@2600 MHz, Leadtek 7900GS@596/773, 2 GByte DDR400@480 MHz, Windows XP SP2
Exception core:
005: Unable to load texture.
[ cursor_0 ]
Valakinek volt ilyen?<#confused>#confused>
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
amugy remélem jó ém lesz
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Grafika nem minden 😊 Játékmenet a lényeg és a hangulat, bár egy "szimulátornál" talán a graf is számít....
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Megjelenés 2007. elsõ negyedév
Hardwired
"A Discus Games tankszimulátort fejleszt. Megjelent tõlük egy részletes tankmodelleket bemutató múvi. Igényes környezetben látványos lánctalpfizikát szemlélhetünk. Történelmi hitelességre törekszenek a fiúk és ez meg is látszik a tankokon. Három hadjáratban védjük legénységünk életét, mert korábban lövünk, mint az ellenfél. Ügyes manõverezés lesz továbbá a siker kulcsa. Éjszakai küldetések és változó idõjárás effektek várhatók. MOD csapatok részére biztosítják a szerkesztõt új jármûvek és fegyverek hozzáadásához.
A Steel Fury fizikai modulja élethûen kezeli a teherkocsikkal, házfalakkal, fatörzsekkel és egyéb akadályokkal ütközéseket. A lövedékek által eltalált tárgyak és a terep szépen deformálódnak. Hatalmas lövöldözéssel simán átalakíthatjuk a térképet!"
Steel Fury video