Steel Fury

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, ez tényleg így van. Viszont ha a youtube-on rákeresel, láthatsz videókat ahol panzerjager I-el, AT Hanomaggal, sõt, KV-1essel mennek az emberkék.

Vagy lehet hogy az orosz verzió moddolt változata lenne látható a videókon?

ja amúgy én is megtaláltam a RUS verzióját csak 4-12KB-val jön, úgy hogy nem hiszem hogy lejön valamikor is amúgy annyit már kideríttetem hogy a RUS verzió 1.1-nél tart nem hiszem hogy a EU-us verzió sem lehet nagyob verzió számú

beyczy
info

egy kis info a játékról, nem tudom volt-e már. Itt mindenesetre "csak" 3 játszható jármûvet írnak: T-34/76 mod. 1941, Mk II Matilda III, Pz IV Ausf. F2
bár nekem ez a 3 is bõven elég csak játszhassak már vele...

\"A kemény és kitartó munka idővvel meghozza gyümölcsét... A lustaság azonnal!\"

beyczy
Gamespot

ezek szerint dec. 5...<#szomoru1>

\"A kemény és kitartó munka idővvel meghozza gyümölcsét... A lustaság azonnal!\"

valakinek valami info????????

Hát azt én is. De a látottak alapján magasan alázni fogja a WWII BT-t.

beyczy
hát talán péntek vagy szombat <#finom> remélem nem lesz olyan bugos meg optimalizálatlan, mint a WWII Battle tanks T34 vs Tiger...

jap

Nézegettem videókat youtubeon errõl a stuffról. Baromi jónak ígérkezik.
Játszgató KV-1,T-34/76,Pz-4F2,Panzerjager I, 37mm AT Hanomag.

Elvileg akkor a héten érkezik, ugye?

beyczy
valaki tudna nekem írni valamiféle infót a billentyû-kiosztásról? mert a demóban nekem egy teljesen üres mezõ jelenik meg ott ahol elvileg állítani lehetne az irányítást.

beyczy
most már látom hogy az egy másik játék, elvileg okt 24-én jelenik meg.

beyczy
ez a játék miben különbözik a "WWII Battle Tanks: T-34 vs. Tiger" nevûtõl? az utóbb említettnek okt. 17 a megjelenési dátuma (Gamekapocs szerint)
Steel Fury egy teljesen más játék vagy megint a nevekkel babrálnak?

ROTI
Legfrissebb megjelenési dátum: 2008 nov. 7.

Itt a September, van angol demó, de hol a progi...?

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

f2d
Na faßa! Nem soká lehet vele gyûrni keményen<#email><#violent>.

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

http://www.lighthouse-interactive.com/Steel-Fury

Website:
www.steelfury.info
Developer:
Discus Games & Graviteam
Genre:
Simulation
Euro Price:
€39.99
Territories:
Europa
Release Date:
September 2008
Friss hirek, <#taps>

semmi elnyelte az orosz határ a gamet <#violent>

beyczy
semmi hír? <#szomoru1>

Nagyon komoly videó a demóból : http://br.youtube.com/watch?v=qpK7beeBGpI&feature=related

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

okosszöszi26
nincs még angol verzió? <#rinya>
már nagyon kéne!
a demójával egy egész hónapig szórakoztam <#idiota>

|Származási hely: Degec|

ÉS már rendelhetõ is oroszországban. Remélem lesz angol verzió is

Néztem egy orosz oldalon hogy náluk November 22.-ére van igérve a game

Nem tudom valaki tud errõl a gaméról valamit vagy csak a srácok dobálják a demókat kiadó nélkül minket meg csak sz**atnak.

Serpa
Egész tetszetõs a grafikája a demonak.

Athlon 64 3500+@2600 MHz, Leadtek 7900GS@596/773, 2 GByte DDR400@480 MHz, Windows XP SP2

Serpa
Jeffjohnson
valami új infó van valakinek a gaméröl? mert igazából a gaménak normális honlapja sincs.....kár lenne érte az alfa demo egész jó volt

Jeffjohnson
valami új infó van valakinek a gaméröl? mert igazából a gaménak normális honlapja sincs.....kár lenne érte az alfa demo egész jó volt

Serpa
felfogható, h alpha.
talán vga driver gond.

dante3
Nekem nem indul a demo! Ezt írja:
Exception core:
005: Unable to load texture.

[ cursor_0 ]
Valakinek volt ilyen?<#confused>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

JohnnySmith
<#worship>

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Serpa
Newyorker
Jaja, mi aza ToW?

f2d
Hát várjuk ki a végét, elég gagyinak néz ki. Írni mrg mindent lehet ami felcsigázza az érdeklõdést. Én úgy vagyok vele, hogy hiszem, ha látom.

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

Zsolo007
MI az a TOW?

Serpa
várom.

nemsoká itt a ToW, az is hasonló lesz.

ColdFire
nem olyan nagy durranás csak szépek a fénylõ csillivilli efektek...
amugy remélem jó ém lesz

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Mennyi lesz ennek a várható gépigénye?

wow

JohnnySmith

Grafika nem minden 😊 Játékmenet a lényeg és a hangulat, bár egy "szimulátornál" talán a graf is számít....

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

JohnnySmith
Végre rendesnek tûnõ tankszim a láthatáron.
Megjelenés 2007. elsõ negyedév

Hardwired
"A Discus Games tankszimulátort fejleszt. Megjelent tõlük egy részletes tankmodelleket bemutató múvi. Igényes környezetben látványos lánctalpfizikát szemlélhetünk. Történelmi hitelességre törekszenek a fiúk és ez meg is látszik a tankokon. Három hadjáratban védjük legénységünk életét, mert korábban lövünk, mint az ellenfél. Ügyes manõverezés lesz továbbá a siker kulcsa. Éjszakai küldetések és változó idõjárás effektek várhatók. MOD csapatok részére biztosítják a szerkesztõt új jármûvek és fegyverek hozzáadásához.
A Steel Fury fizikai modulja élethûen kezeli a teherkocsikkal, házfalakkal, fatörzsekkel és egyéb akadályokkal ütközéseket. A lövedékek által eltalált tárgyak és a terep szépen deformálódnak. Hatalmas lövöldözéssel simán átalakíthatjuk a térképet!"

Steel Fury video

← ElőzőOldal 4 / 4