193
Steel Fury: Tankszimulátor
-
#113 Nem tudtam letölteni esetleg ha valakinek megvan vagy letudja tölteni és elküldeni privátban azt megköszönném -
#112 vki linkelt hozzá itt a topikban fix-et , keress rá és töltsd el. -
#111 A német tankok lövegirányzékán nincsenek mértékegységek csak egy üres üvegkör van.Vagy direkt nincs rajta? Így kicsit nehézkes a tüzelés. Meilyk gombal lehet előhívni? -
Kurfürst #110 Nézd meg a statisztika módban hogy mi történt a találataiddal. Különböző színek jelölik a lőszertípusokat (sárga - űrméret alatti pct, piros - űrméretes pct., stb.) A világosabb árnyalattal jelöltek ütötték csak át a páncélzatot, ami mögött vmi megjegyzés van, az okozott a tankon belül sérülést. Pl. dr - a vezetú kapta be.
A "Hits" gombra kattintva tudod szűrni őket. Ha Hits gomb zöld akkor minden találatot, ha sárga akkor át is hatolt a páncélon, ha piros akkor valaminek sérülést is okozott.
A 40mm (2 fontos) brit lövedék teljesen tömör, nincs benne robbanóanyag mint a 75/76,2 milis német/orosz pct. gránátokban, így ne is várj tőle olyan nagy pusztítást. Az igazán vékony páncélokon meg egyszerűen átszalad.. Egyébként sztem elég hatékony. A Pz IVG 75milisével is néha egy csomót belelövök, sok találat nem hatékony, rossz szögből kapja el, lepattan vagy rossz helyen megy be. Máskor első lövéssel eltalálok valami fontosat és mindenki aki életben maradt bennt takarodik kifele..
Az 50milis páncélt (szemből) a StuGokon, PzIII/IVeken azért ne nagyon szórd vele, kétesélyes a dolog, ui. a német tankokon olyan páncélt alkalmaztak, amelynek a felülete különösen keményre volt edzve, a kisebb gránátok, ha nem volt rajtuk páncéltörő süveg (az angol 40 milis néhány változatán és az összes orosz gránáton) könnyen széttrepedtek rajta találatkor.
A Pz III-as képedet nézve elég egyértelmű mi a baj. A tornyot az irányzólövész mögött döngetted, a parancsnok valszeg meghalt, talán a töltőkezelő is, az irányzónak viszont semmi baja, az ő háta mögött szaladt át egy 40milis tömör lövedék. A "lőszeresláda" valójában egy külső szerszámosláda, a lőszer a tank testében volt a Pz III-on. A homlokpáncélon látok egy találatot, de ha ebből a szögből lőtted valszeg lepattant. A testen és a motérben nem látok, tehát a motor és a vezető épségben maradt.
A féllánctalpashoz nem tudok mit szólni, valszeg egyszerűen áthaladt melette a lövedék a pajzson, ami még lelassítani sem tudta.. én a vezetőre céloztam volna lejebb, úgy biztos eltaláok mindenkit belül.
A legénység "átültetése" a halott manus helyére nálam működik, beülsz egy élő legénység helyére (mondjuk vezető, F1), és átülsz vele a másikba (mondjuk irányzólövész, Ctrl + F2). Eltart egy darabig. A parancsnok te vagy, ha eltalálják, vége a dalnak. Lehet hogy a Matildán nem működik, csak a tornyon belül..? -
#109 Bugos a játék, majd adnak ki hozzá patch-et. Még jó, hogy nálam kifagy, így legalább nem b@sz szét tőle az ideg.
SBProPE 4ever! -> Nagyon profi lőszer típus, távolság, találati szög/hely modellezés. -
#108 Na, azért nem egészen úgy van az! A 40-esnek 1000 méterről át kell ütnie 56 mm hengerelt páncéllemezt APCBC-vel, de még 2 kilóról is 50 mm-et! A Pz.IV. F2 meg barátok között sem vastagabb sehol 50mm-nél, a legnagyobb páncélzat-dőlésszög meg a torony oldalán található 26°, de ott pedig 30mm fityeg. De mint írtam, nem ezzel van a gond, kiszedtem 1200-ról is (kétszámjegyű találattal...), a gond ott kezdődik hogy száz méterről is egy rakat lövést bele kell rakni a kritikus pontokba is! A motorizáltsága tényleg pocsék, de a páncélzata, ha körkörösen nézem, jobb, mint akár a korai T-34/72 M43-aké. Mondjuk az rendben van, hogy a német 75-ös L/43-asnak az SF-ben szokásos lőtávokon mindegy az a plusz-mínusz X10 mm.... A fejlesztők azzal indokolták, hogy a kis kaliber hiába üti át a páncélzatot, nem hagy nagy sérülést. Na de bakker, ha az irányzót átüti, az sem hagy nagy sérülést? Ugyanis pár screenshotom is akad ilyesmiről...
Ez a viccesebbik eset. Szakaszparancsnoki Sd.Kfz.251-es. A 3,7-es elvileg nem jelenthet(ne...) veszélyt rám nézve, de mondom mégis, ne küldjön már pofán, belelőttem a lövegpajzsba. Még ha 60°-os dőléssel számolok is, >100m-en, ami ugye teljesen nonszenz, a pajzsnak legalább 3 centisnek kellene lennie, de inkább három és félnek ahhoz, hogy a faszinak egyátalán esélye legyen túlélni. ...na, a képen remekül látszik a lepattant lövedék nyoma. Géppuskával kellett kiszednem onnan a töltőkezelő csókát.
Másik eset, Panzer III J. Három, átmenő találat a torony oldalán >100-on, ebből egy a búvónyíláson; több, mint négy átmenő találat az alvázon, illetve legalább egy átmenő találat a homlokpáncélzaton, további egy, ami _lepattant_ a lőszeresládáról! (Sokadik vicc.) Az eredmény? A harckocsi HALAD (ez a képen is látható), és TÜZEL.
...most erre mit mondjak? Visszasírom azt a rohadt T-34-est... De legalább ezt a pályát is megcsináltam. Lényegében üresre lőttem a teljes lőszerjavadalmazást, ezúttal közel engedtem mindenkit, öt lövésem, ha mellément (...vagy egy fa lombozata fogta meg ), és összesen gazdagodtam három kilövéssel, abból az egyik féllánctalpas, holott csak harckocsira körülbelül öt célpontra lőttem rá többször. Én meg max. úgy élhettem túl, hogy egyedül a 251-es 3,7-ese talált el egyszer, de az is csak azért pattant le gondolom, és robbantam tőle atomjaira, mert alig súrolt.
Következő küldetés. Pz.IV F2 első lövésre kicsinálja szegény Matildámat. Én előtte MEGINT legalább két, átmenő találatot elértem PONTOSAN az irányzó helyén. ...utána lőtt ki. De hogy ki? A szelleme? Vagy átült a töltőkezelő a hulla ölébe? Én láttam a billentyűparancsokat, "Replace dead crew", vagy valami ilyesmi, hát nálam rohadtul nem működött. Nála úgy látszik, ez is.
De rohadjon meg, AKKOR IS végigviszem a Matildás küldiket is. -
#107 Szerintem a valóságban 40 mm-es löveggel meg sem próbáltak 800 m fölött Pz-t kilőni, csak lőszer pazarlás lett volna. Egyébként meg a Matilda egy első vh-s konstrukció maradvány, 27 tonnája ellenére csak szemből volt megfelelő védelme, viszont jó gyönge volt a motorja ehhez a súlyhoz.
Ha a motorteret eltalálják, akkor gyullad. Lehet, hogy egy telepített nagyobb kaliber b...ta telibe. -
#106 Aaarrgh... tököm tele a Matildával. Akkora kupac szar, hogy az valami hihetetlen. Tüzelőállást foglaltam a német támadás oldalában, és mivel a rálátás csak úgy volt megfelelő, a távolság 1000+, konkrétan 1200-1400m között volt. Jöttek a majmok! Tüzet nyitottam (a "géppár" Matilda AI-je persze dehogy lőtt...!), egy Pz.IVF2-es lánctalpa leszakadt, ezt követően úgy tíz-tizenöt lövés után megfeküdt (láttam, ahogy pattog le róla a II. típusú pct. gránát Oké. 1200 méterről mit várjon az ember? [Például azt, hogy átüti a Pz.IV amúgy sem túl rózsás oldallemezét?] ) Mindegy, ezzel végeztem, de értelemszerűen több célpontra nem maradt idő, a támadás már szétkapta a védvonalunkat, hiába volt ott 3 Valentine, meg 2 Matilda. Lényegében egy német harckocsit sem lőttek ki. Fasza. Ez is ránk marad. Menetparancsot adtam, hogy seggbetoljam a német támadást. Sikerült is. Feltűnt 3 darab Panzer III J. Quick stop, tüzet nyitottam... Ha legalább tíz lövést nem adtam le a három célpontra felváltva, akkor egyet sem! A találatok szépen ültek az alváz oldalán, és a tornyok búvónyílásának a fedelén. Semmi látható eredmény! Ekkor a vezetőm egyszerűen fogta magát, és parancs nélkül MEGFORDULT! Rátenyereltem a Q-ra, ekkor szoptam be egy találatot. Egyet. EGYETLEN egyet. És a harckocsim kigyulladt...
...szóval, mondtam már, hogy utálom a Matildát? -
KAZJ #105 Helló! A gigatorrenten még él.http://gigatorrents.ws -
#104 heló!
honnan lehet leszedni? én csak halott torrenteket találtam! -
#103 Több helyen olvastam róla, hogy van, sőt a gcw-en is fent van a hozzá való crack. Eddig csak egy unofficial patch-et találtam hozzá, de ezt inkább nem tettem fel. -
bgabor #102 Nem is létezik még 1.1 patch. Semmilyen patch nincs még hozzá, legalábbis az angol nyelvű verzióhoz. Mivel orosz játékról van szó, könnyen lehet hogy nem is lesz. Azok ott keleten nem az igényességükről híresek. -
#101 Az 1.1-es patch-et honnan lehet leszedni? -
#100 ték
és a tutorialban miért ne ad a gunnernek egy árva ágyúlőszert sem? :-(
így hogy lőjem ki a tankokat a lőtéren? :-( -
AstorAnt #99 Én nem tom milyen nehézségi fokon játszotok(én az alap beállítotton), de nekem a német hadjáratban hemzsegnek a szovjet tankok.Most vittem végig a 4. vagy 5. pályát és csak itt lőttem ki 4 szovjet tankot, és azt megelőzőben is 3-at, úgy hogy még a többiek is lőttek ki.És igen tankról beszélek, nem AT gunról. -
#98 Jah Amúgy arra gondoltam hogy kiszálsz a tankból feltéve ha lehet és az emberrel harcolsz. -
stuka85 #97 már mint hova akarsz velük menni,......talán kocsmázni -
#96 gyalogsággal lehet menni? -
bgabor #95 Igaza van a srácnak, a default billentyűzetkiosztás nagyon bugos.
Konkrétan a 't' betűre van beállítva a lánctalpjavítás mellett az 'optika balra forgatás' is. (néhány optikát nem lehet egérrel-nyilakkal vízszintesen mozgatni, erre lenne a 't' és a 'z') Csakhogy a 't' több dolgot is csinál egyszerre, a Z-t meg a játék összekeveri az Y-al.
(mint minden orosz játék) -
#94 van joystickom csak nem nálam de majd visszakunyerálom és kipróbálom. köszi a helpet -
#93 A T betüt csak akkor nyomkodd, ha leesett a lánc. -
#92 Nincs más, gyorsan kell átmenni. Elég látványos, szóval ajánlom a külső nézetet közben. Ha van joystickod (vagy ahhoz hasonlód), akkor szerintem próbáld meg azzal. Nagy ívekben így nem lassul le. -
ltom74 #91 a patchel kapcsolatban nem tud segiteni senki?? -
#90 mostmár megy minden oké kösz a segítséget király ez a játék -
#89 de be van az csomagolva hidd el. kukkants bele vagy a 001-be vagy rar-ba ha van. -
#88 de nincs becsomagolva semmi -
#87 mert ez így még nem telepíthető . először csomagold ki aztán tudod feltenni. -
#86 helló! letöltöttem a játékot de nincs telepítő exe hozzá ilyen fájlok vannak benne:flt-fury.001 a szám egészen 42-ig változik. van hozzá redme fájl ezt írja:Installation:
- Just extract the archives and burn/mount with your favorite software.
- Install and play, enjoy.
PLS segítsetek!!!! előre is köszi -
#85 gonosz on :
kerüld ki a gödröt -
#84 hello
nekem olyan gondom lenne, hogy a tankommal nem tudok kimászni a gödörből. még csak az első tutorial küldetést kezdtem el, amikor Matildával vagyunk, de még a folyó előtt az úton belementem egy nem túl nagy gödörbe és alig tudtam kimászni belőle. mentem tovább és amikor már a vizes részeken túl voltam, jött egy lejtő után egy mély árok. ezen elvileg gyorsan át kellett volna hajtani de nekem nem sikerült szóval benne ragadtam. majdnem fél órát kínlódtam de nem sikerült kimászni belőle. és ugye ekkor csak restart jöhet szóba. igazából eléggé frusztrált a dolog és ki is léptem... nem tudtok erre a problémára valami taktikát? ja és a tanknak mindenképp le kell ennyire lassulnia kanyarodás közben? mer szerintem ha 5-ös sebességi fokozatba megyek akkor nem kéne visszapakolnia 1-esbe. hogyha tudtok válaszoljatok légyszi
kösz -
ltom74 #83 Hi
Biztos en vok a bena de nemtom letolteni a patchet. Nem tudna valaki elkuldeni maganban pliz?
Nekem nagyon tetszik a game, csak 1 kis bibi van vele, biztos az magyar - angol bill zavar be a T/Y/Z billenyuk nekem nem a periszokpot forgatjak jobbra ballra hanem a szemelyzet kiszall azt nyomizik valamit...azt nem akarnak visszaszalni, probaltam atalitani mas bill re de mindig ezt csinaljak. Nektek nem volt ilyen?
-
#82 A profilom azt, írja, hogy 20 missziót csináltam meg. Abból kb. 2-3 training küldi. Nem kell aggódnod, meg fogod még utálni a ruszki tankokat :) -
#81 Nálam az első t34-es kampány fut-és a sokadik pályán, legalább 9 tank 6 szállító ugrott nekünk egyszerre. Mi egy dombon voltunk négy tankkal és pár üteggel. Persze mindezt éjjel. Gondolhatod mi volt ott. -
bgabor #80 Sikerült valakinek belefutnia egy valamirevaló tankcsatába a játékban?
Most vittem végig a hatodik pályát a német hadjáratban, de mindig csak gyalogság és AT-gunok vannak ellenem. Sehol egy normális tankcsata.
Eddig a hat pálya alatt három darab ellenséges tankal találkoztam, egy Valentine-el, egy T-34-el és egy BT-5 el. Ebből a háromból mindössze egyel kerültem harcba, a másik kettőről csak a mission utáni statisztika menüből tudtam meg, hogy egyáltalán a pályán vannak.
Félek eléggé el lettek szúrva a küldetései a játéknak. -
Kurfürst #79 Gyerekek ez kuuuuurva jóóó.... vagy 10 éve várok egy normális harckocsi szimulátorra, a hidegháborús Steel Beasten kívűl semmi említésre való nem volt eddig, pedig próbáltam ami volt, PE, TvT, T72..
Eszméletlenül figyeltek a történelmi hűségre ezek a srácok, a motor jó, változatos, van benn gyalogság, a szimuláció pedig közel tökély. Eddig ez áll nekem a legközelebb egy II vh-s csatamező valóságához, ráadásul nem egy elcsépelt, hanem egy alig ismert hadjáratot dolgoz föl. -
priluki #78 Nem értem akkor milehet,nemlehet hogy köze van a realizmus beállitásoknak? -
AstorAnt #77 Én kampányt nyomok, és úgy tapasztaltam hogy az egyik mission után következő, de az előzőt folytató kampányban marha kevés lőszerem van.Ez azért van mert a másikból ennyi maradt(ugyanis nem emlékszem mennyi volt) vagy csak ennyire szívatós a pálya? -
Bossbob #76 Jó játék jobb mint a T-34 vs. Tiger!!! És még szép is... -
KAZJ #75 nekem hozzáfogtak azonnal. -
stuka85 #74 itt van egy pár mod a játékhoz link