Steel Fury
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
http://www.youtube.com/watch?v=wY_5c0mBXok
NEW!!! eng-version-patch-unofficial (20 Mb)
http://steelfury.info/index2.html
vagy itt...
asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23
megvan a játék, végre. nekem bejön. a beállításaimon van még mit finomítanom, a widescreent nem nagyon szereti. 1680*1050 ben próbálkoztam minden grafikai bizbasz maxon, viszont belsõ nézetben a mûszerek meg az ikonok a tank állapotásól a forgulatszámról stb nagyon pixelesek... arra még nem jöttem rá hogy kell külsõ nézetre váltani. igaz még csak a tutorial elsõ részét nyomtam le a vezetõvel.
http://shop.gameplay.co.uk/webstore/productpage.asp?productcode=RM03553
lehet én vagyok a ablfasz de sehol se találom ahonnan le lehetne tölteni (a legjobb fizetõs oldal lenne, ahonnan gyorsan lejön, torrentet csak halottat találtam)
meg eredetibe se találom sehol ahonnan esetleg meg lehetne rendelni
tud vki segíteni?
\"A kemény és kitartó munka idővvel meghozza gyümölcsét... A lustaság azonnal!\"
Thanks all for responses about our game "STEEL FURY: Kharkov1942".
We expect, that addition "STEEL FURY:FALL BLAU" leaves the near future.
May be 1Q 2009...
Russian version - "FALL BLAU" - was ready.
28.08.2008 - we have finished works on addition: "Steel Fury: Fall Blau"
demo reel to the game "Steel Fury: Fall Blau"
http://files.graviteam.com//fall-blau/SF-BLAU.avi
Time of action "FALL BLAU" the end of June - the beginning of July 1942,
Scene of action Volchansk - Voronezh
10 new ranges.
Site of ranges:
- To the north of Stary Oskol
- Kamenka - Ozerki - Lomovo (to the south Eletc)
- Kastornoe - Gorshechnoye
20 new missions:
PzJager1 - 3 missions
PzIVF1 - 3 missions
PzIVF2 - 4 missions
Т-34 - 7 missions
Mk2 Matilda - 3 missions
gallery screenshots: http://dtf.ru/project/gallery.php?id=1307
We now finish works on our new game - to a tactical simulator - "KHARKOV1943".
http://kharkov1943.com/
Gallery of screenshots:
http://dtf.ru/project/gallery.php?id=1176
Tactical simulator with the fascinating plot based on documentary military history.
Genre - a tactical simulator.
Similar games - series Close Combat, series Combat Mission.
Execution - 3D, the camera from 3rd person with possibility of supervision from subordinates.
Action is developed during approach of Workers' and Peasants' Red Army(WPRA) near Kharkov in February, 1943 and counterattacks Wermacht in the beginning of March, 1943.
Game consists from 2х campaigns, 1 for WPRA, 1 for Wermacht.
A number of training missions is in addition provided.
Game is made on an existing engine.
With the best regards,
Vladimir Zayarniy
General director "GRAVITEAM"
a srác tervezi az orosz tankok használhatóvá tételét is és szó volt egy vadiúj Hetzer modellrõl is. Egy próbát mindenképp megér szerintem
\"A kemény és kitartó munka idővvel meghozza gyümölcsét... A lustaság azonnal!\"
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Steel Sound MOD 1.1ez a hangokat módosítja és a következõ modokhoz ez is kell...
ezután Steel Panzers 1.2 info + letöltés. Több tank is elérhetõ a játékos számára, és gondolom új küldetéseket is tartalmaz (ehhez a modhoz a gyerek azt írta fórumba, hogyha a Panzerjäger I.-es küldetéssel játszunk nem lesz több olyan gondunk hogy kevés tank van a pályán... ígéretesen hangzik)
ezután telepíthetõ a következõ mod is ami játszhatóvá tesz néhány további tankot: Pz II C, Stug III, Pz III J, Pz III J/1
infó
maga a mod
lehet hogy ma ki is próbálom és írok véleményt
Õszintén szólva nem voltam elájulva a játéktól. Most majd elkezdem a T-34es kampányt, mert a matildástól idegenkedem.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
A "Hits" gombra kattintva tudod szûrni õket. Ha Hits gomb zöld akkor minden találatot, ha sárga akkor át is hatolt a páncélon, ha piros akkor valaminek sérülést is okozott.
A 40mm (2 fontos) brit lövedék teljesen tömör, nincs benne robbanóanyag mint a 75/76,2 milis német/orosz pct. gránátokban, így ne is várj tõle olyan nagy pusztítást. Az igazán vékony páncélokon meg egyszerûen átszalad.. Egyébként sztem elég hatékony. A Pz IVG 75milisével is néha egy csomót belelövök, sok találat nem hatékony, rossz szögbõl kapja el, lepattan vagy rossz helyen megy be. Máskor elsõ lövéssel eltalálok valami fontosat és mindenki aki életben maradt bennt takarodik kifele..
Az 50milis páncélt (szembõl) a StuGokon, PzIII/IVeken azért ne nagyon szórd vele, kétesélyes a dolog, ui. a német tankokon olyan páncélt alkalmaztak, amelynek a felülete különösen keményre volt edzve, a kisebb gránátok, ha nem volt rajtuk páncéltörõ süveg (az angol 40 milis néhány változatán és az összes orosz gránáton) könnyen széttrepedtek rajta találatkor.
A Pz III-as képedet nézve elég egyértelmû mi a baj. A tornyot az irányzólövész mögött döngetted, a parancsnok valszeg meghalt, talán a töltõkezelõ is, az irányzónak viszont semmi baja, az õ háta mögött szaladt át egy 40milis tömör lövedék. A "lõszeresláda" valójában egy külsõ szerszámosláda, a lõszer a tank testében volt a Pz III-on. A homlokpáncélon látok egy találatot, de ha ebbõl a szögbõl lõtted valszeg lepattant. A testen és a motérben nem látok, tehát a motor és a vezetõ épségben maradt.
A féllánctalpashoz nem tudok mit szólni, valszeg egyszerûen áthaladt melette a lövedék a pajzson, ami még lelassítani sem tudta.. én a vezetõre céloztam volna lejebb, úgy biztos eltaláok mindenkit belül.
A legénység "átültetése" a halott manus helyére nálam mûködik, beülsz egy élõ legénység helyére (mondjuk vezetõ, F1), és átülsz vele a másikba (mondjuk irányzólövész, Ctrl + F2). Eltart egy darabig. A parancsnok te vagy, ha eltalálják, vége a dalnak. Lehet hogy a Matildán nem mûködik, csak a tornyon belül..?
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
SBProPE 4ever! -> Nagyon profi lõszer típus, távolság, találati szög/hely modellezés.
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
Ez a viccesebbik eset. Szakaszparancsnoki Sd.Kfz.251-es. A 3,7-es elvileg nem jelenthet(ne...) veszélyt rám nézve, de mondom mégis, ne küldjön már pofán, belelõttem a lövegpajzsba. Még ha 60°-os dõléssel számolok is, >100m-en, ami ugye teljesen nonszenz, a pajzsnak legalább 3 centisnek kellene lennie, de inkább három és félnek ahhoz, hogy a faszinak egyátalán esélye legyen túlélni. ...na, a képen remekül látszik a lepattant lövedék nyoma. Géppuskával kellett kiszednem onnan a töltõkezelõ csókát.
Másik eset, Panzer III J. Három, átmenõ találat a torony oldalán >100-on, ebbõl egy a búvónyíláson; több, mint négy átmenõ találat az alvázon, illetve legalább egy átmenõ találat a homlokpáncélzaton, további egy, ami _lepattant_ a lõszeresládáról! (Sokadik vicc.) Az eredmény? A harckocsi HALAD (ez a képen is látható), és TÜZEL.
...most erre mit mondjak? Visszasírom azt a rohadt T-34-est... <#rinya>#rinya><#nyes>#nyes> De legalább ezt a pályát is megcsináltam. Lényegében üresre lõttem a teljes lõszerjavadalmazást, ezúttal közel engedtem mindenkit, öt lövésem, ha mellément (...vagy egy fa lombozata fogta meg <#szomoru2>#szomoru2> ), és összesen gazdagodtam három kilövéssel, abból az egyik féllánctalpas, holott csak harckocsira körülbelül öt célpontra lõttem rá többször. Én meg max. úgy élhettem túl, hogy egyedül a 251-es 3,7-ese talált el egyszer, de az is csak azért pattant le gondolom, és robbantam tõle atomjaira, mert alig súrolt. <#sniffles>#sniffles>
Következõ küldetés. Pz.IV F2 elsõ lövésre kicsinálja szegény Matildámat. Én elõtte MEGINT legalább két, átmenõ találatot elértem PONTOSAN az irányzó helyén. ...utána lõtt ki. De hogy ki? A szelleme? Vagy átült a töltõkezelõ a hulla ölébe? Én láttam a billentyûparancsokat, "Replace dead crew", vagy valami ilyesmi, hát nálam rohadtul nem mûködött. Nála úgy látszik, ez is. <#eplus2>#eplus2>
De rohadjon meg, AKKOR IS végigviszem a Matildás küldiket is.
Ha a motorteret eltalálják, akkor gyullad.<#ejnye1>#ejnye1> Lehet, hogy egy telepített nagyobb kaliber b...ta telibe.<#nemtudom>#nemtudom>
...szóval, mondtam már, hogy utálom a Matildát? <#zavart1>#zavart1>
honnan lehet leszedni? én csak halott torrenteket találtam!
és a tutorialban miért ne ad a gunnernek egy árva ágyúlõszert sem? :-(
így hogy lõjem ki a tankokat a lõtéren? :-(
|Származási hely: Degec|
Konkrétan a 't' betûre van beállítva a lánctalpjavítás mellett az 'optika balra forgatás' is. (néhány optikát nem lehet egérrel-nyilakkal vízszintesen mozgatni, erre lenne a 't' és a 'z') Csakhogy a 't' több dolgot is csinál egyszerre, a Z-t meg a játék összekeveri az Y-al.
(mint minden orosz játék)