Steel Fury

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

marko37
nálam is van 1-2 hiba szerintem telepicsd ujra éss 1 eséel ragd föl a dolgokat

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

BF109
én feltelepítettem mindent amit lent linkeltek, de nem mûködik minden tökéletesen. pl a pzjg vel nem tudok lõni, a pz 2-3 nál meg csak külsõ nézet van

asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23

marko37
sziasztok az itt belinkelt /élménylisták/ közöl mejiket ajánjátok mit telepitsek föl mejik patch ot

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

JohnnySmith

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

http://www.youtube.com/watch?v=wY_5c0mBXok
Nem rossz...

BF109
már megoldottam a külsõ nézetet azért nem ment mert nem volt engedélyezve. nem könnyû gém vsz, a németekkel kezdtem a 4. pályát csak sokadjára tudtam végigvinni mert tankelhárítóval egybõl kilõttek mint a szart

asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23

beyczy
Külsõ nézet: F9

\"A kemény és kitartó munka idővvel meghozza gyümölcsét... A lustaság azonnal!\"

BF109
találkoztam én is a pz IV periszkóp gonddal. én ezt a javítást találtam 0,1 patch nem hivatalos link

BF109
sziazstok!
megvan a játék, végre. nekem bejön. a beállításaimon van még mit finomítanom, a widescreent nem nagyon szereti. 1680*1050 ben próbálkoztam minden grafikai bizbasz maxon, viszont belsõ nézetben a mûszerek meg az ikonok a tank állapotásól a forgulatszámról stb nagyon pixelesek... arra még nem jöttem rá hogy kell külsõ nézetre váltani. igaz még csak a tutorial elsõ részét nyomtam le a vezetõvel.

bakvarnyu
Magyar torrent oldalakon fent van.

BF109
sziasztok!

lehet én vagyok a ablfasz de sehol se találom ahonnan le lehetne tölteni (a legjobb fizetõs oldal lenne, ahonnan gyorsan lejön, torrentet csak halottat találtam)
meg eredetibe se találom sehol ahonnan esetleg meg lehetne rendelni
tud vki segíteni?

beyczy
na jólvan látom alkotnak a srácok <#finom> mondjuk arra az rts-re tényleg kíváncsi vagyok...

\"A kemény és kitartó munka idővvel meghozza gyümölcsét... A lustaság azonnal!\"

Egy kis info:

Thanks all for responses about our game "STEEL FURY: Kharkov1942".

We expect, that addition "STEEL FURY:FALL BLAU" leaves the near future.
May be 1Q 2009...

Russian version - "FALL BLAU" - was ready.
28.08.2008 - we have finished works on addition: "Steel Fury: Fall Blau"

demo reel to the game "Steel Fury: Fall Blau"
http://files.graviteam.com//fall-blau/SF-BLAU.avi

Time of action "FALL BLAU" the end of June - the beginning of July 1942,
Scene of action Volchansk - Voronezh

10 new ranges.
Site of ranges:
- To the north of Stary Oskol
- Kamenka - Ozerki - Lomovo (to the south Eletc)
- Kastornoe - Gorshechnoye

20 new missions:

PzJager1 - 3 missions
PzIVF1 - 3 missions
PzIVF2 - 4 missions
Т-34 - 7 missions
Mk2 Matilda - 3 missions

gallery screenshots: http://dtf.ru/project/gallery.php?id=1307

We now finish works on our new game - to a tactical simulator - "KHARKOV1943".
http://kharkov1943.com/

Gallery of screenshots:
http://dtf.ru/project/gallery.php?id=1176

Tactical simulator with the fascinating plot based on documentary military history.

Genre - a tactical simulator.
Similar games - series Close Combat, series Combat Mission.
Execution - 3D, the camera from 3rd person with possibility of supervision from subordinates.

Action is developed during approach of Workers' and Peasants' Red Army(WPRA) near Kharkov in February, 1943 and counterattacks Wermacht in the beginning of March, 1943.
Game consists from 2х campaigns, 1 for WPRA, 1 for Wermacht.
A number of training missions is in addition provided.
Game is made on an existing engine.

With the best regards,
Vladimir Zayarniy
General director "GRAVITEAM"

beyczy
igen ez így van. Több kérdés is elhangzott a fórumban, hogy hogy tervezi a beillesztését a játékba, készít e több 1944-környéki modellt stb. Azt írta a srác hogy a Hetzer csak egy véletlen választás volt, ki akarja próbálni hogy milyen új modelleket készíteni a játékhoz, meg beintegrálni a játékba, leszkriptelni etc... A Hetzer meg formailag szerintem nem egy bonyolult szerkezet, tulajdonképpen pár döntött síkból áll, kerek felület nem sok található rajt. Mindenesetre remélem még sok ilyesféle finomsággal ellátnak minket <#finom>

Ezzel a Hetzer dologgal az a baj, hogy a Hetzer egy 1944-es szerkezet, kábé annyi keresnivalója van az 1942-ben játszódó Steel Furyban, mint a Tiger II-nek. Semennyi.

Amilyenben leírta a #120-ban.

rob9999
A modokat milyen sorrendben kell telepíteni?

beyczy
igazából ahogy most olvasgatom, a tankok belseje nincs kidolgozva, hanem csak egy üres feketeség van helyette. De a gunsight-ok és periszkópok mûködnek. Meg átmásolt missziók is vannak hogy letesztelhessük a tankokat. Elég jó véleményeket írnak róluk és nem nagyon emlegettek bugokat fagyásokat etc. <#wink>
a srác tervezi az orosz tankok használhatóvá tételét is és szó volt egy vadiúj Hetzer modellrõl is. Egy próbát mindenképp megér szerintem

Torzonborz
ahogy nézem ebben már az MK III és a KV-1 is benne van. már csak a többi tank kéne és pöpec lenne 😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

beyczy
ja és persze kell hozzájuk az unofficial patch is

beyczy
apropó modok:
Steel Sound MOD 1.1ez a hangokat módosítja és a következõ modokhoz ez is kell...
ezután Steel Panzers 1.2 info + letöltés. Több tank is elérhetõ a játékos számára, és gondolom új küldetéseket is tartalmaz (ehhez a modhoz a gyerek azt írta fórumba, hogyha a Panzerjäger I.-es küldetéssel játszunk nem lesz több olyan gondunk hogy kevés tank van a pályán... ígéretesen hangzik)
ezután telepíthetõ a következõ mod is ami játszhatóvá tesz néhány további tankot: Pz II C, Stug III, Pz III J, Pz III J/1
infó
maga a mod
lehet hogy ma ki is próbálom és írok véleményt

beyczy
én idõközben nekiálltam a matildásnak, az elsõ pályán összefutottam 2 db Pz. II-essel, össze is törték a periszkópnak meg az irányzéknak az üvegét<#circling>persze ez már a küldetés teljesítése után volt, el sem kellett volna bánnom velük... Amúgy tényleg könnyûre sikeredett a játék, kevés az ellenfél és van úgy hogy a segítõink a beavatkozásunk nélkül legyaknak mindenkit. Volt olyan hogy a kisujjamat sem mozdítottam és mission accomplished... remélem majd lesznek jó kis modok vagy hadjáratok, mert ez így elsõre szerintem kevés.

Én végigtoltam a német oldalt, összesen három ellenséges tankal futottam össze a hét pálya alatt. Volt persze több harckocsi is, csak azok a pálya másik részén. A legkeményebb ellenfelem az utolsó pályán egyszerre két matilda harckocsi volt, akik teljesen tönkretették a PzIV-esem elülsõ festését. Képzelheted mennyire kemény helyzet volt.

Õszintén szólva nem voltam elájulva a játéktól. Most majd elkezdem a T-34es kampányt, mert a matildástól idegenkedem.

beyczy
végigvittem a T-34es kampányt, hát nem tudom... nem volt egy nagy ördöngõsség. Lehet hogy el kell játszanom egy kicsit a nehézségi beállításokkal<#circling> ugye a másik két kampány nehezebb lesz ennél? mert itt a legkeményebb ellenfelem egyszerre 3 stug III-as volt, de még azokat is simán kilõttem elsõre vagy másodikra 400-500 m-rõl. Mondjuk az utolsó küldetés tetszett, alig volt lõszerem, szóval jól be kellett osztani <#wink> a Matildás kampányról láttam írtatok már hogy ennyire nem egyszerû... valaki végigtolta a Német oldalt is? arról mi a vélemény?

rob9999
Köszi mûködik.

Elkuldtem privatba nemtom sikerult e....
Irj 1 emailt elkuldom.
rob9999
Nem tudtam letölteni esetleg ha valakinek megvan vagy letudja tölteni és elküldeni privátban azt megköszönném<#nevetes1>

Torzonborz
vki linkelt hozzá itt a topikban fix-et , keress rá és töltsd el.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

rob9999
A német tankok lövegirányzékán nincsenek mértékegységek csak egy üres üvegkör van.Vagy direkt nincs rajta? Így kicsit nehézkes a tüzelés. Meilyk gombal lehet elõhívni?

Nézd meg a statisztika módban hogy mi történt a találataiddal. Különbözõ színek jelölik a lõszertípusokat (sárga - ûrméret alatti pct, piros - ûrméretes pct., stb.) A világosabb árnyalattal jelöltek ütötték csak át a páncélzatot, ami mögött vmi megjegyzés van, az okozott a tankon belül sérülést. Pl. dr - a vezetú kapta be.

A "Hits" gombra kattintva tudod szûrni õket. Ha Hits gomb zöld akkor minden találatot, ha sárga akkor át is hatolt a páncélon, ha piros akkor valaminek sérülést is okozott.

A 40mm (2 fontos) brit lövedék teljesen tömör, nincs benne robbanóanyag mint a 75/76,2 milis német/orosz pct. gránátokban, így ne is várj tõle olyan nagy pusztítást. Az igazán vékony páncélokon meg egyszerûen átszalad.. Egyébként sztem elég hatékony. A Pz IVG 75milisével is néha egy csomót belelövök, sok találat nem hatékony, rossz szögbõl kapja el, lepattan vagy rossz helyen megy be. Máskor elsõ lövéssel eltalálok valami fontosat és mindenki aki életben maradt bennt takarodik kifele..

Az 50milis páncélt (szembõl) a StuGokon, PzIII/IVeken azért ne nagyon szórd vele, kétesélyes a dolog, ui. a német tankokon olyan páncélt alkalmaztak, amelynek a felülete különösen keményre volt edzve, a kisebb gránátok, ha nem volt rajtuk páncéltörõ süveg (az angol 40 milis néhány változatán és az összes orosz gránáton) könnyen széttrepedtek rajta találatkor.

A Pz III-as képedet nézve elég egyértelmû mi a baj. A tornyot az irányzólövész mögött döngetted, a parancsnok valszeg meghalt, talán a töltõkezelõ is, az irányzónak viszont semmi baja, az õ háta mögött szaladt át egy 40milis tömör lövedék. A "lõszeresláda" valójában egy külsõ szerszámosláda, a lõszer a tank testében volt a Pz III-on. A homlokpáncélon látok egy találatot, de ha ebbõl a szögbõl lõtted valszeg lepattant. A testen és a motérben nem látok, tehát a motor és a vezetõ épségben maradt.

A féllánctalpashoz nem tudok mit szólni, valszeg egyszerûen áthaladt melette a lövedék a pajzson, ami még lelassítani sem tudta.. én a vezetõre céloztam volna lejebb, úgy biztos eltaláok mindenkit belül.

A legénység "átültetése" a halott manus helyére nálam mûködik, beülsz egy élõ legénység helyére (mondjuk vezetõ, F1), és átülsz vele a másikba (mondjuk irányzólövész, Ctrl + F2). Eltart egy darabig. A parancsnok te vagy, ha eltalálják, vége a dalnak. Lehet hogy a Matildán nem mûködik, csak a tornyon belül..?

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

f2d
Bugos a játék, majd adnak ki hozzá patch-et. Még jó, hogy nálam kifagy, így legalább nem b@sz szét tõle az ideg.<#zavart1>

SBProPE 4ever! -> Nagyon profi lõszer típus, távolság, találati szög/hely modellezés.

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

PrasCo
Na, azért nem egészen úgy van az! A 40-esnek 1000 méterrõl át kell ütnie 56 mm hengerelt páncéllemezt APCBC-vel, de még 2 kilóról is 50 mm-et! A Pz.IV. F2 meg barátok között sem vastagabb sehol 50mm-nél, a legnagyobb páncélzat-dõlésszög meg a torony oldalán található 26°, de ott pedig 30mm fityeg. De mint írtam, nem ezzel van a gond, kiszedtem 1200-ról is (kétszámjegyû találattal...), a gond ott kezdõdik hogy száz méterrõl is egy rakat lövést bele kell rakni a kritikus pontokba is! A motorizáltsága tényleg pocsék, de a páncélzata, ha körkörösen nézem, jobb, mint akár a korai T-34/72 M43-aké. Mondjuk az rendben van, hogy a német 75-ös L/43-asnak az SF-ben szokásos lõtávokon mindegy az a plusz-mínusz X10 mm.... A fejlesztõk azzal indokolták, hogy a kis kaliber hiába üti át a páncélzatot, nem hagy nagy sérülést. Na de bakker, ha az irányzót átüti, az sem hagy nagy sérülést? Ugyanis pár screenshotom is akad ilyesmirõl...

Ez a viccesebbik eset. Szakaszparancsnoki Sd.Kfz.251-es. A 3,7-es elvileg nem jelenthet(ne...) veszélyt rám nézve, de mondom mégis, ne küldjön már pofán, belelõttem a lövegpajzsba. Még ha 60°-os dõléssel számolok is, >100m-en, ami ugye teljesen nonszenz, a pajzsnak legalább 3 centisnek kellene lennie, de inkább három és félnek ahhoz, hogy a faszinak egyátalán esélye legyen túlélni. ...na, a képen remekül látszik a lepattant lövedék nyoma. Géppuskával kellett kiszednem onnan a töltõkezelõ csókát.

Másik eset, Panzer III J. Három, átmenõ találat a torony oldalán >100-on, ebbõl egy a búvónyíláson; több, mint négy átmenõ találat az alvázon, illetve legalább egy átmenõ találat a homlokpáncélzaton, további egy, ami _lepattant_ a lõszeresládáról! (Sokadik vicc.) Az eredmény? A harckocsi HALAD (ez a képen is látható), és TÜZEL.

...most erre mit mondjak? Visszasírom azt a rohadt T-34-est... <#rinya><#nyes> De legalább ezt a pályát is megcsináltam. Lényegében üresre lõttem a teljes lõszerjavadalmazást, ezúttal közel engedtem mindenkit, öt lövésem, ha mellément (...vagy egy fa lombozata fogta meg <#szomoru2> ), és összesen gazdagodtam három kilövéssel, abból az egyik féllánctalpas, holott csak harckocsira körülbelül öt célpontra lõttem rá többször. Én meg max. úgy élhettem túl, hogy egyedül a 251-es 3,7-ese talált el egyszer, de az is csak azért pattant le gondolom, és robbantam tõle atomjaira, mert alig súrolt. <#sniffles>

Következõ küldetés. Pz.IV F2 elsõ lövésre kicsinálja szegény Matildámat. Én elõtte MEGINT legalább két, átmenõ találatot elértem PONTOSAN az irányzó helyén. ...utána lõtt ki. De hogy ki? A szelleme? Vagy átült a töltõkezelõ a hulla ölébe? Én láttam a billentyûparancsokat, "Replace dead crew", vagy valami ilyesmi, hát nálam rohadtul nem mûködött. Nála úgy látszik, ez is. <#eplus2>

De rohadjon meg, AKKOR IS végigviszem a Matildás küldiket is.
f2d
Szerintem a valóságban 40 mm-es löveggel meg sem próbáltak 800 m fölött Pz-t kilõni, csak lõszer pazarlás lett volna. Egyébként meg a Matilda egy elsõ vh-s konstrukció maradvány, 27 tonnája ellenére csak szembõl volt megfelelõ védelme, viszont jó gyönge volt a motorja ehhez a súlyhoz.<#hehe>
Ha a motorteret eltalálják, akkor gyullad.<#ejnye1> Lehet, hogy egy telepített nagyobb kaliber b...ta telibe.<#nemtudom>

PrasCo
Aaarrgh... tököm tele a Matildával. <#duma> Akkora kupac szar, hogy az valami hihetetlen. Tüzelõállást foglaltam a német támadás oldalában, és mivel a rálátás csak úgy volt megfelelõ, a távolság 1000+, konkrétan 1200-1400m között volt. Jöttek a majmok! Tüzet nyitottam (a "géppár" Matilda AI-je persze dehogy lõtt...!), egy Pz.IVF2-es lánctalpa leszakadt, ezt követõen úgy tíz-tizenöt lövés után megfeküdt (láttam, ahogy pattog le róla a II. típusú pct. gránát <#szomoru2> Oké. 1200 méterrõl mit várjon az ember? ) Mindegy, ezzel végeztem, de értelemszerûen több célpontra nem maradt idõ, a támadás már szétkapta a védvonalunkat, hiába volt ott 3 Valentine, meg 2 Matilda. Lényegében egy német harckocsit sem lõttek ki. Fasza. Ez is ránk marad. Menetparancsot adtam, hogy seggbetoljam a német támadást. Sikerült is. Feltûnt 3 darab Panzer III J. Quick stop, tüzet nyitottam... Ha legalább tíz lövést nem adtam le a három célpontra felváltva, akkor egyet sem! A találatok szépen ültek az alváz oldalán, és a tornyok búvónyílásának a fedelén. Semmi látható eredmény! Ekkor a vezetõm egyszerûen fogta magát, és parancs nélkül MEGFORDULT! Rátenyereltem a Q-ra, ekkor szoptam be egy találatot. Egyet. EGYETLEN egyet. És a harckocsim kigyulladt...
...szóval, mondtam már, hogy utálom a Matildát? <#zavart1>
Helló! A gigatorrenten még él.http://gigatorrents.ws
BF109
heló!

honnan lehet leszedni? én csak halott torrenteket találtam!

f2d
Több helyen olvastam róla, hogy van, sõt a gcw-en is fent van a hozzá való crack. Eddig csak egy unofficial patch-et találtam hozzá, de ezt inkább nem tettem fel.

Nem is létezik még 1.1 patch. Semmilyen patch nincs még hozzá, legalábbis az angol nyelvû verzióhoz. Mivel orosz játékról van szó, könnyen lehet hogy nem is lesz. Azok ott keleten nem az igényességükrõl híresek.

f2d
Az 1.1-es patch-et honnan lehet leszedni?

okosszöszi26
ték
és a tutorialban miért ne ad a gunnernek egy árva ágyúlõszert sem? :-(
így hogy lõjem ki a tankokat a lõtéren? :-(

|Származási hely: Degec|

Én nem tom milyen nehézségi fokon játszotok(én az alap beállítotton), de nekem a német hadjáratban hemzsegnek a szovjet tankok.Most vittem végig a 4. vagy 5. pályát és csak itt lõttem ki 4 szovjet tankot, és azt megelõzõben is 3-at, úgy hogy még a többiek is lõttek ki.És igen tankról beszélek, nem AT gunról.
rob9999
Jah<#wink> Amúgy arra gondoltam hogy kiszálsz a tankból feltéve ha lehet és az emberrel harcolsz.

már mint hova akarsz velük menni,......talán kocsmázni<#idiota>

rob9999
gyalogsággal lehet menni?

Igaza van a srácnak, a default billentyûzetkiosztás nagyon bugos.
Konkrétan a 't' betûre van beállítva a lánctalpjavítás mellett az 'optika balra forgatás' is. (néhány optikát nem lehet egérrel-nyilakkal vízszintesen mozgatni, erre lenne a 't' és a 'z') Csakhogy a 't' több dolgot is csinál egyszerre, a Z-t meg a játék összekeveri az Y-al.
(mint minden orosz játék)

beyczy
van joystickom csak nem nálam de majd visszakunyerálom és kipróbálom. köszi a helpet