97
Srings of The Harmony zenekar fóruma
  • Dying Soul
    Lány még kicsit gyúrjon az agresszióra, mert szvsz ilyen stílusú zenét "sima" női énekhanggal eleve kompromisszumos csinálni. Vagy csak nekem szokatlan?!
  • stormbringer
    jót és rosszat is!:D
  • McGrady
    na, itt van kettő szám a koncertről :) az én gitárom a jobban hallatszódó :D vélemény, kritika ?:)
    Smoke on the water

Kétforintos dal
  • McGrady
    gyerekem, azért ha lehet konzultáld már meg velünk hogy mit is teszünk fel...kösz
  • stormbringer
    McGRady! most töltöm az odlalra a hanganyagot. De annyit elárulhatok,h ogy a mikrofon nem bírta és kicsit zúgni fog...
  • McGrady
    kétlem, hogy bárkit is érdekelne...
  • stormbringer
    Jah,és ne feledjétek! Koncert nov.24.-én!
  • stormbringer
    Jól mondod McGrady! Ma este veszem át a videót amit dvd-n meg lehet majd rendelni akit érdekel, akit nem az meg majd lecsemegézni netről az audio felvételt.
  • McGrady
    meglesz, a tegnapi koncit majd megcsiholjuk audioba és akkor teszünk :)
    igazából amit játszunk az a 70-80as évek magyar és külföldi rockja, saját számok készülőben vannak, azok meg kicsit progresszívebbek lesznek :)
  • Frosty01
    legalább 1 számot nyomjatok már fel valahová...
  • Dying Soul
    Cím elírva, np.
  • stormbringer
    http://stringsofharmony.tvn.hu/ Lehet,hogy az előbb rosszul illesztettem be.Jah, és még ak oncertről annyit,hogy hú!!!!!!desokanvoltak!!
  • McGrady
    én vagyok a gitáros :-)
    amúgy nem feltétlen szükségeltetik rögtön mindenhol szétreklámozni minket, storm :)
    tegnap volt koncert, egész faszán sikerült, közönségnek tetszett, ahogy észrevettem :)
  • stormbringer
    a honlapról megtudsz rólunk minden információt. Amúgy kecskeméti zenekar vagyunk, lehet, hogy azért nem ismersz...
  • stormbringer
    Hi! Figyu, itt a honlapunk: http://stringsofharmony.tvn.hu
  • 0Fritz0
    Bocsi, hogy hozzászólok (hiszen nem ismerlek titeket), de valami infót azért dobhatnál magatokról.
  • stormbringer
    sziasztok! mostantól ide várnánk a hozzászólásokat azoktól akik ismernek minket!