Srings of The Harmony zenekar

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McGrady
ok
megvan beszélve 😊

Kuss!-magyarázta.

az is jó. szóval a max egy óra, onnan ha 30 percet játszotok is jó😊 csak egy órát ne lépje túl, ert 3 zenekar egy este húzós..
McGrady
oké, de az nembaj ha csak olyan 45-50 perc körül lesz? sztem max annyit tudunk összehozni, konferansszal mindennel

Kuss!-magyarázta.

háát, egy órát. egy óránál több ne nagyon legyen.
McGrady
😊
mi holnap próbálunk, a régi számokat, aztán jövõhéten az újakra koncentrálunk. kb. mennyit játsszunk?

Kuss!-magyarázta.

Nekünk ma volt próbánk, már a jan 19dikei playlistet nyomjuk nagyon jó lesz. Bár még van olyan szám amit nemtudunk, de van még idõ😊
Hi, everybody!MI van veletek?Gyertek koncertre, hogy örüljünk nektek!!Figyelj, Marci, december közepére is teverzünk egy koncertet....

McGrady
😊
nem aggódok én 😊 örülök, ha sokan jöttök 😊

Kuss!-magyarázta.

Dying Soul
Nem azért mondtam, perkálok, mint mindenki más, ne aggódj. 😄

McGrady
csak nyugodtan 😊 engem nem zavar 😊

Kuss!-magyarázta.

McGrady
mindenki ezt mondja, "majd én viszem a gitárod, Marci, és akkor nem kell fizetnem" 😄
az erõsítõs dologgal az a gond, hogy ott lesz hangosítás, úgyhogy erõsítõt nem viszünk 😄D

Kuss!-magyarázta.

Blaze of Anger HP
Bocsi a reklámért csak azért, hogy ránk is legyenek kiváncsiak😊
Dying Soul
Alap, Dodiék miatt is. Csak nem tudom hol vannak ezek a helyek, majd megyek veletek. 😄 Segítek vinni az erõsítõt lál 😄DDd

McGrady
köszi, hogy jössz 😊
ha esetleg érdekel még SotH buli, Jan 6 La Fabrique a Pitch Eggcuppal

Kuss!-magyarázta.

Attol függ kik😛
Dying Soul
Õk lesznek színpadon? 😄

Hozd el minél több barátodat is😊
Dying Soul
ott leszek

McGrady
úgyám, lehet jönni :-)
Kecskemét városban lesz a buli 😊

Kuss!-magyarázta.

McGrady
köszi 😊
nem volt idõ felvenni 😊 talán legközelebb...

Kuss!-magyarázta.

Jók voltatok tegnap. McGrady, megint nem peneggetél a kétforintosokkal.
McGrady
köszike :-))
örülünk, hogy eljöttetek 😊

Kuss!-magyarázta.

Dying Soul
Tegnap jó volt. Pozitív csalódás volt a dolog. 😊

Gyerünk már!!!KIhal a topik!

még valakui? vélemény?

McGrady
amúgy szerintem pont nincs "sima" énekhangja, szerintem van benne valami különleges :-) jobb énekest nem is találhatnánk, én azt mondom 😊 meg gyorsan tanul, nem tévesztett koncin, mindig jókor lépett be :-)

Kuss!-magyarázta.

McGrady
nem neki kell túlénekelnie minket, az énekcucc volt halk. az sosenemjó ha neki azért kell ordibálni mert halk 😊 itt sztem azért nagyjából hallható volt. egy-két résztõl eltekintve 😄

Kuss!-magyarázta.

Dying Soul
Na de túlénekelni a hangszereket. 😄

McGrady
jó torka van a csajszinak, szerintem ha még kicsit eddzük akkor nagyon kellemes hangja lesz. agresszió meg ezekhez a számokhoz nem kell 😊

Kuss!-magyarázta.

Dying Soul
Lány még kicsit gyúrjon az agresszióra, mert szvsz ilyen stílusú zenét "sima" nõi énekhanggal eleve kompromisszumos csinálni. Vagy csak nekem szokatlan?!<#wow2>

jót és rosszat is!😄

McGrady
na, itt van kettõ szám a koncertrõl 😊 az én gitárom a jobban hallatszódó 😄 vélemény, kritika ?😊
Smoke on the water

Kétforintos dal

Kuss!-magyarázta.

McGrady
gyerekem, azért ha lehet konzultáld már meg velünk hogy mit is teszünk fel...kösz

Kuss!-magyarázta.

McGRady! most töltöm az odlalra a hanganyagot. De annyit elárulhatok,h ogy a mikrofon nem bírta és kicsit zúgni fog...

McGrady
kétlem, hogy bárkit is érdekelne...

Kuss!-magyarázta.

Jah,és ne feledjétek! Koncert nov.24.-én!

Jól mondod McGrady! Ma este veszem át a videót amit dvd-n meg lehet majd rendelni akit érdekel, akit nem az meg majd lecsemegézni netrõl az audio felvételt.

McGrady
meglesz, a tegnapi koncit majd megcsiholjuk audioba és akkor teszünk 😊
igazából amit játszunk az a 70-80as évek magyar és külföldi rockja, saját számok készülõben vannak, azok meg kicsit progresszívebbek lesznek 😊

Kuss!-magyarázta.

Frosty01
legalább 1 számot nyomjatok már fel valahová...

practitioner of the forbidden arts of death

Dying Soul
Cím elírva, np.

http://stringsofharmony.tvn.hu/ Lehet,hogy az elõbb rosszul illesztettem be.Jah, és még ak oncertrõl annyit,hogy hú!!!!!!desokanvoltak!!

McGrady
én vagyok a gitáros :-)
amúgy nem feltétlen szükségeltetik rögtön mindenhol szétreklámozni minket, storm 😊
tegnap volt koncert, egész faszán sikerült, közönségnek tetszett, ahogy észrevettem 😊

Kuss!-magyarázta.

a honlapról megtudsz rólunk minden információt. Amúgy kecskeméti zenekar vagyunk, lehet, hogy azért nem ismersz...

Hi! Figyu, itt a honlapunk: http://stringsofharmony.tvn.hu

0Fritz0
Bocsi, hogy hozzászólok (hiszen nem ismerlek titeket), de valami infót azért dobhatnál magatokról.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

sziasztok! mostantól ide várnánk a hozzászólásokat azoktól akik ismernek minket!

← ElőzőOldal 2 / 2