97
Srings of The Harmony zenekar fóruma
-
#57 hát figy, a dobosunk eddig zokszó nélkül játszott más dobján, úgyhogy lehet megfelel neki a legutóbbi csekk, aztán azzal nemkell tökölni...a ládákat meg félreállítjuk, aztán ha eljön az idő akkor feltoljuk a színpadra és bekapcs...mondjuk nem lesz leányálom, de meg lehet csinálni :) sztem legalábbis
mikor kezdenénk club 69be? -
Verseghy #56 hát meg át kell szerelni a dobszerkót meg ha van erősitök.. nem úgy meg az..:D:D -
stormbringer #55 Most akkor mi van? A Kadába vagy a Club69-be megyünk? A géza a 69-be akar, de a többiek véleményét nem tudom. Nekem speciel mind1.
-
#54 ühüm, úgyhogy skubizzad majd a szólókat :-))
a fabrique-s buli át lesz amúgy tolva.
hogy csináljuk? szerintem ha ügyik vagyunk meg tudjuk oldani(bár genyó lesz), csak jó előre oda kéne menni checkolni, aztán már csak be kell dugni a hangszereket :-) -
Verseghy #53 Kadába? Lol..:D -
stormbringer #52 12-én!!!!NEkünk akkor lenne koncertünk a Kadába meg a la fabriqueba is....elég sokan szereteik a 12.-ét. Hát tárgyalunk a többiekkel, hogy melyikre menjünk. -
#51 Bezárt? WTF? -
Verseghy #50 Na fiúk. úgy néz most ki, hogy a koncert Január 12dikén lesz a Club 69be! Tudjátok azért, mert a rock café bezárt. -
stormbringer #49 Hú, egy ideje eléggé elszotkatok az írástól!!! McGrady, nem akarok új fórumot csinálni, milért baj,h ogyha marad ez a topic? Moderálni nem kell, hisz bírjuk a kritikát!! Jah, és boldog karácsonyt!!!:D ha már itt vagyunk... -
stormbringer #48 Egyetértek:D -
#47 ok
megvan beszélve :) -
Verseghy #46 az is jó. szóval a max egy óra, onnan ha 30 percet játszotok is jó:) csak egy órát ne lépje túl, ert 3 zenekar egy este húzós.. -
#45 oké, de az nembaj ha csak olyan 45-50 perc körül lesz? sztem max annyit tudunk összehozni, konferansszal mindennel -
Verseghy #44 háát, egy órát. egy óránál több ne nagyon legyen. -
#43 :)
mi holnap próbálunk, a régi számokat, aztán jövőhéten az újakra koncentrálunk. kb. mennyit játsszunk? -
Verseghy #42 Nekünk ma volt próbánk, már a jan 19dikei playlistet nyomjuk nagyon jó lesz. Bár még van olyan szám amit nemtudunk, de van még idő:) -
stormbringer #41 Hi, everybody!MI van veletek?Gyertek koncertre, hogy örüljünk nektek!!Figyelj, Marci, december közepére is teverzünk egy koncertet.... -
#40 :)
nem aggódok én :) örülök, ha sokan jöttök :) -
#39 Nem azért mondtam, perkálok, mint mindenki más, ne aggódj. :D -
#38 csak nyugodtan :) engem nem zavar :) -
#37 mindenki ezt mondja, "majd én viszem a gitárod, Marci, és akkor nem kell fizetnem" :D
az erősítős dologgal az a gond, hogy ott lesz hangosítás, úgyhogy erősítőt nem viszünk :DD -
Verseghy #36 Blaze of Anger HP
Bocsi a reklámért csak azért, hogy ránk is legyenek kiváncsiak:) -
#35 Alap, Dodiék miatt is. Csak nem tudom hol vannak ezek a helyek, majd megyek veletek. :D Segítek vinni az erősítőt lál :DDDd -
#34 köszi, hogy jössz :)
ha esetleg érdekel még SotH buli, Jan 6 La Fabrique a Pitch Eggcuppal -
Verseghy #33 Attol függ kik:P -
#32 Ők lesznek színpadon? :D -
Verseghy #31 Hozd el minél több barátodat is:) -
#30 ott leszek -
#29 úgyám, lehet jönni :-)
Kecskemét városban lesz a buli :) -
Verseghy #28 -
#27 köszi :)
nem volt idő felvenni :) talán legközelebb... -
Petikek #26 Jók voltatok tegnap. McGrady, megint nem peneggetél a kétforintosokkal. -
#25 köszike :-))
örülünk, hogy eljöttetek :) -
#24 Tegnap jó volt. Pozitív csalódás volt a dolog. :) -
stormbringer #23 Gyerünk már!!!KIhal a topik! -
stormbringer #22 még valakui? vélemény? -
#21 amúgy szerintem pont nincs "sima" énekhangja, szerintem van benne valami különleges :-) jobb énekest nem is találhatnánk, én azt mondom :) meg gyorsan tanul, nem tévesztett koncin, mindig jókor lépett be :-) -
#20 nem neki kell túlénekelnie minket, az énekcucc volt halk. az sosenemjó ha neki azért kell ordibálni mert halk :) itt sztem azért nagyjából hallható volt. egy-két résztől eltekintve :D -
#19 Na de túlénekelni a hangszereket. :D -
#18 jó torka van a csajszinak, szerintem ha még kicsit eddzük akkor nagyon kellemes hangja lesz. agresszió meg ezekhez a számokhoz nem kell :)