97
Srings of The Harmony zenekar fóruma
  • McGrady
    Hello!
    Immár az oldalunkon is található fórum, bárminemű véleményt szívesen fogadunk!
  • stormbringer
    Írni kellene...:D
  • stormbringer
    Hú, szuper lett a két koncertfelvétel. Főleg a 69-es. Nagyon tetszik a tömeg:D
  • Verseghy
    Hát reméljük:)
  • McGrady
    jó volt szerintem is :-) remélem a közönség is így gondolja :))
  • stormbringer
    Hát...óriási koncertet nyomtunk tegnap....
  • stormbringer
    Nyugalom, időben odaérünk és végezni fogunk. Nem kell pánikolni:D
  • McGrady
    9re végzünk nálatok, ha max. fél 9kor elkezdjük, a zenét akkor is befejezzük 9-re, ebben nem kételkedem.
  • Verseghy
    Nekem azt mondta csabi, hogy fél 8 kada.. de nálunk 9kor már végeznetek kell.. és az áttcuccolás meg minden.. hát nemtom..
  • McGrady
    értesítés:
    Úgy néz ki, el tudunk menni a Kadába is a Club69-es buli előtt, de még ha a Kada nem is jön össze, a Club69-ben biztos lesz fellépés!
    gyertek minél többen :)
    jan. 12, péntek
  • stormbringer
    Kadában? én még nem tudok róla. Úgy vagyunk vele, hogyha a Csabi elintézi a dolgot korábbi időpontra, akkor oda is ellátogatunk...hogy mit sikerült szervezni ezzel kapcsolatban, azt nem tudom....de örömmel megyünk a Kadába és a Club69-be is!!
  • Verseghy
    Hallom csak felléptek a kadában is...
  • Verseghy
    Hát Zrínyiböl, mert oda jrátam általánosba. Nemtudok, de jövöhéten megkérdem, mert most meg kadás velem..
  • stormbringer
    Hát nem tom...Nekem személy szerint nem jött be a vásárhelyi. Jobban érzem magam a refiben....igaz tanulni azt kell rendesen....de tök jó hely...és Versy, hallottam, hogy ismered a Héjas Mátét.Ő jön a koncertre? Nem tudsz vmit róla?
  • Verseghy
    Eh..:D:D ne dicsekedj:D:D
    Birtalan Tamás is osztálytársam, meg Hugyecz Niki, Szijjártó Adri, meg csomo vásárhelyis..
  • McGrady
    azám :P
  • Buci
    csak nem vásárhelyis voltál? :O
  • stormbringer
    Milyen őszinték vagytok!:D Versy, pénteken a club 69-be megyünk.
  • Dying Soul
    szarszemétszaralak, röviden.
  • McGrady
    nekem évfolyamtársam volt, durva gyerek :DD
  • Verseghy
    Pesti Máté? osztálytársam:D
  • Buci
    Neeem, épp azt mondom, h a Pesti ordította hangosan, h hallja mindenki, én mondtam először, de amikor Fanni megkérdezte, h mit mondtam, már nem találtam olyan jó ötletnek. Erre Pesti bekiabálta helyettem :D
  • stormbringer
    Buci!! Csak nem te vagy a Pesti M.?
  • McGrady
    :DD
    szerinted sokan lesznek? én mindenkiket hívogatok, pár embert sikerült összeszednem, más meg amúgy is ment volna, remélem lesz közönség :))
  • Verseghy
    McGrady: Ez a jó benne, a közönség nem sejt semmit..

Buci: Január 12. Club 69!! Gyertek el!!
  • Verseghy
    Ez a jó benne, hogy az elbaszások csak videon jönnek vissza, a közönség nem sejt semmit..

Buci: Január 12. Club 69!! ott legyél!!!
  • Buci
    ezuton szeretném bejelenteni h a képeket nem lehet megnyitni a honlapotokon :P
    vmit csinjatok vele pls
  • Buci
    jajjmáá, kifogás-nyafogás
    nekem 1 hiba se tünt fel, bár én részeg voltam meg hamar leléptem, de akkoris! :D
  • McGrady
    gondoltam :D
    a videó nem publik, mivel az a koncert tele volt elbaszással :DD
  • Buci
    amugy az "igyál vodkát" azért mondtam ha jól emléxem, mert Fanni vmi olyat mondott h zavarban van? vagy h még nem pörgött fel, na mind1, szal éncsak jót akartam :DD
  • Buci
    örülök, h így "beleivódtam" a koncertbe :DD
    merre lehet +találni a videot?
    (amugy most színjózan leszek, mert legutóbb a gyomrom kicsit összeveszett az alkohollal, szal most 1 ideig hanyagolom :) )
  • McGrady
    hello!
    a francba, kár hogy elszalasztottuk egymást :D
    a videón hallatszódik az "igyál vodkát" :D
    valószínűleg a 69-be megyünk, ott majd összedzsallunk :D
  • Buci
    Hi! Csak most találtam rátok itt fórumon is!

Énis ottvoltam a Katonás bulin, igaz nem túl józanon, de nekem nagyon bejött az egész =)) (nemtom felismertél-e, bár sztem még élőben nem beszéltünk, csak a Verseghy művészúrral)
    (esetleg ha beugrik: én voltam az aki bekiabált Fanninak, h igyon vodkát mmt, aki először, mert a 2. a hallható verzó az volt a haverom :D )
    Fanninak már megígértem, h énis ottleszek a koncin, csak akkor legyetek a 69-ben és akkor tuti "Buci in tha house" lesz
  • McGrady
    a 69 a valószínűbb, vasárnapra kiderül. tudsz addig várni? ha nem akkor villámszavazásba eldöntjük. :)
  • Verseghy
    Kada vagy 69 lesz a vége?
  • McGrady
    Tudom, én is beszéltem vele.
  • stormbringer
    Marci! Beszéltem a Verseghyel és majd 8-ra kell mennünk a 69-be. további infókért hívj!!
  • Verseghy
    hát ezt ne velem beszéld meg, küldök egy msn cimet privibe
  • McGrady
    okés, akkor azokat visszük
    mikor kezdenénk? át tudjuk valahogy variálni, hogy nekünk beleférjen mindkét buli?
  • Verseghy
    figy mi nem adunk csak lábbodot (lábgép nélkül) meg tamokat. cineket lábgépet meg pergőt hozni kell, ez mindenhol igy van.