Srings of The Harmony zenekar
Oldal 1 / 2Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hello!
Immár az oldalunkon is található fórum, bárminemû véleményt szívesen fogadunk!
Immár az oldalunkon is található fórum, bárminemû véleményt szívesen fogadunk!
Kuss!-magyarázta.
Írni kellene...😄
Hú, szuper lett a két koncertfelvétel. Fõleg a 69-es. Nagyon tetszik a tömeg😄
Hát reméljük😊
Hát...óriási koncertet nyomtunk tegnap....
Nyugalom, idõben odaérünk és végezni fogunk. Nem kell pánikolni😄
9re végzünk nálatok, ha max. fél 9kor elkezdjük, a zenét akkor is befejezzük 9-re, ebben nem kételkedem.
Kuss!-magyarázta.
Nekem azt mondta csabi, hogy fél 8 kada.. de nálunk 9kor már végeznetek kell.. és az áttcuccolás meg minden.. hát nemtom..
értesítés:
Úgy néz ki, el tudunk menni a Kadába is a Club69-es buli elõtt, de még ha a Kada nem is jön össze, a Club69-ben biztos lesz fellépés!
gyertek minél többen 😊
jan. 12, péntek
Úgy néz ki, el tudunk menni a Kadába is a Club69-es buli elõtt, de még ha a Kada nem is jön össze, a Club69-ben biztos lesz fellépés!
gyertek minél többen 😊
jan. 12, péntek
Kuss!-magyarázta.
Kadában? én még nem tudok róla. Úgy vagyunk vele, hogyha a Csabi elintézi a dolgot korábbi idõpontra, akkor oda is ellátogatunk...hogy mit sikerült szervezni ezzel kapcsolatban, azt nem tudom....de örömmel megyünk a Kadába és a Club69-be is!!
Hallom csak felléptek a kadában is...
Hát Zrínyiböl, mert oda jrátam általánosba. Nemtudok, de jövöhéten megkérdem, mert most meg kadás velem..
Hát nem tom...Nekem személy szerint nem jött be a vásárhelyi. Jobban érzem magam a refiben....igaz tanulni azt kell rendesen....de tök jó hely...és Versy, hallottam, hogy ismered a Héjas Mátét.Õ jön a koncertre? Nem tudsz vmit róla?
Eh..😄😄 ne dicsekedj😄😄
Birtalan Tamás is osztálytársam, meg Hugyecz Niki, Szijjártó Adri, meg csomo vásárhelyis..
Birtalan Tamás is osztálytársam, meg Hugyecz Niki, Szijjártó Adri, meg csomo vásárhelyis..
Milyen õszinték vagytok!😄 Versy, pénteken a club 69-be megyünk.
Pesti Máté? osztálytársam😄
Neeem, épp azt mondom, h a Pesti ordította hangosan, h hallja mindenki, én mondtam elõször, de amikor Fanni megkérdezte, h mit mondtam, már nem találtam olyan jó ötletnek. Erre Pesti bekiabálta helyettem 😄
carpe diem
Buci!! Csak nem te vagy a Pesti M.?
😄D
szerinted sokan lesznek? én mindenkiket hívogatok, pár embert sikerült összeszednem, más meg amúgy is ment volna, remélem lesz közönség 😊)
szerinted sokan lesznek? én mindenkiket hívogatok, pár embert sikerült összeszednem, más meg amúgy is ment volna, remélem lesz közönség 😊)
Kuss!-magyarázta.
McGrady: Ez a jó benne, a közönség nem sejt semmit..<#eplus2>#eplus2>
Buci: Január 12. Club 69!! Gyertek el!!
Buci: Január 12. Club 69!! Gyertek el!!
Ez a jó benne, hogy az elbaszások csak videon jönnek vissza, a közönség nem sejt semmit..<#eplus2>#eplus2>
Buci: Január 12. Club 69!! ott legyél!!!
Buci: Január 12. Club 69!! ott legyél!!!
ezuton szeretném bejelenteni h a képeket nem lehet megnyitni a honlapotokon 😛
vmit csinjatok vele pls
vmit csinjatok vele pls
carpe diem
jajjmáá, kifogás-nyafogás
nekem 1 hiba se tünt fel, bár én részeg voltam meg hamar leléptem, de akkoris! 😄
nekem 1 hiba se tünt fel, bár én részeg voltam meg hamar leléptem, de akkoris! 😄
carpe diem
amugy az "igyál vodkát" azért mondtam ha jól emléxem, mert Fanni vmi olyat mondott h zavarban van? vagy h még nem pörgött fel, na mind1, szal éncsak jót akartam 😄D
carpe diem
örülök, h így "beleivódtam" a koncertbe 😄D
merre lehet +találni a videot?
(amugy most színjózan leszek, mert legutóbb a gyomrom kicsit összeveszett az alkohollal, szal most 1 ideig hanyagolom 😊 )
merre lehet +találni a videot?
(amugy most színjózan leszek, mert legutóbb a gyomrom kicsit összeveszett az alkohollal, szal most 1 ideig hanyagolom 😊 )
carpe diem
hello!
a francba, kár hogy elszalasztottuk egymást 😄
a videón hallatszódik az "igyál vodkát" 😄
valószínûleg a 69-be megyünk, ott majd összedzsallunk 😄
a francba, kár hogy elszalasztottuk egymást 😄
a videón hallatszódik az "igyál vodkát" 😄
valószínûleg a 69-be megyünk, ott majd összedzsallunk 😄
Kuss!-magyarázta.
Hi! Csak most találtam rátok itt fórumon is!
Énis ottvoltam a Katonás bulin, igaz nem túl józanon, de nekem nagyon bejött az egész =)) (nemtom felismertél-e, bár sztem még élõben nem beszéltünk, csak a Verseghy mûvészúrral)
(esetleg ha beugrik: én voltam az aki bekiabált Fanninak, h igyon vodkát <#vigyor5>#vigyor5> mmt, aki elõször, mert a 2. a hallható verzó az volt a haverom 😄 )
Fanninak már megígértem, h énis ottleszek a koncin, csak akkor legyetek a 69-ben és akkor tuti "Buci in tha house" lesz <#vigyor>#vigyor>
Énis ottvoltam a Katonás bulin, igaz nem túl józanon, de nekem nagyon bejött az egész =)) (nemtom felismertél-e, bár sztem még élõben nem beszéltünk, csak a Verseghy mûvészúrral)
(esetleg ha beugrik: én voltam az aki bekiabált Fanninak, h igyon vodkát <#vigyor5>#vigyor5> mmt, aki elõször, mert a 2. a hallható verzó az volt a haverom 😄 )
Fanninak már megígértem, h énis ottleszek a koncin, csak akkor legyetek a 69-ben és akkor tuti "Buci in tha house" lesz <#vigyor>#vigyor>
carpe diem
a 69 a valószínûbb, vasárnapra kiderül. tudsz addig várni? ha nem akkor villámszavazásba eldöntjük. 😊
Kuss!-magyarázta.
Kada vagy 69 lesz a vége?
Marci! Beszéltem a Verseghyel és majd 8-ra kell mennünk a 69-be. további infókért hívj!!
hát ezt ne velem beszéld meg, küldök egy msn cimet privibe
okés, akkor azokat visszük
mikor kezdenénk? át tudjuk valahogy variálni, hogy nekünk beleférjen mindkét buli?
mikor kezdenénk? át tudjuk valahogy variálni, hogy nekünk beleférjen mindkét buli?
Kuss!-magyarázta.
figy mi nem adunk csak lábbodot (lábgép nélkül) meg tamokat. cineket lábgépet meg pergõt hozni kell, ez mindenhol igy van.
hát figy, a dobosunk eddig zokszó nélkül játszott más dobján, úgyhogy lehet megfelel neki a legutóbbi csekk, aztán azzal nemkell tökölni...a ládákat meg félreállítjuk, aztán ha eljön az idõ akkor feltoljuk a színpadra és bekapcs...mondjuk nem lesz leányálom, de meg lehet csinálni 😊 sztem legalábbis
mikor kezdenénk club 69be?
mikor kezdenénk club 69be?
Kuss!-magyarázta.
hát meg át kell szerelni a dobszerkót meg ha van erõsitök.. nem úgy meg az..😄😄
Most akkor mi van? A Kadába vagy a Club69-be megyünk? A géza a 69-be akar, de a többiek véleményét nem tudom. Nekem speciel mind1.
ühüm, úgyhogy skubizzad majd a szólókat :-))
a fabrique-s buli át lesz amúgy tolva.
hogy csináljuk? szerintem ha ügyik vagyunk meg tudjuk oldani(bár genyó lesz), csak jó elõre oda kéne menni checkolni, aztán már csak be kell dugni a hangszereket :-)
a fabrique-s buli át lesz amúgy tolva.
hogy csináljuk? szerintem ha ügyik vagyunk meg tudjuk oldani(bár genyó lesz), csak jó elõre oda kéne menni checkolni, aztán már csak be kell dugni a hangszereket :-)
Kuss!-magyarázta.
Kadába? Lol..😄
12-én!!!!NEkünk akkor lenne koncertünk a Kadába meg a la fabriqueba is....elég sokan szereteik a 12.-ét. Hát tárgyalunk a többiekkel, hogy melyikre menjünk.
Na fiúk. úgy néz most ki, hogy a koncert Január 12dikén lesz a Club 69be! Tudjátok azért, mert a rock café bezárt.
Hú, egy ideje eléggé elszotkatok az írástól!!! McGrady, nem akarok új fórumot csinálni, milért baj,h ogyha marad ez a topic? Moderálni nem kell, hisz bírjuk a kritikát!! Jah, és boldog karácsonyt!!!😄 ha már itt vagyunk...
Egyetértek😄
Oldal 1 / 2Következő →