Példa nélküli bukás a Rém rendes család
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nyugalom a hosszú élet ritka!
Magyarországon a legnagyobb probléma szerintem az, hogy a sorozat készítõi nem veszik a fáradtságot arra, hogy egy képzett színészbõl kihozzák a legjobbat, hogy megértessék vele, ez nem színházi elõadás, itt nem a teátrális mûviselkedés, hanem a teljesen életszerû, teljesen hiteles karakterformálás lenne szükséges.
Teljesen mindegy, hogy a Rémrendes.. Budapesten, avagy a Jóban rosszban avagy a barátok közt magyar sorozatokat nézzük, a színészek közel azt a színvonalat nyújtják, mint egy brazil szappanopera kézzel-lábbal kapálózó, ordibáló, túlmimikált szereplõi... magyarul hiteltelenek az általuk elõadott karakterek. A nõzõ egy pillatara sem az "életre kelt" karaktert látja bennük, hanem pl: Szervét Tibort, aki épp a magyar Al Bandy-t t játsza... és miért van mindez? Mert mûvi az egész! Nincs meg az a varázs, amit a sokszor utált amerikaiak éjjel álmukból ébresztve is tudnak. Ez nem azt jelenti, hogy ott kint jobbak a színészek, de a végeredmény szempontjából mégis csak ez az eredmény, hiszen ott a rendezõ, a szerzõ életszerû karaktereket teremt, amit életszerûen kell elõadni, még akkor is, ha speciális egyéniségû szereplõrõl van szó. A kulcsszó a hitelesség és ez a dolog minden magyar sorozatból hiányzik. A karakterek elnagyoltak, felszínesek, mélységük és múltjuk, igazi egyéniségük nincs, a történetek elnagyoltak, hatásvadászok,fantáziátlanok, sablonosak és elképesztõen kiszámíthatóak. A rendezõk színházi elõadást kreálnak ahelyett, hogy valósághû világot teremtenének.
és másik nagyon fontos dolog szerintem a kreativitás. Ha megnézzük, hogy a világban mely sorozatok azok, amik igazán sikeresek voltak, akkor rá kell ébrednünk, hogy mind újszerû volt a maga nemében. a készítõk merték használni a fantáziájukat és a kreativitásukat. És nem szégyeltek olyan szakértõket bevonni a történetbe, akik a hitelesség megteremtése miatt feltétlenül szükségesek. Nálunk ez még gyerekcipõben jár... és a készítõk nem tisztelik annyira a nézõket, hogy megfelelõ minõséggel álljanak csak ki a közönség elõ, mert úgy gondolják, hogy elég, ha õk jól szórakoznak, a közönség már nem olyan lényeges.
Nyugalom a hosszú élet ritka!
Rémrendes már más helyzet, de annak is elég komoly tábora van.
Gracie Barra
Az egy amcsi sorozat, úgy jó ahogy van. Az eredeti az Fergetegesen jó, de a silány, erõltetett másolatai a közelébe sem jönnek.
Annyi más téma van ! A Magyar vigjátékok jók, pláne ha saját ötletbõl táplálkoznak..
siker? lol. a jóbarátok? pláne, a rém rendes?
egyiket sem merték betenni fõmûsoridõbe, 7-tõl vetítgették, de mindkettõ bukott. (eleve hülye elképzelés, hogy egy heti sorozatot naponta adjanak). a freinds dvd-n jól hozott a rajongóknak köszönhetõen, a rém rendes nem hozott annyira jól. és a freinds az hbo-n megalapozta magát, de egy jóbarátokat és egy amerikai rém rendest sem néztek annyian, mint a magyar verziót.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Itt a fõ gond az hogy nincsenek poénok, plussz az hogy simán elhiszem hogy amcsiban egy lúzer család olyan mint bandiék (meg El-nek olyan arcmimikája van amit nehéz leutánozni), ellenben a magyar bandiékról pontosan tudom hogy ez lúzer család nem olyan és nem úgy él ahogy õk. De ha legalább egy eredeti poén lett volna benne, vagy legalább egy magyaros poén (mittomén mint pl amiket hofi mesélt) még azt mondtam volna hogy látok benne reményt. De hát nem..
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
a.carkey-t meg had küldjem el a picsába, ne hozz ide politikát kcsg! Remélem beleálltál pár gumilövedékbe!
Kár érte...
A medve nem játék.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Persze a sugárzás idõpontja is irtó szar: amikor akartam, akkor sem tudtam megnézni, mert egyszerûen annyira nem volt jó, hogy állandóan ezt figyeljem, a Vészhelyzet korábban is sokkal jobban érdekelt, azonkívül a kedd ugye egyben sokszor BL nap ...
A medve nem játék.
Miért nem elég az egyszerûen rossz... stb ...?
<#ejnye1>#ejnye1>
Az amerikai változat poénjain még mindig tudok nevetni, a magyar ellenben akkora gagyi, mint ide a Új-Zéland. Az elsõ részt láttam csak (bár nem voltak illúzióim) kíváncsiságból... Dettó ugyanaz volt, mint az igazi sorozat elsõ része, csak a színészekbõl hiányzott a teljesítmény, a poénokat sikerült olyan laposan elõadni, hogy egy papírlap nem férne be alájuk... Azok, akik egy ilyen sorozatra pénzt adnak, megérdemlik, hogy bebukják... Nem hiszem, hogy ellenõrizték, mire adtak ki egymilliárdnál többet...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
az kicsit durva lenne, ha valakinek 14 év alatt lenne érettségije
<#nyes>#nyes>
Lehet, hogy én vagyok nagyon korlátolt, de nekem tetszett a Jóbarátok, a Rém Rendes Család, és a Joey is. Olyan izmosakat röhögtam rajtuk, hogy csak na. Ebbõl megnéztem 15 percet, és elvonultam aludni...
Adták volna nekem azt a milliárdot, jobb dolgokat mûveltem volna vele, mint ez.
És a Dragon Ballt nem leszólni, mert odarepülök! <#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
nincs, nem is lesz...
ez azért picit durva...😄
maradok én is a + rész naponta a Cool-on 😄
Szerintem meg épphogy túl sokan, azért is lett bukás. Amúgy is erõltetett szar az egész, de ha már az eredetivel hasonlítgatja össze az ember mégszarabb. És ráadásul még a karakterek sincsenek teljesen eltalálva. Peggy például szerintem teljesen más, mint itt ez a juci, Ed O'neil-hez meg ne is próbáljuk hasonlítgatni az ittenit, mert az igazi Al Bundy grimaszai utolérhetetlenek. Bár a színészi játéka nem rossz, talán nem is rajta bukik meg a sorozat, hanem a többin, meg a szar poénokon. Az egész egy rakás szar. De tudhatták volna elõre, hogy ez lesz. A klónok mindig szarok. Maradok inkább az eredetinél, 19:30-tól 3 részt is adnak a coolon😄😄😄.
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
Ugy nem gondolta valamelyik pofátlan agyament, hogy
ez a szar konkurense lehet az eredetinek, amit ma is minden nap
3 szor megnézek a coolon...
hihetetlen, hogy ilyen pénzt és szervezést igénylõ dolgok körül
is ellehet követni ekkora bukást...szerintem egyszerüen nem mertek
visszaszólni a gazdag producernek a munkatársak, hogy ez igy nem lesz jó
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
tessék gondolkodni és kitalálni valamit, nem mindig megvenni a gagyit vagy a jót és gagyit csinálni belõle
Ja és az ötlet hogy ebbõl a koppintásból lehet valami, és maga a sorozat is egy rakás Sz*r, ugyan csak 2 percet láttam belõle, de elég is volt <#levele>#levele>
http://www.lohere.net - a MagyarChan
egyértelmû volt a bukás, de hogy már a 3ik rész után :/
egyébként nem is várhattak volna mást: a magyar Al, hiába sír hogy szarul él, magyarország lakosságának több mint a fele nála is nagyobb szarban van 😄 szóval neki lakása van és CSAK két gyereket kell ellátnia a 40ezerbõl, illetve állandó munkahelye - itthon ezért nem a bundy átkot okolják, hanem sokan a kezüket össze teszik...
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Az biztosan vonzaná a milliókat!!!!!!!!!!!!!!!!!
a szomszédok meg, pff, na, azok a legesleggázabbak...
Simán lehetne egy magyar verzió, egy új címmel, magyar élethelyzetekbõl adódó poénokkal. Ez itt nem Amerika!
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT
akár van, akár nincs értelme: ez van, ahol mûködött. meg aztán remake-rõl van szó, tehát nem "jogtalan koppintásról", mint egyes realityknél (megasztár, megatánc) - és a licensz megvételébe beletartoznak a forgatókönyvek is.
(nem mondom, hogy örülök, mert nem - talán a siker megnyitotta volna a kaput igényesebb hazai sorozatok iránt is (tudom, naiv vagyok), de a bukás megérdemelt.)
Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5
(max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV