Példa nélküli bukás a Rém rendes család

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigfoot
egyszerûen arról van szó hogy minek nézzenek meg egy kurva jó sorozatot szarul lemásolt magyar verzióban?

a tiédre se XD

100ezer forintért megszaktanácsadtam volna, hogy ne próbálkozzanak...
Én ellene vagyok mindenféle másolatnak, ilyen jellegû újrafeldolgozásnak. Szerintem a cikkben említett sorozatokat igen is sokan szerették, és nézték.
Itthon is volt végülis hasonló próbálkozás, a Família Kft. ilyesmi akart lenni, nem? Fiatalon néztem, ma már nem tenném.
Azon is komolyan csodálkozom, hogy a Barátok köztöt még nézi bárki is. Pár másodperceket látok csak belõle - szerencsére, de szánalom, a Jóban-rosszbanról már nem is beszélve, annak minõségére már csak gyalázó szó sincs...

az elõzõ üzenetemet Lordboxi-nak szántam bocs
a magyar életrõl lehetne sorozatot csinálni csak az nem komédia hnaem tragédia lenne<#mf2>
ja meg hogy a vészhelyzet...a másik kedvencem...ehhh 😄DDDD

There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary and those who don`t!

na amivel nem értek egyet, hogy a Jóbarátok nem jó. az egyik legjobb sorozat, amit valaha készítettek. az évadokat ötödszörre végignézve is szétröhögöm magam...

There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary and those who don`t!

nem az a baj hogy szituációs komédia és ezt nem szeretik a magyarok, hanem az hogy ez egy kalap szar és kész. Gyûlölöm a majmolást. Le ezzel a szarral a képernyõkrõl. <#levele>
Ebben az idõpontban adnák inkább a Médiumot vagy valami jó sorozatotmert van egy pár a tv2 tarsolyában.
hispan2
Ez a sorozat így tényleg katasztrófa...

Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum

borzalmas volt látni ahogy Szervét Tibor ennyire erõlködve játszik... egyáltalán nem volt semmiféle Al Bundfy érzés a játékában... mag amúgyis attól hogy rém rendes budapesten legalább a ruhatárat, a díszleteket, meg a poénokat kellett volan modernizálni... és nem majmolni
A TV2 kitalálta, hogyan lehet pénzbõl szart csinálni rövid idõn belül.
Ehhez tudok csak igazán gratulálni!
érthetõ hogy mért buktak azért mert 1 szar poénok voltak benne vagy hár még van!!!!
és még hogy a jobarátok bukás????mindenki szerrti õket és a joey-t is!

InfectedMann
várható volt, hogy becumizzák a brét ezzel a szarral <#hehe>
megérdemelték

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Hogy a magyar Bandik buktak az biztos, de a Jó barátokat nem mondanám sikertelennek. Nem ismerek olyat aki nem ismerné és szeretné õket.

&#8222;A világot akarjuk! Most rögtön!&#8221; Jim Morrison Béke veletek...

Carfanatic
nem is tudtam hogy itt írni is lehet
egyszerûen azért bukott meg mert soha nem utánozhatják az isteneket,kész istenkáromlás volt ezt megtenni
én csak az elõzeteseket láttam de szörnyû,a színek is borzalmasak,a poénok se jók,Al-t meg nem lehet utánozni,ö az Isten<#worship>

\"My right hand is the judgement of god!\" \"Sometimes you have to walk through the darkness to get to the light.\" Said by Trunks

hééé... ne legyen magyar Dragonball... max szinkronizált 😊
Broafka
a szereplõk nem túl jók, és a Rém Rendes Családban pont épp hogy azok voltak az érdekesek, nem is igazán a poénokon röhögtünk mindig, hanem a szereplõk stíéusán, meg a komikus viselkedéseik miatt (szvsz)

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Nagyon szarra sikerült,semmi értelme nem volt,az eredeti Rém Rendes család sokkal jobb volt!Ez egy xar!
szerintem csináljanak inkább magyar dragon ballt. <#idiota> De ez se lenne rossz, ha a magyar életbõl vett dolgokat fikáznák, mer van elég. Elég csak kimenni az utcára, ahol szembejön egy tank, ha ez nem vicces akkor semmi. Vagy az, hogy sokan azt hiszik, még mindig kommunizmus van <#mf2>. De ott van a fociélet, az alkoholizmus, és a kicsinyes rosszindulat ami csak úgy süt magyarországból. NA szerintem ezekre lehetne sorozatot építeni, és talán még el is gondolkoztatna pár embert.
Nethyrrea
vajon ménem vagyok meglepve? 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Shiwo
te tettél 1000 entert a kopmmented végére (ha igen, mi a f-nak), vagy az sg motorja hibbant meg ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Mondjuk nekem nagyon tetszett a Joey és iszonyat nagyot tudtam röhögni rajta. Azt is nagyon sajnáltam amikor véget ért. De hát ez van. Ezzel szemben mondjuk nekem az Office marhára nem tetszett. De hát ez van. Azért ez is nagyon de nagyon szubjektív dolog.
Mindenesetre én még egy részt sem láttam belõle mert mikor megláttam a Reklámot ,hát köszönömn de az is elég volt hozzá ,hogy tudjam egy ótvar nagy marhaság lesz az egész. Idétlen színészek(legalábbis ebben a szerepben) és a poénok egy az egyben copyzva ami ugye nem átûltetés és bizony itthon azért nem ugyanazok a társadalmi normák és még a gondolkodás sem ugyanazt. Vagyis amit elhiszek Bundyákról azt bizony soha sem fogom elhinni Bándiékról. Nem mondom ,hogy örülök a bukásnak mert sajnálom a stábot mert munka van benne de ez így nagyon nem jó.
Nem mellékesen szerintem Ed O'nelly egyszerûen utánozhatatlan. Hihetettlen még ma is iszonyat nagyokat röhögök egy egy részen pedig legalább 200x láttam már szinte mindet.
Amúgy pedig Barátok Közt powwa.
immovable
Megbukott? Ez szinte hihetetlen, pedig vmi elképesztõen magas szinvonalú benne a színjátszás, teljesen új poénok, magyar viszonyokra átültetett történet, magyar életszinvonal szimulálása, tuti hatalmas brainstorming elõzte meg, amit egy nagy kreatív csapatnak köszönhetünk. Ilyet...! Ezt nem is bírom feldolgozni! <#idiota>

PS: NEM KÁR ÉRTE!!!!!!!4
talán egyetlen vmire való magyar 'sorozat az elsõ generáció volt, de aztmeg ha jól tom nemfejezték be?😄DXD
Szervét Tibort és Bertalan Ágnest is nagyon szerettem a színpadon látni... Most nem tudom, mit gondoljak. Ennek a "remake"-nek még az ötlete is szégyenletes... <#falbav>
és téleg egy normális kellyt beh rakhattak volna nem ilyen le herfasztó csajt 😄

hát én még egyetlen részt sem láttam, mivel nem nézek tv-t, és emiatt nem is fogok változtatni ezen a szokásomon, de ezek a képek "döbbenetesek". mennyire gáz már, hogy lakás amerikai stílusban van berendezve... menjenek a **csába!! <#gun>

http://lery.freeblog.hu

Mike
én sajnos még egyetlen részt sem láttam, és ha nem igyekszem elõbb-utóbb teljesen lemaradok róla

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

"És persze azóta is kutatják az okokat, vajon mi sikerülhetett félre"
Egyszerü szarok a magyar színészek az idiote gügyögyös túljáccásaikal ( nem értem miért kell ezt eröltettni?)
Egy szappan operába vagy egy müvészi szinházi darabba elmegy nah de film-be még ha egy vígjáték is...
Kutya a legjobb benne 😄 de az egész bukás-ra volt íttélve.

Szerintem az is szellemileg 14 éven aluli és a lengyel piacon vette a diplomáját aki jóváhagyta, hogy egymilliárdot elbasszanak erre a szarra! Bárcsak egyszer pókerezhetnék vele egy kicsit, mert kéne egy kocsi <#action>
Nemtudom észrevettétek e, de a Coolon, sztm szándékosan, beleteszik az a heti programba a magyar copy rész eredetijét. Így még nagyobb az alázás, hogy látod a kontrasztot a két rész között. Nagyjából mindent elmondtunk, hogy miért gáz a sorozat. Na de mitõl jó? Sztm:
1.Mert mi is bele mertünk vágni a többi fejlettebb országhoz hasonlóan egy re-meak -be
2.Rájöhettünk, hogy ebben sehol sem tartunk
3.Tudjuk, h a pénz kevés, ha minõséget akarsz
4.Mostmár tudjuk, hogy a teljes lakosság 12%-át egy mûsor elé leültetni kevés
5.a fiataloknak és az öregeknek mindegy már mit néznek
6.Miért a TV2 az örök második
7.És egy örök jó módszer, minimum egy 200 fõs független tesztközönség

Mindenesetre én értékelem a próbálkozást, több sikert a stábnak, de talán ne rontsa az imidzsét a rendezõ ezzel a sorozattal tovább.
szerintem ha a retek klubbon adnak, akkor nem biztos, hogy bukas lenne. amiota egyszer nem is olyan regen egy rtl klubbos adasszunet majd egymillio nezot vonzott en mar semmin nem csodalkozom.

azzal jonni, meg, hogy a Cool-on 3 reszt leadnak minden este micsoda sikerrel. azert megneznem az kb. hany tizezer nezot vonz. ami persze lehet, hogy a coolnak nagy siker...

egyebkent nekem tetszik, kicsit gazos de tetszik. 19-45 ev kozott vagyok es van diplomam 😊 ajjaj, most ez hogy lehet.

(igaz nekem tetszett az eredeti is, tetszett a jobaratok is, tetszett a szeret nem szeret, a ferjek gyongye, tan meg a joey is)

es igen nexusnak van igaza, kicsit azert varni kell, hogy osszerazodjon az egesz csapat, hatha nem lesz annyira gazos szegeny juci inykivillanto mosolya.

a 37. poston meg ugye azert illo lett volna az elso reszben levokkel osszehasonlitani, amikor meg bud is kisgyerek volt es kelly is sokkal fiatalabb. ott azert meg ok is kicsit gyengebbek voltak.

\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP

ja,szerintem ezt bárki megmondhatta volna nekik hogy bukás lesz 😊)

Harly18
Már az ötlet idején megmondtam volna, hogy bukás és nem kellett volna milliárdot rákölteni. 😊 Nagy fejesek lehetnek a tv2-nél. Ennyire látszik, hogy tök nem érdeklik, hogy a közönség mit szeretne látni vagy mit nem...

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

jaj,egyetértek <#eljen>

"égis, a bukás megtörtént. Talán túl kevesen ismerték az eredetit, " vagy ellenkezõleg... habár tök mindegy, mert ez SZAR.

Én mindig is szívesen néztem meg 1-1 Rém rendes csaláf (eredeti) részt, akár a cool-on akár máshol, még régebben is. Most ne makarok részleteibe belemenni, de az eredeti rész valahogy jó, annak ellenére, hogy néha elrugaszkodik a realitás talajától. Amikor meghallottam, hogy lesz MAGYAR féle kiadásban, egybõl tudtam, hogy SZAR lesz, és bukni fog. Ne mtudom hogy képzelték? DIREKT megnéztem az elsõ részét, végigszenvedtem, hogy el tudjam mondani, Igen, én megnéztem és kiba**tt szar, inkább akkor a barátok köztet nézek (ha kellene vmit, vagy ne adj isten azt a korházos hokit jóBAN rosszBAN VacBAN😄).

Egy szó, mint 100: ez a budapestes hoki család egy rakás szar, undorítõ minõségtelen színészi alakításokkal , aannnnyira MÛÛÛÛÛ hogy hihetetlen.

Ja és szerintem a bukta azért is volt, mert keddre volt betéve, ahelyett, hogy hétvégén adták volna le, amikor a legtöbben otthon vannak...

Én az elsõ részbe belenéztem, nem jött be, DE
Aztán megnéztem a 2. és 3. részt és szerintem nem rossz! Néha elsütnek benne egy-két jobb poént, egyszóval élvezhetõ, ha az ember meg tudja szokni El Bándi után... Bár az a fazon tényleg olyan karakter, hogy senki sem tudja utánozni <#eljen>

És az a qurva röhögõgép!!! Az a legjobban idegesítõ! Pedig az eredetiben is volt de csak akkor amikor kellett, jókor jó ídõben(vagy csak nem zavart). Itt + ha kell ha nem.
A részek 95% +egyeznek mert forgatókönyv szerint csinálták. Al és Peg õk nem szarok csak a többi színész. A 2 fõszereplõ kihozza a maximumot de valjuk be az eredeti fényébe eleve vesztett dolog. Ha ez lenne az elsõ Rém.r.cs. lehet hogy nem tartanánk ilyen qurvaszarnak. De igy, hogy mindenki él,hal az eredetiért nem tudom,hogy hogy gondolták "fasz kereskedelmi tv mentalitás".
...Amig a föld kerek mindig szeretjük az AL-t... 😄DDD
PJack
énmá belenéztem ebbe egyszer, és nagyon szar:S
olyan, mint minden magyar sorozat(barátok közt, jóban rosszban...stb.)- SZAR!<#boxer>

U.I.: A jóbarátok télleg az egyik kedvencem<#eljen>

Pain is inevitable. Suffering is optional.

"És persze azóta is kutatják az okokat, vajon mi sikerülhetett félre. " -pedig sztem egyszerû : sztereotípia <#whatever>

Lord Nazgul: absz. igazad van, ott van a kutya elásva, viszont egy mondattal vitába szállnék.

"A jóbarátok és az eredeti Rém rendes család immár sokadik csatornán fut sikerrek Magyarországon, mindkettõ igencsak komoly számú rajongótáborral."

a sok adás és a sok rajongó még nem jelenti, hogy siker lenne a sorozat. az,m hogy 2 ill. 3 csatornán ment dettó. mindig hoz egy megbízható nézettséget, de mindig réteg idõben (hétvége, délután). a tv2 betette a fûmûsoridõ közelébe a sorozatot, a jóbarátokat, de nem külkönösebben érdekelte az embert, bebukott. sokan nézték, de a másik adót sokkal többen. dettó a rém rendes. most is simán názik délutánonként 400-500 ezren. de attól még fõmûsoridõben a tv2 nagyon rávert. már persze az adatok alapján, ami megint egy más dolog.
fre576: "Mi a francért kell 1 jól mûködõ sorozatot nekünk lemajmolni???"

próbálkoztak sajátokkal a magyarok --> nem nézte senki. most megpróbálták a feldolgozást, a rém rendes producerei eleve boldog-boldogtalannak árulják a sorozatot, mert dolgozni büdös, nyilván megvették, mert hátha bejön. volt, ahol bejött. a tv2-nek próbálkoznia kell, mert az rtl uralkodik a hazai tévés piacon.

nem jött be, bebukták. legközelebb mással próbálkoznak.

juzosch: "Nem találkoztam emberrel, aki ne szerette volna a jóbarátokat. De komolyan."

elhiszem, általában kedvelik, persz enm mindenkinek jö be a tipikus amerikai íz. de attól, hogy sokan szeretik még egy csomó embert nem érdekel vagy nem is tud róla.
NEXUS6
Amúgy a magyar lepukkant család életét bemutató rémrendest a Szõke András, Badár Sándor vonalon tudnám elképzelni. 😉))

Bár az valszeg már túl magyar lenne.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

that´s the point
Mi a francért kell 1 jól mûködõ sorozatot nekünk lemajmolni??? EL Bundy-ból csak 1 van!!! Õt néztük (nézzük) már rég óta. Ez a szerep nem illik senki másra! Ezek a szerepek hozzá nõnek a színészekhez. Egy másik szinész pedig már hiteltelen. Fõleg ha ilyen erõltetett az egész.
NEXUS6
Én még nem láttam, pedig terveztem hogy megnézem. De 3 adás után bukásról beszélni hülyeség!!!!

Aki ilyen kapkodós az nézze meg a Barátokközt elsõ évadját, na az az igazi horrorsó, nézhetetlen szenny mocsok. Aztán a végére még is Mo legnézettebb mûsorává nõtte ki magát!

Szal adjuk már egy kis idõt amíg a szereplõk összecsiszolódnak, mindeki megtalálja a helyét, a pár analfabétát meg kirúgják.

Úgy tûnik a man egerek már megint mindent jobban tudtak.;(

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Lord Nazgul teljesen egyetértek... nálam ez a 'mû' dolog, A miniszter félrelépnél kezdõdött... az is színház volt, nem mozi... tetszett a brazil szappanoperás megfogalmazásod 😊