Példa nélküli bukás a Rém rendes család
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én ellene vagyok mindenféle másolatnak, ilyen jellegû újrafeldolgozásnak. Szerintem a cikkben említett sorozatokat igen is sokan szerették, és nézték.
Itthon is volt végülis hasonló próbálkozás, a Família Kft. ilyesmi akart lenni, nem? Fiatalon néztem, ma már nem tenném.
Azon is komolyan csodálkozom, hogy a Barátok köztöt még nézi bárki is. Pár másodperceket látok csak belõle - szerencsére, de szánalom, a Jóban-rosszbanról már nem is beszélve, annak minõségére már csak gyalázó szó sincs...
There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary and those who don`t!
There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary and those who don`t!
Ebben az idõpontban adnák inkább a Médiumot vagy valami jó sorozatotmert van egy pár a tv2 tarsolyában.
Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum
Ehhez tudok csak igazán gratulálni!
és még hogy a jobarátok bukás????mindenki szerrti õket és a joey-t is!
megérdemelték
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
„A világot akarjuk! Most rögtön!” Jim Morrison Béke veletek...
egyszerûen azért bukott meg mert soha nem utánozhatják az isteneket,kész istenkáromlás volt ezt megtenni
én csak az elõzeteseket láttam de szörnyû,a színek is borzalmasak,a poénok se jók,Al-t meg nem lehet utánozni,ö az Isten<#worship>#worship>
\"My right hand is the judgement of god!\" \"Sometimes you have to walk through the darkness to get to the light.\" Said by Trunks
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Mindenesetre én még egy részt sem láttam belõle mert mikor megláttam a Reklámot ,hát köszönömn de az is elég volt hozzá ,hogy tudjam egy ótvar nagy marhaság lesz az egész. Idétlen színészek(legalábbis ebben a szerepben) és a poénok egy az egyben copyzva ami ugye nem átûltetés és bizony itthon azért nem ugyanazok a társadalmi normák és még a gondolkodás sem ugyanazt. Vagyis amit elhiszek Bundyákról azt bizony soha sem fogom elhinni Bándiékról. Nem mondom ,hogy örülök a bukásnak mert sajnálom a stábot mert munka van benne de ez így nagyon nem jó.
Nem mellékesen szerintem Ed O'nelly egyszerûen utánozhatatlan. Hihetettlen még ma is iszonyat nagyokat röhögök egy egy részen pedig legalább 200x láttam már szinte mindet.
Amúgy pedig Barátok Közt powwa.
PS: NEM KÁR ÉRTE!!!!!!!4
http://lery.freeblog.hu
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Egyszerü szarok a magyar színészek az idiote gügyögyös túljáccásaikal ( nem értem miért kell ezt eröltettni?)
Egy szappan operába vagy egy müvészi szinházi darabba elmegy nah de film-be még ha egy vígjáték is...
Kutya a legjobb benne 😄 de az egész bukás-ra volt íttélve.
1.Mert mi is bele mertünk vágni a többi fejlettebb országhoz hasonlóan egy re-meak -be
2.Rájöhettünk, hogy ebben sehol sem tartunk
3.Tudjuk, h a pénz kevés, ha minõséget akarsz
4.Mostmár tudjuk, hogy a teljes lakosság 12%-át egy mûsor elé leültetni kevés
5.a fiataloknak és az öregeknek mindegy már mit néznek
6.Miért a TV2 az örök második
7.És egy örök jó módszer, minimum egy 200 fõs független tesztközönség
Mindenesetre én értékelem a próbálkozást, több sikert a stábnak, de talán ne rontsa az imidzsét a rendezõ ezzel a sorozattal tovább.
azzal jonni, meg, hogy a Cool-on 3 reszt leadnak minden este micsoda sikerrel. azert megneznem az kb. hany tizezer nezot vonz. ami persze lehet, hogy a coolnak nagy siker...
egyebkent nekem tetszik, kicsit gazos de tetszik. 19-45 ev kozott vagyok es van diplomam 😊 ajjaj, most ez hogy lehet.
(igaz nekem tetszett az eredeti is, tetszett a jobaratok is, tetszett a szeret nem szeret, a ferjek gyongye, tan meg a joey is)
es igen nexusnak van igaza, kicsit azert varni kell, hogy osszerazodjon az egesz csapat, hatha nem lesz annyira gazos szegeny juci inykivillanto mosolya.
a 37. poston meg ugye azert illo lett volna az elso reszben levokkel osszehasonlitani, amikor meg bud is kisgyerek volt es kelly is sokkal fiatalabb. ott azert meg ok is kicsit gyengebbek voltak.
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Egy szó, mint 100: ez a budapestes hoki család egy rakás szar, undorítõ minõségtelen színészi alakításokkal , aannnnyira MÛÛÛÛÛ hogy hihetetlen.
Aztán megnéztem a 2. és 3. részt és szerintem nem rossz! Néha elsütnek benne egy-két jobb poént, egyszóval élvezhetõ, ha az ember meg tudja szokni El Bándi után... Bár az a fazon tényleg olyan karakter, hogy senki sem tudja utánozni <#eljen>#eljen>
A részek 95% +egyeznek mert forgatókönyv szerint csinálták. Al és Peg õk nem szarok csak a többi színész. A 2 fõszereplõ kihozza a maximumot de valjuk be az eredeti fényébe eleve vesztett dolog. Ha ez lenne az elsõ Rém.r.cs. lehet hogy nem tartanánk ilyen qurvaszarnak. De igy, hogy mindenki él,hal az eredetiért nem tudom,hogy hogy gondolták "fasz kereskedelmi tv mentalitás".
...Amig a föld kerek mindig szeretjük az AL-t... 😄DDD
olyan, mint minden magyar sorozat(barátok közt, jóban rosszban...stb.)- SZAR!<#boxer>#boxer>
U.I.: A jóbarátok télleg az egyik kedvencem<#eljen>#eljen>
Pain is inevitable. Suffering is optional.
"A jóbarátok és az eredeti Rém rendes család immár sokadik csatornán fut sikerrek Magyarországon, mindkettõ igencsak komoly számú rajongótáborral."
a sok adás és a sok rajongó még nem jelenti, hogy siker lenne a sorozat. az,m hogy 2 ill. 3 csatornán ment dettó. mindig hoz egy megbízható nézettséget, de mindig réteg idõben (hétvége, délután). a tv2 betette a fûmûsoridõ közelébe a sorozatot, a jóbarátokat, de nem külkönösebben érdekelte az embert, bebukott. sokan nézték, de a másik adót sokkal többen. dettó a rém rendes. most is simán názik délutánonként 400-500 ezren. de attól még fõmûsoridõben a tv2 nagyon rávert. már persze az adatok alapján, ami megint egy más dolog.
próbálkoztak sajátokkal a magyarok --> nem nézte senki. most megpróbálták a feldolgozást, a rém rendes producerei eleve boldog-boldogtalannak árulják a sorozatot, mert dolgozni büdös, nyilván megvették, mert hátha bejön. volt, ahol bejött. a tv2-nek próbálkoznia kell, mert az rtl uralkodik a hazai tévés piacon.
nem jött be, bebukták. legközelebb mással próbálkoznak.
elhiszem, általában kedvelik, persz enm mindenkinek jö be a tipikus amerikai íz. de attól, hogy sokan szeretik még egy csomó embert nem érdekel vagy nem is tud róla.
Bár az valszeg már túl magyar lenne.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Aki ilyen kapkodós az nézze meg a Barátokközt elsõ évadját, na az az igazi horrorsó, nézhetetlen szenny mocsok. Aztán a végére még is Mo legnézettebb mûsorává nõtte ki magát!
Szal adjuk már egy kis idõt amíg a szereplõk összecsiszolódnak, mindeki megtalálja a helyét, a pár analfabétát meg kirúgják.
Úgy tûnik a man egerek már megint mindent jobban tudtak.;(
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs