152
-
zberta #31 sz*r, f*s, ?
Miért nem elég az egyszerűen rossz... stb ...?
-
sh4d0w808 #30 Szerintem a cikk írója nincs tisztában azzal, hogy a valódi Rém rendes család és a Jóbarátok mekkora siker itthon...
Az amerikai változat poénjain még mindig tudok nevetni, a magyar ellenben akkora gagyi, mint ide a Új-Zéland. Az első részt láttam csak (bár nem voltak illúzióim) kíváncsiságból... Dettó ugyanaz volt, mint az igazi sorozat első része, csak a színészekből hiányzott a teljesítmény, a poénokat sikerült olyan laposan előadni, hogy egy papírlap nem férne be alájuk... Azok, akik egy ilyen sorozatra pénzt adnak, megérdemlik, hogy bebukják... Nem hiszem, hogy ellenőrizték, mire adtak ki egymilliárdnál többet... -
Luminas #29 Ott a pont. -
#28 Igen. AZ a fura, hogy a magyar verzióból megnéztem két részt és nem nagyon mosolyogtam, talán max. egyszer (pedig Szervét tényleg nem rossz színész). Aztán valamék nap tök véletlenül láttam egy eredeti részt (amit már többször is láttam anno) és végig széles vigyorral bámultam, mitöbb még némi röhögés is befigyelt, pedig nem tartottak fegyvert a fejemhez, hogy élvezzem és kuss! EZ ugye valamit jelent(het). -
rolika #27 én előre megmondtam volna nekik, hogy bukás lesz :) -
kutyak #26 Szerintem az eredeti is nagyon gagyi, úgyhogy a magyar verzióra végképp nem vagyok kíváncsi. Hiába, no, a jó ötletek nem a fán teremnek. -
menpe #25 "de a nézettségi adatok szerint a nézők zöme 49 év feletti vagy 14 év alatti, illetőleg érettséginél magasabb végzettséggel nem rendelkezik"
az kicsit durva lenne, ha valakinek 14 év alatt lenne érettségije
Lehet, hogy én vagyok nagyon korlátolt, de nekem tetszett a Jóbarátok, a Rém Rendes Család, és a Joey is. Olyan izmosakat röhögtam rajtuk, hogy csak na. Ebből megnéztem 15 percet, és elvonultam aludni...
Adták volna nekem azt a milliárdot, jobb dolgokat műveltem volna vele, mint ez.
És a Dragon Ballt nem leszólni, mert odarepülök! -
gyuri12 #24 hát én eddig minden részét láttam,hát röviden és tömören kifejezve: szar volt:) lehetett volna másoknak adni aztaz egymilliárdot... -
CloneB #23 "de a nézettségi adatok szerint a nézők zöme 49 év feletti vagy 14 év alatti, illetőleg érettséginél magasabb végzettséggel nem rendelkezik"
ez azért picit durva...:D -
Szalámi #22 Hát, nem sajnálom. Nagyon szar. Én ismerem és nagyon szeretem az eredetit. Tööbszöri nézés után is tudok rajtuk röhögni. Ezen 1-2x elmosolyodtam, de szóról szóra vannak lefordítva a részek az eredetiről. Nagyon erőltetett és ez meg is látszik.
maradok én is a + rész naponta a Cool-on :D -
yolee #21 "Talán túl kevesen ismerték az eredetit,....?"
Szerintem meg épphogy túl sokan, azért is lett bukás. Amúgy is erőltetett szar az egész, de ha már az eredetivel hasonlítgatja össze az ember mégszarabb. És ráadásul még a karakterek sincsenek teljesen eltalálva. Peggy például szerintem teljesen más, mint itt ez a juci, Ed O'neil-hez meg ne is próbáljuk hasonlítgatni az ittenit, mert az igazi Al Bundy grimaszai utolérhetetlenek. Bár a színészi játéka nem rossz, talán nem is rajta bukik meg a sorozat, hanem a többin, meg a szar poénokon. Az egész egy rakás szar. De tudhatták volna előre, hogy ez lesz. A klónok mindig szarok. Maradok inkább az eredetinél, 19:30-tól 3 részt is adnak a coolon:D:D:D.
-
Balázs 17 #20 ekkora egy szemetet!!! igen igen ez a TV2!!!! egy nulla. amikor néztem belőle egy részletet, csakk röhögtem, de nem a sorozaton, hanem hogy mien szánalmasak a színészek, meg az egész. ennyire még énis tudok szerepet játszani:D -
#19 Már az első mocsok reklám után láttam, hogy egy nagy fos lesz, és bukás, nem értem, hogy többdiplomás" írók, rendezők managerek, filmesek, miért nem látták ezt előre, förtelem. 1 MILLIÁRD FT lol, pl.:vehettek vna a Magyar kórházakba ehelyett a szar hulladék helyett, életmentő gépeket, lehet nagyobb "reklám" lett vna a TV2-nek, és még értelme is lett vna.... -
#18 Példa nélküli hülye faszok találták ki ezt a műsort.
Ugy nem gondolta valamelyik pofátlan agyament, hogy
ez a szar konkurense lehet az eredetinek, amit ma is minden nap
3 szor megnézek a coolon...
hihetetlen, hogy ilyen pénzt és szervezést igénylő dolgok körül
is ellehet követni ekkora bukást...szerintem egyszerüen nem mertek
visszaszólni a gazdag producernek a munkatársak, hogy ez igy nem lesz jó -
#17 én megmondom őszintén nem vagyok képben az eredetivel kapcsolatban, a másolattal pedig főleg nem, de örülök, hogy megbukik még így látatlanban is
tessék gondolkodni és kitalálni valamit, nem mindig megvenni a gagyit vagy a jót és gagyit csinálni belőle -
#16 szerintem a célközönségnél az eredeti sorozat már legenda, ezért másolni teljesen felesleges, egyértelműen negatív reakciókat vált ki -
lee56 #15 Nemhinném hogy a 14év alattiak több millióan lennének (az a fölöttiek meg nem néznek dragonballt, legalábbis remélem nem)
Ja és az ötlet hogy ebből a koppintásból lehet valami, és maga a sorozat is egy rakás Sz*r, ugyan csak 2 percet láttam belőle, de elég is volt -
Shadow_THH #14 egyébként aki Al-t meg a szomszédjukat Stevet játsza azok egész jók, az utóbbi mozgásban színészkedésben még hasonlít is, de a többiek nagyon gázak. engem Peg idegesít a legjobban azzal a hatalmas vigyorral a száján -
Shadow_THH #13 nekem tetszett :( mondjuk csak azért mert nagy bundy rajongó voltam
egyértelmű volt a bukás, de hogy már a 3ik rész után :/
egyébként nem is várhattak volna mást: a magyar Al, hiába sír hogy szarul él, magyarország lakosságának több mint a fele nála is nagyobb szarban van :D szóval neki lakása van és CSAK két gyereket kell ellátnia a 40ezerből, illetve állandó munkahelye - itthon ezért nem a bundy átkot okolják, hanem sokan a kezüket össze teszik... -
szombi #12 Adnának le helyette Dragon Ball - t!
Az biztosan vonzaná a milliókat!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Gabest #11 azt nem értem hogy lepukkant kicsit hozzánk is hasonló családról vicces történeteket bemutatni mióta license köteles, mézga géza, simpsons, rémrendes, mind ugyanarról szól... -
masek #10 szarnak szar, de szervét jól játszott legalább - a többiek igen erőltetettek.
a szomszédok meg, pff, na, azok a legesleggázabbak... -
zidder #9 Semmi baj a műfajjal... 1xrűen csak rakás szar a magyar változat úgy ahogy van... -
lerboy #8 Azért bukott meg, mert ez nem átültetés, hanem ócska kopírozás. Semmi több.
Simán lehetne egy magyar verzió, egy új címmel, magyar élethelyzetekből adódó poénokkal. Ez itt nem Amerika! -
#7 Igen igen,már vagy 100*-ra adják újra az amerikai Rém Rendes családot a Cool Tv-n és én mind a 100*-jára megnézem,mert érdekel,ötletes és szórakoztat.Az egy rém rendes család Budapesten pedig egy nagy rakás szar.Tehetségtelen szar színek,koppintás,semmi egyedi ötlet,azt persze zárójelben tegyük hozzá hogy egy részt sem láttam a magyarverzióból(és nem is vagyok rá kiváncsi) elég volt csak a reklámokat megnéznem amit a Tv2 5 percenként leadott.Normális magyar sorozat kb.14 éve készült utoljára.(És hadd tegyem hozzá már pedig lehet normális magyar sorozatot készíteni nézzük csak meg az Angyalbőrbent). -
Cat #6 akkor nincs értelme, ha a Cool naponta három részt ad még mindig az eredetiből. -
winnie #5 "Meg most mi értelme van szószerint lemásolni egy sorozatot?????!!!"
akár van, akár nincs értelme: ez van, ahol működött. meg aztán remake-ről van szó, tehát nem "jogtalan koppintásról", mint egyes realityknél (megasztár, megatánc) - és a licensz megvételébe beletartoznak a forgatókönyvek is.
(nem mondom, hogy örülök, mert nem - talán a siker megnyitotta volna a kaput igényesebb hazai sorozatok iránt is (tudom, naiv vagyok), de a bukás megérdemelt.) -
Tecnamo #4 Vagycsak pénzéhesek :P -
bnfront #3 Egyszerűen szar volt az ötlet és a sorozat is az lett. Meg most mi értelme van szószerint lemásolni egy sorozatot?????!!! Számomra legalábbis már mikor az első reklámot megláttam egyértelmű volt hogy halott ötlet.(van érettségim ;) ) Akik erre pénzt adtak a TV2nél minimum idióták. -
Athlon64 #2 Szerintem ez a sorozat egy NRS azaz egy Nagy Rakás Sz$r -
5i #1 Ez a magyar Rém rendes egy rakás ürülék!!!!!!!!!!
Szarok a színészek, szar a rendezés, meg minden. Szabó Győző - mint Al első munkatársa - gyatrán túljátsza szerepét. Szégyen!
Örülök, hogy megbukott!