94
  • Zoliz
    A Roche keze lehet az ügyben. A mellékhatásokról kérdezze kezelőorvosát...
  • Picizöldfül
    a szer mennyiségének mennyiségétől függ-ezt jól megfogalmaztam:D SZAL ANNAK FÜGGVÉNYÉBE
  • Picizöldfül
    amfetamin..azt azér nem kéne..diszkókba még oké,de katonai teljesítmény növelésére nem ajánlanám,jah és tévhitet szeretnék eloszlatni,az amfetaminok és stimulánsok nem szüntetik meg a fáradtságot csak eltoldóik pár óráig annak érzete(a szer mennyiségének mennyiségétől függ),szal amikor "jönnek" le a szerről(megy ki belőlük a hatása) oan fáradtak lesznek hogy nem bírnak teljesíteni majd.na písz
  • The Termentor
    A gyakorlottak ephedrinnel "utik" a Speedet :D
    Egyebkent az alvas az tenyleg fontos annyira hogyha nem egyszeri esetekrol van szo akkor meg valakinek a halalat is okozhatja. Egy ember hamarabb hal meg ha nem alszik mintha nem enne. Bevett kinzas hogy nem hagyjak az embert aludni. Szoval szerintem nem lenne erdemes az alvas kiiktatasaval jatszani mert hosszutvon mindenkeppen rossz...
  • kev
    Volt hír, olyan szerről, amely a memóriát tuningolja. Állítólag meggyorsítja a tanulást, könyveket lehet rövid idő alatt "bemagolni" vele.

A probléma az, hogy a szer hatásának elmúltakor, a használója a saját telefonszámára is nehezen emlékszik vissza - egy ideig..)
  • wanek
    A szív hogyan pihen?
  • JimKirk
    LOL
  • JimKirk
    Igen, ezt en is furcsalom!
  • Szeszmester
    Ha vki tud ilyet szerezni vizsgaidőszakig, írjon privátban! :)
  • Feriboy
    én azt nem hiszem el, hogy ha az ember napokig nem alszik akkor nem lesz tőle semmi baja. alvás közben pihen a szív is stb...
  • ProGabe #4
    "A Qinetiq tesztjei szerint a Modafinil valóban nem hordoz mellékhatásokat"

bullshit,az agy alvás közben dolgozza fel az információkat,amikből tudtommal egy háborúban eléggé durvák vannak,nagy dózisúak,szokatlanok,stb
    az egy dolog hogy a szer nem vált ki pl agressziót,de az alvást akkor sem pótolja,ergó a katonák éberek,de döntésképtelenek,nyugtalanok lesznek tőle,szerintem...
  • fade2black
    emberanyag mennyiség, emberanyag minsőgége, techinka mennyisége, technika minősége.

oroszok a vodkára esküsznek... :)
  • dez
    "hogy a fokozott igénybevétel miatt a bevetés előtt amfetamint vettek magukhoz."

Nem maguk, úgy kapták. Mivel náluk már bevett gyakorlat. Sajnos. Voltak más hasonló esetek is. Mellesleg az amfetamin könyörtelenebbé is tesz, de erről persze nem beszélnek.
  • Luminas
    "A stimulánsok iránti igény a különleges egységekhez és a hosszú távú repüléseket végző pilótákhoz köthető, akik gyakran 48 órán át kénytelenek fokozottan teljesíteni."
    Hülyeség, egyértelműen a hardcore raidereknek van szüksége, h ne aludjanak egy hétig