2845
-
#764 Jah, lockdown nagyon gagyi lett, hamar végigszaladtam azon a játékon, semmi kihívás! -
csgj #763 az már régi, Raven Shield nem? De mindegy, akkor lehet, hogy mégis leszedem éjszaka a demót... :P Aztán utána kivárom a teljeset..(GRAW2) -
#762 Lockdown elöttivel játsz:) az sokkal jobb mint a xar Lockdown.. -
csgj #761 elég sok rainbow six van... :) De a Vegas nem fut, mert sm 3.0 kell neki... Az előtte kijött game meg megvan már régen (asszem Lockdown volt a neve, nemtom már) -
#760 Rainbow Six -
csgj #759 Tudtok vmi viszonylag újabb FPS játékot, ami hasonlít a GRAW2-höz? Csak mert a demót még nem akarom letölteni a mérete miatt (kivárom a teljeset)... -
#758 A tactical mappal az az egyetlen baj, hogy amíg tökölsz vele, addig hátbalő vamami pendejo. Persze, amíg nem tudnak rólatok, addig hasznos, de ha kiszúrtak, és elkezdenek manőverezni, akkor már tök felesleges használni. Max arra jó, hogy tudd, merre vannak éppen, másra nem.
AI meg szerintem über, hardon legalábbis. Hardcore-on még nem próbáltam.
Nekem a hangok tetszenek a legjobban, szerintem egyetlen shooterben sem volt még ilyen jó a hang. -
#757 Középső mouse. -
#756 Ugyanezt csinálta nálam is Vistán, több drivert is kipróbáltam. Inkább feltettem XP-re, ott nincsen vele probléma. -
#755 Valóban sokkal könnyebb a parancsok kiadása SWAT 4-ben és az R6 Vegasban de azok nagyrészt épületekben játszódtak nem nagyobb nyílt területen tehát könnyebb rámutatni egy ajtóra és kiadni a parancsot ,hogy törjék be majd pucolják ki a szobát mint megfelelően elhelyezni az embereket egy olyan helyen ahol bárhonnan jöhet támadás.
Sok hasonló FPS bajlódik ezzel én még nem láttam tökéletes megoldást. Ha túl sok parancs van akkor sok időt vesz igénybe kiválasztani a megfelelőt ha túl kevés akkor korlátozottak a lehetőségeid. Szerintem nagyban segített volna ha át lehetne venni a csapattársak irányítását ahogy az a legelső részben volt így nem kéne annyit bíbelődni a tactical mappal ,hogy pozícióba állítsd őket hanem magad vezetnéd oda.
Az ellenség AI-ja igaz nem mindig van toppon de azért szerintem jó. Gondolj mindig arra ,hogy csak alul képzett mexikói lázadók nem profik:) -
#754 Na megcsináltam én is a demot, jobb lett mint az első rész, már csak a helyszín miatt is, bár mondjuk nekem a város is bejött az egyben, de ez jobban hasonlít az első részhez, bár ki tudja milyen pályák lesznek a véglegesben. Az ellenfél szerintem továbbra sem az igaz, a saját emberek végre jobban muzsikálnak, ami továbbra is zavar, hogy még mindig nehézkes a taktikai parancsok kiadása. Az ok, hogy ha nagyon taktikázni akarok akkor taktikai térkép, ha ez nem nagyon izgat akkor meg bohóckodhatok a másik módszerrel, de továbbra sem az igazi, valami olyasmi kellene mint a swat4-ben, csak kicsit tovább fejlesztve. Mindegy azért szerintem ütős lesz :) -
#753 Nagyon jo lett ja! Már várom a jövö hét csütörtököt (remélem már nem tolják el megint), és megveszem egyböl!:D -
#752 A 160.15-ös FW-el (winxp 32bit) nálam is ezt művelte. A 94.24-el viszont jó. -
#751 ez a game nagyon ütős:) már a multi is tetszett, de a single is tök jó:) -
#750 Kellett neked valami szimulátort installálni a Recon helyett :) -
#749 Nem a tactical mapon, hanem élesben. -
PENGEinno3d #748 Hi all! Felraktam én is játékot, de a betőltés után ez a látvány fogadott!
Sztem a Vistás driverekkel lesz a brobléma...nincs rá vmi megoldás vagy marad a formázás?
-
#747 F6 -> Execute all -
#746 Csak nekem tölt rohadt sokat, még kilépésnél is? Melyik gombbal tudom a parancsot élesíteni, mert akárhogy néztem a listát nem találtam? -
Inquisitor #745 "A RainbowSix Vegasnak és a Double Agentnek"
Volt mind a kettőnek demoja, az R6-nál ráadásul ugyan így külön jött ki multi és single demo. -
#744 Ma már kipihenten végigvittem.
Nem is olyan könnyű mert támadás bármelyik irányból jöhet. Először elkövettem azt a hibát ,hogy én meghúztam magam egy romos épületben és a csapattársaimat előre küldtem egyszercsak kilép a térkép nézetből és mire észbekaptam volna már halott is voltam mert a lövöldözés hallatára az ellenség egy kerülőúton oldalba támadott én meg épp védtelenül a kütyümmel szórakoztam.
A csapattársak ha assault módban nyomulna megtámadják a gyanútlan ellenfeleket is ha reconban akkor csak támadás esetén lőnek és hangtompítós fegyverre váltanak ha az alap fegyveren épp nincs. Az AI-jukkal nincs gond. Fedezékbe húzódnak onnan szedik le az ellenfelet vagy ha az hátba akarja őket támadni akkor megfordulnak szóval nekem úgy tűnik nem a tank elé sétáló golyófogó fajtából valók mint a sima GRAWban. Az ellenfél is cseles kivár fedezékbe húzódik vagy lehetőség szerint megpróbál megkerülni.
Mivel a pálya elég nyitott így lehet taktikázni és több oldalról támadni a kütyük nagy segítséget nyújtanak ebben.
Jó látni ,hogy tanultak a hibákból és összehoztak egy jó játékot ami szvsz az elődjére (az első Ghost Reconra) hasonlít játékmenet szempontjából csak itt közvetlenül nem irányíthatjuk a többi katonát de ez nem probléma. -
#743 Na, én is csináltam pár képet...
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG] -
#742 np, vanezígy':) -
#741 nyja, felcseréltem ^^
sry akkor -
#740 Beztos? :) -
#739 ez bástya extrém, de egyébként tök8 -
#738 Csilló professional :) (20480/1024 kbit/s) -
fadi #737 Nekem 100-200 közt ugrál... -
#736 hány megás neted van baszod :) -
#735 Innen nekem tegnap 2200-al jött. -
fadi #734 Olyan link nincs, amiről lehet húzni 4-500 körül? :'( Mindenhonnan max 100-al jön... (jobbik esetben) -
#733 Játék/data mappa, a játék főfile-a: quick.bundle 1625 mb :) (+ ezen kívül 400mb múvi) -
#732 nincs itt semmiféle tools a dx9 frissítésen (puff neki kb 60mb) és az Ageia driveren kívül (ez meg kb 40) -
#731 Üdv!
Biztos van tollsai a xp-hez, és lehet az foglal ilyen nagy tárhelyet, lehet van új dir x 9-es frissítése...
Nézd meg a programok telepítésénél és hozzáadásánál, h milyen új progit tett fel, mert ez a gém tuti, h valami buheráló programmal tud futni...
Ha meg nem, akkor le a kalappal a készítők előtt, de ez a 2 gb egy demóhoz képest sok, sztem vmi programok és toolsok van rajtam, ami ilyen sokat foglal... -
#730 Hát pöppet rövid a demo (2gb-s installhoz képest lol) de ennek ellenére nagyon jó. :) -
#729 Kössz -
#728 Demo SP!:) -
#727 "Srácok nyaralni voltam 2 hétig"
és emiatt nem tudsz visszaolvasni pár postot? -
#726 Kiprobáltam, de csak 10 percet, mert megyek melobaa nemsokára, de ez nagyon jol sikerült!!!
Tényleg jobb az AI is,meg a kis vér is van!:)
Jobban összelett rakva ez tény!
Még délután folytatom! -
#725 Srácok nyaralni voltam 2 hétig és egy kicsit lemaradtam a történettel.Amiket raktok be képeket az már a teljes vagy mi?