Ghost Recon Advanced Warfighter 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mike0013
total commander ftp szolgáltatásával szedtem le, és semmi baja nem volt

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Alwares
Ti hogyan szedtétek le? Én már 4-szer szedtem le de a kicsomagolásnál mindig azt jelzi hogy a data2.cab file 99%-nél CRC hibás...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

ajem kisa
Na valaki lesz délután 5-6 felé szerverre fel?😉
<#violent>
Most meek 1 helyre, de igyexem vissza, jolenne veretni nem?

ajem kisa
Próbáld meg itt! Klikk a pirosbetüs részre, ha van még kulcs, akkor kitölthetõ mindig...

AnarchoiD
viktor : nem megy olyan konnyen 1x lehet installani 1 gepre

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Viktor9202
AnarchoiD állítóag letörölted, és ide tudnád nekem adni a cd lulcsot?

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

Alwares
Majd meglátjuk hogy fut és akkor megyek én is. Úgyis lassan kéne cikket írni rólra a GS-re.... Remélem most már nem lesz CRC hibás.

AnarchoiD
en felaktama betat ;( kicsi a gepem hozza, le is szedtem.. aztan leultem x360ele es jatszottama rendessel 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Bence94
helo majd játszunk valamikor?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Viktor9202
És hol tudok jelentkezni rá?

Alwares
Nincsen demo, csak zárt körû béta, ha jelentkeztél és kaptál hozzáférést a bétához akkor tudod kipróbálni. Egyébként nem 500 fõ volt a limit? Ahoz képest sokan bekerültek...

Viktor9202
Srácok. Valaki mogyarázza már el honnan kell leszedni a demot, és hogy mûködjön is.Lécci segítsetek

Alwares
Ohh nekem CRC-s lett letöltés közben (mint minden más) szedhetem le ujra, no de mindegy ezt a két órát még kibirom....

buldozer99
Hali!Letöröltem ami fent volt ageia,utánna ujra raktam a game-t!
A végén nem fejezte be a telepítést,bezártam azt az ablakot ctrl+alt+del!
Utánna Amit kicsomagoltál a zipbõl,megnyitod azt a mappát-->Support-->Ageia,és felrakod utánna már ment is szépen😊
Kisa: nekem 1280*1024 minden high és átlag 30-40fps!

Forca Barca

mike0013
wow, szép képek😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

ajem kisa
Pont most akartam menni aludni!
Az a lényeg, hogy a mappában megkeresed a (#204) "detection" exét, és utána kiirja, hogy mi"nemjo" a játékhoz!
Ha az ageia (nekem is fent volt elözöleg) driver kell, azt megtalálod abba a zipben, amit leszedtél a 931Mb-ban!
Azt felrakod, és elvileg...

wander01
neked volt ageia elözöleg a gépeden? ha igen akkor le tudnád irni hogy pontosan hogyan indult el?

amugy uninstall-nál is fel akarja telepiteni, nem törölni. azért kéri a cd-key-t, de kétszer egymásután rátelepitésnél nem lehet használni. nem lehet szinte lepucolni a cuccot, nincs uninstall, mert ha elinditod megint fel akarja telepiteni de a cd-key-nél elakad a dolog. eddig ennyit sikerült leszürnöm, és cseszik indulni akármilyen verzios ageia-val. viszont a win-t nem fogom ezért ujrapakolni.

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

ajem kisa
Azt elfelejtettem mondani, hogy 1024be verettem a lehetõségekhez mérten felnyomtam fullra, és a fraps csak 20 fps-t mutatott átlagban😞

hhmm szépek szépek!
Szingül részre leszek kiváncsi,h hogy mozognak a csapat társaim többek közt😊DE így már llátom,h szép graf. van és nem eszi a gépet hála😊
buldozer99
😊

Jó8 all!
csácsá!Majd ma!!

Forca Barca

ajem kisa
Ami a foton is van "Kisa" 😊
Majd akkor holnap lehet Mike is jön, meg Wander (reméljük)...
Akko csá, aludj fekve!😊

buldozer99
áhh már megyek aludni... reggeel 7-kor kelek!!!!megyek meccsre,dél fele itthon leszek akkor jelentkezem és tolhatjuk is!!
Amúgy mi a nicked ott??

ték😊

Forca Barca

ajem kisa
meddig vagy még? veretünk egyet ugyanazon a szerveren? mékre menjünk?

buldozer99
Nah ment az még feljebb is!
1280*1024 minden high-on!
A robbanások eszméletlen jól meg vannak csinálva...!

És AAAA KÉPEK!!!!

Forca Barca

ajem kisa
ajem kisa
ajem kisa
http://img.majidonline.com/

csak pörögjél😊
ajem kisa
Adjatok már valami képfeltöltö helyet, mert nemvok vip...
Amugy simábban fut, de vannak azért kisebb hibák😊
Jo pont viszont, hogy lehet felvenni a földrõl fegyvert...

buldozer99
nah akkor gyorsan csinálok pár képet!!!!

Forca Barca

buldozer99
Nah!
Nekem igen!Bár nekem az irányítás elsõre kicsit fura,grafika fasza... medium 1024*768 8xAA

Forca Barca

Nah szakadjál már el tölle 1 picit és nyomasá fel képeket😄
grebber
Elõzõhöz képest jobban fut?

Next PC upgrade: 2022

ajem kisa
x3800+
1Gb
x1650pro
...
16xAA, medium texture (512 kell neki a fullhoz ismét!)
ABSZOLUT RENDESEN MEGY? HIBA NÉLKÜL!!!
Kevesen vannak fent! Képeket mindjárt lövök be😊

grebber
Képeket!!!!Leirást! Milyen ,hogy fut milyen gépen?

Next PC upgrade: 2022

ajem kisa
ELINDULT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az ageia kellett neki valszeg!!!!XD

ajem kisa
Na az ageia driver megvan, az benne van abba, amit leszedtünk 931Mb-ban onnan feltudod rakni a 7.02...-est, de az ati driverrel mi a túrót csináljak? milyen 71.00-ás kell neki az atihoz?<#kerdes>

Alwares
Húha nem megy a béta? Pedig meg lett már beszélve hogy irok róla cikket is GSO-ra, ejj, na ha valakinek sikerült elinditani akkor az feltétlenül irja be hogyan...

ajem kisa
Jaaaa! Ami a legjobb, hogy 6.12.02-es az utso ageia a honlapjukon...

ajem kisa
Találtam egy ilyet!
bemész a könyvtárába/Support/detection/...ott van egy EXE arra klikkelj, és kiirja, hogy mi nemjo!
De nemvágom, most raktam fel az ati drivert 7.4-est, és azt irja, hogy
71.00-ás kell <#wow1>
Meg az ageia driver legalább a 7.02.26-os...
pázze, micsinájjak az ati driverrel?😊

ajem kisa
Én felraktam a legujabbat, amit találtam a honlapjukon, semmi változás, gondoltam ujrarakom a bétát, programok tel...törl.., kérte a cd-key-t beirtam, nemfogadta el, de nemis tudom miért kérte törléshez...
Hagytam!
De mi van ott angolul? nemaz, hogy a config.lod file hiányzik, amit kérni kell vagy mi a sz**r?
Kikészülök ettöl az ubitol!pff

Bence94
amikor befejezte a telepítést mondta hogy felrakja a az ageia-t.vártam semmi akkor leállítottam az ageia telepítést befejezte a játék az installt.azt saját magam raktam fel a progit. azt índít game.

mike0013
neked pl, hogyan sikerült elindítani?

mike0013
igen, nálam is ez.....

ajem kisa
Ugyanez!
De amit irtak, irtam lejjebb, az nemlehet megoldás? #193

buldozer99
ugyanez nálam is... végén csak a kép van...

Forca Barca

wander01
ha már eredetileg volt aegia a gépen akkor nagy a szopás mert az install nem fejezödik be. legalábbis nálam ez volt a szitu és pályatöltéskor állandoan megdöglött valami hasonlo error report-al mint ami itt van kettövel lejebb. egyszer sem ment végig az install. valakinek megoldás? már van kettö cd-key-em, de egyszerüen nen tudok vele semmit kezdeni...

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

mike0013
egyre jobb...
én most egy frisebb ageia driverrel próbálkozom, ha ez lesz a gondja, akkor, ehh😄

buldozer99
nah.. nem tok belépni a szereverekre mert azt írja nem jo a cd key-em
amikor meg kiléptem a játékbol ezt írta ki

Crash in application version: 0.1878

data\lib\script_network\networkmanager.dsf(-1): cant find member: clear in type <void>

SCRIPT STACK

data\lib\managers\transitionmanager.dsf(0)

Renderer: threaded
Physics : threaded

Forca Barca

Bence94
áááá nagyon jót multiztam majd rakok be képet de nem tudok szépet mert a
gépem nem nagyon bírja.😄<#smile><#violent>