Ghost Recon Advanced Warfighter 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
<#violent>#violent>
Most meek 1 helyre, de igyexem vissza, jolenne veretni nem?
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
A végén nem fejezte be a telepítést,bezártam azt az ablakot ctrl+alt+del!
Utánna Amit kicsomagoltál a zipbõl,megnyitod azt a mappát-->Support-->Ageia,és felrakod utánna már ment is szépen😊
Kisa: nekem 1280*1024 minden high és átlag 30-40fps!
Forca Barca
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Az a lényeg, hogy a mappában megkeresed a (#204) "detection" exét, és utána kiirja, hogy mi"nemjo" a játékhoz!
Ha az ageia (nekem is fent volt elözöleg) driver kell, azt megtalálod abba a zipben, amit leszedtél a 931Mb-ban!
Azt felrakod, és elvileg...
amugy uninstall-nál is fel akarja telepiteni, nem törölni. azért kéri a cd-key-t, de kétszer egymásután rátelepitésnél nem lehet használni. nem lehet szinte lepucolni a cuccot, nincs uninstall, mert ha elinditod megint fel akarja telepiteni de a cd-key-nél elakad a dolog. eddig ennyit sikerült leszürnöm, és cseszik indulni akármilyen verzios ageia-val. viszont a win-t nem fogom ezért ujrapakolni.
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Szingül részre leszek kiváncsi,h hogy mozognak a csapat társaim többek közt😊DE így már llátom,h szép graf. van és nem eszi a gépet hála😊
Majd akkor holnap lehet Mike is jön, meg Wander (reméljük)...
Akko csá, aludj fekve!😊
Amúgy mi a nicked ott??
ték😊
Forca Barca
1280*1024 minden high-on!
A robbanások eszméletlen jól meg vannak csinálva...!
És AAAA KÉPEK!!!!
Forca Barca
csak pörögjél😊
Amugy simábban fut, de vannak azért kisebb hibák😊
Jo pont viszont, hogy lehet felvenni a földrõl fegyvert...
Nekem igen!Bár nekem az irányítás elsõre kicsit fura,grafika fasza... medium 1024*768 8xAA
Forca Barca
1Gb
x1650pro
...
16xAA, medium texture (512 kell neki a fullhoz ismét!)
ABSZOLUT RENDESEN MEGY? HIBA NÉLKÜL!!!
Kevesen vannak fent! Képeket mindjárt lövök be😊
bemész a könyvtárába/Support/detection/...ott van egy EXE arra klikkelj, és kiirja, hogy mi nemjo!
De nemvágom, most raktam fel az ati drivert 7.4-est, és azt irja, hogy
71.00-ás kell <#wow1>#wow1>
Meg az ageia driver legalább a 7.02.26-os...
pázze, micsinájjak az ati driverrel?😊
Hagytam!
De mi van ott angolul? nemaz, hogy a config.lod file hiányzik, amit kérni kell vagy mi a sz**r?
Kikészülök ettöl az ubitol!pff
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
én most egy frisebb ageia driverrel próbálkozom, ha ez lesz a gondja, akkor, ehh😄
amikor meg kiléptem a játékbol ezt írta ki
Crash in application version: 0.1878
data\lib\script_network\networkmanager.dsf(-1): cant find member: clear in type <void>
SCRIPT STACK
data\lib\managers\transitionmanager.dsf(0)
Renderer: threaded
Physics : threaded
Forca Barca