2845
-
#804 Fékszaga van... -
#803 Kevésnek tűnik ez a 3,32 giga...
A demó fele ennyi volt... -
#802 Nem kamu akkor
TÖLTÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉSSSSSSSSSSS -
GrimReaper78 #801 Hali, akinek leért a játék, legyen szíves kipróbálni hamachi-n, hogy az egy szem CD-kulcs ellenére is működik-e a multi (ko-op) vagy sem? Köszi. -
#800 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!majomparádén ott figyel!! -
#799 Gond nélkül indul? -
#798 le is ért gó gém ^.^ -
#797 El se hiszem, hogy ha nemjön közbe semmi akkor akár már este nyomhatom :) -
#796 A listájára! lol -
#795 Ghost.Recon.Advanced.Warfighter.2-SKIDROW
1. Unpack Release
2. Mount Image using latest daemon tools or burn it
3. Install Game, use this serial: ****-****-****-****
4. Play the game (DVD dont have to be mounted/Inserted
-
#794 nforcera? -
#793 HOPPÁ! Felkerült a game nforcera!!!!! -
ladista #792 Szervusztok!
www.ghostrecon.hu
Átfogó ghostrecon oldal. -
#791 Mint ez a Vitality! -
#790 jó hát nem mindenkinek telik csúcsmodern gépre:| -
#789 Nah azért várjunk lehet ,hogy kamu. -
#788 Ghost.Recon.Advanced.Warfighter.2-SKIDROW kijött. :) ez a skidrow vajon megegyezik az nforce forumon levő skidrow-al? :) -
#787 Francba ,hogy cseszhettem el
Köszi -
#786 (tavaly) -
#785 Jahh, igen, így már megvan. De hát...azért a 9xxx-es széria már közel 5 éves, szerintem ez nem meglepő. Gondoljatok bele, milyen lett volna 2002-ben Voodoo 2-essel Medal of Honorozni... -
#784 Ez már a sima GRAW-ban is így volt. Gondolom Ati 9600-os karitok van nekem is az volt tavaj amikor megjelent az első rész de tavaj nyár elején vettem egy új videokártyát és a fák normálisak lettek. Szerintem direkt ilyen ,hogy belekényszerítsenek a fejlesztésbe. -
#783 kétlem, sajnos:(
már az 1-ben is ilyen volt:'( -
csgj #782 Hát ja... eljátszottam most vele egy darabig, faxa meg minden... de így nem az igazi, úgyhogy uninstall, a teljes gamet meg ugyancsak hagyhatom. Ha csak nem kiderül, hogy ott javítottak ezen a problémán. -
#781 hát ez az, nekem is tökjól megy, csak a növényzetet spórolták ki a régebbi gép configokból:( -
csgj #780 király, nekem is ilyen... szóval erre nincs is megoldás?! Hehh, marha jó, mert egyébként jól megy -
#779 lol na azért túlzásokba ne essünk :) -
#778 Hát ez úgy fest mint valami rajzfilmben. Más drivert próbáltál? -
#777 Na akkor úgy fest nem tetszett a rendszernek a SP2 le fel rakás, na sebaj ghostolok egy új rendszert :) -
#776 sajnos nekem is ez van, ez szerintem is a videókártya miatt:( -
#775 A fa bug, az ez:
Állítólag a videókártya miatt van sajnos... De azt csak ősszel tudok cserélni... -
#774 Kijött egy video nemrég, ahol beszélnek a szerkesztök, és ott egy pár szot is mond a multirol, ahol azt mondja, hogy a "hangos cset" az beszéd lesz, nem az F1 a gogogo pl.mint a (mitmondtatok a multkor?) CS-ben?!:)
Reméljük is, hogy lesz is teamspeak benne!!! -
#773 Fa-bug? Mire gondolsz?
Nahh, nekiestem hardcore-on, hát...kb. 3 percen belül mindhárom emberem halott volt, és én is bekaptam a heccsátot a géppuskás résznél, amikor a sok Jorge leereszkedik a kötélen...
Hard és hardcore között kb. annyi a különbség, hogy HC-n jobban céloznak a mikulások...
Szerencsére vége annak a lolságnak, hogy amikor az ellenség meghallotta a lövéseidet, különösebb vizsgálódás nélkül agyatlanul beleszaladt a zárótűzbe...megfontoltan, lassan lépkednek, sunyulnak... -
#772 Szerintem csak neked. Nálam tök simán fut, kb. 20-25 másodperc alatt betölt. -
#771 Ja még egyszer, csak nekem tölt sokat? -
#770 Kösz már rájöttem.
Pont ezért nem használtam a tactical mapot az 1-ben sem ,azth iszem itt sem fogom. -
#769 Na kipróbáltam a Singe demo-t, hát eszméletlen hogy mennyivel jobb mint az 1!!! A célzás is perfekt, végre el lehet találni az emberek. Teljesen simán fut, míg az 1-nél kelett egy fél perc, míg bejárattam a játékot, ellenben ez, teljesen jó. Csak a csúnya fa-bug ne lenne! Ami a legdühitőbb hogy már a kerítéseknél is egy üres textúrát látok. De ezen túl tudok léépni, hiszen a játékélmény mindent überel! -
strebacom #768 Hát én most próbáltam ki és tényleg izonyat milyen szép és jó game, kicsit olyan mint ha a Crysis-el nyomultam volna!!!!! -
#767 Sztem majd fenn lesz amúgy sg-n is... -
xido #766 pcdome.hu-ról is max-al jön le,ha valaki még nem szedte volna a demót -
#765 Nekem az 1-ből csak egy dolog hiányzott, a mentés. Itt végre ott mentek ahol akarok?
Mikor jön a teljes (elméletileg)? (egy kicsit nagy ahhoz, hogy 1 pályáért leszedjem)