2845
FAQ
  • Pretorian
    Fékszaga van...
  • Pretorian
    Kevésnek tűnik ez a 3,32 giga...
    A demó fele ennyi volt...
  • Adam II
    Nem kamu akkor

TÖLTÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉSSSSSSSSSSS
  • GrimReaper78
    Hali, akinek leért a játék, legyen szíves kipróbálni hamachi-n, hogy az egy szem CD-kulcs ellenére is működik-e a multi (ko-op) vagy sem? Köszi.
  • dante3
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    majomparádén ott figyel!!
  • Shep
    Gond nélkül indul?
  • Eisenhower
    le is ért gó gém ^.^
  • Shep
    El se hiszem, hogy ha nemjön közbe semmi akkor akár már este nyomhatom :)
  • dante3
    A listájára! lol
  • dante3
    Ghost.Recon.Advanced.Warfighter.2-SKIDROW

1. Unpack Release
    2. Mount Image using latest daemon tools or burn it
    3. Install Game, use this serial: ****-****-****-****
    4. Play the game (DVD dont have to be mounted/Inserted
  • Pretorian
    nforcera?
  • dante3
    HOPPÁ! Felkerült a game nforcera!!!!!
  • ladista
    Szervusztok!

www.ghostrecon.hu

Átfogó ghostrecon oldal.
  • dante3
    Mint ez a Vitality!
  • mike0013
    jó hát nem mindenkinek telik csúcsmodern gépre:|
  • Adam II
    Nah azért várjunk lehet ,hogy kamu.
  • Eisenhower
    Ghost.Recon.Advanced.Warfighter.2-SKIDROW kijött. :) ez a skidrow vajon megegyezik az nforce forumon levő skidrow-al? :)
  • Adam II
    Francba ,hogy cseszhettem el
    Köszi
  • Rage47
    (tavaly)
  • Pretorian
    Jahh, igen, így már megvan. De hát...azért a 9xxx-es széria már közel 5 éves, szerintem ez nem meglepő. Gondoljatok bele, milyen lett volna 2002-ben Voodoo 2-essel Medal of Honorozni...
  • Adam II
    Ez már a sima GRAW-ban is így volt. Gondolom Ati 9600-os karitok van nekem is az volt tavaj amikor megjelent az első rész de tavaj nyár elején vettem egy új videokártyát és a fák normálisak lettek. Szerintem direkt ilyen ,hogy belekényszerítsenek a fejlesztésbe.
  • mike0013
    kétlem, sajnos:(
    már az 1-ben is ilyen volt:'(
  • csgj
    Hát ja... eljátszottam most vele egy darabig, faxa meg minden... de így nem az igazi, úgyhogy uninstall, a teljes gamet meg ugyancsak hagyhatom. Ha csak nem kiderül, hogy ott javítottak ezen a problémán.
  • mike0013
    hát ez az, nekem is tökjól megy, csak a növényzetet spórolták ki a régebbi gép configokból:(
  • csgj
    király, nekem is ilyen... szóval erre nincs is megoldás?! Hehh, marha jó, mert egyébként jól megy
  • Maxtreme
    lol na azért túlzásokba ne essünk :)
  • Shep
    Hát ez úgy fest mint valami rajzfilmben. Más drivert próbáltál?
  • Shep
    Na akkor úgy fest nem tetszett a rendszernek a SP2 le fel rakás, na sebaj ghostolok egy új rendszert :)
  • mike0013
    sajnos nekem is ez van, ez szerintem is a videókártya miatt:(
  • Alwares
    A fa bug, az ez:

Állítólag a videókártya miatt van sajnos... De azt csak ősszel tudok cserélni...
  • ajem kisa
    Kijött egy video nemrég, ahol beszélnek a szerkesztök, és ott egy pár szot is mond a multirol, ahol azt mondja, hogy a "hangos cset" az beszéd lesz, nem az F1 a gogogo pl.mint a (mitmondtatok a multkor?) CS-ben?!:)
    Reméljük is, hogy lesz is teamspeak benne!!!
  • Pretorian
    Fa-bug? Mire gondolsz?

Nahh, nekiestem hardcore-on, hát...kb. 3 percen belül mindhárom emberem halott volt, és én is bekaptam a heccsátot a géppuskás résznél, amikor a sok Jorge leereszkedik a kötélen...
    Hard és hardcore között kb. annyi a különbség, hogy HC-n jobban céloznak a mikulások...
    Szerencsére vége annak a lolságnak, hogy amikor az ellenség meghallotta a lövéseidet, különösebb vizsgálódás nélkül agyatlanul beleszaladt a zárótűzbe...megfontoltan, lassan lépkednek, sunyulnak...
  • Pretorian
    Szerintem csak neked. Nálam tök simán fut, kb. 20-25 másodperc alatt betölt.
  • Shep
    Ja még egyszer, csak nekem tölt sokat?
  • Shep
    Kösz már rájöttem.

Pont ezért nem használtam a tactical mapot az 1-ben sem ,azth iszem itt sem fogom.
  • Alwares
    Na kipróbáltam a Singe demo-t, hát eszméletlen hogy mennyivel jobb mint az 1!!! A célzás is perfekt, végre el lehet találni az emberek. Teljesen simán fut, míg az 1-nél kelett egy fél perc, míg bejárattam a játékot, ellenben ez, teljesen jó. Csak a csúnya fa-bug ne lenne! Ami a legdühitőbb hogy már a kerítéseknél is egy üres textúrát látok. De ezen túl tudok léépni, hiszen a játékélmény mindent überel!
  • strebacom
    Hát én most próbáltam ki és tényleg izonyat milyen szép és jó game, kicsit olyan mint ha a Crysis-el nyomultam volna!!!!!
  • Rage47
    Sztem majd fenn lesz amúgy sg-n is...
  • xido
    pcdome.hu-ról is max-al jön le,ha valaki még nem szedte volna a demót
  • lalakov
    Nekem az 1-ből csak egy dolog hiányzott, a mentés. Itt végre ott mentek ahol akarok?
    Mikor jön a teljes (elméletileg)? (egy kicsit nagy ahhoz, hogy 1 pályáért leszedjem)