Ghost Recon Advanced Warfighter 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Tényleg nemérted?
Ez egy világbékéröl szóló terv, ráadásul a gazdagok, és a szegények nemlesznek, hanem mindenki egyenlö lesz, és mindenki beszélni fog egy kicsit angolul...<#nezze>#nezze><#bohoc>#bohoc><#wink>#wink>
Amugy ez egy összehasonlitás x360<->pc között, és minha pc-re jobban összecsapták volna, vagy legalábbis több opcio lesz, meg ...
Az a lényeg, hogy ennél a cégnél elölehet rendelni, és 06 ho 07-én már kapható lesz náluk...hmmm
PC Trailer
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
"I HATE checkpoints, will there be again automatic savepoints?
Yes, there will. But you’ll also be able to save anywhere, as long as you’re not in a fight "
Meg ezek...
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Miaz, hogy csak 2 féle mod van, deathmatch, meg a másik, tiszta sz*r, én nembirom ezt, felidegesit hamar, ráadásul, vannak vagy átlag 10en 1db szerveren!!!
Az ok, hogy béta, de a GRAW simán jobb! Még csak a grafika sem jo, mindig nemtudom mi hiányzik ebbõl, de remélem összeszedik magukat, és lesz single demo is, mert nemtudom hogy ezekután meglesz-e vásárolva😉
Eddig nekem ez kudarc!😞
Amugy semmi, szerintem nem is lesz demo!
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Remélem jolesz!
Azért jobb lesz remélem a teljes játék, innen valami még hiányzik nagyon!!! Még nemtudom mi az, meg pl. a szövegtõl jobboldalt alig látok, és nemegyszer löttek le emiatt!