2845
FAQ
  • Maxtreme
    Még 4 :)

• Maxtreme
    Jóez

Csak 1 idő után:

Crash in application version: 30132.2637

data\lib\units\ai\soldier\scontrollogics.dsf(-1): cant find member: position in type <void>

SCRIPT STACK:
    data\lib\managers\aihivebrain.dsf(0)
    data\lib\setups\setup.dsf(0)
    data\level\level.dsf(0)

:D

Rengeteg hibát javítottak az előző részhez kéepst. Kisebb lett a vasigény, van bent quicksave lehetőség, és sztem valahogy a játékmenet is jobban eltalált (ugyanaz mint az 1, mégis más :D)
  • Pretorian
    Ezeket 1600x1200-ban készítettem, élsimítással, 16x-os anizo szűréssel, medium fizikával, medium textúrafelbontással. Minden más maxon.
    Így is marha jól néz ki, a teljeset meg majd tuti meg lehet okosítani Total Commanderrel, hogy az 512 megásnál kisebb kártyák tulajdonosai is fullra tudják állítani a textúrafelbontást, mint az első résznél.
    Rengeteget csiszoltak a gépigényen, nekem A64 3200+ (3600-ra húzva) 1 giga 400-as ram, és egy kicsit meghúzott 7900 GS-el stabil 35-40 FPS-t ment a fenti beállításokkal, még a robbanásoknál is csak 4-5-el ugrott le a framerate. Az a röhej, hogy az első rész ugyanilyen beállításokkal kb. 20 FPS-t ment ugyanezen a gépen, és azért ez az epizód valamivel még szebb is...
    Rengeteg az újítás egyébként, a kezelés, a Cross-Com, a Tactical Map mind sokkal jobb lett, és az AI is egészen faszájos mindkét oldalon.

• Pretorian
  • Pretorian
    Mire gondolsz? Fut XP alatt is a játék...
  • Eisenhower
    jó ez a zárótűz parancs vagy mifene. kijelölöd hogy mit és lövik mitn az állat :D előbb is kijelöltem a dombot amig az embereimet sasolták honnan lőnek felmentem és jol seggbelőttem őket hátulrol :D
  • Adam II
    Nah bár elég fáradt vagyok kipróbáltam.

A menü szép a pályáról részletes leírás van ,hogy mire lehet számítani egy két tipp. Fent megy a híradó és több csapattárs közül lehet választani akiknek van egy kis életrajzuk de ezekre most nem volt kedvem komolyabb figyelmet fordítani.

Végre kapunk egy korrekt fegyverarzenált nincs semmi kivetnivalóm ellene ,a fegyverekre egyszerre több kütyüt is rátehetünk a hangjuk pedig olyan bitang jó mint a multiban.

Az ellenfél AI-ja jó meghallják ha lövöldözöl és megpróbálnak megkerülni és hátbatámadni. A csapattársak már nem 100 méteres lemaradással követnek de azért szerintem jöhetnének közelebb is :P
    Ami a squad AI-t illeti ,még nem jöttem rá ,hogy lehet a sisakkamerájukat bekapcsolni így csak felülnézetből irányítottam őket és elég jól ellátták a feladatukat. Ha nem vagy hülye vagy túl fáradt játszani akkor nem árt agyalni rajta mielőtt csak úgy kiadsz egy parancsot mert egyedül túlerővel szemben sajnos nem mindig sikeresek de ha összehangolod őket akkor meglepően ügyesen kivágják magukat a meleg helyzetből.

Majd holnap kipihenten megpróbálok vele többet játszani de egyenlőre úgy tűnik nagy előrelépés az előzőhöz képest.
  • Prince23
    Na ki jött a demó... van valami tools az win xp-hez?
  • Eisenhower
    az ai jó lett. ilyen dimbes dombos résznél voltam a társaim isten tudja hol. megállok tárazni hallom hogy jön vmi gyökér csak lassan tárazott ez a dákó... meglátott nagy ordibálás és elkezdett belémereszteni pár sorozatot. a társaim meg keptön keptön! orditoztak a rádion. én meg jó keptön létemre jol meghaltam :D
  • bertino
    jaja meg hajítsatok képeket is
  • ajem kisa
    A gépigény az jo, a játék érdekelne :)
    Nekem még van pár ora, ugyhogy csak holnap játszok vele...
    Ha kiprobáltad, irj lécci, milyen az AI, és az egész...THX! :)
  • Eisenhower
    na. ma sok jo dolog történt velem. megérkezett az msi 8800gts oc karim ^.^ kijött a graw2 sp demo is. na szoval 22-es moncsi 1680x1050 minden maxon (amit enged ageia nélkül) és röccenésmentesen fut :P gépigény sztem javult... :)
  • ajem kisa
    Hamarabb kiirták a hireket az oldalra a franciák, mint ahogy feltöltötték a demot!!! pff:)
    Na mindegy én is elkezdtem szedni, még pár ora...:(
    Majd irjatok milyen! ;)
  • Adam II
    Még 10 perc és lenn van. Már nagyon kiváncsi vagyok. Különös ,hogy a demo ilyen korán érkezett csak nem a játék is előbb jön ... áh bilibe lóg a kezem. A RainbowSix Vegasnak és a Double Agentnek demoja se volt.
  • Pretorian
    Áhhhh...nem is tudtam, hogy lesz singele demó is...már szedem is...
  • Eisenhower
    gémszaron is fent van már 600-al jön..

http://downloads2.computergames.ro/hdd/demo/GRAW2_DEMO.zip
    http://mirror2.computergames.ro/hdd/demo/GRAW2_DEMO.zip
    http://www.gamershell.com/news/39769.html
  • Adam II
    Nekem stabil 120k
  • Inquisitor
    Valaki írta, hogy neki 2000K-ról lassult 400K-ra, de a 60K az dúrva ekkora mérethez :(
  • bertino
    hajjaj, száguld a franciáról 50k-val :D
    sebaj, hagyom had szedje
  • Adam II
    na elkezdem letölteni kár ,hogy ilyen nagy. Kiváncsi vagyok milyen lesz a squad AI.
  • grebber
    Majd holnap leszedem ivánics vagyok jobban fut-e majd nálam mint az 1!
  • Inquisitor
    http://www.shacknews.com/onearticle.x/47772
    http://files.filefront.com/GRAW2+SP+DEMO/;7968644;;/fileinfo.html
    http://www.jeuxvideo.fr/telecharger-demo-jouable-2-simple-joueur-49500.html

Ez a Single Player Demo, mivel a Multi már volt jó régen.
    1.8GB!!!!
    TnS kolléga szerint, aki másik fórumon linkelte a francia link a leggyorsabb.
  • ajem kisa
    Erröl van szó!
  • ajem kisa
    Találtam egy ilyet, de nem él az az oldal, vagy mi!
    (azt kell nézni, hogy van a játékhoz 2 demo...Az egyiket már ismerjük, a másik meg ma jött ki,vagy fog kijönni!
    De a hivatalos ubi oldalon nincs szó rola!
  • bertino
    nah meg amugyis ték -.-
  • bertino
    látszik is
  • Beckham147
    hát nem jött ösze mer 14 vagyok
  • tmisi
    De azok voltak! Sajnos. De mivel 256 MB-os volt, legalább bírta a MEDIUM textúrákat. :D Ja és celeronom volt, szal volt némi belassulás néhol.

Az a fa dolog eléggé szar ügy, de hát vmivel ösztönözni kell az embereket a gépfejlesztésre... Ugyanez a HIGH textúrák esetére, hogy legyen miért venni 7800GTX-et (az akkori csúcs 512MB-os kártyát).
  • Quki
    láma rulezz hány éves lehetsz? 11 kb annyi lehetsz így első látszatra a viselkedés mód arra vall...szóval gratulálok a beszólásodhoz :P ez vagy te...felismerted magadat?
  • mike0013
    és neked a fák, bokrok, nem voltak, hogy is mondjam, furcsák? pl inkább hasonlítottak egy papirdarabra:D
    mert nekem is 9600-asom van, és nálam ezek a gondok voltak az 1-nél is, meg a 2-nél is:(
  • dante3
  • Beckham147
    nyugi nem maradok!!!És annak aki ezt írta:látom néha napján lámák is betérnek ide xDD
    Elmehet a .....annyába
    na csá
  • tmisi
    hát igen ez a megjelenés-csúszás igen csak lelombozta a topic hangulatát xD
  • Quki
    látom néha napján lámák is betérnek ide xDD
  • tmisi
    inkább vmi nfs topicba kellett volna írnia, ott biztos többen tudják, mint egy taktikai fps rajongói
  • bertino
    hát így attol tartok még inkább vergődni fog
  • Adam69852
    hát inkább itt vergödjön??
  • bertino
    kár volt válaszolni neki :(
  • Adam69852
    Itt nemfoglalkoznak ijesmivel... talán (de csak egy tanács) megnézhetnéd a saját topik-ját is...talán...
  • Adam69852
    köszike