845
Lágszoro motorra
-
#45 látom nem láttál még ilyet élőben de nem baj xD -
#44 ez emnyire photoshop? -
Shadow_THH #43 -
#42 Hu :D
Wi-fi internet hozzáférés és Alienware számítógép is lesz az ülés alá beépítve? :D A kormányra meg felerősítesz egy motorosfűrészt aztán milyen faint. Állsz a parkolóban elkezzded rángatni a főrészt, beindul, elkezded berúgni a mocit. Elindul aztán mész és megkergetsz vkit.
U.I.: Jöhetek majd helyszínelni? Milyen településen laksz? Az égett testrészdarabjaidból megtalállak majd. -
#41 Ez nagyon ott lesz egykerekezés közbe'. -.- -
Szeszmester #40 Ha tudod, mit akakrsz, akkor miért nem csinálod?
Tegyél majd fel képet! -
#39 kérj meg vkit hogy menet közben fujogasson spray-el egy öngyujtot -
#38 amugy nem az ha nem egy másik csövön akarod kivezetni a lángot arra tökéletes a kipufogó -
#37 ASD_:A?S_?A_SD:?_FAS -
#36 én is csináltam egy lágszoro-t a mocimra, nagyon faján szórja ám a lágot
megnézitek? ja egyébként kicsit életveszéjes, multkor a lág beleállt a haver lábába, alig tudtuk kivenni... -
#35 az nagyon vagány lenne,
- van lángszóróm
- ú tényleg? muti
- apicsába otthonhagytam a gyújtót, van gyufád?
tegyél le erről, egy baromság -
cagivamito #34 de én nem a kipufogobol szeretnél kivezetni a lángot hanem csinálnék egy másik kivezetést
a benzinszivatyu szivná a benzint a külön tartályból és hátravezetném egy porlasztohoz ami ugy gyujtanék be hogy a gáztűzhelynek a begyujtoját használnam -
cagivamito #33 de én nem a kipufogobol szeretnél kivezetni a lángot hanem csinálnék egy másik kivezetést
a benzinszivatyu szivná a benzint a külön tartályból és hátravezetném egy porlasztohoz ami ugy gyujtanék be hogy a gáztűzhelynek a begyujtoját használnam -
#32 én már élőben láttam ilyet csak az egy 600-as motor volt picit nagyobb ménessel mint egy simo meg picit vastagg kipufogóval -
#31 azt nem láttad a tv-ben, hogy valaki kiugrott az ablakon?
kár... -
#30 :DDDD
-
cagivamito #29 Ez nem Hülyesg
A TV ben láttam és ott müködött
csak nem tudom hogy milyen alkatrészek kellenének hozzá
-
Szabi1991 #28 -
#27 -
[Walaki]D`Lair #26 Az első pillanatban kinyílna a simson kipufogója mint a tubarózsa :DDDDDDDD -
Szeszmester #25 Jó ötlet, csináld!
Majd megnézem az eredményét a fókuszban. -
#24 nitrót rakj bele :C -
#23 -
Shadow_THH #22 /fav
amirite -
#21 Csináld a kipufogóba vezetést xDDD
4 literrel többet fog enni a moci xDD -
#20 úristen...vannak értelmes ötletek:XDDDDDDDDDDD -
#19 ezmiez? -
#18 ugy szokták csinálni hogy egy injektoral(vagy hogyírják) a benzint elvezetik a kipufofóhoz ott talán picit porlasztják vhogy(nemtudom) és begyújtják minnél jobban húzod a gázt annál hoszabba csóva -
#17 -
#16 -
Neoncsoves #15 szórja a laggot xDDD -
haxoror #14 Gáz üzemanyaggal és láng gyújtóval talán(!) nem robbansz fel azonnal, a benzines-szikrást sztem inkább felejtsd el.
Meg úgy általában az ötletet is :D -
#13 Rakjál rá torlósugárhajtóművet.
Bocsánat.
torlojsugarhalytoművett. -
[center] -
Shadow_THH #11 te kurva élet -
#10 cigi elfüstöl, parázslik, tanksapka kinyit, bedob, vuff! -
#9 én először lágszarót olvastam -
#8 haverom simsonja lángszóró nélkül is tüzet köp -
#7 Támadt egy ötletem, inkább maradj a legonál. -
cagivamito #6 Simsonom van