845
Lágszoro motorra
-
Nuki #325 "lág" loál micsoda ötlet!! :D -
#324 :DDDDD részeg emberkék meg megdobálnák szerencsétlent xD -
#323 pláne éjjel :) sok öreg hívő azt hiszi, az öreg patás csalinkázik arra :D -
#322 kira és látványos ötlet csak életveszélyes ne legyen
jó poén egy lángot köpködő simsonnal végig menni a falun :DD -
Shadow_THH #321 -
#320 itt a tervrajz!
-
#319 wtf...
kívánnám a vasat...
én arra gondoltam, h a forgószékemre kéne lágszóró, ahogy pörgik a gép előtt, csak úgy pökné a tüzet!
van má tervrajz is!
-
#318 Az ötlet naggyon frankó, a megvalósításra, illetve a végeredményre azonban marha kíváncsi leszek... -
#317 jaja, palinko jól megaszonta^^ egyértelműen über ötlet. -
#316 király ötlet,de ez nem jelenti azt hogy nem kapod még a lol os hozzászólásokat,mert fő a jókedv a munka mellé :) -
#315 erre muszáj válaszolni?^^ -
#314 inkább vezekel bűneiért -.- -
#313 ha jól megcsinálod akkor jó ötlet ha halálos lesz akkor anyira nem nem -
#312 nem hupákolok, hanem, buzgálkodok, de csitt, a Mester ismét szóla! -
#311 mennyé ki a rétre hupákóni! mit hupákósz itten?
:) -
cagivamito #310 Egyébként ha már itt tartunk ki tartja azt hogy király egy ötlet és ki azt hogy egy nagy hülyeség?? -
#309 XDDDDD -
#308 oh elnézést kérek, balgaságomért, megyek is ki a mezőre, hogy homokot szórjak fejemre.... -
#307 mek ne zavard má a mestert az alkotásában -
#306 Amelyik a VÍZBÜL veszi a... a ZOKSZIGÉNT, TECCIKÉRTENI?? -
#305 -
cagivamito #304 Milyen viztartály???
-
#303 És hun van a VÍZTARTÁJJJ??? -
#302 :/ -
#301 -
cagivamito #300 Sajnos egy kis ideid még várnatok kell mert nem igazán volt időm foglalkozni a tuningolással -
#299 :DDDDDDDDDDDDDDDDD -
#298 egyszerübb ha ráraksz egy perzselőt.PB-s palackot felcsvarozod valahova,disznóperzselőt hátra és adjad neki -
#297 én ugyértettem hogy a váz kék felni meg arany =( -
Shadow_THH #296 nem :/ -
Nuki #295 de unatkozik valaki :DD -
#294 hol az arany felni?:D én pl fekete ülésre és valami sötétzöld színre gondoltam -
Shadow_THH #293 tényleg
-
#292 pedig sötétkék + arany felni vhogy jobban nézne ki ;) -
Nuki #291 pedig a színével nincs semmi gond. -
#290 így szerintem 50000-et simán megér újrafestés meg ezek után vizsont jól megugrana az ára:) -
#289 ezt toátál szétszedni,és újrafesteni kéne szerintem. van olyan festék ami kibír magas hőfokot is na azzal befújni .de előbb minden hol átcsiszolni,meg sok alkatrészt renoválni,új ülés,kicsi tuning és már szép nagy ára lesz.a belsőre meg figyelni -
#288 Tuttam mester, hogy piros bringád van :D Jólesz az a lágszoró, csináld meg :D -
#287 akkor nézz szét mennyibe kerülnek a szimók :PPP 30000HUF-ért kapsz egy 25 éveset amit alig lehet beindítani volt már szerencsém jó állapotúval menni és elég jól megy az is 100000HUF-a került -
#286 akkor sry nemtudtam de nekem vmiért a teherautok jutottak eszembe az IFA-ról :p