845
Lágszoro motorra
-
#85 neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:DDDDDDDDDDDD hát behalok.. vagy beszarok... vagy besírok:Ccc
ki a f**szom vesz meg egy szimót, lángszóróval??:DDDD vagy felétek csak debilek élnek?xDD -
#84 vazta, ledből féklámpa?
ilyen szokatlan tuningot még sose láttam -
#83 EZ BESZARÁS gecc :DDD -
#82 asszem összeismerkedek veled,és megírom majd "cagivamito kalandjai" c művemet :)
én nem értek ezekhez,de volt egy "sorozat" a discoveryn,nem is olyan rég,a neve nem jut most eszembe,de abban csináltak olyan autót,ahol megnyomtak egy gombot,és a kipufogón jött ki a láng.azt hiszem kerozinnal csinálták meg,meg volt benne rendesen tuning,a kipufogó is jó vastag lehetett -
cagivamito #81 Komolyan most valakinek van egy jobb ötlete hogy lehetne megvalositani?
Ijnyektor, benzinszivatyú, porlasz, .... -
cagivamito #80 A lángszorot azért akarok a simsonomra csinálni hogy drágábban tudjam eladni.mert venni akarok egy nagyobb motort.
Egyébként nem ez az első szokatlan tuning a motoromon.Ledből csináltam hátso féklámpát
És most csinálok dupla kipufogot.
Egyépként a lángszoros ötletem a leg Lightesebb ven ennél sokkal brutálisabb is :D -
#79 megint elolvastam "Árpi kalandjai" c. írást,és eszembe jutott ez a lángszórós dolog -.-
aki nem ismeri KATT IDE -
#78 Simsonnal akarsz sztírfájterezni? :o -
#77 kilencedeikek lettünk :D -
#76 hát ez télleg LÁL :D -
#75 na,mostmár én is beteszem a kedvencek közé :) -
#74 1. Gothic 3
2. Football Manager
3. Battlefield 2
4. Alarm für Cobra 11: NITRO
5. World of Warcraft
6. FIFA 07
7. '80 as évek zenéi
8. Need For Speed: Carbon
9. AUTÓ mánia
10. Lágszoro motorra
lál téleg -
#73 nemsokára elérjük a 100as hszt xD -
jeeee rozsdás kipufogo rulez!!!44 -
#71 Bafki, ez aztán a topik +fav -
#70 ja de asszem minden lollergyanús hozzászólást elsütöttek már -
#69 Ollé!
Még mindig élünk? :D -
#68 10. Legnépszerűbb topic vagytok :D ahhoz képest,hogy csak fikázásból áll :D -
dieselG #67 lol topik -
Shadow_THH #66 politikai okokból -.- a google képkereső igy dobta ki gtfo -
Shadow_THH #65 az opok nem alszanak csak figyelnek és várnak -
#64 majd csak a nfs titanba, vagy nfs argentumban lesz rá index, addig ne is keresd :) -
Vlala #63 Hol az öreg ördegbe' kapott ez a Schwalbéra indexet? Vagy az ott a kormány végén nem az? -
#62 nem megy még a gumiba ez a topic? -
#61 iskolában agreszív tanár néni puskázó gyerekeket így büntetné meg xD sorba állnak és elmegy melletük xDDD -
#60 multifunkciós hiába, nembirtok vele ;) -
#59 Bemegy a kertbe egy darabig nem kell füvet nyírni :D -
#58 LÁL -
#57 igaz egyedinek kell lennie =D -
#56 felültetsz hátulre egy kis cigánygyereket és megmondod neki hogy vegye be a szájába a benzint majd fúja ki úgy hogy ott egy öngyújtó te leszel utána z isten :D -
#55 az már túl bonyolult lenne :D -
#54 -
#53 lol.minek mártani? csővel hátravezetni benzint és csapot rá xD -
#52 Rájöttem. Fogj egy seprűnyelet. Tekerj a végére rongyot, ezt lógasd benzinbe. Ha mindez megvan akkor drótozd rá eme remek szerkezetet a kipufra, mocira rá, moci berúg, zippo lángot ad a lágszoronak. Persze mindezt eccere mertakkor Te leszel a frájer a környéken. Ja és ha leég a nafta akkor újra mártogass. Kurvanagy ötlet, szabadalmaztatom. Lágszoro házilag. -
#51 igen ez igaz teljesen értelmetlen hátszéllel aszemdbe fújja a szél szimón :D street fighter mcikon jól néz ki meg ott a látvány a lényeg -
#50 kunmadarason láttam ilyet az ugy faszán nézett ki éjszakai showban de hát ott nagy emberek motorozgatnak pénzesek és értenek is a szakmázhoz. Sok szerencsét -
#49 úgy egyéb iránt röviden és tömören: mi a lóf@sznak egy Szimkára ilyen?
eleve minek bármire is ilyen?
-
#48 1.mivel hajtod az AC-t?
2. mivel porlasztod a benzint?
3. 0.00003 másodperc alatt le fog égni a hajad, ha nincs szerencséd begyullad a tank is...
4. hogyan gyújtod be az egészet különben is?
de nem baj, nálad nagyobb idióták is kaptak Darwin díjat, legalább te is esélyes vagy... -
#47 tábadt egy ötletem:
1. hajtógázas spray
2. gyújtóforrás -
#46 laza, majd komád mesélheti unokáinak:
"Itt van cagivamito haverom, aki egy lángszórót szerelt a motorjára! Meg itt, meg itt, meg itt..."