1358
a fiúk a bányában még mindig dolgoznak ...
-
The Best #678 Köszi NikkelOdeon
-
NikkelOdeon #677 Kérem segítsen valaki! A 3. küldetés végén amikor a visszaszámlálás elindul, hogy kell megvédeni a megjelölt várost? A zöldeket nem tudom elpusztítani. -
#676 mindenkivel, szerintem aki a bannert betette az csinált valamit szarul, mivel nem látjuk a bannert azért gondolom -
#675 Csak nálam viccelődik ez a topic a képfeltötlő portálal, hogy jelentkezzek itt be? -
NikkelOdeon #674 http://www.passiondownload.com/Games/Games/The-Settlers-VI%3A-Rise-of-an-Empire.html -
The Best #673 Sziasztok tudtok olyan oldalt ahonnan le tudnám szedni? Érdekelne ez a játék -
Imoh #672 Köszönöm már megy! gamecopyworld.com-on találtam rendeset! -
jimyke1 #671 tessék:
http://rapidshare.com/files/60255153/Patch.rar -
Imoh #670 Hali!
Fix-re lenne szükségem, de sehol se találok normálisat. Az itteni link nem működik. Nem tudná elküldeni nekem valaki a Fixet? -
#669 En nem tudom megunni. Most kerultem a Saharaban. -
#668 Én a random map generátort sajnálom és az agresszív AI hiányát. Mert így előbb-utóbb meg lehet unni a játékot. -
#667 Azt sajnálom, hogy nincs a valami fogadó féleség a játéban, ami a kaja raktározására szolgálna. -
#666 Inkább úgy hogy ha van egy butcer shopod akkor max 9 kaja van amit meghetnek a munkások, ha 2 akkor már 18. És nem lehet bevinni ezeket a raktárba. -
#665 Ember!!! Ket napja kaptam meg es azota egyfeszt tolom!
A legjobb Settlers amit a kettes ota jacottam! Imadom!
Egy dolgot nem ertek. Ha ott van a tonna kaja a storehousban akkor egy Bucsers Shop nem eleg ugye? Minnel tobb van , annal gyorsabban van kesz a kaja? -
MARCUS
Fiatal lovag.
Elsődleges tulajdonság: Olcsóbb a katonák fentartása.
Másodlagos tulajdonság: A katonák fáklyáit "újra gyújtja",
nem kell velük visszamenni a kaszárnyához.
Alandra
A gyógyítás tanult hercegnője, erős hite a nehéz időkben is segíti.
Elsődleges tulajdonság: Prédikáció után gyorsabban gyűjtögetnek az emberek.
Másodlagos tulajdonság: Egészségben élnek mellete a népek.
---------------
Prédikáció után? Az mi?! -
NikkelOdeon #663 Az #568-as hszben ezt olvastam: Találtam egy Settlers VI oldalt, most indulhatott. http://settlers6.extra.hu
Nem tudok ide regelni, azt írja, hogy az emeilcímem nem tűnik valósnak (???). Ti próbáltátok már? -
emy182 #662 Hali!
El tudná küldeni nekem vki a megfelelő dll. fájlokat, hogy ne dobjon ki azzal a Visual c++ hibával win-be?
mail: [email protected]
előre is köszi -
#661 Az biztos hogy 2000 aranyat fog kérni a végén, kardot, szövetet és ha jól rémlik még fát is(a sorrend az nem jó :D ). De majd úgy is pappog hogy mi a baj. -
#660 Egy élmény volt legalább? :) -
#659 Na sikerült kielégíteni a Nagymamák nagymamáját. -
Neoka01 #658 Sziasztok!
leszdtem a fix-et, a két dll-t bemásoltam, nem bin-ben lévő exe-t indítom, de a run time errort megkapom így is.
help!? -
juniorg #657 Valaki HELP PLS
Kérlek segítsetek abban hogy a 11. pályán mit kell csinálni.
Azt értem hogy a kőfalat kőrbe felkell húzni a város körül, de a másik csóka aki valamilyen tornát tartana annak mit kell adni?
A népem meggyógyítottam mert úgy kezdődőtt hogy betegek voltak..... -
jimyke1 #656 nálam is jelentkezik ez a probláma -
#655 off: miért van ha az ember ebbe a topicba bejön mindig kér jelszót valami képfeltöltő cucc, vagy csak én tapasztalom és nálam a hiba? -
#654 Mi a 4. feladat? -
#653 Akkor kell odamenni, ha jó nagy sereged van már, és kőfalat is építhetsz a halászterület védelmére. De ídővel amúgy is elfogy a piros serege. -
#652 Akkor lesz gazdag, ha van kereslet a termékére. -
Helius #651 Sziasztok!
Hogy lehet gazdaggá tenni egy épületet? A négycsillagosról akarom továbbléptetni a hősöm, de nemtom, hogy azzal mit kell csinálni.
Légyszi segítsetek! -
juniorg #650 Hy Warton!
Ha jól emlékszem akkor 4 feladatból 3-at kell neked megnyerni...
Azt tanácsolom hogy a ruhával ne foglalkozz ,hanem hagyd a fenébe és helyette kezd el a halas cuccot...
Már akkor amikor elindul a ruhás feladat már akkor kezd el a halat horgászni , mert arra a területre még nem kezd el nyomulni ilyenkor a nőci.... -
#649 Kicsit elakadtam a 8. pályán, ahol a nagyinak kell adni mindenféle szart.
A 300 aranyat még le tudom neki szállítani, de ruhával már problémáim vannak. A halas területet meg szinte képtelen vagyok megtartani. Elfoglalom, de olyan hadsereget küld a piros herceg, amit képtelen vagyok legyőzni. Van valakinek tippje, hogy melyik hőssel kéne nyomulni? -
juniorg #648 Sziasztok!
Kérlek segítsetek abban hogy a 11. pályán mit kell csinálni.
Azt értem hogy a kőfalat kőrbe felkell húzni a város körül, de a másik csóka aki valamilyen tornát tartana annak mit kell adni?
A népem meggyógyítottam mert úgy kezdődőtt hogy betegek voltak.....
-
dzsolo #647 Ennyire amatőr legyek :D Rájöttem télen kell át menni a szigetre -
dzsolo #646 Sziasztok 15. pálya hogyan tudok átjutni a szigetre a két kincsért? NEm tudok rájönni. Ha megtámadom a pirosakat vége a játéknak :( -
#645 megoldva :D -
#644 Amikor elindítom a játékot, akkor elkezd letölteni valami patchet de 61%nál megáll mi lehet a gond? -
#643 Az lenne a kérdésem, hogy neten jól játszható-e a játék? Élményben jó-e, stb. Előre is köszi! -
#642 Az egyik kardos csapattal nyisd ki a kaput, míg elmenekülsz. -
ChrisTucker #641 A www.magyaritasok.hu oldalon van, h karácsonyra lehet akkorra jelenik meg magyarul a gém. Nagyon kevés játék van ami megvan eredetiben. Ez a játék máshogy van meg. -
Helius #640 Hol olvastad, h magyarul is lesz?
Én voltam az 576-ban már párszor érte, de azt mondták valószínűleg magyarosítják, akkor ez igaz..
Én szerintem inkább várok akkor a magyar megjelenésre.
Te megveszed előbb?
Amúgy meg láttam pcdome online boltjában elővételben 6990-et írnak rá árnak, de nemtom, ez igaz-e..
-
ChrisTucker #639 Igen azt tudom, csak már nemsokára itt van október vége és még semmi. Magyarul elvileg meg karácsonyra várható. De az októberi megjelenésről egyik játék oldalon sem olvastam, sőt még nem is híresztelik. De viszont már meg kellett, h jelenjen mert kiadták az 1.1es patcht. szal... na mind1
Várok...