The Settlers VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balazs15
öö msot már megvan azt már tudom hogy kell
de msot megint elakadtam szintén második missio a feladat ikonja vmiylen piros ruhás emberke
Number of Spouses 5<---mi öt???és mit kell csinálni???

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

Balazs15
és hogy kell bárányokat venni????mert ha pl rá kattintok a déli szomszéd raktárára nem történik semmi...

Hello! Nekem az volna a problémám, hogy felraktam a játékot, megcrackeltem, elindítottam, el is indult, de amikor rámegyek a Campaign gombra, akkor errorral kilép a játékból, ugyan ez van a Videóbeállításnál. Most meg megpatcheltem, de ahhoz meg serial kéne, ha van valakinek egy serialja, akkor lécci ossza meg velem. Elõre is köszönöm!

Mike at home
ez a settlers már nem az a settlers 😞((((
igaz már jóideje nem az

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Morfi
Bárónak kell lenni hozzá.

Nincs késõ 😊 Helyesebben magasabb rangot kellett kapjál, és kell hozzá némi pénz is.
már rájöttem csak átt kellet "alakulnom" lehet már túl késõ van
2 pályán fesztivált ohgy kell rendezni nekem nem engedi?:S:S
Pharaoh
A déli szomszédtól lehet bátányokat venni.

megcsináltam 😊

Johnny23
Szasztok!

Amikor a játék menü-ében a video settings-et akarom beállitani, kidob egy hibát ,hogy

"Visual c++ not loaded error" v. vmi ilyesmi.

van erre vmi megoldás ??<#help><#help>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Balazs15
a másodikpályán hogy kell azt teljesiteni mikor az idegesitö öreg bácsi 9 báránypulcsit😄 rendelt..és én meg nemtudok bárányokat tenyészteni????mit csináljak meg ha dumál az öreg rámegyek hogy küldjün 9 baripulcsit kiirja hogy not enough good??pedig ha pénzre utal már 2000 ezret össze szedtem és semmmi pedig az már csak elég nem?

A csávó kér tölem 4 dolgot (szövetségesem) De ne mtudom teljesiteni arra rájöttem hogya hõsöm gyogyít de mihest kész a fal követ kér és aztán 4 valamit ne mértem mit akar én ugy értelmeztem fegyvert és ruhát de nem 😞

Morfi
Nézd meg a hõsöd képességét 😄 amúgy simán legyakod a gépet a katapultok is eltünnek 😊

Tanács kellene 9. pálya itt vannak a katapultok vagy mi. Nincs katonám mert mindenki beteg 😞 Orvosságot nem tudok szerezni mert a másik falu csak akkor ad ha megvédem (gondolom) de nincs ember akivel védhetném 😞

Morfi
Nekem volt vasam, meg el is lehet venni a géptõl és akkor legalább nem gyárt katonákat. Mivel ha jól megnézed a pályát akkor egy fensíkon van és ott nyersanyagforrása.

azt hittem nem tudok venni mert elrabolják útközbrn, na mindegy akkor is jó nehéz
a 16-os ra van vmi jó stratégiátok?, no iron
Rossz Daemont használsz azért fagy ki korábban neke mis fagyott csak a 4.10 a jó

Más játék nem fagy?
Balazs15
hi all
nem tudjátok hogy miért fagí ki olykor-olykor a játék?

Morfi
16.

KeKKSZike
Hány pálya van?

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Na végre megvan,tök vak vagyok nem vettem észre a déli falut ahonnan gyapjut lehet szerezni
Morfi
Jó kis játék volt és legalább nem rövid. Na meg elég nehéz olykor, bár a vége felé már kevés volt az 1 Gb ram.

köszi,de az a baj h ez csak a második pálya és nem tudok területet foglalni.A vásárlás nyitjára még nem jöttem rá,pedig kattintgatok mindenhova.
gyuri00: itt a két fájl: http://rapidshare.com/files/60255153/Patch.rar

1.FC Köln! FC Bayern München! VFL Osnabrück!

senki nem tud segíteni:S
Megfejtettem a 8 pályát. 😄

Szoval elküldöd a pénzt ha van kedved akkor csinálsz egy tolvajt azzal bemész az ellenséghez a hátsókapun (ott ne makarnak megölni) és akkor lop 24 gyapjút vagy a szomszéd faluban megölöd a farkasokat de a küldetés szempontjábol egyszerûbb ha ellopod. A halasküldetésnél pedig az ijjászok a nyerõek 😊 onnan már gyerekjáték 😊

üdv vagy olyan területett foglalsz amin barik is vannak vagy veszel 1 másik csapattól!
Sziasztok!azt szeretném megkérdezni h a 2.pályán hogyan lehet gyapjúhoz jutni,mert bármit próbáltam nem tudok szerezni se venni.köszönöm
Küöszönöm a segítséget. Sikerült!!!
Igen.

Morfi
Na én ezt nem tudtam hogy mitõl lesz erõsebb, most már igen 😊

A reputáció,az,hogy minél több vígasság,imádkozás etc..az a zöld csík a felsõ sarokban.Ugye?

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Én meg elõször meg sem találtam a tolvajt..😊Nekem simán bejutott,mert elõször lebombáztam a katonáit.😊

Megelõztél..😊

Akkor lehet a sorrend volt rossz mert nekem a kémem egybõl megölték :-O

A katonáiddal lehet, ráklikkelsz a kerítésre és felgyujtják ha nincs fáklyájuk akkor küld õket a hõsöd közelébe és ujra lesz. Aztán lehet ujra gyujtani a fakerítést 😊

Ha a tolvajod kilopta a térképet,akkor csinálj pár 6-os egységet,de arra figyelj,hogy az egységek 6/6-ban legyenek.Ha nincsenek,menj haza ott feltöltõdnek a fáklyák, és menj vissza.Akkor már sikrülni fog.

Morfi
Katonáknál van fáklya észzal, amit örtoronynál, laktanyánál vagy Marcus képeségével, és a kastélynál lehet feltölteni.

Sziasztok tudna nekem valaki segíteni!
A 4. pályán hogyan lehet felgyújtani a cölöp kerítést, mikor a toronyhoz kéne menni???? Elõrre is THX!
Morfi
He még az elsõ küldetés közben a hõsöddel megölögeted a farkasokat akkor nem lesz vele késöbb gondod. Úgy is az a 15 perc lassan telne el, legalább lefoglalod magad pár percig velük 😊

1. pénz
2. küldi farkasok ölése -> birka
3. kém az ellenséges faluba vagy egybõl a hal

Valaki leirná a 8. küldetés lényegét mert nem értem 😞 Elküldöm a lét neki, kihagyom a gyapjut mert sehol nemlelek birkát csak a szomszéd faluban de nem ad el hanem küldetés van a halat elküldöm a vénlánynak és kiirja hogy vesztettem 😞 A tolvajjal mit kell csinálni? Valaki irja le a rejtéj kulcsát 😊

4pályán menj a katonáiddal a falhoz de ne a kõhöz és gyujtsdfel akkor be tudsz jutni.

Itt is változik a katonáid erõssége, nem arany kell hanem reputáció.

Morfi
De a kedvedért részletezem hogy ez a rész már közel sem olyan mint az elsõ vagy a második. Többek közt azért is mert itt is már szabadon mozoghatsz a katonákkal vagy mert a terület is részekre van osztva amihez meg az éppen aktuális "hõs" segédletével tudsz elfoglalni, ha üres, ha ellenfél van rajta azt a katonákkal leverheted majd ha eléggé leamortizáltad az õrtornyot akkor el tudod foglalni. És itt nem úgy van hadsereg fejlõdése hogy minél több aranyba kerül a jobbnál jobb katona, hanem szimplán elõléptetés a megnyert csatáknak. Aranyat meg nem is bányászhatsz, azt majd szállítják neked a behajtók vagy a kereskedõk...

Morfi
pls

Balazs15
pls

Legalább a mail cimed nyilvánossá tehetnéd......