1358
a fiúk a bányában még mindig dolgoznak ...
  • Sephi
    Lenyeg.

Foglajal el minnel tobb teruletet ahol vadaszni lehet. Mindig maximalisra upgredeld az epuleted es mindig probaljal meg koutat epiteni. Nekem egy nagyobb kiterjesztesu varosban van vagy 6-7 Butcher epulet is. Aztan ott van a GRAIN + BAKER paros meg ugye a tej + sajt cucc. A lenyeg hogy inkabb hust szeretnek a fiuk/lanyok.

Imadom a jatekot de nekem valahogy tul egyszerunek tunik. De a grafika csodalatos :D Es hasznaljatok THIEF-eket ahol csak tudtok mert szorakoztato :P
  • gpn
    Én is a 10. pályán járok, de azt nem értem hogy miért azzal kezdi a mondatot hogy "we sell......" ami ugye az én angol tudásom szerint mi eladunk....Arra már rájöttem hogy kellene kaja, de még nálam is elég sokan éheztek, meg ruhám se volt valami sok így elvesztettem a küldetést.
  • keeper2
    Sikerült. Azt rontottam el korábban, hogy azt hittem, ha elfoglalom a területet, azzal az enyém lesz a trebuchet is, de miután katapulttal megsemmisítettem, már be bírtam fejezni.
  • r4pt0r
    Teljesen mind1 hol van a "ketrec" ha a pálya másik végén van akkor is elsétálnak.
  • Sephi
    Ez furi. En pl mindig kiepitek bazi nagy varost hogy mindenbol legyen boven. Volt hogy mar 7 ruhaboltom is volt. En mindig kudtem neki es megkapta rendesen... kozben meg bombazd le katapultal azokat a kovetoket a varos korul... lehet azok bombazzak a szalitmanyt es nem er oda...
  • keeper2
    Hali!
    Juaharban akadtam el, a 10. pályán. A szövetséges emberei lázonganak, és ő kér ételt, ruhát meg tisztítószereket. Egyrészt igen nehéz megtermelni, mert nem hordják be a készterméket a várba, így milliónyi termelő épület kell, másrészt pedig egyszerre csak 1 terméket tudok küldeni, mivel közli a progi, hogy amíg meg nem érkezett az adott termék, addig várjak a küldéssel, ráadásul csak 9 darabot, mivel nincs elég hely a cél városterén, viszont küldöm őket, ahogy lehet, és mégis egy idő után mindig közli, hogy vesztettem. Mit lehet itt tenni?
  • Sephi
    Sokszor majd latsz eltevedt baranyokat. Csinalsz farmot es ugyanazon a teruleten lehetoleg minnel kozelebb hozzajuk tedd a "ketrecet" majd ok besetalnak. Ha meg nincs akkor altalaban vannak faluk ahol ottosevel aruljak.
  • Pharaoh
    Vagy veszel egy szomszédos néptől, vagy szoktak csak úgy kóborolni is, ilyenkor, ha megszerzed azt a területet szépen besétálnak a karámba.
  • Sandy0618
    Sziasztok! A második pályában hogyan fog gyapotot termeszteni?
    Légyszi vki segítsen!
  • Küldönc
    Rarokban töltöttem le, és ott volt mellette a Fix is. A kicsomagolt képfálj mellett van a patch mappa,amiben van BBLua51.dll nevű fájl.Ezt már az elején bemásoltam, de most a fix mappából csomagoltam ki és másoltam be. Így már jó, megy a game :D:D és nagyon jó kis játék :) :)
  • Küldönc
    Jah és Xp-ém van
  • Küldönc
    igen Clonecd-és. Volt vmi patch a játék mellett azt bemásoltam s felülírtam. Meg mikor elindítom akkor bejön egy autopatch ami letöltött egy pár kilós fájlt, meg egy 130mb-ost is akar de annál exit-re mentem.
  • Enosh Chan
    Ha clonecd valtozatod van akkor keress torenten fixet mert ami alapbol benne volt nem volt jo
  • Sephi
    Mar alapbol az lehet a baj hogy a telepitesnel nem engedelyeztel minden kicsi progit feltelepiteni. Vagy alapbol nincs fent par support plugin es ha vistad van akkor keress hotfixeket.
  • Küldönc
    Akkor jön elő , ha a campaign módot akarom elindítani
  • Küldönc
    Előjött egy hiba

Mi a baja?
  • Küldönc
    Jupii :D ezer hála. Átálítottam 60hzre és megy . :) még1x kössz :)
  • Pharaoh
    A dokumentumok/settlers6/config/options.ini

Ezt a filet szerkesztésre megnyitd és át tudod állítani a beállításokat.
  • Küldönc
    Ha vkinek kedve van , akkor lehetne olyat is hogy megmondja pontosan a menüben hanyadik sor az options és azon belül a grafika menü+ felbontás, azt nagyon megköszönném! :):)
  • Küldönc
    Sziasztok. Felraktam a Settlers IV Rise of on Empire -t és mikor elindítom fekete képernyő, de a hang az megy? Mi lehet a gond? Talán nagy Hz-t állított be a monitor nem tudja kezelni? Mert mikor bejön a fekete képernyő akkor van egy kis sercegés... vhogy configolni nem lehet?? előre is kösz!
  • Pharaoh
    Nálam csak 1-2 katapult volt a falon, így simán be tudtam ott menni, ahol az egyik börtön is volt
  • KeKKSZike
    Srácok!! Van az a pálya, amikor a börtönből ki kell hoznom a királyokat, vagy kiket, mindegyik börtönbe van. És most az a feladatom, hogy megöljem az ellenfél királyát, de hát olyan kőfalak vannak, hogy nem tudok nagyon bejutni. Ha Catapultokat viszek, azokat kilövik, amikkel a kőfalat meg tudnám bontani. Mi a titka annak a pályának, résznek? Köszi a segítséget!
  • Enosh Chan
    Nevessetek ki, de 2 ora alatt csinaltam meg a masodik palyat :D
  • Enosh Chan
    Villogas? :)

Amugy mar mukodik, 2es misszional tartok ¢^
  • Sandy0618
    Sziasztok megvan nekem is ez a játék. Nagyon tetszik csak nem tom hogy miért nem csinál semmit a kőfaragóm.Valaki segítsen!!!
    Köszi
  • NikkelOdeon
    Oké Sephi, sikerült, köszi a bíztatást.
  • NikkelOdeon
    Minek ez a villogás, neked feltűnési viszketegséged van?
  • Enosh Chan
    Azt irja Floating point support not loaded, masnak hasonlo volt mar?
  • Enosh Chan
    Hmmmm Rakattintok a Video beallitasokra es kivag :S
  • Enosh Chan
    Adhatok egy csokot? :D:D:D
  • Pharaoh
    A 14. pályán mikor ki kell szabadítani a Cardinálist a börtönből, azt, hogy kell mgcsinálni? Azt mondja, hogy küldjen oda a tolvajt, de az nem csinál semmit, és hiába rombolom le a börtönöket, akkor se lesz semmi. Vagy nem vettem észre mindegyiket? Mert hármat találtam.
  • Promi #687
    DaemonTools v4.10 ez a legujabb.
  • Enosh Chan
    Csak mert az lenne a problemam, hogy letoltottem es beamountolom de meg csak fel sem ismeri :S Daemon 4,03 van asszem
  • Enosh Chan
    Fel lehet itt tenni warezos kerdest? :)
  • KáTéCé
    Köszönöm :)
  • Sephi
    Gyorsabban dolgoznak es akkor te annak orusz:D

• shadar619
    Kiprobáltam most ugy hogy feljebb vettem a felbontást mert arra gondoltam hogy azért dob ki mert kicsi a felbontásom (1024/768), de igy ilyen üzenetet kaptam:

THE SETTLERS-Rise of an Empire error
    RwEngineStart()

PLS Help!
  • KáTéCé
    Hi!

1 kérdésem lenne. Az ok, hogy kell asszonyt keríteni a népnek, de én abból milyen előnyre teszek szert? :p
  • shadar619
    hali
    lenne egy olyan problémám ami a következő:
    Feltelepitem a gamét, bemásolom a 2 dll filet utána elinditom és akkor olyan történik hogy a képernyő elkezd villogni olyan mintha a felbontást állitgatná utána meg elszál az egész egy kékhalállal.
  • Sephi
    A varat + katedralist upgredelt maximalisra. Csinajal sok katonat , amennyit csak lehet es ha mar van nyilasod azt is. Nem letezik hogy ne tudd oket lenyuvasztani :D