311
Szex problémák stb.
-
#28 btw ez pont nem orvosi eset...
Ezt a nők nem tudhatják, mert ők mindig megkapják amit akarnak, de a férfiak fiatalabb korban sokszor herefájásra vannak ítélve az önző nők miatt:) -
#27 Pedig neki van igaza, nem a heresérveseknek, meg herecsavarodásosoknak... -
#26 Ez igaz, csak koránt sem biztos hogy igaz amit írsz, azét lenne célszerűbb szakemberhez fordulni. -
#25 Eggyes emberek szegyelnek ilyen kerdesekhez masokhoz fordulni. Ugyertem elobe. Forumon konnyeb ilyet megbeszelni. Es segiteni kell egymasnak mert nem hinnem hogy nehez leirni egyket dolgot.
Szal nem vagom ezt a felfogast. -
#24 Ha nem tetszik a topic, akkor alt+f4. -
#23 A lenyeg az hogy el kell elvezzel. Akar o segit benne akar te csinalod sajat kezeddel.
Nem tudom hany eves vagy de naon fotos hogy egy uj kapcsolatban , amibe mar a sexrol is szo van , a lany tanulja meg hogy a peniszedtol nem kell felni es ha igazi szeretkezesrol van szo akkor mindent bele kell adni. Sajnos sok lany egyszeruen fel a penisztol. Akar oralis vagy manualis kilegitesrol legyen szo. Sok lany van aki naon elvarja hogy nekik oralis szexet kell csinalni de ok a vilagert sem nyulnanak hozza a peniszedhez.
Szal fijjam szepen magyarazad elfele neki hogy nekunk kanuknak az nem igazan fexik hogy felizgatnak es ugyhagynak. Es ha sehogy sem akarja o csinalni a dolgot akkor marad az onkielegites. Az is egy megoldas hogy pettngeles kozben mesz es kielegited magad. -
#22 ezt miert itt kell megtargyalni???
menj el dokihoz aztan kerdezd meg ott... -
#21 LáL, tinédzserként csak tapasztaltabbakkal szabad kezdeni ;DD
A 15évesek még kicsit képzetlenek -
#20 Arrol nem is beszelve, hogy 1-2 oras 'allas' utan jol bedurannak az izmok is korbe + a hereid sem viselik az ilyet jol, szoval az ilyet kar eroltetni :) -
#19 lol:D az de szar, a buszon hazafele már azt se tudod hogy üljél:D -
#18 Hát igen a régi "szép" emlékek, amikor néha én is olyan feszülő-fájó zacskóval mentem haza, hogy majd meg bolondultam:D -
la1ce #17 Köszi a segítségeteket. Phalanx, szerinted ez miért nem fér bele az SG fórumába? Én fennt ezt látom: fórum / Fiúk, lányok, kapcsolatok... Szóval szerintem semmi baj nincs belőle, de ha igen akkor légyszives magyarázd már el nekem. Mégegyszer köszi Mindenkinek! Az elején azzal a herecsavarodással, meg heresérvvel kicsit bekakkantottatok -
#16 ne csináljunk már az sgből tinifórumot, az ilyen kérdésekkel menj az im.hu-ra .... -
Grusi #15 Ez teljesen átlagos dolog, velem is volt, még nagyon régen, bohó tiniként. Ha felhúznak, és nem mész el, annak bizony egy kis fájdalom a vége, ami bizony eltart egy darabig.
A barátnőd kénytelen lesz keményebben dolgozni, hogy ne okozzon neked fájdalmat, tudasosítsd benne. :D
Orvosra semmi szükség, ne aggódj. -
#14 nah ez a másik geccciiii.... :DDDDDDddd -
#13 lehet orvoshoz kéne menni =/
sztem ha mégegyszer előfordul, azonnal zúzzál dokihoz, vagy kínos tudom, de szólj valakinek, mielett komolyabb bajok lennének... -
#12 nem te vagy az első és nem is az utolsó, akit otthagynak egy erőteljes petting után fájó örömvirslivel
mondd meg bnődnek, ha csak jól felhúz hosszú ideig, majd otthagy egymagadban az neked fáj, és ha szeret, akkor nem akarja, hogy neked fájjon, és akkor bizony vmit tennie kell ...
pl. keresni másvalakit, akinek kisebbek az igényei -
#11 bazzzz.......... :D -
[Walaki]D`Lair #10 Amikor a zacsiban megcsavarodnak a golyók... -
la1ce #9 Nos, nem is heresérv (asszem). Még valami? :D Odin lehet Neked lesz igazad. -
#8 lehet hogy csak ideges voltál... ha nem vagy benne biztos, nem hiszem hogy itt kéne kérdezősködnöd, próbáld meg egy dokinál.. :D -
la1ce #7 ööö :D egyre jobban félek :D ha minden igaz nem herecsavarodás. -
#6 esetleg heresérv? -
#5 Beírod google-be és megtudod. Egyébként ha az van, akkor sajnálom, de már késő, sosem lehet gyereked (viccel) -
la1ce #4 ööö... Mi az a herecsavarodás? -
[Walaki]D`Lair #3 Herecsavarodás? -
#2 Konkrét biológiai magyarázatom nincs, de sztem egyszerűen túl hosszú ideig lettél csak szimplán húzva, ennyi.
Tutti nincs semmi bajod nyugi. -
la1ce #1 Helló! Csak az lenne a kérdésem, hogy nem tudtok-e vmi megoldást a problémámra: Bnőmmel már 2* pettingeltünk, de mind a kétszer merevedésem volt, de nem mentem el. Ezután erős hasi fájdalmam volt + a heréim is fájtak. Nagyon rossz érzés volt, nem tudom mitől lehetett... Ha tudjátok hogy ez mitől van, és mi rá a megoldás segítsetek!