311
Szex problémák stb.
  • Orionk
    no comment. de valaki megint megszólalt
  • bcrics
    Nade ne legyünk negatívak,,,ha érzelmileg nem vagytok 1 hullámhosszon a lánnyal akkor mehetsz 600 különböző topikra,,max 1 érzéketlen töcskölés lesz a dologból.ennyi.
  • bcrics
    Ahhoz te kevés vagy:D
  • Orionk
    Egyébként ezt a topic-ot nem látogatják a csajok?

Kiváncsi lennék az ő véleményükre is.
    SZinte alig van csaj az sg.hu-n
  • Orionk
    Na itt, van előjött mr. értelmiség bcrics személyében

Ha, ha, csak én azt szeretném, hogy a csajnak is jó legyen, és emlékezzen rá.
  • bcrics
    jól megtukni!!
  • Orionk
    ha rendesen részeg az ember, akkor bizony a kis főnők, nem néz mindig az ég felé!!
  • The Protector
    faszokat.Amikor életemben először kerültem éles bevetésre nekem sem jött össze működésre bírni.A félelem és az izgalom okozta.
  • Narxis
    Mindkettő, bár inkább pia de részeg sztem nem voltam.
  • Christiansen
    piáltál, izgultál ilyesmi?
  • Kalozoner
    nem feltétlenül, lehet csak izgultál vagy ilyesmi, ha többször nem sikerül akkor van csak para...
  • Narxis
    Helló!

Van egy elég cikis problémám, szóval egyik nap amikor a "Kis harcosnak" bevetésre kellett volna mennie, nem sikerült, megtagadta a parancsot. Szerintetek orvoshoz kéne mennem?
  • Pipör
    nálunk szexboltban lehet kapni ilyen tök jó gyertyát sokáig ég és nagyon illatos kicsit bezsongnak tőle :))
  • Pipör
    2. sztem jobban bejön nekik
  • Kalozoner
    sztem elég ha lefröcskölöd magad egy kis parfümmel...
  • Orionk
    Sziasztok!

Ha egy csajszival eljuttok odáig, hogy szexuális kapcsolat is elkezdődik, akkor közben szerintetek mit lenne érdemesebb?:

1.illatosítót égetni

2. vagy inkább illatos gyertyát, vagy csak sima gyertyát?

Vagy bármi más ötlet?

• Kalozoner
    sztem ezt a saját fejedben kéne lejáccani... próbálj lassítani ha úgy van, húzzátok minnél tovább, egy idő után rendben lesz....ja és ezt olvastam
  • Kálmán82
    Segítséget szeretnék kérni! Van egy barátnőm másfél éve és kb 1 éve a szex is szerepet játszik és az utóbbi 2 hónapban (kb) problámáim vannak. Ugyanis nagyn hamar elélvezek és nem tudom mi lehet az oka már sok heyen keresgéltem megoldást prbálkoztunk uj dolgokkal pózokkal ilyenekkel de nem használt semmi és nagyon bosszantó hogy nem tudom őt rendesen kielégíteni! Nem mondja mindíg de tudom hogy ez neki nagyon rossz szóval minnél hamarabbi segítséget keresek! Ha kérhetem minnéltöbb tippet írjatok le ármi érdekel csak segítsetek!! Előre is köszönöm! egy kétségbeesett Férfi!!
  • Vadmeggy
    "Vannak strapabíró, és kevésbé ellenálló szerszámok." Tudjátok én Titán-wolfrám ötvözet használok és még eddig nem csalódtam benne... Amúgy menj el urológushoz, mert a maszturbálástól nem ereszthetsz... főleg hogy erősíti a pc izmaidat amivel a vizelést lehet visszatartani szóval itt más bajok lesznek... Nyugodtan hokizz tovább kedvedre..
  • plump
    Ha van fölösbe 9e ft-od add nekem, én adok egy AXE-ot, a csokiemberes reklám legalább jó!
  • plump
    Elvileg nem sok a napi 2-3. Én a genetikára gyanakszom. Vannak strapabíró, és kevésbé ellenálló szerszámok.
    Ebben az esetben vegyél vissza napi 1-re vagy 2 naponta esetleg.
  • plump
    Lelövöd a gólyát, b@zd meg!
  • Cabell
    az óvszeren kívül mi a legajánlatosabb védekezésre, ha a bnőm nem akar tabit szedni?
  • GVG
    minden amit sokat használsz elromlik egyszer xD
  • 16gaborm
    19éves srác vagyok!Havi 2-3 alkalommal élek sexuális életet,napi 2-3 alaklommal végzek önkielégítést!Mostanában azt vettem észre hogy vizelés után szivárágsom van van amikor pár csepp van amikor nagyobb mennyiség!Mi lehet a probléma?
  • Beast Machine
    azthogy.
  • noti83
    van egy ? meg egy ! billentyűm magába
  • Beast Machine
    hazucc, mert ha csak egy ujjaddal tudnál gépelni, nem tudnál felkiáltó és kérdőjeleket írni, kthxbai. :)
  • noti83
    tökönrúgtak, elharaptam a nyelvem, eltört az összes ujjam egy kivételével azzal írok. MICSINÁJJAK?!
  • nick20
    csá! ezt nem egészen értem
  • AntiHero
    :D:DDD
  • Beast Machine
    próbáld ki, ha két hét múlva még élsz, akkor igen.
  • nick20
    csá! Az önkielégítés szerintetek egészséges 22 éves korban, ha nincs barátnőm?
  • shrike7973
    Na már egéz régen írtak ide, ebből az következik hogy senkinek sincs ~ problémája. .
  • The Protector
    LOLLER
  • shrike7973
  • SötétBarom
    Micsoda topiccc :O
    :D

Innen szeretném tolmácsolni az együttérzésemet és részvétemet azok felé, akik barátnőjének problémája van a szopással.
  • atlagember
    Én egyszer vettem ilyet. Első használat után a nőm azt mondta, hogy baromi szar illata van és mossam le magamról és használjam a régit. Szóval nem hogy használt volna, hanem még ártott is.
  • Dynamic
    A feromon parfüm kamu.Lehet, hogy van benne olyan adalék amit ígérnek, de hogy nem fognak tőle jobban rádizgulni a nők, az száz százalék.
  • shrike7973
    Ez vicces..
    De ennek nincs semmi szaga, és nem is az a cél..
    De a video az