311
Szex problémák stb.
-
icurkapicurka #190 már hiányomnál voltam,tudod ott,önbizalomnál,kerestelek:-( -
n3whous3 #189 Tudjátok, most komolyan: egyetlen vágyam, hogy SZERESSEN az, akivel együtt vagyok. Már a tudat is öjöm-bódottá... -
icurkapicurka #188 figyi mary,de lehet,hogy botkormányra valtunk:-) -
icurkapicurka #187 reá bízom magam,én követem:-),ha ő csókol,akkor én is,ha ő...:-) -
#186 kinél lesz a kormánykerék??? -
icurkapicurka #185 aha,szörnyű,szörnyűség,pedig már magam mellett érzem testét+minden,jujjjjjjjj:-)aszem levezetjük:-) -
#184 addig meg nyomás ezerrel?? -
icurkapicurka #183 sztem az még este fog jönni,ha megjön nekem féfim:-) -
#182 ez már izgatás amit a törvény is büntet..:) -
icurkapicurka #181 mé,egy szerelmes férfi karjaiban,azé csak jobb nem,mint egy emoéban:-)és tudom,hogy ő eljuttatna a csúcsra,s én is őt,jujjjjjjjjjjj..:-) -
#180 és a főfő??? őt irattározod? -
icurkapicurka #179 jujj,és te ezt tennéd?akko te vagy a vagy,én férfim:-) -
n3whous3 #178 Hát ez télleg alap lenne :D Kis(nagy) rohadék csak az orgazmusra megy(ment... :D)? Jujj, de jó is a sok puszi, csók, símogatás :D Én imádom (most épp sajnos inkább IMÁDNÁM :( ) adni. :D -
icurkapicurka #177 sztem is,először ő mindent,puszilgasson,simogasson,csókoljon,nyaljon,minden:-(így igaz,addig semmit neki:-(szörnyű:-( -
#176 De ha nem kap semmit hogy várd el hogy azt csinálja ami neked is jóóóóó..? -
#175 Akkor addig ne kapjon semmit, amég neked nem jó. :-) -
icurkapicurka #174 igen,miért csak ő akar kapni?ha én mindent csinálok neki,hogy jó legyen,és eljuttatom a csúcsra,akko ő miért nem?:-(letargia,nagy-nagy letargia:-( -
#173 meddig még ...? hogy jó legyen..? -
icurkapicurka #172 szörnyű,hiába momentán,hogy ott+még jobban,de szörnyűség:-(+még-még,mindjárt jó lesz,szörnyűség:-( -
#171 valahol láttam hogy tiger jó helyre megy küld el vele a főfőt:) -
icurkapicurka #170 az orgazmuzosomhoz 100%-ék kell,szörnyű,és ő ezt tudta,és még sem,segíts!!!padlón vagyok,össze vagyok zuhanva:-( -
n3whous3 #169 Úristen :D Mi ez a 97%? Mert én nem értem. Nagyon jó érzék kell az ilyenehez... :DDD -
icurkapicurka #168 Az a főfő,nem elégített ki csak 97%-ban,így tönkretenni lelkivilágom.:-(szörnyű.:-(,teljen letargika -
icurkapicurka #167 itt lehet panaszkodni?akko erőt gyűjtök,és holnap mindent bele:-( -
#166 Barátnőm panaszkodott,szörnyűség történt vele. -
bugócsigabiga #165 Hay.Nekem nincs irányzatú problemám. -
#164 probaljatok uj pozban, uj helyen, maskepp mint eddig. ha megvan a vágy akkor élvezni fogod. -
#163 Nem lehet, hogy unod?
Lehet, hogy ujítani kéne és nem feltétlenül a partner személyén. -
#162 :) hát igen, lány vagyok:P a "Kukival" könnyebb lenne:P
De, felizgat... mert, ha nem tenné, akkor még fájna ish... ehhh -
#161 barátod nem is izgat föl? nem nedvesedsz be? -
Ben C #160 valszeg nem.
Neme: lány -
#159 nem érzed a kukid?? -
#158 köszi:) -
Mirk #157 kevesebbet maszturbálj a lidocainnal:) -
#156 Fájni nem fáj, de SEMMIT se érzek... és ez ijesztő... :S -
#155 pontosabban? -
#154 Mostanában gondom van a szexxel. {az orális szexxel nincs semmi gáz:D}Nem érzek semmit se... ez mitől lehet? lelkieredetű? Nem volt semmi hatalmas törés az életembe... Fogalmam sincsen, hogy mi tévő legyek. Tudtok Nekem segíteni?:) -
#153 én is jártam így. a barátnőmmel,miután elvettem a szüzességét. erre jó a gumi. egy gombásodást kaptál el.........azóta én is gumit használok,pedig a csaj már nem gombás. ők hordozzák,mi meg elkapjuk. pedig a csaj szűz!!!! volt,nem kaphatta el senkitől. a gyogyószer egy { mikogal 1% } nevű kenőcs........... -
Torry #152 Elkaptál valami szart.
Menj el orvoshoz. Bár szerintem ez magától értetődő -
#151 Sziasztok! 21 éves fiu vagyok, abban kérném a segítségeteket, hogy mit csináljak a lábam közével mert borzasztóan viszked és ég, meg teljesen piros és nem sextöl ilyen ez biztos.