311
Szex problémák stb.
  • marosiviki
    hát, rosszul nem járhatsz vele.
    legalább nem leszel büdös
  • shrike7973
    Helló!
    Mostanság szeretnék becsajozni, és többször kapok vmi nicholas victortól amolyan spam leveleket, a mait gondoltam megnézem, ebben épp vmi feromon parfümöt ajánl vmi 8-9 ezerért, hihetetlen akció 30000 helyett.. Sztném megkérdezni hogy ez valában az e amit ráirnak és érdemes e venni...
  • The Protector
    Én alapból normális vagyok.Mások szerint:) Az ego:)
    De vki egyszerűen nem érdemi meg ha bunkó mint a segg.De néha az a legjobb mikor vki bunkózik veled és te pedig normálisan szólsz neki vissza esetleg egy gesztus.Annál szarabbul az illető nem érzi majd magát.
  • menace
    Hát ez teljesen nem igaz mert én rendszeresen sportolok(futok) és hosszú gatyában szerintem mindegy milyen a lábam. (rövidbe nemtom)
  • sz4bolcs
    Amikor az ember vár valamit azért, mert jófej, vagy segítőkész, az inkább számító, mint jófej, vagy segítőkész.
  • The Protector
    Sokszor voltam kurvára jófej és vhogy mindíg megszívttam.Meg segítőkész.De aztán meguntam a pofáraeséseket akkor megfordítottam a dolgokat.Nem jobb de elviselhetőbb.
  • The Protector
    Az úszásban pl századmásodperceket számít az h van emi ami még egy kicsit is gátol az úszásban.Futásnál légellenállás.Ezt a discoverin láttam nem én találtam ki.
  • AntiHero
    mer szőrős:)
  • bens
    élsportolónak miért kell borotválnia a lábát?
  • Molnibalage
    Semmivel. Simán tajtparaszt.
  • Dynamic
    És ezzel nevetséges műmacsó mentalitással mennyivel leszel emberibb?Ha más, adott esetben a lány szemszögéből tekinted a dolgot, akkor ezzel a viselkedéssel vajon mennyire leszel több vagy tisztességesebb?Egyáltalán, hogy van bátorságod elvárni azt, amit te sem adsz meg.
    Sosem értettem, hogy az ilyen emberek milyen alapon ítélkeznek, miért gondolják azt, hogy bezzeg ők...Persze a saját szemszögéből mindenki tisztességes, mindenki talál "elfogadható" érvet arra, hogy miért tette azt, amit tett.
  • AntiHero
    teljesen eggyet értek.
  • cement
    te nagyon fiatal lehetsz még, vagy nagyon szerencsétlen a nőkkel :D
  • The Protector
    Nem.Csak akkor ha buzi vagy.Rem nem.Jamegha uszó vagy élsportoló.
  • shrike7973
    Hali!
    Nemigazán vágom egy fiunak borotvlnia kell a lábát vagy nem?
  • cellissimo
    az a baj, hogy igazad van...
  • sz4bolcs
    "Emberileg 0-kall nem foglalkozok.Max azt h nekem jó legyen az ő érzéseit leszarom mert nem érdemli meg." xDDD
  • The Protector
    Tisztelem a nőket.Már amelyiket.Ebben az elkorcsosodott fiatalságban inkább osztanám a fejrúgásokat mint mást.Mindíg ojan csajt választok akit tudok szeretni.Volt amikor ojat akit miutáán.........jól körberöhögtem meg minden.Emberileg 0-kall nem foglalkozok.Max azt h nekem jó legyen az ő érzéseit leszarom mert nem érdemli meg.
  • JethroHUN
    Már bocs, de sztem protector te jó nayg bunkó lehetsz a nőkkel. Meg ahogy olvasom ezt a topicot még elég sokan is. De igaz vannak olyanok aki megérdemlik, de rájuk K betős szakszavakat használunk ;)
    ...ezzel a "hozzá szoktatás" dologgal... hát..eléggé lenézheted szerencsétlen bnődet. Tod van az a kölcsönös tisztelet dolog.
  • The Protector
    Van amikor csalnak a szopással isn(én így hívom)tudjátok mikor bekapja a végét,ráfog a kezével és húzogatja.Hát ez csalás sztem.Meg szar is.Ez nem szopás.
  • The Protector
    Hát ja.Az első eksönnél szopattam én is először.Utána már ment rendesen.Mikor még ujdonság az hogy csinálod az ujjazást meg a többit az még az újdonság erejével hat de késöbb az ember többet akar.Hogy nekem is jó legyen.Mert nem fer az 1 oldalú dolog.sztem.
  • cement
    ismeros, ja. ezt kell. amugy nem minden csaj ilyen, jelenlegi csajom még szuz volt de elso eksönnél és már szopassal inditott, es nem csinalta szarul egyatalan. ez a csaj hozzaallasanak a függvénye, van aki undoritonak talalja, van amelyik meg élvezi csinálni. meg kell velük szerettettni
  • The Protector
    Volt bnőm aki mindíg elvárta h mindent csináljak vele.Ujjazás,nyalás stb.De én lófaszt kaptam nem mást.Mikor meguntam akkor megmondtam neki.Után szopott mint a gép pedig nem szerett szívni.Engem szívott először.Késöbb megszokta.Mondd meg neki h a k anyját.Az ööszes csaj ijen(legalábbis akivel eddig dolgom volt)Elvárja h élvezzen mint barom én meg semmi.Na mind1.A hiba nem az ön készülékében van.
  • Lambo fan
    dugni dugni dugni akarok, ez elég nagy problémának számít? :D
  • n3whous3
    Persze mogyi :D
  • piros mogyi
    Érdekesen alakul a beszélgetés. Beszállhatok?:)

• sz4bolcs
    jobban. :-)
  • icurkapicurka
    méééééééé talán nézni jobban szeressed?:-)
  • sz4bolcs
    Én nem tartom izginek, de beszélhetünk róla..
  • icurkapicurka
    még sem...inkább agozinálok rajta,figyi sztem nem csak csinálni jó,hanem beszélni is róla,nekem már az is izgi...neked???????????
  • sz4bolcs
    helyes. :-)
  • icurkapicurka
    figyi,már nem agonizálok rajta:-)
  • sz4bolcs
    Jó, akkor ha nem értetted elsőre: Izgasd föl, de ne csináld tovább, vezesd rá, hogy neki is kelljen tenni érted, nem csak neked érte.
    Amúgy meg szerintem ennyi hozzászólást sem érdemel egy ilyen kérdés.
    Ha neki nem érsz annyit, mint neked ő, és még bűntudata sincs, miután neked nem jó, te meg képes vagy így folytatni, akkor csak szenvedj..
  • icurkapicurka
    szíjjjjaaaaaaaaaaaaa:-)
  • n3whous3
    szija
  • álomszuszi
    ok.mára koccolok melóóóó szia.
  • n3whous3
    igen, a mértéke legyen mondjuk 10-es skálán 11 :D
  • álomszuszi
    Te irtad hogy a fontos hogy szeressen ha vele vagy...
  • n3whous3
    Hehh, mindegy... Azért van különbség szeretet és szeretet között. Sztem. Mondjuk a mértéke :D
  • álomszuszi
    miért olyannal is együtt vagy aki nem szeret??