Szex problémák stb.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Protector
Hát ja.Az elsõ eksönnél szopattam én is elõször.Utána már ment rendesen.Mikor még ujdonság az hogy csinálod az ujjazást meg a többit az még az újdonság erejével hat de késöbb az ember többet akar.Hogy nekem is jó legyen.Mert nem fer az 1 oldalú dolog.sztem.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

cement
ismeros, ja. ezt kell. amugy nem minden csaj ilyen, jelenlegi csajom még szuz volt de elso eksönnél és már szopassal inditott, es nem csinalta szarul egyatalan. ez a csaj hozzaallasanak a függvénye, van aki undoritonak talalja, van amelyik meg élvezi csinálni. meg kell velük szerettettni

respect to the man in the ice cream van

The Protector
Volt bnõm aki mindíg elvárta h mindent csináljak vele.Ujjazás,nyalás stb.De én lófaszt kaptam nem mást.Mikor meguntam akkor megmondtam neki.Után szopott mint a gép pedig nem szerett szívni.Engem szívott elõször.Késöbb megszokta.Mondd meg neki h a k anyját.Az ööszes csaj ijen(legalábbis akivel eddig dolgom volt)Elvárja h élvezzen mint barom én meg semmi.Na mind1.A hiba nem az ön készülékében van.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Lambo fan
dugni dugni dugni akarok, ez elég nagy problémának számít? 😄

n3whous3
Persze mogyi 😄

púúúúú

piros mogyi
Érdekesen alakul a beszélgetés. Beszállhatok?😊

Ne etesd a trollt!

sz4bolcs
jobban. :-)

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

méééééééé talán nézni jobban szeressed?:-)

sz4bolcs
Én nem tartom izginek, de beszélhetünk róla..

még sem...inkább agozinálok rajta,figyi sztem nem csak csinálni jó,hanem beszélni is róla,nekem már az is izgi...neked???????????

sz4bolcs
helyes. :-)

figyi,már nem agonizálok rajta:-)

sz4bolcs
Jó, akkor ha nem értetted elsõre: Izgasd föl, de ne csináld tovább, vezesd rá, hogy neki is kelljen tenni érted, nem csak neked érte.
Amúgy meg szerintem ennyi hozzászólást sem érdemel egy ilyen kérdés.
Ha neki nem érsz annyit, mint neked õ, és még bûntudata sincs, miután neked nem jó, te meg képes vagy így folytatni, akkor csak szenvedj..

szíjjjjaaaaaaaaaaaaa:-)

n3whous3
szija

púúúúú

álomszuszi
ok.mára koccolok melóóóó szia.

n3whous3
igen, a mértéke legyen mondjuk 10-es skálán 11 😄

púúúúú

álomszuszi
Te irtad hogy a fontos hogy szeressen ha vele vagy...

n3whous3
Hehh, mindegy... Azért van különbség szeretet és szeretet között. Sztem. Mondjuk a mértéke 😄

púúúúú

álomszuszi
miért olyannal is együtt vagy aki nem szeret??

már hiányomnál voltam,tudod ott,önbizalomnál,kerestelek:-(

n3whous3
Tudjátok, most komolyan: egyetlen vágyam, hogy SZERESSEN az, akivel együtt vagyok. Már a tudat is öjöm-bódottá...

púúúúú

figyi mary,de lehet,hogy botkormányra valtunk:-)

reá bízom magam,én követem:-),ha õ csókol,akkor én is,ha õ...:-)

álomszuszi
kinél lesz a kormánykerék???

aha,szörnyû,szörnyûség,pedig már magam mellett érzem testét+minden,jujjjjjjjj:-)aszem levezetjük:-)

álomszuszi
addig meg nyomás ezerrel??

sztem az még este fog jönni,ha megjön nekem féfim:-)

álomszuszi
ez már izgatás amit a törvény is büntet..😊

mé,egy szerelmes férfi karjaiban,azé csak jobb nem,mint egy emoéban:-)és tudom,hogy õ eljuttatna a csúcsra,s én is õt,jujjjjjjjjjjj..:-)

álomszuszi
és a fõfõ??? õt irattározod?

jujj,és te ezt tennéd?akko te vagy a vagy,én férfim:-)

n3whous3
Hát ez télleg alap lenne 😄 Kis(nagy) rohadék csak az orgazmusra megy(ment... 😄)? Jujj, de jó is a sok puszi, csók, símogatás 😄 Én imádom (most épp sajnos inkább IMÁDNÁM 😞 ) adni. 😄

púúúúú

sztem is,elõször õ mindent,puszilgasson,simogasson,csókoljon,nyaljon,minden:-(így igaz,addig semmit neki:-(szörnyû:-(

álomszuszi
De ha nem kap semmit hogy várd el hogy azt csinálja ami neked is jóóóóó..?

sz4bolcs
Akkor addig ne kapjon semmit, amég neked nem jó. :-)

igen,miért csak õ akar kapni?ha én mindent csinálok neki,hogy jó legyen,és eljuttatom a csúcsra,akko õ miért nem?:-(letargia,nagy-nagy letargia:-(

álomszuszi
meddig még ...? hogy jó legyen..?

szörnyû,hiába momentán,hogy ott+még jobban,de szörnyûség:-(+még-még,mindjárt jó lesz,szörnyûség:-(

álomszuszi
valahol láttam hogy tiger jó helyre megy küld el vele a fõfõt😊

az orgazmuzosomhoz 100%-ék kell,szörnyû,és õ ezt tudta,és még sem,segíts!!!padlón vagyok,össze vagyok zuhanva:-(

n3whous3
Úristen 😄 Mi ez a 97%? Mert én nem értem. Nagyon jó érzék kell az ilyenehez... 😄DD

púúúúú

Az a fõfõ,nem elégített ki csak 97%-ban,így tönkretenni lelkivilágom.:-(szörnyû.:-(,teljen letargika

itt lehet panaszkodni?akko erõt gyûjtök,és holnap mindent bele:-(

álomszuszi
Barátnõm panaszkodott,szörnyûség történt vele.

Hay.Nekem nincs irányzatú problemám.

cement
probaljatok uj pozban, uj helyen, maskepp mint eddig. ha megvan a vágy akkor élvezni fogod.

respect to the man in the ice cream van

piros mogyi
Nem lehet, hogy unod?
Lehet, hogy ujítani kéne és nem feltétlenül a partner személyén.

Ne etesd a trollt!

Angel of Hell
😊 hát igen, lány vagyok😛 a "Kukival" könnyebb lenne😛
De, felizgat... mert, ha nem tenné, akkor még fájna ish... ehhh

I found my hopes, I found my dreams. My Cinderella story scene. Now everybody\'s gonna see!

sz4bolcs
barátod nem is izgat föl? nem nedvesedsz be?