5447
-
vg #3964 faszság lett a vége... -
#3963 pff, igy befejezni? :) -
#3962 Tényleg! XD
Tudtam hogy valami kiesett. -
#3961 Az elsőt mondani is akartam neked, hogy teljesen eltaláltad. Nézem és mondom, basszus ezt, mintha olvastam volna. :))) Jó mondjuk nem kalóz, hanem coyotte volt :) -
#3960 jól emlékszel -
#3959 Igy van. -
#3958 Basszus, tényleg! :) -
Hoz_Hun #3957 Én meg most jöttem rá, hogy Travis-t játszó színész (Colin Hanks) Tom Hanks fia. Azért volt olyan ismerős. Hasonlít rá mint állat. :) -
paly90 #3956 hát ez a befejező rész nagyon unalmas volt szerintem
az utolsó jelenet mentette meg a részt... -
#3955 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mondták is, amikor megtalálták, hogy a halál beállta után vágták le. Bár lehet rosszul emlékszem... -
#3954 Gondolom sejtik, hogy halott. A kézből amit Dexter hagyott a szobron. -
#3953 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én azon gondolkodtam hogy a végén már hogyhogy csak Travis-t keresik és Gellar-tól el is feledkeztek? -
Hoz_Hun #3952 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem tudom valaki olvasta-e a könyveket, én csak az elsőt, már nagyon rég. És nekem úgy rémlik, hogy a könyvben már ott a legvégén lebukik Debra előtt. -
#3951 Nekem a 3. évad különösen tetszett Miguel karaktere miatt. A másik főszál és a befejezés tényleg elég gyenge lett, de összességében az az évad szerintem egész jó volt. Az 5. évad is tetszett, főleg a drámai kezdés miatt, a főszálak meg nem voltak rosszak. Mindenesetre ha újból megnézném őket, akkor lehet változna a véleményem.
Nekem ezzel az évaddal (6.) csak az volt a gondom, hogy volt egy erős kezdés, aztán a felénél mintha megindult volna a lejtőn, azt most az utolsó pár percben megint felment a csúcsra. Ez olyan furcsa számomra. Lehet bennem van a hiba...
Azért a sorozat megélt 6 évadot, és még mindig egész jó, még mindig érdekel. Várom a következő évadot. Nálam ez ritka. Kíváncsi leszek mi lesz a legutolsó rész... de az még odébb van, először jöjjön a 7. évad. :-)
Igazából nem hittem volna, csak viccből írtam. :-) -
#3950 Spoiler 1-en nevettem mert tényleg kb igazad volt :) -
#3949 "A vége várható volt már"
Hogyne. Az hogy valaki belegondolt abba, hogy az milyen durva lenne, ha meg mernék csinálni, attól az egyáltalán nem várható.
Ez az évad szerintem még mindig jobb volt mint a 3. és az 5.
Ez így jó volt ahogy összehozták összességében. Annyi, hogy a 2 záró részre több akciót vártam volna, de attól jól és érdekesen megcsinálták. -
#3948 Most fejeztem be, és a vége eléggé ütött. Nem hittem volna, hogy ennyire fogom várni a következő évadot. Szerintem a rendezők is érezték, hogy be kell dobni valamit... Ez durva lett.
Az évadról:
Az első fele nagyon tetszett, a második már nem, sok baki volt, és olyan dolog, ami szerintem butaság. Ráadásul erőltetett is volt...
A befejező részről:
1.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mit is mondtam múltkor? Dextert felveszi egy "halászhajó" és kinyírja a gonosz, gyilkos "halászt". Hát, majdnem eltaláltam. :D
2.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Alapjába véve olyan volt ez az epizód, mint az évad második fele. Már majdnem a felénél járt az egész, de még semmi különösebb nem történt. Aztán amik történtek, azok sem nyűgözött le, de nem volt rossz. Tetszett. Viszont amik a vége felé történtek és főleg a befejezés. Te jó ég. Ahogy lentebb írták, még két évad lesz. Hogy mit fognak kitalálni, azt nem tudom, de nagyon érdekel. Mert Deb nem olyan, mint Miguel (az ő karakterét nagyon bírtam) vagy Lumen.
Viszont ez a Deb-Dex dolog annyira nem jön be. Nem tudom mi lesz ebből, de csak megoldják. Nem értem ezt minek kellett beletenni, de lehet bennem van a hiba.
Szóval várjuk a folytatást. Remélem következő évad egy fokkal jobb lesz. Ez az első olyan évad, ami nem nagyon tetszett nekem. Pedig olyan jól indult, de legalább a befejezés jó lett. -
#3947 Meg kellett ugyebár egy berendezett hely neki, ezt úgy hirtelen ott, hááát nemtudom -
#3946 A tetőn??? Valószínű sejtette hogy majd észreveszik hogy nem jelentkezik a zsaru a tetőn így nem sok értelme lett volna... -
#3945 "Igazából, az hogy észre vette deb, nem jelent semmit, kitudja magyarázni magát csak a rituálét nem..."
Nincs az az isten, hogy ezt kimagyarázza, egyértelműen, félreérthetetlenül bukott le... Ez alapjaiban fogja megváltoztatni a kettőjük viszonyát, ez egészen biztos szerintem. -
#3944 Ja amúgy kicsit érdekes volt, hogy fél miami travist keresi, de ő simán a saját kocsijával autózgat a városban... -
#3943 Hopsz sorry, spoiler lemaradt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Vége, Hát jónak ígérkezett az egyházi téma, de eléggé erőltetett volt a menet. Előző évad jobban tetszett.
Dex saját csapdájába esett bele. Nem gondolkozott, hogy mit csinál, mit mond...
Én a helyében még a tetőn őltem volna meg travist, hogy Deb jól járjon, letudja zárni az ügyet.
Igazából, az hogy észre vette deb, nem jelent semmit, kitudja magyarázni magát csak a rituálét nem...
Elmondja, hogy harisont elrabolta travis, áldozatként akarta bemutatni, sztem deb is megölte volna...
Amúgy nagyon erőltetett volt az már, hogy most a fiát rabolták el azt akarták feláldozni... múltkor feleségét. Előző részben is majdnem észre vette deb, most észrevette...
Következő évad.
"Good and Evil,
Love and Lies"
Deb a jó, Dex a gonosz... Deb mit vall be dexnek, dex mit mond debnek....
ki mit ad fel a másikért... megmenti deb dexet, elfogadja így hogy együttlegyenek... vagy már kiábrándult belőle...
jónak ígérkezik
Ha előző évadban elengedte Deb, akkor most is elfogja. Meg Nem ő az első aki tud/tudott róla. Migel is tudta, ő is segített neki. Lumen is tudja, bűnrészes is lett. Elment, bármikor letudná buktatni.. -
#3942 Vége, Hát jónak ígérkezett az egyházi téma, de eléggé erőltetett volt a menet. Előző évad jobban tetszett.
Dex saját csapdájába esett bele. Nem gondolkozott, hogy mit csinál, mit mond...
Én a helyében még a tetőn őltem volna meg travist, hogy Deb jól járjon, letudja zárni az ügyet.
Igazából, az hogy észre vette deb, nem jelent semmit, kitudja magyarázni magát csak a rituálét nem...
Elmondja, hogy harisont elrabolta travis, áldozatként akarta bemutatni, sztem deb is megölte volna...
Amúgy nagyon erőltetett volt az már, hogy most a fiát rabolták el azt akarták feláldozni... múltkor feleségét. Előző részben is majdnem észre vette deb, most észrevette...
Következő évad.
"Good and Evil,
Love and Lies"
Deb a jó, Dex a gonosz... Deb mit vall be dexnek, dex mit mond debnek....
ki mit ad fel a másikért... megmenti deb dexet, elfogadja így hogy együttlegyenek... vagy már kiábrándult belőle...
jónak ígérkezik
Ha előző évadban elengedte Deb, akkor most is elfogja. Meg Nem ő az első aki tud/tudott róla. Migel is tudta, ő is segített neki. Lumen is tudja, bűnrészes is lett. Elment, bármikor letudná buktatni... -
Micsu #3941 ez így elég vérszegény volt
jó kezdés majd erős visszaesés ez jellemezte az évadot, vége is várható volt már, főleg olyan által akit szeret, nah ez után ki vagyok hogy oldják meg ezt a bullshitet -
#3940 Mit néztél? :) Deb kérte meg hogy menjen csináljon még pár fotót,hogy kiüríthessék,mire ugye Dex azt válaszolta hogy rendben csak előtte még a gyerek előadására kell mennie. Tehát gondolom akart vele beszélni és tudta hol leresse,mivel ugye otthon már nem volt,mert mondta bébicsősznek,hogy van még kis melója. Így semmi logikai bukfenc nincs,és nem csak úgy hipp-hopp ott van Deb a semmiből. -
#3939 Nekem nem tetszett az egész rész szinte,csak egy két jelenete,viszont a vége.....
I cant wait... -
#3938 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hogy került a templomhoz Deb? -
Egerwin #3937 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na már untam ezt a Deb szerelmes Dexterbe hülyeséget, de a vége adta. :D -
#3936 következő évad majd szeptemberben ? -
kovi04 #3935 A finálé kritikai fogadtatása -
Tecnamo #3934 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért Debrának is elég elcseszett történetet találtak ki... 2 elmebeteg sorozatgyilkosba szeretett bele (mindketten a féltestvérei), aztán egy vénemberbe, meg egy "alkoholistába"...
Kíváncsi leszek, h megöli-e Dex Debet, vagy ketten fogják osztani az igazságot a földön. És még min. 2 évad, mi lesz még itt OG :D
Seeyanextyear -
CUCLI #3933 OMFG O_O -
#3932 eddig ez a legdurvább cliffhanger :D -
#3931 ha rám hallgatsz kövi évad elején nézd meg :D -
#3930 Jobb, ha ide inkább estig nem nézek be. Reflexből mentem már a spoilerekre. :D -
#3929 jaja :D most kéne egy időgép :D -
#3928 spojleres bigykat mindíg elszúrrrrom :@ -
#3927 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!annyira tudtam baszki, de annyira :D ennek be kellett következnie -
#3926 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!duuuurvaSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
roland43 #3925 jaja, tényleg 19-21 óra között szokott lenni, ide szokott leghamarabb felkerülni: http://dexterfelirat.atw.hu/