5447
DexterBanner.jpg
  • Seth
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ááá, értem... :D
  • mascarun
    Nem mindegy? xD
  • Seth
    ezt miért tetted spoilerbe? :D
  • davidka003
    Már nem kell a spoilert használni szerintem. Aki akarta úgyis megnézte.
  • precision
    SPOILER!

Elég gáz, hogy Dex oda megy gyilkolászni ahova Deb küldi dolgozni...

Mind1... ezt a bakit elnézzük, de máshogy is megoldhatták volna a dolgot

Mindenesetre kíváncsi vagyok a folytatásra!
  • precision
    ehh... ezt nem is tudtam :)
  • Tower Guard
    Jah tényleg!
    Nekem is mindig az ugrott be hogy ez Tom Hanks fiatal változata nemhiszem el :D
    Erre hát tényleg a fia.
    De nagyon hasonlít is a faterra
  • Micsu
    már nem azért de aki most jön azzal hogy mennyi következetlenség van a sorozatban az eddig mit nézett mert már az első évadban is simán megfoghatták volna meg a többiben is ha real lenne az egész ez egy sorozat, mese, úgy is kell hozzá állni
  • fixon
    +1
  • [HUN]Crassus
    NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

most néztem meg az uccsó részt sry:D
  • Calver
    pontosítok: de halt meg... de ahhoz, h sikeres legyen egy ilyen művelet, artériába kéne lőni a levegőt, és mondjuk egy biciklipumpával
  • Calver
    Hollywoodban tényleg nem.
    a valóság meg ívesen tojik Hollywood meséire, legalábbis tudtommal még soha nem halt senki ilyen mutatványtól irl.
  • mascarun
    Na erre én is gondoltam. Mint tudjuk ha levegőt fecskendezünk be a véráramba az nem túl egészséges. Főleg ha egy buborék eljut a szívbe és helósziaszevasz!
  • ProGabe #3991
    jól emlékszel! a köv. részekben nagyon morbid poénokat mondogat neki, tehát elfogadja ezt a dolgot és megpróbálja "szar" viccekkel elbagatellizálni

gondolom a sorozatban nem így lesz
  • Flamer
    ezek azok.

http://imagerz.com/QEBHX0tvAwMGAghPFQVR

http://imagerz.com/QEBHX0tvAwMGAghPFAVR
  • Flamer
    mar nem is azert de elis takarta pont a fecskendot.. szoval nem latszott hogy meddig van benne a cucc. viszont amikor beadta maganak meg pont mutattak hogy volt benne egy kicsi. tan levegot nyomott be maganak? :D mer..
    amugy en pontleszarom csakhamar szobahoztatok.. :D egyertelmu a tortenet szempontjabol hogy nem adott be maganak semmit.. nem idiota.. :D
  • skinnyman
    Aha, EGYETLEN dolgon át siklott át a figyelmed. Csak éppen az az EGYETLEN dolog egyben az az EGYETLEN dolog is volt, amibe konkrétan bele tudtál kötni. Aztán foggal-körömmel, vállalhatatlan stílusban, személyeskedve anyáztad le, aki rendbe akarta tenni a baromságaidat, amiket itt összehordtál ("Ekkora utolsó marhaságot nehezen mondthattál volna barátom. [...]"). Ezek után az szerintem a minimum, hogy bocsánatot kérsz attól, akinek így nekiszaladtál teljesen jogtalanul, és csöndben maradsz.
    A személyedkedésed pedig nem ide való, ehhez más topicot keress.
  • Blasta
    Neked is b+.
    Igen szidom és EGYETLEN dolgon siklott át a figyelmem.
    Talán emiatt még nem vagyok full retardált és a véleményem is vállalható, hmmmm?
  • Blasta
    azt majd én eldontom
  • Shiwo
    mondjuk folytatásnak valami olyat tudok elképzelni, hogy
    Deb ideg-összeroppanást kap és elájul, később nem elkékezik semmire, Dex azt mondja, hogy szimplán rosszul lett, mint legutóbb...persze Debnek rémálmai lesznek a dologról, el is kezd gyanakodni, de a pszichomókus arra jut a "rémálom" hallatán, hogy Deb tudatalattija Dexertől várja problémáinak megoldását, és ezt jelképezi, hogy testvére kinyírja a körözött sorozatgyilkost, mondhatni végez a problémával...
  • Calver
    ollé, kapásból kettő
  • vg
    carpenter írta a twitterjén, hogy a finálé második feléből sok részt kivágtak... amúgy már 15-én elszólta magát twitteren.
  • skinnyman
    Hol láttad ezt az interjút? Kár volt kivenni, mert emiatt ez a része tényleg nem volt túlmagyarázva...
  • Calver
    [spoiler]készítő mondta interjúban (junkien megtalálod), h kinyomta a cuccot előtte a fecskendőből, csak nem került be a jelenet, mert esztétikailag szimplán... nos, szarul nézett ki.
  • skinnyman
    Nagyon vicces, de azert legközelebb kicsit gondolkodhatnál, mielőtt foggal-körömmel szídod a sorozatot, közben pedig kiderül, hogy fingod nincs az egészről, nem figyeltél, és azért nem érted...
  • bency
    Ha Debra nem lenne szerelmes vagy mi a fasz akkor nem keresett volna ott semmit és Dex nyugodtan megölhette volna,amúgy is már az évad elején megmondta Dex hogy a templom tökéletes helyszin lesz a megölésére ,nem a kisujjából szopta ki évad végén.
  • bency
    Inkább maradj csendben végre.
  • Seth
    Igen, ez tényleg hatalmas felelőtlenség volt a részéről. Nem is értem

A #3972 -re : szerintem nem akart úgy járni mint múltkor. Egyszerűen taktikázott, számított rá, hogy Travis nem felejtette el az injekciót, így nem az a keverék volt benne, hanem csak mittudomén, c vitamin :D
  • Blasta
    Ez esetben viszont Dexter egy nagy marha. Ott gyilkol, ahova Debrah kuldi hivatalosan? Nagyon óvatlan.
  • Blasta
    Koszi, már beugrott, tényleg D mondta neki.
  • Seth
    Onnan, hogy mondta neki Deb, hogy menjen még vissza elintézni amit még el kell, hogy lezárhassák végre a helyszínt. Dex mondta neki, hogy van egy kis elintéznivalója és utána odamegy
  • Blasta
    "debra azért ment oda, mert tudta hogy ott lesz dexter"

Ekkora utolsó marhaságot nehezen mondthattál volna barátom.
    MÉGIS MIÉRT TUDTA??? MIBOL??? Ne vicceljunk már, az egy kib@szott bunugyi helyszin, egy a 126-bol, amin jártak csak ebben az évadban.
  • Blasta
    Ja igen, és lehet csak én nem figyeltem, de ha a saját nyugtatóját magába nyomja ott a teton, akkor miért nem hatott. Valamirol lemaradtam?
  • Frosty01
    HAJAJ... te nézed is a sorozatot vagy csak be van nyomva háttérzajnak?

debra azért ment oda, mert tudta hogy ott lesz dexter, és gondolom ment volna megint picsogni az ölelő karjai közé
  • Blasta
    Egyetértek, a 3. résznél is kicsit sikerult laposabbra, unalmasabbra csinálni. Eleve nem tetszett, hogy egy érdekes és kurva ritkán felmerulo szálat (a kéz) nem zártak le. Konyorgom, ennek mi értelme?
    Továbbá:
    Valaki elárulhatná, hogy mi a faszt keresett ott Debrah a kis kápolnában a legvégén. Azért ment oda, mert itt lett eloszor rosszul? Nem értettem.

Viszont a cliffhanger miatt most kenytelen leszek nézni a 07-et is, pedig nem akartam már folytatni :)
  • Flamer
    insane!
  • Frosty01
    +1
  • fixon
    Szerintem tök nincs így. Nekem nagyon tetszett ez az évad. A témája miatt is meg, hát sok jó izgalmas szál volt benne. Meg hát a kéz még mindig rejtély. :))
  • skinnyman
    Asszem nem, kb a középmezőnybe tenném, a harmadiknál például jóval jobb volt, ilyen durva lezárása pedig eddig talán egy évadnak se volt még.
  • GregSB
    Asszem kijelenthető, hogy ez volt eddig a leglaposabb évad...