Dexter (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Nem kötekedni akarok, csak azt akarom mondani, dexter életének csak kis részét követhetjük nyomon.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
hihetetlen, hogy mennyire jól változtatták meg Dextert az évadok folyamán. sok-sok dolog éppen olyan benne, mint a legelsõ részben, de azért fejlõdik a srác. mondjuk ez igaz kb. az összes karakterre, talán csak Quinn lóg ki egy kicsit a sorból
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
érdekes, eddig "alig" kapott most meg 5x akkora összeget kapna évadonként és nem elég neki... azért 1m $ / rész.... enyhén pofátlanság...
kár lenne ha ezért nem lenne folytatás. remélem megegyeznek valahogy
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Fákjúal!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
<#idiota>#idiota>
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
Na nem nagyon pörög a topik..mivan veletek? Senki nem nézi a legjobb sorit? 😄
A halál csupán a kezdet...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"