Dexter (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabo91
Csaj, aki masuka tanítványa egész jó
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a rész végén ezt a lovas felvonulást, meg a jeleket a lovakon nem vágom... gondolom ez is valami bibliai utalás. A kígyós dolog az elsõ részben, az hogy van pontosan a monda/történet. Ha valaki vágja ezeket leírhatná, hogy mit jelentenek

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Önvédelemet tanult, a második évad elején Doakes õrmester rákérdez hogy miért van szüksége egy laborosnak magas szintû Jiu Jitsu-ra.
elitehun
Igen tudom, ezért kérdeztem úgy hogy "lehet-e tudni".
am kösz a válaszokat
Jim Morrison
azt nem kérdezed meg honnan tanulta meg hogyan bánjon a pénzzel?😄 mivel nem az egész életét ismerjük, még az is lehet, hogy beszél kicsit kiinaiul. Bár látom már leiirták, hogy az elsõ évadban volt errõl szó.
Nem kötekedni akarok, csak azt akarom mondani, dexter életének csak kis részét követhetjük nyomon.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

[HUN]Crassus
még az elsõ évedban mondta párszor,hogy jár/t gyúrni meg harcmûvészetre

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

MR ME
gondolom az apja tanított neki pár fogást

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

elitehun
Már régóta meg akartam kérdezni. nem tudni hogy dexter mit tanult hogy ilyen jól bunyózik? vagy csak simán önvédelmet?
sztem jó!

Na, Dexter dicsfényben berendelve, csak sajna hosszú az idõ hétfõig 😄
elitehun
az orenji-s felirat jó lesz az FQM-es rls-hez is?
ffxi
<#nevetes1>

Fákjúal!

elitehun
elitehun
Ja ok 😄
nem igen követem a bulvár hireket 😛
[HUN]Crassus
már rég nem

elitehun
Tényleg azok még házasok?
[HUN]Crassus
ÁÁÁ Dexter huga beszarás még mindig!😄

5c0rp330n
jobaratoknal pl a vegen mind a 6 szinesz kapott reszenkent 1 millio dollart pedig azok 20 perces reszek csak. es akkor meg tobbet is ert a dollar. szoval ehhez merten abszolut nem pofatlansag sztem. mondjuk atz tobben neztek, ez nem olyan mainstream sorozat 😊

ProGabe
faszányos volt ez a rész is, Mos Def FTW!

hihetetlen, hogy mennyire jól változtatták meg Dextert az évadok folyamán. sok-sok dolog éppen olyan benne, mint a legelsõ részben, de azért fejlõdik a srác. mondjuk ez igaz kb. az összes karakterre, talán csak Quinn lóg ki egy kicsit a sorból

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

elitehun
Most nem mindegy hogy 1 milka részenként vagy 830.000? Mind a stúdiónak mind michael c. hall-nak
gabo91
dexter elégedetlen
érdekes, eddig "alig" kapott most meg 5x akkora összeget kapna évadonként és nem elég neki... azért 1m $ / rész.... enyhén pofátlanság...
kár lenne ha ezért nem lenne folytatás. remélem megegyeznek valahogy

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Jim Morrison
jaja elõzõ évadból láttam pár részt, és mikor megszólalt a zene a lelkem megnyugodott... 😊 aztán meghallottam miket mondanak az iq huszárok... elég is volt.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

5c0rp330n
vv alatt tenyleg a valovilagrol beszeltek? enyhe kontraszt van akozott a moslek hanyadek 70 iq alattiaknak szolo musor es a dexter kozott.. 😊

[HUN]Crassus
a Dexter társadalom nevében kikérem magamnak,hogy egylapon említsenek azzal a taplóagyuaknak való szarral!

ffxi
Jóvan már! Nem tudtam, hogy ilyen sokan nézitek a VV-t. Csak én vaok lemaradva ezexerint. Meghallottam asszittem, hogy Dextert adják bemek anyum nézi a VV-t. Mondom kapcsoljon vissza ahol volt. Asszondta végig itt volt. LOL!!!

Fákjúal!

FZoleee
elõzõ szériában is ment már, valaki nagyon szereti a dextert 😊
elitehun
Lehet hogy megnézek egy részt hogy meghallgassam XD (legalábbis az elejét)
mascarun
Már az elõzõben is tolták!

ffxi
He He He... VV mûsorban a Dexter soundtrack-jébõl játszák. 😊

Fákjúal!

nem biztos, hogy hülye 😊 lehet, hogy valami ilyenre hegyezik ki a "vallás mellett"

elitehun
ProGabe
hülye teória:
EJO olyan az ifjú Hanksnek, mint Harry Dexternek! lelõttem a poént, háhá!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

E.J.O -nak lesz magyar szövege?
<#idiota>

Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.

ForzaInter
most néztem meg, kurvára tetszett az 1. rész😊

Yo, Bitch!

na meglestem 😊
jól indul az évad,volt benne poén,izgalom,érzések. na meg HAMMERTIME 😄

Na nem nagyon pörög a topik..mivan veletek? Senki nem nézi a legjobb sorit? 😄

na már mûködik,hasít 😊

nekem néha rosszalkodik a keresõje,beírtam és nem dobta ki,

piratebay miért nem jó?
bakker torrentet se találok :S vki tud? 😊

Az új rész elején nem volt egy kicsit gáz, hogy Dexter a saját hangján hívta föl a mentõket? Elvileg rögzítik azokat a hívásokat. Mért nem használt vmi hangtorzítót, így elvileg simán lenyomozható, még akkor is ha eldobható telefonról hívta fel õket.

feliratot tudtok hozzá,vki csinálja? 😊

Fenrir
Jó volt ez a rész, kíváncsi leszek, hogy EOJ karakterébõl mit akarnak kihozni😊

A halál csupán a kezdet...

Count Adyn
aza tánc...😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

kommersz
igen

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

5c0rp330n
ma fog kijonni az uj resz ugye? (marmint usa-ban ba, itt holnap)

gabo91
Na megnéztem.
Jó volt, érdekes lesz ez a vallási dolgot boncolgatni... kíváncsi elszek lesz e valami negatív kritika ez miatt.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

shaba23
van
ez engem is érdekelne
kirol
Már csak 1 hét.
Hogy elrepült már megint 1 év. 😞

ForzaInter
felirat van már? nem hosszúpuska feliratra gondoltam, mert arra legalább 1 hónapot kell várni😄

Yo, Bitch!