Dexter (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Attila8805
Ez nem ér én akartam most berakni ebben a pillanatban XD
Te is facebookon találtad?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Bruk

Jim Morrison
<#eljen>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

elitehun
Most úgy kedvem támadt a dexter hangulathoz hogy leehet megnézek pár részt az elsõ-második évadból 😛
elitehun
Ez nem like. Ez Freakin Awesome 😄DD
Remélem hogy tényleg jó lesz, mert bár az 5.-ik évad nem volt rossz, de olyan jó sem.
Amúgy ahogy néztem a videót egyre jobban mosolyogtam, szerencse hogy csak 30 másodperces 😄
[HUN]Crassus
like!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Frosty01
...míg a halál el nem választ... 😄D!

practitioner of the forbidden arts of death

nno 3 napja megnéztem a 4.évad utolsó részét és aztán kezdtem el az 5.évadot! Fasza nagyon 😊
bár ez a dexternek van egy társa eléggé bátor húzás volt viszont hoztak ezzel egy tök új történetet ami jóra sikerült! Azt hittem ellaposodik ez is de nem ,ez remek húzás volt az írók részérõl...
8.rész jön ma 😄 Kíváncsi leszek mi lesz ebbõl a Kyle Butler - Dexter Morgan szállból illetve a jelenlegi társa Lumen meddig lesz dex mellett...
fixon
Dexter Early Cuts megvan? Nagyon bejön...

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

Calver
nem nagyon lehet mihez hasonlítani, maximum kicsit a The Unusuals-ra hajaz (ami számomra 2009 legjobbja volt), csak közel sem olyan sötét a humora... elõzõ év egyik legjobb sorozata, legyen ennyi elég.
és igen, Tom Hanks fia, hasonlítanak is mocskosul egymásra.

Ariakus: én simán el tudom képzelni akár hidegvérû sorozatgyilkosként is, mert azért legyünk õszinték - megvan hozzá a megfelelõ arca, de a színészi tehetsége is <#nevetes1>

"The trees move. Do you not see it?"

jó a Good Guys?mihez lehet hasonlítani, milyen tipusú?gondolkodtam már rajta h elkezdem nézni
Colin Hanks Tom Hanks fia nem?

Ha viszont Colin Hanks zsarut fog alakítani (mert bûnözõ vagy sorozatgyilkos szerepben egyelõre nem nagyon tudom elképzelni) akkor mindig el fogom magam röhögni mikor majd meglátom, fõleg a The Good Guys sorozata utánm 😄

Calver
"A Dexter 6. évad elsõ fontosabb szereplõje Colin Hanks lett."
ha tudják hozni emellé az 5. évad színvonalát, engem már most megvettek.

"The trees move. Do you not see it?"

Nem teljesen értem ezt a teasert, Trinityvel végzõdik, pedig azóta volt egy Lumen-es évad is. Nem lehet, hogy ez a season 5-nek volt a teasere?
mascarun
Nembaj!
Lehet van aki nlusta annyit visszalapozni! xD<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

5c0rp330n
lol, nemtom ez hogy nem tunt fel. namind1

Jim Morrison

5c0rp330n

hell breaks loose

proway
alig váárom!! áhhh imádom ezt a sorozatot! 😄

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

Jim Morrison
ááááááááá<#eljen>

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

fixon
Battista legnagyobb mondata a 4. évadban:
"Aligátor csali. Dobd ki a hullát aztán meg hali."

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

nem is annyira néha😊

mascarun
Észrevette már rajtam kívül valaki hogy a "Való Világ"ban néha a Dexter egyik zenéje megy? xD

*al
Interjú Michael C. Hall-val
Egy lehetséges spoiler van benne, és az is, hogy Hall szerint kb október közepétõl indul a season 6.
[HUN]Crassus
azért a nyarat ne ugorjuk csak úgy át😛😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Tower Guard
Tarthatnánk már ott!

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Frosty01
/wtb türelem

mascarun
Õsszel!

Frosty01
mikor lesz új évad/rész? :| /unatkoz/

Fenrir
CSI-ban már megölték egyszer, itt is meg kéne 😄

A halál csupán a kezdet...

Jim Morrison
csak legyen benne a kövi évadban 😄

tep
ááá, a humorosból 😊))))

\"SLICE of LIFE\"

Jim Morrison
enis

MR ME
prison breaket végigvittem, az is ritka jó volt 😄
majd lehet erre is ránézek, ha nagyon unatkozom 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kommersz
meg ne felejtsuk el, hogy eredetileg csak iphonere keszult el😊

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

gabo91
hidd el jobb mint a prison break ból készült 😊
ez olcsó kis költségvetésû, meg amúgy is 600 mb sokat ne várjunk tõle, de elég jól ellehet vele baromkodni.
kiástam gyerekeket, aztán berendeztem a helységet elkaptam srácot bevittem kikérdeztem még szerszámot is válaszottam és utánna egérre kelett vágásokat ejteni rajt 😛

egyébként az elsõ évadról szól ahogy néztem.
ja és igen majd elfelejtettem:
itt is fáking debra morgan 😄

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

MR ME
elnézve a gameplayt ritka izgalmas játék lehet 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kommersz
azta kurva.na ennek orulok.PEdig azt hittem csak Iphone.

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Attila8805
linket pls

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

gabo91
Látezik dexter videogame pc-re 😊
keressetek rá...
mike donowant gyilkolom éppen

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

mascarun
Ki mondta hogy nem?

Jim Morrison
mondjuk elég durva lett volna, ha igaz hulla kezet raknak oda 😮

joebacsi
Az élet nagy problémái 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Jim Morrison
jah, az
csak kar, hogy nagyon ps es :/

PJack
+1

amúgy szerintem igenis jó borító. kellõképp beteg

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Fenrir
Szerintem egy random hulla keze.

A halál csupán a kezdet...