5447
-
#3924 Az egyik haverom azt mondja, hogy 19-21 óra között szokott lenni. -
#3923 felirat kb mikor lesz? ha kovi 10percben akkor meg varok :D
-
#3922 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ezt a cliffhangert a végén... ennyire még nem vártam a következő évadot -
#3921 Az első fele egész jó, a másodikról még nem nyilatkozom. Szerintem ennél jobban már nem tudják elszúrni, de most lehet elszóltam. Holnap minden kiderül. :D -
Dean Winchester #3920 dede csak vip hiányában nem tudom betenni :D
köszi, akkor a dexter 6.évadjának is nekilátok lassacskán -
#3919 Szar,mindig is utáltam a demotiválót. -
#3918 Ha jól tudom, akkor ma este jön, de felirat csak holnap lesz hozzá. Én hétfő este szoktam nézni.
Amúgy nem neked volt az a durva véres logód? Miért vetted le? :D -
Dean Winchester #3917 üdv.
a 6.évad is 12 részes? MIkor jön az évad utolsó része?
Esetleg annyit ,hogy mennyire sikerült bepörögni az utolsó részekre? -
#3916 demotivalos
-
#3915 a saját vérével festette legalább? :D -
Micsu #3914 öregített rajta pár évet :D -
#3913 -
#3912 pont ezért nem fogja bevallani neki, de a saját döntéseiben befolyásolja majd -
#3911 Jó-jó. Az egy dolog hogy Deb mit érez de ettől függetlenül Dexter lehet elhajtja a picsába az érzelmeivel együtt! -
#3910 ez tényleg durva lenne már... :)
az hogy Deb bele van zúgva tudat alatt Dex -be még csak-csak beveszi a gyomrom, mert valamilyen szinten meg lehet érteni, vagyis elfogadni inkább... Deb egy lelki csődtömeg, sorozatgyilkos pasi, vénember pasi akit megöl egy sorozatgyilkos...stb., szóval eléggé el van cseszve az élete
de a készítők biztos nem oda fognak kilyukadni hogy Deb szerelmet vall neki, az lol lenne tényleg :D itt a karakter-fejlődése a lényeg ill. a kettejük viszonya (előbb-utóbb rájön majd, hogy kicsoda Dexter... ott lesz jelentősége ennek, szerintem) -
#3909 :D!
na abban a pillanatban hagynék fel a sorozat nézésével -
#3908 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezek után simán kinéze, hogy egy eddig eltitkolt, szülés után adoptált harmadik kistesó... -
#3907 ja igen, ez eszembe sem jutott, hogy az ITK miatt van
ja, teljesen lehetséges -
#3906 Szerintem azt mindenki tudja már, hogy Dexternek a tesója volt az ITK (az is lehet már említették a srácnak vmelyik párbeszéd közben,nem emlékszem)
Megszállottja lett Dexternek meg a munkájának, és miután "kikosarazta", akkorát csalódott benne,hogy vmi beteges bosszút akar állni. Nem hinném, hogy gyilkos lesz belőle, de majd meglátjuk -
#3905 SPOILER?!
én arra vagyok kíváncsi, hogy mit fognak kihozni a geek srácból aki tudja, hogy Dex kicsoda... mert valszeg ezért küldi el neki a kezet -
#3904 Éreztem, hogy valami ilyesmi is lesz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kíváncsi leszek, hogy a festményre mit találnak ki. Mert ugye az ismét összeköti az egyszerű "laborpatkányt" egy kegyetlen sorozatgyilkossal. Ez pedig már nagyon is feltűnő lenne. Lehetne egy olyan magyarázat, hogy mivel Dexter mentett meg mindenkit az Ürömtől, ezért szerepel ő rajta. Na de hoppá, benne sem volt a tévében, meg sehol, tehát Travis nem tudhatná, hogy ki is ő. -
#3903 -
#3902 -
#3901 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!merem remélni hogy kurvagyorsan elfelejtik ezt a dexter - debra lavulavustory szálat, mert ezt már az én szervezetem sem tudná elviselni :D -
#3900 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én is most néztem az új részt, és nem akartam elhinni, hogy milyen idióta irányba viszik Debrát. Következő évadban mi lesz, Dex összjön az akkorra már szivarérett Astorral, vagy mi a fax van itt -
#3899 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Remélem igazad van. Nem szeretném, ha ezt az egészet erőltetnék... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lehet hogy csak bemesélte magának miután szóba került az agyturkásznál!
Lehet csak elgondolkodik rajta. -
#3897 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen, szerintem sem lesz tartós dolog. Csak azt mondom, hogy eddig megvolt az a dolog, hogy jó testvérek és akkor most ez megszűnt. Ezt nem lehet már úgy elintézni, hogy csak hirtelen fellángolás volt Deb részéről. Mert ilyen nincs.
Egyébként én múltkor a "biztos terhes vagy" résznél nevettem egyet. :D -
paly90 #3896 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ahogy már múltkor is elmondtam, biztos h nem lesz tartós meg komoly dolog...vagyis remélem...
amikor Deb álmodott és a végén benyögte h fuck, hát majdnem lefordultam a székről..:D:D -
#3895 Vagyis volt már róla szó, tudom, de akkor még csak találgatás volt. -
#3894 Most hogy ezen túl vagyunk, érdekelne, hogy mi a véleményetek erről a:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Debra belezúgott Dexterbe dologról. Röviden a véleményem: ... persze ez még változhat. -
#3893 Ez egy fórum, egy virtuális közösség, ahol nem látjuk egymást, egymás testbeszédét, grimaszait, mimikáit. Itt 100%-ban arról ítéled meg a másikat ahogyan ír.
Az a stílus, amit te képviselsz élőbeszédben teljesen jól elmegy a megfelelő testbeszéd tálalásában. Itt viszont az jön le belőle, hogy a legkevesebb tiszteletet sem adod meg a vitapartnerednek, és folyamatosan le akarod alázni alpári stílusban őt.
Ne csodálkozz, ha az emberek nem a szöveged tartalmára fognak koncentrálni, hanem helyette beszólogatnak neked, meg feljelengetnek. Te tehetsz róla. -
#3892 100%-ban leszarom, hogy ki mit gondol a stilusomrol. inkabb azon kene elgondolkozni, hogy miert a stilusomon akad ki mindenki, az pedig miert csak engem zavar, hogy a sorozatot alaptalnul dobaljak szarral a sajat topicjaban.
Bruk: lattam bizony, nagyon hosiesen megmondtal az ovoneniknek :D -
#3891 Jelentettem és már meg is kapta a figyelmeztetést. Részemről végleg lezártam. -
#3890 Nem ez az első topic, ahol megakpod hogy vállalhatatlan a stílusod.
Nem gondolkodtál el még rajta, hogy esetleg azért mondjék ilyen sokan ezt neked, mert van mögötte valami? -
#3889 Inkább más véleményét kéne leszarnod oszt annyi!
Walking Dead topic-ban is ez megy de senki nem akad ki rajta. -
#3888 akkor ne nezd el a hangnememet. hol nem szarom le szerinted? juj, leirtam 2 csunya szot. most mi a fasz lesz? szolj a moderatoroknak, hogy itt milyen csunya bacsik vannak, aztan meg nyomas felloni a pizsit :) az pedig egy percet se zavarjon, hogy szarral dobalod a sorozatot a sajat topicjaban, es amivel ala probaltad tamasztani mint tenyt (lasd: 2 masodperces kikotozes), mind meg lett cafolva. -
#3887 en is csak leirtam a velemenyemet. -
#3886 Lehet otthon elnézik neked ezt a hangnemet, de itt én, meg gondolom még sokan mások nem. Tehát vegyél vissza.
Tudod ez a topik a Dexter c. sorozatról szól, és itt mindenki elmondhatja a véleményét. A vélemény lehet pozitív vagy negatív, esetleg semleges. Szóval ha egy adott rész jó volt, akkor dicsérni fogjuk, ha pedig rossz, akkor megvitatjuk a hibákat stb. A semleges esetben meg mondjuk hallgatunk. A továbbiakban ennek fényében akadj ki.
Ha továbbra sem sikerül viselkednek, akkor én vagy valaki más szépen bejelent. Nem szokásom, de a pofátlanságot nem tűröm. Részemről a vita itt lezárva. -
#3885 csak leírtuk a véleményünket, te meg úgy válaszoltál, mintha a gyerekedet köptük volna arcon
flame OFF