Dexter (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te is facebookon találtad?
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Remélem hogy tényleg jó lesz, mert bár az 5.-ik évad nem volt rossz, de olyan jó sem.
Amúgy ahogy néztem a videót egyre jobban mosolyogtam, szerencse hogy csak 30 másodperces 😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
bár ez a dexternek van egy társa eléggé bátor húzás volt viszont hoztak ezzel egy tök új történetet ami jóra sikerült! Azt hittem ellaposodik ez is de nem ,ez remek húzás volt az írók részérõl...
8.rész jön ma 😄 Kíváncsi leszek mi lesz ebbõl a Kyle Butler - Dexter Morgan szállból illetve a jelenlegi társa Lumen meddig lesz dex mellett...
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
és igen, Tom Hanks fia, hasonlítanak is mocskosul egymásra.
Ariakus: én simán el tudom képzelni akár hidegvérû sorozatgyilkosként is, mert azért legyünk õszinték - megvan hozzá a megfelelõ arca, de a színészi tehetsége is <#nevetes1>#nevetes1>
"The trees move. Do you not see it?"
Colin Hanks Tom Hanks fia nem?
ha tudják hozni emellé az 5. évad színvonalát, engem már most megvettek.
"The trees move. Do you not see it?"
Lehet van aki nlusta annyit visszalapozni! xD<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
"Aligátor csali. Dobd ki a hullát aztán meg hali."
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
Egy lehetséges spoiler van benne, és az is, hogy Hall szerint kb október közepétõl indul a season 6.
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
majd lehet erre is ránézek, ha nagyon unatkozom 😄
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
ez olcsó kis költségvetésû, meg amúgy is 600 mb sokat ne várjunk tõle, de elég jól ellehet vele baromkodni.
kiástam gyerekeket, aztán berendeztem a helységet elkaptam srácot bevittem kikérdeztem még szerszámot is válaszottam és utánna egérre kelett vágásokat ejteni rajt 😛
egyébként az elsõ évadról szól ahogy néztem.
ja és igen majd elfelejtettem:
itt is fáking debra morgan 😄
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
keressetek rá...
mike donowant gyilkolom éppen
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
csak kar, hogy nagyon ps es :/