Star Wars: Force Unleashed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már csak arra vagyok kíváncsi hogy ps2-re hogy tervezik a játékot, az nyilvánvaló hogy eléggé le lesz butítva, ennek ellenére szerintem nem lesz rossz úgy sem, a képeket, a környezetet látva, és azt ismerve hogy Darth Vader titkos tanítványát alakíthajtuk 😊
Pc-sek meg megérdemlik. Nem gyõzöm hangsúlyozni, hogy a PC-s játékoknak leáldozott!! Vegyél egy konzolt 90ezerért az még évekig jó (ha a tv az akadály kösd monitorra). 500.000 Forintos számítógép meg 1 évig jó úgy, hogy a legjobb játékok ki se jönnek rá (vagy csak hosszú késésekkel lásd GTAIV) + nincs olyan játék (az újak közül), ami egy next-gen konzol grafikával stabilan menne.
Next-gen konzol közül mind1 melyik, de ha jól látom, most kezd a PS3 jobb vétel lenni, én is arra fogok beruházni. Remélem 😊
Spread De Love!
omg ez nagyon király! és nem jön pc-re 😞((
Spread De Love!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
PSN: berghold
(ez azért érdekes lesz, pont a GTA elõtt 1-2 héttel,...)
Spread De Love!
Van valami hír arról, hogy lesz-e benne valami multiplayer-féle?
Spread De Love!
Az lenne a kérdésem, hogy ps2-re is kijönn vagy csak 3-ra?
A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...
Spread De Love!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
a battlefront 3 az mi lesz??? ha lesz mikor jön ki???
pls valaki meg tudja azt mondani hogy a star wars battlefront:renegade squadron kijön e PC-re???
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
és szerintem szégyen hogy nem adják ki a gamet PC-re azért még nem járt le a PC-k ideje korántsem....
www.818clan.eu
tudja valaki hogy a Star Wars Battlefront 3 az mi lesz vagy lenne????
#186: jaja...jobbn kéne hypolniuk...
akkor azt mondjátok a Star Wars: Force Unleashed nem jön ki PC-re<#rinya>#rinya> de PS2-m az van<#crazya>#crazya>
tom hogy ez nem ide tartozik de azt tudja valaki hogy a Star Wars: Renegade Squadron mikor jön ki PC-re vagy PS2-re?????
PS3 ID: fikusz1 \"A szél a levegőnek azon része, amelyik siet..\"
Pankráció géjm és nagy pankráció rajongó vagyok!<#eljen>#eljen><#hawaii>#hawaii>
Persze vennék Fifa 08-t is rá, meg ezt is, meg Airborne-t, meg sok mindent.
Csak pénz és pénz.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!