1017
Star Wars: Force Unleashed
-
#377 Sziasztok!
Leszedtem én is a demot, kipróbáltam, véleményem:
Grafikája teljesen jó, AI viselkedések is tetszenek. Bár nem játszottam túl sok SW játékkal, szerintem a force unleashed egy jó kis játék lett. Egy-két dolog nekem sem tetszik, például a védés/auto-védés, de remélem ahogy fejlődik a karakter, úgy ez is (jobb auto-védés, védés mozgás közben is). Fénykard botként való használata elég vicces, de hát így oldották meg, ezt kell szeretni, én biztos megveszem.
Nektek előjött olyan bug, hogy eldobtátok a fénykardot, és amikor visszajött beragadt a dobás hangja? -
#376 Nem, ennyire túl van misztifikálva a fizika számításigénye a játékokban. -
#375 Nem is lesz olyan rossz a ps2-es verzió video
Ekkora számítási teljesítménye van a ps2-nek hogy így tudja kezelni a fizikát :D -
Papesz #374 Ez a dobálás egy-két pályán élvezetes és újszerű lehet, de a teljes játékot nézve szerintem iszonyatosan hamar belefullad az unalomba. Én személy szerint kíváncsi vagyok a review-re. Az a tippem, hogy gyenge pontszámokat fog kapni. -
#373 DE jelen esetbez EZ adná a játékélményt...h dobálod az unleash-olt erőd segítségével szanaszét az ellent meg csak úgy mindent amit akarsz...ez a játékélmény magja...meg persze story meg stb., ez a játék a fizikáról és a grafról szól... -
#372 igazad van
mire a válaszadásomra került sor kiesett, h SW game után érdeklődött
sorry -
rumkola #371 Nintendo DS-re is kijön, ami bizonyosan nem fog ilyen fizikát és grafikát produkálni. Szerencsére nem mindenkinél ez az első, van akinek elég a jó játékélmény.
:DDDD
Mondjuk az eddigi kritikák alapján ebben a játékban ez nem lesz meg sajnos.
:( -
#370 Persze...pspre is kijön...de most komolyan azt gondolod h ugyan azt a játékot kapják? a PS2es verzió és a next-gen verzió között azért néznék egy összehasonlító vidit... -
#369 Van egy videó, szerintem elég élvezhetőnek tűnik. -
#368 Arra azért kíváncsi vagyok hogy egy PS2 hogy fogja elbírni az euphoriát meg ezt az iszonyatosan kidolgozott fizikát mert ha ez nem lesz benne akkor a játék értelmét vesztette. -
#367 jó, a demóról nem tudok semmit :) -
#366 Az addig oké, hogy PS2-re is jön de a srác a demó iránt érdeklődött, olyan meg nincs PS2-re, max az OP2M-ben. Az viszont igaz, hogy Sipee picit durva volt.... -
#365 faszok vagytok, mert pl. kurvára megjelenik ps2-re is, nemtom minek kell így letámadni... -
#364 ugy kérlekszépen h upgradelek ps3-ra vagy esetelg beszerzel egy xboxot ésaakk már megy is:D sztem az ijen ps2es idióta kérdéseket hagyhatjuk a p*csába:D a ps2 az nem nextgen konzol tesóó:D -
#363 :DDD -
Ronnie17 #362 Hali mindenkinek. Ha van egy PS2 konzolom(nincs chippelve) akkor hogyan tudnék játszani a demoval? -
#361 szted az star wars game?
vagy most csak úgy írtad,hogy az tetszik? mondjuk nekem is,de ő sw gémet kérdezett -
#360 nekem pl ami nagyon bejött, az a: Mass Effect -
#359 na ja
azt tom hogy törölték,de sztem ez vmi komolyabb(megint ezt a szót használom) dolog lesz -
#358 Ez tényleg más:) akkor most már tiszta ez a Batman áradat. -
#357 "A Denevéremberes játékra vágyók kénytelenek lesznek beérni az ősszel megjelenő LEGO Batman-el, vagy a jövőre ígért Batman: Arkham Asylum-mal.
Ő az Arkham Asylumra gondolt tehát nem ara mit most töröltek el... -
#356 Ha már ép szóba hoztad a a Batman játékot akkor ajánlom figyelmesbe az alábbi hírt:)
/ ebből én azt szűröm le hogy még a vér gyenge hulk, ironman szintet sem ütőtte volna meg:) /
A spiderman gémek szerintem nemrosszak, a Superman játék is emészthető, de azért egy SW játékot nem kellene ezekkel együtt emlegetni:) A SW FU minden tekintetben SOKKAL jobb ezeknék...
Fuccs a Dark Knight játéknak
Miért nem készül játék az idei év legsikeresebb filmjéből, a The Dark Knight-ból? Készült, csak agyonlőtték, leginkább azért, mert a fejlesztőcsapat nem bírt vele.
A Sötét Lovag játékverzióját a Pandemic ausztrál részlege hegesztette - nem sok sikerrel, a játék munkálatai a hírek szerint kínkeservesen folytak, a csapat sorra késte le a határidőket. Ennek köszönhetően nem hogy a film premierjével párhuzamosan, de az őszi DVD / Blu-ray megjelenés idejére sem tudtak volna vele elkészülni - a projektet törölték, az ausztrál Pandemic brigád döntő része a stúdió los angelesi részlegénél folytatja tovább a munkát (más játékon), a költözködni nem óhajtók pedig utcára kerülnek.
A Denevéremberes játékra vágyók kénytelenek lesznek beérni az ősszel megjelenő LEGO Batman-el, vagy a jövőre ígért Batman: Arkham Asylum-mal.
gamer 365 -
#355 rá gondolok
nem akartam offolni
de vmi ilyesmire gondoltam, mikor "komoly" jelzőt írtam lentebb
a képek atmoszféráján látszik,hogy nem vmi gagyi ugri-bugri tapsifüles szart heggesztenek
igaz mikor az első swfu képeket láttam ugyanezt gondoltam -
#354 hát én most megmondom,hogy ilyen film/képregény dologban-amit persze jómagam is igen kedvelek- az új batman játék(a rocksteady-s) úgy le fogja büntetni ezt a sok szart, hogy még
ugye spidermanek,hulkok most már aszem sw-ok és társaik
szvsz
-
#353 Szerintem nagyon laza így -
#352 ja hát attól hányok. Mint valami köcsög. -
#351 Igazán tarthatná igy a fénykardot a játékban is:) nekem nagyon nem tetszik ez a hátrafele sztájl... -
#350 Ja, és lesz alkalmam végre kiélni a dark side hajlamaimat:)
-
#349 Jó lesz ám ez, nem lesz kötelező dobozokat dobálni, több lesz a lehetőség fénykarddal. De összetett SW game nem sok van, talán csak a stratégiák. A legutóbbi, ami nekem tetszett, az az Episode 3 volt, de az is hasonló volt, mint ez. -
#348 Republic Commando sem volt több, csak az fps lövölde:) -
#347 Ja az utolsó mondat kérdés! :) -
#346 Hát én egy nagy SW fan vagyok és ez sokmindent el tud feledtetni velem, de...
Nagyon vártam a demót, hogy kipróbálhassam és hát még a demót sem volt kedvem végivinni annyira gagyi lett SZVSZ
Már annál a nagy hangárnál elvesztettem a kedvem amikor a lövöldöző tömegben ugrálok és dobálom a dobozokat mint a hülyegyerek...
Valószínűleg nem az én stílusom...
Pedig úgy játszottam volna végre megint egy SW gameval...
Nem tudok valami jó, nem túl régi SW gamet, aminek szépe a grafikája és ennél talán összetettebb... pl. a Republic Commandot szerettem... na AZ jó volt. -
#345 Úgy értem a játékon belüli skillt lehet majd fejleszteni -
Takigabi #344 Demo után nem nagyon szoktak fejleszteni. Lassan aranylemezre kerül a játék. -
#343 Nemtom, szerintem teljesen jó lesz ez. A demót már rengetegszer kitoltam, egyszerűen mindíg magával ragad ez a demóban szereplő pár erőtrükk. Fénykard szvsz is béna, de ez csak demó, majd a teljesben lehet fejleszteni. Na meg a sztoritól várok sokat. -
#342 összeségében én egy olyasmit vártam,hogy a sw univerzumban készül egy komoly játék
nemtom eleve a hangulata ilyen ps2 fénykorabeli konzolos ugrabugra semmi több
ne legyen igazam
komoly hack n slash számomra pl a dmc4, ugye a maga iszonyat profi átvezetőivel, a karakterek élnek benne
ez meg megy azt bök
mondom ne legyen igazam
és most véletlenül sem hasonlítani akarom,de ez a játék gyerekek,ha ilyen lesz végig,akkor ha 7.x-nál többet kap nincs igazság és akárhogy is tagadják igenis pénzelik a rivjúkat-ezt kell gondoljam ez esetben
-
#341 jo ez csak azh nem kaszabolod az ellenfeleket hanem ütöd a lézerkarddal az picit gázos szvsz.... -
#340 Hack and slash akció játék, aki kedveli stílust azoknak teljesen jó. -
#339 hát nem akarok károgni,de van itt egy video:
katt
én többet várnék,de már egyre kevésbé gondolom akkora púzásnak ezt a játékot, mint,ahogy hypeolva volt/van
de ezt sajna napjainkban már megszoktuk
döntsön mindenki maga -
#338 Hali nem tudja valaki, hogy a game demója kijött e psp-re és hogy hol tudom letölteni?