Star Wars: Force Unleashed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
psp - re is kiadják ?
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
Mr. XEMO alias Somogyi Zsombor továbbá AnarchyChampion
Mr. XEMO alias Somogyi Zsombor továbbá AnarchyChampion
PSN ID.: Beegabor
A válaszokat elõre is köszi.
ACER Aspire 5738ZG
Spread De Love!
lenne két kérdésem..
mikor jelenik meg a játék, illetve lehet-e majd a karakter kinézetével, képességeivel babrálni? (oda vagyok az ilyesmiért) 😄
help
Persze van amikor kapnak pénzt, a Rockstar is kapott emlékeim szerint 50 millió dollárt a Microsofttól, cserébe exkluzív DLC-t kapnak. De ezt az 50 milliót nem vágják csak úgy zsebre, ez elõleg, ezt a szerzõdés értelmében visszafizetik a Microsoftnak a bevételekbõl, tehát tulajdonképpen elõlegrõl van szó. A Sony pedig a "korábbi jó kapcsolatok miatt" elvileg kap egy exkluzív játékot tõlük a PS3-ra. Jó ez így? Mocskos? Körberajonganák a PC-s közönséget is, ha csak hasonló szintû eladásokat produkálnának. De még így is kaphatunk exkluzív tartalmat: a modolhatóságot, ami szerintem nem utolsó dolog.
A késõbb kijövõ verziók a legtöbb esetben egyébként is kapnak valami extrát, ingyen DLC-t (vagy akár kiegészítõt), akkor is, ha PC-s verzióról van szó. Szóval nem kell ebben semmi összeesküvést látni, csak el kell fogadni, hogy nem hobbiból fejlesztnek dollármilliókért egy játékot - ez üzlet, és ennek megfelelõ logika mentén is mûködik.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Sajnos ezt el kell fogadni.
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Jó tudom ott hihetetlen warez.De nemondja azt nekem senki hogyha már megszedték magukat nemtudnák átportolni pc-re! Ss ha ott van warez is 500.000 db-ot tuti eladnának világszerte fõleg ilyen kaliberû game mellett.És ez bõven fedézni a portolás költségeit hiszen az nem nagy cucc ma már.
Next PC upgrade: 2022
kokesz
Spread De Love!
Szeptember 16.-át ígérnek a fejlesztõk!
Ennél részletesebben egyelõre nem informálta a Star Wars rajongók által nagy érdeklõdéssel várt produktum halasztásásának okáról a nagyközönséget a kiadó, úgyhogy egyelõre csak találgatni lehet.
Lehet itt egymásra kiabálni, de ha a nagyok is azt mondják, hogy a PC piac kócos, abban lehet valami.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
amúgy tényleg lehet többszázezer forintért gépet venni 1-2 évre, ami jó, de nekem sajnos nincs pénzem az állandó frissítésekre, nekem jó egy ps3 mondjuk 4 évre. A gépre rá lehet kötni billentyûzetet meg egeret, + vannak olyan egeres irányítók (pl. FragFx) ami kimondottan erre készült. Egy gép, 95.000Ft (monitor/tv? nélkül) 4-5 év. PC (nemakarok sokat mondani) 350.000Ft (jelenlegi csúcs) ebben nincs benne semmi a gépen kívül (monitor, egér, billentyûzet, füles), és még ott van az, hogy 1-2 év után már elavultnak számít.
Na meg hát ott van amit elõbb írtak, a rengeteg warez. De amúgy nem értem miért akadsz ki azon amit írtam, aki pc-t szereti, az szeresse azt, aki nem, az ne.
Spread De Love!
www.818clan.eu
Force Unleashed jövööök!!!<#worship>#worship>
PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)
Amúgy kijött pár új interjú
Spread De Love!