1017
Star Wars: Force Unleashed
-
Skyline #417 Igaza/stílus egy francot,jogos válasz egy kis hülyegyereknek.:)
-
#416 Azt aláírom, hogy Skyline kicsit túlreagálta a dolgot, de a büntetőpont valóban nem neki járna, hanem annak a kis háborodattnak ott lent. -
#415 Te csak poénból mondod, ez így O.K., de tudod az a legszomorúbb, hogy van olyan warezhuszár aki komolyan ezt gondolja.... -
#414 :DD
mondjuk igaza van a modinak itt nem szabad így beszélni :)
"Elmész te a fasszopó jó kurva anyádba warezribanc köcsög,alig várom végre hogy "Hűdeképen üssél" faszkalap..."
Stílus. -
#413 De most mér? szerintem tök menő, hogy a csúcsnetemmel 5 perc alatt lejön a játék -
#412 "Hiszen a tanítvány nem szerepel az SW 4-5-6-ban..."
Ja és aki nincs ott az mind halott mi? -
Skyline #411 Én kapok büntipontot rena11 helyett...GRATULÁLOK:)
-
#410 Ha belegondoltok tök logikus... Hiszen a tanítvány nem szerepel az SW 4-5-6-ban... -
#409 Ez most mire volt jó? Nem veszed észre, hogy ezzel mások játékát teszed tönkre? Erre vered vagy mi, te kis ferdehajlamú? Az meg, hogy lewarezolom még megjelenés előtt és még büszke is vagyok rá, az pedig az amúgy is csekély szellemi kapacitásodról tesz tanúbizonyságot. Egyáltalán fel tudod fogni ésszel azt ami ide le van írva, vagy csak az eszetlen gombnyomogatáshoz értessz, pff..... -
#408 már kintvan ??? aszthitem usa-ban 16.án jön ? -
#407 sorvadj el... -
Skyline #406 Elmész te a fasszopó jó kurva anyádba warezribanc köcsög,alig várom végre hogy "Hűdeképen üssél" faszkalap...
-
#405 -
#404 ha ez komoly,felkutatlak, kegyetlenül megkínozlak majd élve felgyújtalak ! -
#403 Ez most komoly? -
Rena11 #402 [moderálva] -
#401 tény, első helyen van a demó letöltésekben. És annyira nem is tűnik gagyinak a játék (a demóból), csak nem úgy kell ránézni mint egy jedi knight folytatásra. De az is tény, hogy az én tuti vételemből, egy "ha majd lemegy az ára" vétel lesz -
#400 -
#399 Takarodj.... -
#398 NO WAREZ! -
#397 warez alert... -
#396 jaaa és ezek a teljes gammmék!!!!!! -
#395 [moderálva] -
ellington #394 már kintvan palos boxra is. -
#393 Star.Wars.The.Force.Unleashed.PAL.PS2DVD-MOMENT -
#392 És már van a ps3 topikba egy srác akinek már megvan :S -
#391 Rekordokat döntöget a Star Wars: The Force Unleashed demó
A mai LucasArts közleményből kiderült, hogy a sokak által várt cím demóját az augusztus 21-i kiadása óta az Xbox LIVE-on át soha nem látott mennyiségű ember töltötte le. Ez a Microsoft minden eddigi rekordját megdöntötte. A demó a PLAYSTATION Network hálózatán keresztül szintén elérhető, ahol 2,3 millió letöltést jegyeztek. Mint ismeretes, a teljes játék szeptember 19-től lesz elérhető Európában.
info: Gamekapocs -
#390 Thx. -
#389 ez az OXMes -
#388 Ez melyik review? EGM?
Valakitol kaptam egy scan-t a OXM-es review-hoz de annak olyan hitvany volt a minosege, hogy csak reszleteket birtam belole elolvasni. -
#387 meg hat sztem egy SWGsnek szinte kotelezo amugyis ;) -
#386 scannelni sajnos nem nagyon tudok itt, de amit lehuztak az kamerakezeles (amiert kicsit aggodom is), valamint hogy tul egyszeru, kardozgatni nem nagyon kell mert az erohasznalat nagyobb moka..meg emlitettek, hogy vicces ahogy hozzaerintesz lebegtetett targyakat az emberekhez, azok csak osszeesnek mintha szivrohamot kapnanak :D
ettol fuggetlenul a cikkben eleg sok jot is irnak, hogy lenyugozoek a tajak, legjobb starwars jatek az elmult 5evben, stb stb.. -
#385 Nem tud valaki linket ujsag scan-ekhez, amiben van review a jatekrol (EGM mondjuk)? Asszem 15-eig zarlat van az online review-kon engem meg megol a kivancsisag, hogy megtudjam konkretan mi miatt huztak le ennyire a jatekot. Nekem a demo egeszen bejott, terveztem is, hogy beszerzem (persze nem teljes aron), de az eddigi gyenge ertekelesek igen csak elbizonytalanitottak. -
#384 az xbox360 eleg jokat irt rola es 8pontot adott ra, szoval azert nincs minden veszve..en mar baromira varom h megerkezzen spec -
#383 Én is, nekem attól még tetszik. -
#382 Én is olvastam. Nem baj, én azért megveszem :P -
Micsu #381 http://www.sg.hu/cikkek/62549/kritikai_bukas_a_force_unleashed -
#380 na hát akkor ez sem fog már mennybe menni:katt
természetesen nem kell mindig adni a rivjúkra,de ha már több helyen is ua az a szitu,akkor abból má nem lesz vmi nagy menetelés
ezek ellenére kiváncsi vagyok a játékra,de nem várom,hogy "anyád világ legjobb sw játéka" -
#379 olyan nálam is van, ha felkapom a hullát. Megnéztem a player options-t, a full verzióban valamit lehet fejleszteni/állítani a fénykardon, lehet hogy pl. a védést is. De lehet hogy csak nagyon akarom :D -
#378 Nekem csak olyan van, hogy ha grippel földhözvágák egy embert (nemdobom el csak csapkodom a földhoz, meghal, megkapom az xp-t, de mégis kapálózik, mel próbál lőni :)