1017
Star Wars: Force Unleashed
-
Zóanagyvarázsló #337 Megint más az, hogy valakinek mennyire jön be egy játék, és az, hogy mennyire ismeri el az erényeit (vagy fordítva a kedvenc játék hibáinak felismerése). Én sem szívlelem az egyes címekre zúdított újságírói csóközönt, de nyilvánvalóan vannak olyan kaliberű játékok, melyeket akár 7 pontra értékelni is rosszindulatú lehúzásnak számítana. -
#336 Ne is mond, kéne már egy jó Star Trek játék:) mondjuk ST Voyager 3? simán van még egy rész benne, az előző két rész annyira de annyira jóvolt. A játékban a hideg kirázott a borgtól amikor ott mászkáltam közöttük:) annyira hitelesen átjött a játékon keresztül.
-
#335 Lehet hogy Star Trek fanok tesztelték:D
Én ráizgultam, már csak az átvezetők miatt is megveszem, iszonyúan tetszik a cucc. -
#334 Kiindulási pontnak tökéletes:) főleg hogy nem 1-2 szájtról van szó hanem mondjuk 10-15 nevesebb online magazin... persze ettől még jó játék lehet, és nekem tetszik is a demo és a videók alapján, de én vártam volna egy minimum 80 akárhány %ot vagy 90et az első db nextgen SW játéktól. -
#333 Engem sose érdekelte az ujságírói pontok...itt van pl a Gta4 meg az MGS4 egekig magasztalva meg minden és tényleg nem rosszak de nálam messze nem 8-9-10 pontosak...
Meg amúgy minden szubjektív, kinek mi. -
#332 Persze, ez csak annyit jelent számomra hogy kiszorult a mászhev listáról:) lesznek itt ennél jobb, kötelezőbb játékok ( aztán lehet azok is le lesznek húzva:D ) -
#331 Már az xboxal sincs gond. -
wendi1106 #330 hát ha létezik 1 olyan játék ami miatt én konzolt vennék nahhh az ez "lesz" , de ha én már konzolt veszek akkor már nem érem be a box-al inkább 1 PS3-al lepem meg magam azzal nincs annyi gond úgy tudom :) -
#329 Ígyvan... -
#328 nem értenek hozzá:D
Bőven jó lesz ez:) Változatos pályákon kiéletik magukat akik mádják a Star Warst:) Akik meg nem szeretik azok gyse játszanak majd vele... -
#327 -
#326 PlayStation: Official Mag 3.5 out of 5 70.0% -
#325 Official Xbox Magazine 7.5 out of 10 75.0%
-
Micsu #324 "Hát igen, változnak az idők, egyszerűsödnek a játékok az eladhatóság miatt."
hát igen, az ilyen kiöregedett játékosok mint én azért játszanak egy évben 2-3 játékkal mert a többi semmit sem ér :S -
#323 Hát igen, változnak az idők, egyszerűsödnek a játékok az eladhatóság miatt. Amúgy a hangulatban nagyon ott van szerintem, élvezetes lesz ez. Ha jól láttam a végén levő videóban, sok mozgása lesz, lehet majd variálni, nem lesz unalmas. -
loga #322 Csalódtam kicsit ebben a demóban és csak remélni tudom, hogy sokkal több lehetőség rejlik magában a játékban mint amit eddig tapasztaltam ebből a közel 20 perces ízelítőből.
A demóról:
Lehet sokat vártam...
Talán túlságosan is Jedi Knightosat akartam látni...hát nem fogok.
Ami nem tetszett:
-Az autó védekezés gyenge (tehát mikor alapban nem csinálsz semmit csak állsz vagy sétálsz ki kellene védenie a lövedékeket (ez a JKA ban fejleszthető volt remélem itt is csak erről van szó, de ugye akkor minek külön Block?)
-Amikor védekezel akkor nem tudsz mozdulni sem...a védekezésből oldalra-hátra gurulás azért alap lenne sztem...(eddig benne volt a jk-k ban)
-Nincs gugolás
Szerintem egy jedi-sith eléggé mozgékony és fürge, azért mert van dash(gyorsan előre mozdul) az egy dolog, de hogy nem éreztem fűrgének a fickót az biztos
Ha nem lenne az a külön block gomb akkor talán lehetne egy másik lightsaber ütésmód ami a kombók számát növelné. De mint funkciógom mégjobb lenne mint JKA ban, váltogatni a gyenge, kozepes, és erős kardforgatásmód között. Mert ott ugye mindhez külön kombok voltak.
Amitől a legjobban féltem: csak bizonyos elemeken működik a DMM szal ha egy kis munkarobotot vagy R2D2 megvágok a lightsaberrel akkor ugyan az törtent minden esetben ugyanugy vállt le a feje semmi több.
Attól meg hogy felemelem a robcsit aztán meg szépen leteszem, nem kéne azért felrobbanniuk.
-Néha be-be laggolt, még a hang is.
-Ha leugrok az alattam lévő platformra akkor újratermelődnek a trooperek(azért tetszik ez mert ha ölésre megy az XP akkor lehet extra pontokat szerezni így)
Ami tetszett:
-A zene az mint mindíg nagyon jó
- De most tényleg lehet az én elvárásaim voltak túlontúl nagyok...
Tehát :
Zene: nagyonjó
Grafika: nekem megfelelő de biztosan lesz aki majd kifogásolja ezt is
A játék fizikája: zavar, hogy nem váltották be teljesen az ígéretüket a DMM-el kapcsolatban lsd: üsd szét ezt, nyitsd ki ezt az ajtót force pushsal...
Játszhatósága: dinamikusabban reménykedtem de ugyebár ez csak egy demó és remélem, fejlődőképes a játék minthióogy a kis Sith-ünk is.
Egyből az elérhető legerősebb fokozaton indúltam neki NG2 acolíte erősebb énszerintem. -
loga #321 JKO
JKA
Azért nem semmik... -
#320 azért szerintem a Jedi Academy nemnevezhető semminek,szerényjómagam hatszor toltam végig nagyon ütős játék,a kotorok persze nemaz kategória mintaz FU,RPG teljesenmás,ráadásul Biwares amibe sokatkellbeszélni,szal az FUhoz majdnemhogycsak annyiban hasonlít h strawars univerzum..deazért a kotortsemkell szidni nagyojókis gém.szalazért deep jelentekmeg nagy címek :) -
#319 folyamatban van :) -
partizan182 #318 Meg ugye volt kotor is.
A lényeg hogy ez nem lesz. Tessék konzolt venni. -
#317 meg a battlefront is -
#316 Jaigen az igen:) -
Zóanagyvarázsló #315 Az Episode 1 óta(1999) nem adnak ki semmi ilyesmit pécére, csak SW stratégiát.
Jelent meg azóta is jó pár SW akciójáték PC-re, közülük ehhez hasonlíthatónak a Jedi Knight 2-3-at (2002 és 2003) mondanám. -
#314 a gametrailersen sosem volt kiírva a pc. Annyi volt kiírva, hogy all platforms, de az sem tartalmazta a PC-t -
#313 Egyébként veszel 40-ért egy használt boxot, megveszed a játékot 10 ért, végigjátszod 2x és eladod az egészet 47ért. 3 ezret ha nem ér meg neked, akkor annyira nem kell neked:)
Ha meg megtetszik a gép és a játékok rá, akkor megtartod és lesz egy jó konzolod:) Egy videokari áráért. -
#312 Szerinted, ha petíció indult érte, akkor be van jelentve?:)
Nem, nem fogják kiadni pécére. Az Episode 1 óta(1999) nem adnak ki semmi ilyesmit pécére, csak SW stratégiát. -
wendi1106 #311 Hali.
Nos engem az érdekelne hogy ez az "űber brutál" (jó értelemben) game-t kifogják-e adni PC-re is mert én már teljes mértékben nem tudom hogy kinek és hogy mit hidjek el, mert 1-ik haverom azt mondja nem fogják kiadni PC-re a másik szerint meg igen a net is csak összezavar pl: a Gametrailers-en pár hónapja még a PC-s platform is felvolt tüntetve most már meg nem.
Szóval most mi van ? A PC-ek is megfogják kapni ezt a gamát vagy sem ? vagy netalántán csak idő kérdése az egész ? (HALO-s stílusban :S ?)
UI.: aki szeretne valamit tenni azért hogy megjelenjen a Force Unleashed PC-re szavazzon itt: http://www.petitiononline.com/g5d4iu5f/ -
#310 Euphorikus élmény lehetett -
#309 mondjuk demoban sikerült egy fun pillanatot csinálnom
megakartam reptetni egy katonát,mikoris az elkapta a hangárajtó nyilás tetejét és ott óbégatott,hogy ne bántsam és szabályszerűen nem akarta elengedni:)vicces volt
de tuti nem bug volt,mert azért az ugye látszik -
#308 Nekem nem tetszett a videók alapján, mintha nem is lézerkarddal harcolna hanem valami világítós fakarddal. Nem vágja, hanem üti az ellenfelet :S ami nekem nagyon nem tetszik. -
#307 Pfúúú...nagyon durva játék lesz...kicsit komolytalanabb mint amilyenre számítottam de nagyon tetszik...ilyen igazi konzolos ugrálós kombózós gém lett ez de azért a sztorija majd kiengesztel remélem :) kicsit azért fura h egy sith lovagot megdolgoztat pár stormtrooper meg egy at-st lépegető, meg 4xer kell h belevágjon egy átlag lázadóba a fénykardal, dehát kell legyen vmi kihívás :D összességében alig várom h megvehessem... -
#306 Szép! Jó játék lesz :D -
Skyline #305 Akkó boxraszedem:D
-
#304 "later today" -
Skyline #303 Psn-en fennvan már a demo?:)
-
#302 dejólesz dobálgatni-elhajítani az emberkéket -
#301 Óhogyne -
Bullitt #300 PS2-re lesz demo? -
Dévids #299 Állati lett.Nagyon szép a graf.Csak rövid a demo. -
#298 jajj de kevéske ez a demo :(
De az a kevés valami qrva jó lett ;)