1017
Star Wars: Force Unleashed
  • Zóanagyvarázsló
    Megint más az, hogy valakinek mennyire jön be egy játék, és az, hogy mennyire ismeri el az erényeit (vagy fordítva a kedvenc játék hibáinak felismerése). Én sem szívlelem az egyes címekre zúdított újságírói csóközönt, de nyilvánvalóan vannak olyan kaliberű játékok, melyeket akár 7 pontra értékelni is rosszindulatú lehúzásnak számítana.
  • Istencsászár
    Ne is mond, kéne már egy jó Star Trek játék:) mondjuk ST Voyager 3? simán van még egy rész benne, az előző két rész annyira de annyira jóvolt. A játékban a hideg kirázott a borgtól amikor ott mászkáltam közöttük:) annyira hitelesen átjött a játékon keresztül.
  • deep
    Lehet hogy Star Trek fanok tesztelték:D

Én ráizgultam, már csak az átvezetők miatt is megveszem, iszonyúan tetszik a cucc.
  • Istencsászár
    Kiindulási pontnak tökéletes:) főleg hogy nem 1-2 szájtról van szó hanem mondjuk 10-15 nevesebb online magazin... persze ettől még jó játék lehet, és nekem tetszik is a demo és a videók alapján, de én vártam volna egy minimum 80 akárhány %ot vagy 90et az első db nextgen SW játéktól.
  • fsgh
    Engem sose érdekelte az ujságírói pontok...itt van pl a Gta4 meg az MGS4 egekig magasztalva meg minden és tényleg nem rosszak de nálam messze nem 8-9-10 pontosak...

Meg amúgy minden szubjektív, kinek mi.
  • Istencsászár
    Persze, ez csak annyit jelent számomra hogy kiszorult a mászhev listáról:) lesznek itt ennél jobb, kötelezőbb játékok ( aztán lehet azok is le lesznek húzva:D )
  • Istencsászár
    Már az xboxal sincs gond.
  • wendi1106
    hát ha létezik 1 olyan játék ami miatt én konzolt vennék nahhh az ez "lesz" , de ha én már konzolt veszek akkor már nem érem be a box-al inkább 1 PS3-al lepem meg magam azzal nincs annyi gond úgy tudom :)
  • trick daddy
    Ígyvan...
  • fsgh
    nem értenek hozzá:D

Bőven jó lesz ez:) Változatos pályákon kiéletik magukat akik mádják a Star Warst:) Akik meg nem szeretik azok gyse játszanak majd vele...
  • Neogan
  • Istencsászár
    PlayStation: Official Mag 3.5 out of 5 70.0%
  • Istencsászár
    Official Xbox Magazine 7.5 out of 10 75.0%

• Micsu
    "Hát igen, változnak az idők, egyszerűsödnek a játékok az eladhatóság miatt."

hát igen, az ilyen kiöregedett játékosok mint én azért játszanak egy évben 2-3 játékkal mert a többi semmit sem ér :S
  • deep
    Hát igen, változnak az idők, egyszerűsödnek a játékok az eladhatóság miatt. Amúgy a hangulatban nagyon ott van szerintem, élvezetes lesz ez. Ha jól láttam a végén levő videóban, sok mozgása lesz, lehet majd variálni, nem lesz unalmas.
  • loga
    Csalódtam kicsit ebben a demóban és csak remélni tudom, hogy sokkal több lehetőség rejlik magában a játékban mint amit eddig tapasztaltam ebből a közel 20 perces ízelítőből.
    A demóról:
    Lehet sokat vártam...
    Talán túlságosan is Jedi Knightosat akartam látni...hát nem fogok.
    Ami nem tetszett:

-Az autó védekezés gyenge (tehát mikor alapban nem csinálsz semmit csak állsz vagy sétálsz ki kellene védenie a lövedékeket (ez a JKA ban fejleszthető volt remélem itt is csak erről van szó, de ugye akkor minek külön Block?)

-Amikor védekezel akkor nem tudsz mozdulni sem...a védekezésből oldalra-hátra gurulás azért alap lenne sztem...(eddig benne volt a jk-k ban)

-Nincs gugolás
    Szerintem egy jedi-sith eléggé mozgékony és fürge, azért mert van dash(gyorsan előre mozdul) az egy dolog, de hogy nem éreztem fűrgének a fickót az biztos
    Ha nem lenne az a külön block gomb akkor talán lehetne egy másik lightsaber ütésmód ami a kombók számát növelné. De mint funkciógom mégjobb lenne mint JKA ban, váltogatni a gyenge, kozepes, és erős kardforgatásmód között. Mert ott ugye mindhez külön kombok voltak.

Amitől a legjobban féltem: csak bizonyos elemeken működik a DMM szal ha egy kis munkarobotot vagy R2D2 megvágok a lightsaberrel akkor ugyan az törtent minden esetben ugyanugy vállt le a feje semmi több.
    Attól meg hogy felemelem a robcsit aztán meg szépen leteszem, nem kéne azért felrobbanniuk.

-Néha be-be laggolt, még a hang is.

-Ha leugrok az alattam lévő platformra akkor újratermelődnek a trooperek(azért tetszik ez mert ha ölésre megy az XP akkor lehet extra pontokat szerezni így)

Ami tetszett:

-A zene az mint mindíg nagyon jó

- De most tényleg lehet az én elvárásaim voltak túlontúl nagyok...

Tehát :
    Zene: nagyonjó
    Grafika: nekem megfelelő de biztosan lesz aki majd kifogásolja ezt is
    A játék fizikája: zavar, hogy nem váltották be teljesen az ígéretüket a DMM-el kapcsolatban lsd: üsd szét ezt, nyitsd ki ezt az ajtót force pushsal...
    Játszhatósága: dinamikusabban reménykedtem de ugyebár ez csak egy demó és remélem, fejlődőképes a játék minthióogy a kis Sith-ünk is.

Egyből az elérhető legerősebb fokozaton indúltam neki NG2 acolíte erősebb énszerintem.
  • loga
    JKO
    JKA
    Azért nem semmik...
  • Sipee
    azért szerintem a Jedi Academy nemnevezhető semminek,szerényjómagam hatszor toltam végig nagyon ütős játék,a kotorok persze nemaz kategória mintaz FU,RPG teljesenmás,ráadásul Biwares amibe sokatkellbeszélni,szal az FUhoz majdnemhogycsak annyiban hasonlít h strawars univerzum..deazért a kotortsemkell szidni nagyojókis gém.szalazért deep jelentekmeg nagy címek :)
  • N1ggA
    folyamatban van :)
  • partizan182
    Meg ugye volt kotor is.

A lényeg hogy ez nem lesz. Tessék konzolt venni.
  • N1ggA
    meg a battlefront is
  • deep
    Jaigen az igen:)
  • Zóanagyvarázsló
    Az Episode 1 óta(1999) nem adnak ki semmi ilyesmit pécére, csak SW stratégiát.

Jelent meg azóta is jó pár SW akciójáték PC-re, közülük ehhez hasonlíthatónak a Jedi Knight 2-3-at (2002 és 2003) mondanám.
  • N1ggA
    a gametrailersen sosem volt kiírva a pc. Annyi volt kiírva, hogy all platforms, de az sem tartalmazta a PC-t
  • deep
    Egyébként veszel 40-ért egy használt boxot, megveszed a játékot 10 ért, végigjátszod 2x és eladod az egészet 47ért. 3 ezret ha nem ér meg neked, akkor annyira nem kell neked:)

Ha meg megtetszik a gép és a játékok rá, akkor megtartod és lesz egy jó konzolod:) Egy videokari áráért.
  • deep
    Szerinted, ha petíció indult érte, akkor be van jelentve?:)
    Nem, nem fogják kiadni pécére. Az Episode 1 óta(1999) nem adnak ki semmi ilyesmit pécére, csak SW stratégiát.
  • wendi1106
    Hali.
    Nos engem az érdekelne hogy ez az "űber brutál" (jó értelemben) game-t kifogják-e adni PC-re is mert én már teljes mértékben nem tudom hogy kinek és hogy mit hidjek el, mert 1-ik haverom azt mondja nem fogják kiadni PC-re a másik szerint meg igen a net is csak összezavar pl: a Gametrailers-en pár hónapja még a PC-s platform is felvolt tüntetve most már meg nem.
    Szóval most mi van ? A PC-ek is megfogják kapni ezt a gamát vagy sem ? vagy netalántán csak idő kérdése az egész ? (HALO-s stílusban :S ?)

UI.: aki szeretne valamit tenni azért hogy megjelenjen a Force Unleashed PC-re szavazzon itt: http://www.petitiononline.com/g5d4iu5f/
  • Neogan
    Euphorikus élmény lehetett
  • ThugEdge
    mondjuk demoban sikerült egy fun pillanatot csinálnom
    megakartam reptetni egy katonát,mikoris az elkapta a hangárajtó nyilás tetejét és ott óbégatott,hogy ne bántsam és szabályszerűen nem akarta elengedni:)vicces volt
    de tuti nem bug volt,mert azért az ugye látszik
  • kas123
    Nekem nem tetszett a videók alapján, mintha nem is lézerkarddal harcolna hanem valami világítós fakarddal. Nem vágja, hanem üti az ellenfelet :S ami nekem nagyon nem tetszik.
  • Csero90
    Pfúúú...nagyon durva játék lesz...kicsit komolytalanabb mint amilyenre számítottam de nagyon tetszik...ilyen igazi konzolos ugrálós kombózós gém lett ez de azért a sztorija majd kiengesztel remélem :) kicsit azért fura h egy sith lovagot megdolgoztat pár stormtrooper meg egy at-st lépegető, meg 4xer kell h belevágjon egy átlag lázadóba a fénykardal, dehát kell legyen vmi kihívás :D összességében alig várom h megvehessem...
  • gduck
    Szép! Jó játék lesz :D
  • Skyline
    Akkó boxraszedem:D
  • Istencsászár
    "later today"
  • Skyline
    Psn-en fennvan már a demo?:)
  • trick daddy
    dejólesz dobálgatni-elhajítani az emberkéket
  • Seth
    Óhogyne
  • Bullitt
    PS2-re lesz demo?
  • Dévids
    Állati lett.Nagyon szép a graf.Csak rövid a demo.
  • Neogan
    jajj de kevéske ez a demo :(
    De az a kevés valami qrva jó lett ;)