Star Wars: Force Unleashed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igaza/stílus egy francot,jogos válasz egy kis hülyegyereknek.😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

PoisonChihuahua
Azt aláírom, hogy Skyline kicsit túlreagálta a dolgot, de a büntetõpont valóban nem neki járna, hanem annak a kis háborodattnak ott lent.
PoisonChihuahua
Te csak poénból mondod, ez így O.K., de tudod az a legszomorúbb, hogy van olyan warezhuszár aki komolyan ezt gondolja.... <#sir>
Evogordon
😄D

mondjuk igaza van a modinak itt nem szabad így beszélni 😊

"Elmész te a fasszopó jó kurva anyádba warezribanc köcsög,alig várom végre hogy "Hûdeképen üssél" faszkalap..."

Stílus.

Prince of Máté
De most mér? szerintem tök menõ, hogy a csúcsnetemmel 5 perc alatt lejön a játék <#idiota>

PoisonChihuahua
"Hiszen a tanítvány nem szerepel az SW 4-5-6-ban..."

Ja és aki nincs ott az mind halott mi?
Én kapok büntipontot rena11 helyett...GRATULÁLOK😊

fsgh
Ha belegondoltok tök logikus... Hiszen a tanítvány nem szerepel az SW 4-5-6-ban...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

PoisonChihuahua
Ez most mire volt jó? Nem veszed észre, hogy ezzel mások játékát teszed tönkre? Erre vered vagy mi, te kis ferdehajlamú? Az meg, hogy lewarezolom még megjelenés elõtt és még büszke is vagyok rá, az pedig az amúgy is csekély szellemi kapacitásodról tesz tanúbizonyságot. Egyáltalán fel tudod fogni ésszel azt ami ide le van írva, vagy csak az eszetlen gombnyomogatáshoz értessz, pff.....
trick daddy
már kintvan ??? aszthitem usa-ban 16.án jön ?

Istencsászár
sorvadj el...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Elmész te a fasszopó jó kurva anyádba warezribanc köcsög,alig várom végre hogy "Hûdeképen üssél" faszkalap...

Sippie
<#eljen><#taps>
Sipee
ha ez komoly,felkutatlak, kegyetlenül megkínozlak majd élve felgyújtalak !<#wave>

Ps3 ID:Sipee Ps1,Ps2,Ps3,PSP owner (:

PoisonChihuahua
Ez most komoly?

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

Sippie
tény, elsõ helyen van a demó letöltésekben. És annyira nem is tûnik gagyinak a játék (a demóból), csak nem úgy kell ránézni mint egy jedi knight folytatásra. De az is tény, hogy az én tuti vételembõl, egy "ha majd lemegy az ára" vétel lesz <#vigyor>
Sippie
<#taps><#eljen><#eplus2>
PoisonChihuahua
Takarodj.... <#ejnye1>
Evogordon
<#ejnye1> NO WAREZ!

Istencsászár
warez alert...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

norbi2fraktal
jaaa és ezek a teljes gammmék!!!!!!

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

norbi2fraktal

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

már kintvan palos boxra is.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

Prince of Máté
Star.Wars.The.Force.Unleashed.PAL.PS2DVD-MOMENT <#crazya>

Evogordon
És már van a ps3 topikba egy srác akinek már megvan :S

grebber
Rekordokat döntöget a Star Wars: The Force Unleashed demó

A mai LucasArts közleménybõl kiderült, hogy a sokak által várt cím demóját az augusztus 21-i kiadása óta az Xbox LIVE-on át soha nem látott mennyiségû ember töltötte le. Ez a Microsoft minden eddigi rekordját megdöntötte. A demó a PLAYSTATION Network hálózatán keresztül szintén elérhetõ, ahol 2,3 millió letöltést jegyeztek. Mint ismeretes, a teljes játék szeptember 19-tõl lesz elérhetõ Európában.

info: Gamekapocs

Next PC upgrade: 2022

Rincewind
Thx.
Snomag
ez az OXMes

Rincewind
Ez melyik review? EGM?

Valakitol kaptam egy scan-t a OXM-es review-hoz de annak olyan hitvany volt a minosege, hogy csak reszleteket birtam belole elolvasni.
Snomag
meg hat sztem egy SWGsnek szinte kotelezo amugyis 😉

Snomag
scannelni sajnos nem nagyon tudok itt, de amit lehuztak az kamerakezeles (amiert kicsit aggodom is), valamint hogy tul egyszeru, kardozgatni nem nagyon kell mert az erohasznalat nagyobb moka..meg emlitettek, hogy vicces ahogy hozzaerintesz lebegtetett targyakat az emberekhez, azok csak osszeesnek mintha szivrohamot kapnanak 😄

ettol fuggetlenul a cikkben eleg sok jot is irnak, hogy lenyugozoek a tajak, legjobb starwars jatek az elmult 5evben, stb stb..

Rincewind
Nem tud valaki linket ujsag scan-ekhez, amiben van review a jatekrol (EGM mondjuk)? Asszem 15-eig zarlat van az online review-kon engem meg megol a kivancsisag, hogy megtudjam konkretan mi miatt huztak le ennyire a jatekot. Nekem a demo egeszen bejott, terveztem is, hogy beszerzem (persze nem teljes aron), de az eddigi gyenge ertekelesek igen csak elbizonytalanitottak.
Snomag
az xbox360 eleg jokat irt rola es 8pontot adott ra, szoval azert nincs minden veszve..en mar baromira varom h megerkezzen spec

Evogordon
Én is, nekem attól még tetszik.

Twetr0x
Én is olvastam. Nem baj, én azért megveszem 😛

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

http://www.sg.hu/cikkek/62549/kritikai_bukas_a_force_unleashed

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

ThugEdge
na hát akkor ez sem fog már mennybe menni:katt
természetesen nem kell mindig adni a rivjúkra,de ha már több helyen is ua az a szitu,akkor abból má nem lesz vmi nagy menetelés
ezek ellenére kiváncsi vagyok a játékra,de nem várom,hogy "anyád világ legjobb sw játéka"

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Twetr0x
olyan nálam is van, ha felkapom a hullát. Megnéztem a player options-t, a full verzióban valamit lehet fejleszteni/állítani a fénykardon, lehet hogy pl. a védést is. De lehet hogy csak nagyon akarom 😄

Neogan
Nekem csak olyan van, hogy ha grippel földhözvágák egy embert (nemdobom el csak csapkodom a földhoz, meghal, megkapom az xp-t, de mégis kapálózik, mel próbál lõni 😊

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Twetr0x
Sziasztok!

Leszedtem én is a demot, kipróbáltam, véleményem:

Grafikája teljesen jó, AI viselkedések is tetszenek. Bár nem játszottam túl sok SW játékkal, szerintem a force unleashed egy jó kis játék lett. Egy-két dolog nekem sem tetszik, például a védés/auto-védés, de remélem ahogy fejlõdik a karakter, úgy ez is (jobb auto-védés, védés mozgás közben is). Fénykard botként való használata elég vicces, de hát így oldották meg, ezt kell szeretni, én biztos megveszem.

Nektek elõjött olyan bug, hogy eldobtátok a fénykardot, és amikor visszajött beragadt a dobás hangja?

deep
Nem, ennyire túl van misztifikálva a fizika számításigénye a játékokban.
Evogordon
Nem is lesz olyan rossz a ps2-es verzió video

Ekkora számítási teljesítménye van a ps2-nek hogy így tudja kezelni a fizikát 😄

Ez a dobálás egy-két pályán élvezetes és újszerû lehet, de a teljes játékot nézve szerintem iszonyatosan hamar belefullad az unalomba. Én személy szerint kíváncsi vagyok a review-re. Az a tippem, hogy gyenge pontszámokat fog kapni.

Papesz

Csero90
DE jelen esetbez EZ adná a játékélményt...h dobálod az unleash-olt erõd segítségével szanaszét az ellent meg csak úgy mindent amit akarsz...ez a játékélmény magja...meg persze story meg stb., ez a játék a fizikáról és a grafról szól...

Hyder
igazad van

mire a válaszadásomra került sor kiesett, h SW game után érdeklõdött

sorry

Steam: [HUN]Feriggno

Nintendo DS-re is kijön, ami bizonyosan nem fog ilyen fizikát és grafikát produkálni. Szerencsére nem mindenkinél ez az elsõ, van akinek elég a jó játékélmény.
😄DDD

Mondjuk az eddigi kritikák alapján ebben a játékban ez nem lesz meg sajnos.
😞

fotográfik kolomp edisön :D

Csero90
Persze...pspre is kijön...de most komolyan azt gondolod h ugyan azt a játékot kapják? a PS2es verzió és a next-gen verzió között azért néznék egy összehasonlító vidit...

N1ggA
Van egy videó, szerintem elég élvezhetõnek tûnik.

Spread De Love!

Evogordon
Arra azért kíváncsi vagyok hogy egy PS2 hogy fogja elbírni az euphoriát meg ezt az iszonyatosan kidolgozott fizikát mert ha ez nem lesz benne akkor a játék értelmét vesztette.