Star Wars: Force Unleashed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
mondjuk igaza van a modinak itt nem szabad így beszélni 😊
"Elmész te a fasszopó jó kurva anyádba warezribanc köcsög,alig várom végre hogy "Hûdeképen üssél" faszkalap..."
Stílus.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ps3 ID:Sipee Ps1,Ps2,Ps3,PSP owner (:
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
A mai LucasArts közleménybõl kiderült, hogy a sokak által várt cím demóját az augusztus 21-i kiadása óta az Xbox LIVE-on át soha nem látott mennyiségû ember töltötte le. Ez a Microsoft minden eddigi rekordját megdöntötte. A demó a PLAYSTATION Network hálózatán keresztül szintén elérhetõ, ahol 2,3 millió letöltést jegyeztek. Mint ismeretes, a teljes játék szeptember 19-tõl lesz elérhetõ Európában.
info: Gamekapocs
Next PC upgrade: 2022
Valakitol kaptam egy scan-t a OXM-es review-hoz de annak olyan hitvany volt a minosege, hogy csak reszleteket birtam belole elolvasni.
ettol fuggetlenul a cikkben eleg sok jot is irnak, hogy lenyugozoek a tajak, legjobb starwars jatek az elmult 5evben, stb stb..
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
természetesen nem kell mindig adni a rivjúkra,de ha már több helyen is ua az a szitu,akkor abból má nem lesz vmi nagy menetelés
ezek ellenére kiváncsi vagyok a játékra,de nem várom,hogy "anyád világ legjobb sw játéka"
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
One man\'s hero, is another man\'s demon...
Leszedtem én is a demot, kipróbáltam, véleményem:
Grafikája teljesen jó, AI viselkedések is tetszenek. Bár nem játszottam túl sok SW játékkal, szerintem a force unleashed egy jó kis játék lett. Egy-két dolog nekem sem tetszik, például a védés/auto-védés, de remélem ahogy fejlõdik a karakter, úgy ez is (jobb auto-védés, védés mozgás közben is). Fénykard botként való használata elég vicces, de hát így oldották meg, ezt kell szeretni, én biztos megveszem.
Nektek elõjött olyan bug, hogy eldobtátok a fénykardot, és amikor visszajött beragadt a dobás hangja?
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
Ekkora számítási teljesítménye van a ps2-nek hogy így tudja kezelni a fizikát 😄
Papesz
mire a válaszadásomra került sor kiesett, h SW game után érdeklõdött
sorry
Steam: [HUN]Feriggno
😄DDD
Mondjuk az eddigi kritikák alapján ebben a játékban ez nem lesz meg sajnos.
😞
fotográfik kolomp edisön :D
Spread De Love!