1017
Star Wars: Force Unleashed
-
#537 Irányítás véleményem szerint korrekt, nem tapasztaltam benne nehézséget:D
Azért nem raknak bele ilyet mert akkor csúnyán kapnak besorolást és ugye az hátrány, hogy nem lehet 18 éven aluliaknak megvásárolni. asszem ilyen jelekkel rakják ki a játékokat manapság meg PEGI meg mittomén:D -
#536 Akkor ez nem a te játékod, probálkozz valami könnyebbel. Melyik fokozaton játszol egyébként? -
Yurij #535 ez a geci játék felbasza az agyam rendesen ilyen szar irányitást mint ami a tie fighteres pályán van hihetetlen.Egyszerüen ezt nem lehet megcsinálni csalás nélkül.van ehez örök élet mert már a lemez szétörésén gondolkodom.Pfujj de pipa vagyok -
Skyline #534 Rajongó vagyok de nállam csak erős 80% mert picit bugos a graf (pl dártvödör az elején a jedi ellen néha mintha a föld fölött sétált volna) meg néha "beragad" az MI (pl jönek a csuvik sokan és néha van 1-2 ami megáll és nézelődik hiába kaszabolok körülötte nemizgatja:) ),meg az oké hogy a fénykarddal nemlehet pusztítást végezni a tereptárgyakon,de egy nyomorék páfrányt vágjon már ketté az a kurva kard ha egyszer a robotokat úgy szeli ketté mint a szart:)
Hjaigen...Kifejezetten kár hogy nemlehet legagdosni az ellenfelek végtagjait,emléxem régi jedi játékokban repültek a kezek ahogy illik,itt még nemláttam ilyet,mondhatni kicsit sajnos buta lett a fénykard....
-
#533 Tegnap végre felszaggattam a kis celofánt a SW-ről
Első pálya Vader nagyúrral:-) Ami elsőre szembetűnt az a grafika... Végül is ezzel bajom nem volt, kellemes meleg színekkel meg még jó képet is festett az SW összképe, már-már Witcher festményes képvilágát tárta elénk. Hangok teljesen rendben voltak, retro érzés mikor felzeng pár évtizede ismert dallama fülünkben s immáron beleéljük magunkat a játékba.
AI-ről 2-es nehézségi szinten nem lehet acélos képet elraktározni amgunkba, bár nagyobb tömeg esetén tudnak kalamajkát okozni Jedi lovagunk számára.
Borzasztó élmény volt az erő használata. Lökéshullámok úgy borzolták fel a tereptárgyakat ahogy azt a valóságban is mai fizikai törvények megindokolják. Ellenfeleket pedig sokféleképpen tehetjük ártalmatlanná, szintén pozitívum a villám az erőlökés kombinációja:P
Igaz az első 2 pálya volt meg , de borzasztóan tetszett:P Nagyobb tárgyak mozgatáséhoz sokkal több idő kell mint a sima kis robbanó dobozokhoz, csak eljutottunk ide is 2008-ban. Mozgásról annyit, hogy eltalálták, noha a kamera néha elkalandozik kedvencünkről, de nem vészes.
Most akkor Sith vagy sem? Láttam különböző tulajdonságok 3 ágazatban növelhetőek, megfelelő pontokért. pálya végén lévő (Jedi) harcok lehettek volna kicsit interaktívabbak is, mivel azért 2 igencsak jól felkészült erőhasználókról van szó, akik lézerkarddal az oldalukon egyszemélyes Rambóként is végzik kötelességüket.
Úgy vélem, nálam a játék nagyon átjött, persze hozzáteszem nagy rajongója vagyok minden SW produktumnak, így ha picit a szubjektivitás szenvedi meg az sem zavar.nálam 9 pontos játék, ha pedig nem lennék rajongó akkor is 8- pontot adnék rá szívem szerint
-
#532 Gondolom abból indultál ki, hogy itt is mindenki warezol, és majd keblükre ölelve az emberek rohannak segíteni problémádon. Nem így történt, kaptál egy tök logikus választ. Ez nem parasztság, vagy ha annak fogod fel, akkor nagyon rossz helyen vagy.
Legközelebb inkább először probáld megkeresni a kérdésedre a választ. Sok felesleges dologtól kíméled meg magad, és főleg másokat. -
#531 Ehh, OK utánaolvastam. Megvan.
-
#530 Üdv, én most kivételesen a játékról írnék :D
Kéne egy kis help. Már az első pályán (a Tie Fighter gyárban) sikerült elakadnom. Lezárult egy energiafal egy kör alakú terem köré, középen van egy nagy gömb alakú gép huzalokkal és rám ront egy rakás katona. Ők már halottak, de a pajzs még él, és akárhogy húzom, vonom azt a bogyót, nem történik semmi. A pajzsfalba is beleküldtem, de csak elporladt, én meg még mindig ott vagyok...
MIT KELL ITT CSINÁLNI????? -
Hoz_Hun #529 Köszönöm az infot. -
Skyline #528 ...
Platinumshop.hu???
És mondjuk kb 5000Ft-al olcsóbban megkapod ps3-ra hétfő 360-ra kedd óta....
-
GazCamp3r #527 nem, nem mentség, de csak ezt a választ tudtjátok erre mondani, ami szintén nem megoldás... nem megy a játék? vedd meg eredetibe. Komolyan gondolkoztam rajta, hogy hiába flashelt a box-om, megveszem ezt a gémet, mert megérdemli, de olvasgattam külföldi forumon, ahol feltették ugyanezt a kérdést, és képzeld, nem parasztul beválaszoltak, mint ahogy itt szokás, hanem megmondták, hogy ez a hiba benne van a játékba, még az eredetibe is... -
#526 Még ez sem mentség arra, hogy lopsz, persze lehet téged megnyugtat :D -
GazCamp3r #525 csak annyi, hogy aki tegnap engem leugatott, hogy vegyem meg eredetibe, és akkor nem lesz gondom. Külföldi oldalon olvastam ,hogy az eredeti ugyanolyan bugos, mint a többi. Hogyha az utolsó két pályán nem számol semmi holocront, meg nem számolja a combo pointokat, és kiírja a bonus küldetéshez, hogy *default text, akkor kezdheted előlröl a játékot másik nehézségi szinten. Ennyit az eredetiről... -
#524 Nyugodtan megveted az 576ban 15-16ért... persze hogyha kapható lenne, de legalább téged el lehet attól az üzlettől tántorítani azzal h azt mondom neked NE ott vedd hanem pl a www.platinumshop.hu ahol 12900 és lehet már kapni hétfő óta. -
Hoz_Hun #523 Nekem tegnap 576-ban azt mondták pénteken érdeklődjek...
Akkor most hol lehet kapni? -
#522 már megjelent -
daneelolivaw #521 üdv!
magyarországon 19én jelenik meg? ja,és gondolom mindegyik konzolra egyszerre -
#520 Nekem egyszer sem fagyott ki, sehol. Pedig kétszer vittem végig. -
#519 Elegem van.
spoiler??
uccsó előtti pályán, amikor ki kell iktatni 5 vagy 6 tornyot, miután harcolni kellett maullal, állandóan lefagy. már elegem van... nektek nem volt ilyen probléma? -
#518 A játékeladásokat tekintve bőven vezet a konzol. Most nem tudok linkelni, de így van. -
#517 Bocsánatot kérek, de szerintem az nem érv, hogy PC minden háztartásban van. Csak azokat lehet figyelembe venni, amelyiken játszanak eredeti játékokkal, vagy warezzal, mert különben eltorzítod az egészet.
Az pedig, hogy te egy magyarországi oldalon mit látsz még közel sem adja ki a világméretű adatokat. Kár ilyenekről vitatkozni, főleg, hogy mind xbox oldalon és ps oldalon is van olyan konzol, amire egyáltalán nincsen warez, PC-n pedig az összesen van... -
GazCamp3r #516 Pont erről van szó, hogy senkit nem érdeklő kérdés. Ez milyen már? Forum bazmeg ,tudod mi az? -.- Kérdeztem, ha nem érdekel, akkor leszarod, nem beleugatsz... ennyi
a végén ugyis az lesz, hogy én kapok wanrt, mert igy beszélek, miközben azokat kéne kibaszni, akik a válaszadás helyett kötekednek, meg filozofálgatnak. -
#515 jó most te ezt így mire alapozod? csak beirod h "ez nem igaz" meg "ez sem"
de alapozod valamire is vagy csak írogatsz....
amúgy számszerűen nem néztem utána de azért egy PC szinte minden háztartásba van ma már (szinte! szoval ebbe ne kössetek bele pls) míg konzol azert elegge ritka dolog
és az arányokat nézve h egy warezolt konzolos game-t is nagyon sokan töltenek le.... csak egy oldalrol több százan....
lehet nem ért el még a warezolás a PC nyomába de ez csak a konzolok újdonsága miatt van csak.... -
Ronnie17 #514 Tudna válaszolni valaki az #501-es hozzászólásomra? -
#513 Most speciel abból ered, hogy senkit sem érdeklő kérdésedet nem azon a torrentoldalon tetted fel, ahonnan letöltötted a játékot.
Persze nyugodtan hülyének nézhetsz mindenkit, de egy dolgon kicsit gondolkozz el: Amit te letöltöttél, azért nagyon sok más ember fizetett (köztük természetesen én is). Ha ők is csak letöltik, akkor most se te, se pedig senki más nem tudna játszani, mert nincs olyan hülye, aki évekig dolgozik egy játék elkészítésén, csak hogy ne lásson belőle egy fillért sem. Magyarul: ezer másik emberen élősködsz, és pont őket hülyézed. Undorító, nem? :) -
GazCamp3r #512 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Eddig dark szájdos voltál, meg nem is, mivel konkrétan a véderrel akarod megölni a császárt, me ő már tul dárk szájd :D de ezt most azért kamuzta a véder (mármint a megölésedet), hogy a császár ne fogjon gyanut, ezután a csávóka ugy tesz, mintha véder követné, de közben má jedivé válik... tovább má nem irom, me akkor nem lesz meglepi :D -
GazCamp3r #511 akkor légyszives, ha máskor vki kérdez vmit kulturáltan, akkor ne a frappáns válaszodat írd be, ami qrvára nem segít, hanem inkább semmit, és akkor megkiméled az amugy is nehéz életedet egy plussz konfliktustol.
Ami pedig a stilusomat illeti, ahoz csak annyit tudok hozzá füzni, hogy botrány ami itt megy. Mármitn ugy az egész forumot illetően. Sok helyen mondják, hogy az SG mekkora egy nulla, én eddig nem voltam iylen véleményen, pedig egy ideje már nézegetem az oldalt, de mostmár kezdem látni, hogy miből ered a dolog. -
#510 Nem az én műfajom a személyeskedés, de ha már TE így fölhoztad.....
22 éves vagyok, főiskolás hallgató (BMF-NIK, Mérnök Informatikus), fizetem a tandíjat és képzeld saját zsebből, mert melózom suli után. Akár hiszed akár nem, kurv@ nehéz így összeegyeztetni a napirendemet, de nincs más választásom, mert fizetnem kell, ha tanulni akarok. Zsebpénzt, stb. nem kapok és örülök, ha besegíthetek a családi kasszába, szal már rég nem "apuci pénzéből" élek. Mire hazaérek hulla fáradtan, úgy nézek ki mint valami zombi, szal gondolhatod, hogy milyen rosszul esik nekem (és gondolom másnak is), ha valaki mint TE ilyennel jön, hogy más pénzéből élek, miközben tanulok és dolgozom is, úgyhogy légyszives fogd vissza magadat!!!
A warez pedig NEM pénz, hanem hozzáállás kérdése.... -
#509 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem nagyon jó húzás volt mikor meg akart ölni Darth Vader. Leesett az állam.De még nem jöttem rá, hogy most átálltam a jó oldalra, vagyy még mindíg gonosz vagyok? Elfelejtettem bekapcsolni a feliratok kiírását és nem értem mi történt eddig:D -
#508 Azzal, hogy megveszel egy játékot a fejlesztőket támogatod, hogy még több jó játékot készítsenek. Ha pedig mindenkinek olyan hozzáállása lenne, mint neked, akkor max. a tudodmiddel tudnál játszani, mert az ingyen van :D -
#507 Pedig hidel néz meg menyien szedik es enyim is ki van utve ! -
GazCamp3r #506 ujabb okos ember néztem amcsi forumon, ahol szintén megjelenés előtt kérdezték, ugyanezt, és ez kurva gáz, hogy az oly sokat szidott amerikában, ha vki rendesen megkérdez vmit, akkor válaszolnak, és nem kötekednek. Hál istennek már megtaláltam a megoldást. De nem baj, ti csak vegyetek meg mindent, apunak biztos telik rá... -
#505 Persze azért adtak el konzolos COD4-ből több mint 7 millió példányt pc-sből pedig 700ezret(a cod4 csak egy példa volt minden más játéknál is így van ami kijött pc-re meg xbox-ra/ps3-ra). -
#504 "Számszerűen kevesebb a warez mert lássuk be több embernek van PC-je mint konzolja...."
Ez nem igaz.
"Arányaibban szerintem ugyanannyi a warez konzolra is....."
Ez sem. -
#503 Szeva!
Nem értem mit mondtok ezzel a warezolós kérdéssel.....
ez egy nagy baromság h azért adják ki konzolra mert ott kevesebb a warez.....
Így ebben a megfogalmazásba ez nem igaz.
Számszerűen kevesebb a warez mert lássuk be több embernek van PC-je mint konzolja....
Arányaibban szerintem ugyanannyi a warez konzolra is.....
Már nem azért nem akarok bant/warnt kapni de torrent oldalakon egyből fent van (megjelenése napján),
inkább csak lusták voltak megcsinálni PC-re vagy kaptak a konzolosoktól kis pénzt h ne legyen PC-re,
avagy ki fogják adni PC-re csak még szivatják a jónépet....
üdvözletem -
#502 akkor is vedd meg -
Ronnie17 #501 Háááj. Megjelent már a játék PS2-re???? vagy elő tudom rendelni valahol ?!?!?!? -
#500 "életre szóló élmény": ... próbáld ki wii-n ...
Igaz a grafika itt nem olyan szép, mint PS3-n, de az irányítás feledtet mindent! -
GazCamp3r #499 ez egy forum, faszomöccse. Kulturáltan kérdeztem valamit, te meg előállsz egy frappáns válasszal, ami qrvára nem segít.
más: most visszaolvastam, és látom, h több fajta befejezés volt nekem ez volt:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Megvertem az Emperort, aztán jött a vidi, hogy ne öljem meg, me má ugyis legyőztem, és ha megölöm, akko ugyanott vagyok, aztán jött vader, visszatámadott, aztán olyan gyorsan történt ,h kb az maradt meg ,hogy egymást rázzuk az öreggel, aztán az emberem ordít egyet, nagy bumm, amibe mindenki megpusztulna, de érdekes modon most csak én haltam meg, a két hülye tulélte.
Szal mi a másik vég, és hogy lehet előhozni? :)
-
#498 "esetleg a release rossz, de csak allstar van"
Vedd meg eredetiben....