1120
  • gregtom6
    Pont ez az, h abban a korban szerintem ezt még így csinálták :D
  • Büdös Bohóc
    játék tetszik nagyon, ami egyáltalán nem a valóságot követi az sajnos az a tény, hogy szabad kézzel fogdossa Phelps a nyomokat... :D

• gregtom6
    Na, első véleményem a játékról:
    Nagyon élvezetes, filmszerű, de mégis kellő mennyiségű interaktivitás van benne.
    A játék gyakorlatilag addig "nem" folytatódik, amíg nem találsz vmi kiinduló nyomot, de ez a valóságban is így van, addig szaglásztok, amíg nincs vmi.
    Van sajna benne hiba
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a tetőn lévő revolvert én észre se vettem, csak kattintottam véletlenül jókor. Ezt azzal meg lehetett volna oldani, h ha tényleg a képernyőn van a nyom, akkor fogadja el
    , de elég változatos, legalábbis a játék eleje.
    Repetitivitás meg kell is, mert hát minden nyomozásnak van egy algoritmusa, azt követik a valóságban is a rendőrök.
    Sajnos a korból adódóan nem is lehetne ettől korlátlanabbul nyomozni.
    Én azt mondom, hogy ha nem ennyire iszonyat rövidek lesznek az esetek, mint a játék elején, és ha kell sorozatgyilkosok után is nyomozni, akkor ez egy tökéletes játék, a stílusában.
  • ratgab
    Viszont egy valamiben megegyezhetünk, ez egy igazán egyedi, már már hiánypótló játék pc-n.

Mafia 2 meg tényleg más stílus, összehasonlíthatatlan a 2.
  • bakkerman
    nem szabad a Mafia II-t ehhez a gémhez hasonlítani,teljesen más történet,más a lényeg mindkét játékban,alapból ott az olasz maffiában vagy benne,lentről küzdöd fel magad,míg itt egy rendőr,később ügynök leszel. teljesen más játékmenet,az L.A. Noirehoz hasonló játék szvsz nincs a piacon
  • Seth
    Csakhogy ezt nem a Rockstar csinálta, ők csak kiadók :)
  • Optimus Prime
    Nem tudja valaki lesz végül is demó vagy nem?!
  • bakvarnyu
    Á ez nagyon nagy, ha ilyen lett volna a Mafia 2 egy rossz szava nem lett volna az embernek. Rockstar játékba én még sose csalódtam.
  • Rainbow15
    mindegy, azért kipróbálom, hátha... :)
  • ricsa008
    kell sajna :/
  • Seth
    Egy közepes szint minimum. Ebben a játékban minden a kikérdezéseken múlik, szóval tudnod kell mit mondanak, illetve te mit kérdezel,válaszolsz
  • Rainbow15
    mennyi angol tudás kell ehhez a játékhoz?
  • Bogdogege
    Igaz az autó irányítása nem az igazi, úgy közlekedek mint Frank Drebin
  • Bogdogege
    Nekem is nagyon bejövős király a game
  • ratgab
    Megoldottam az első ügyem! Ennek a játéknak a polcon a helye, nagyon jó lett!
  • ratgab
    Kezdek belejönni: 2. interjú immár segítség nélkül 4/4 helyes megállapítás.
  • ratgab
    Eddig nekem is nagyon tetszik! Első kihallgatásnál kérdeztem egy olyat, hogy a szemtanú elhajtott a pitsába....
  • TaRka0107
    Nekem is! A hangulata tényleg nagyon jó. Nincs semmi film a tévében este, nagyon el lehet vele szórakozni és még te is irányítod:D
  • mike01010101
    Nagyon lassan megy a karakter. Ez normális? A játék nem szaggat, szépen fut.
  • spy803
    Nagyon bejött a játék. CSI 60 évvel ezelőtt. Az autók vezetése mondjuk nem a legjobb, de a hangulat nagyon elkapott. Igaz nekem mániám a 30-40 es évek Amerikája. Mafia, Boardwalk empire, most L.A. Noire :D
  • mike01010101
    Nekem bejön ez a játékstilus. Sajnos grafikailag gyengébb, mint vártam. Az arcok nagyon jók, de a többi részlet kidolgozása közelebb van a Godfather 2-höz mint a GTA4-hez. Ettől függelenül az első árleszállításnál vétel. Ebben a hónapban a Skyrim es a Saint Row 3 kerül beszerzésre.
  • TaRka0107
    Az biztos hogy nagyon figyelni kell. Játszottam vele most egy órát, úgy lefárasztott, annyira figyelni kell. Szövegre is, hogy megértsem meg az arcukat is kell nézni az embereknek miközben beszélnek. Sok helyen látni mikor hazudnak.
  • tutituti
    Meg sem értem ezt a félreértelmezést.
    Ebben civileket ölni meg hasonlók?Na de emberek.
    előbb elütöttem egy embert véletlenül.Irgalmatlanul lecseszett a játék hogy nem kellene.
    Viszont a missziók közben beérkező hívások se rosszak.Ezek a side missionök is tetszenek.Csak arra nem jöttem még rá hogy feltétlen le kell lőni pl az első maszkos tagot vagy le is lehet beszélni a dologról.
    A lábon lövés vagy a fejlövés is sokat számít.Ha lábon lőve terül el elvileg sebesültnek mondja.
    CSak sok koncentrációt igény a dolog.Pl most lett először olyan hogy egyet sem találtam el(2. vagy 3. küldetés,a véres autó eltűnt faszi ügye)
  • Fpocok
    Nyomozni kell, rájönni melyik NPC hazudik. Angol tudás elengedhetetlen. Nagyon korlátozott rengeteg bejátszással, kevés valódi játékkal.
  • Seth
    Nyomozni. Járni egyik helyszínről a másikra, tanukat kikérdezni,bizonyítékokat gyűjteni. Néha néha lőni is kell benne :D
    Ez inkább egy kalandjáték, nem GTA féle mész a városban és azt csinálsz amit akarsz
  • JaSoN HuNTeR #455
    Akkor mit lehet ebbe csinálni? Gondolom a Mafiara se hasonlit akkor.
  • Fpocok
    Gondolom most viccelni tetszik.
    Amit ön keres az a Saints Row.
  • JaSoN HuNTeR #453
    Jó játék? Van olyan élvezetes mint a GTA? Lehet benne civiliket ölni? meg állatkodni?
  • TaRka0107
    Már egy ideje meg van a warez topik. Tudod, aki keres az talál :D
  • mester1987
    na végre kész lett, mielőtt mindenki teleszemeteli értelmetlenségekkel, de ha itt tartunk lehetne egy értelmes warez topik is minden játékhoz, ami csak hasznos vagy vicces hsz-ekkel lenne tele, de tudom ,hogy fárasztóbbat nem is javasolhattam volna
  • TaRka0107
    Warez topik! Mehet banner alá!
  • Santata
    Az miért van, hogy a főküldik közt a Consul's car után nekem a Marriage at the Heaven (vagy mi) jött, de a case-k közt van egy Slip of the Tongue küldetés, azt nem lehet felvenni főküldi közben? Nem része a főküldinek? Előre is kösz
  • LSC
    á dehogy csak ha rádugom a kontrollert akkor 3 fps-re esik a game...
  • BIZ0906
    Jó lesz ez :)
  • xido
    pedig semmi baja nincs a portnak..nagy forgalomban gyors vezetésnél be-b röcög,de semmi bántó GTA4 gyerekhiba szerintem
  • ricsa008
    ennyit a rockstarról meg a pc-s portokról :( marad a box
  • tutituti
    Én csak ámulok bámulok a mimikán.
    pedig a fő szálat nem csinálom még.a case-ben csinálok egy küldetést.Nálam A+
  • xido
    Ja..és előre exkuzálnám magam,tudtam,hogy ilyen lesz,de aztán még láttam némi akciós gameplay-t is és reméltem hátha ötvözött játék lesz...
  • xido
    Az a baj,jelen pillanatban még Barcelonával értek egyet..
    Saját véleményem..egy tipikusan rutin-megjelenítés a környezettel meg mindennel együtt a Rockstartól..Kínosan lineáris az eleje,A-tól B-be,átvezetővel történő akció vagy terepszemle..Első gyanúsított
    kihallgatása az őrsön egy vicc,semmi következménye nincs,ha elrontom,visszaküldenek,gyakorlatilag memória játékkal végig lehet zongorázni az igaz vagy hamis játékot,a pofáról aztán sokat nem lehet leolvasni,vagy valami képzel kriminálpszichológus programozta a mimikát és neki evidens minden...Valahol remélem,hogy vesz egy kanyart a történet és valami magánnyomozós,akár több küldetéses dolog lesz belőle,mert ez így első ügyre se egy CSI izgalmi szint,nemhogy majd a 2. és sokadik ügy...
  • szabii98
    Akkor én asszem várok pár peccset :D