Forza Motorsport 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Ah-la-la, ah-la-la, you're so cool!
M3ashoz kéne valami jó beállítást találnom, mert nagyon vad 😄
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
PS3 ID: marcogi zsírkutya
a Scion tc-t meg porig tuningoltam.. mar klasse-ban vagyok az autoval... valami 350kw teljesitmennyel aszem
http://blogs.xboxlife.dk/blade_dk/2125/Forza-2-OST-track-liste.html
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
Forza 2-nek elég jó zenéi vannak.
De verseny közben csak a motorok bõgnek, ami engem például idegesít egy idõ után.
Meg menüben hogy lehet ugrani a számok között? Vhogy le lehet menteni a konzolra a játék zenéit? A soundtracket le lehet tölteni vhonnan? Mit tegyek?!?!?
Bajtársak kitartás! - Jogos Önvédelem, youtube
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
2003 Dodge Viper SRT10
2003 Dodge Viper Competition Coupe
2000 Dodge Hennessey Viper 800TT
2000 Dodge #57 Carsport Holland Viper GTS-R
2001 Dodge #58 Larbre Compétition Viper GTS-R
2002 Dodge #1 Team Zakspeed Viper GTS-R
2003 Dodge #126 Team Zakspeed Viper GTS-R
2005 Dodge #77 Team Zakspeed Viper ACR
2003 Dodge #23 Magellan Financial Viper Competition Coupe
2004 Dodge #22 3R-Racing Viper Competition Coupe
Szal van benne, hangjáról nem tudok semmit. A játék köszönõ viszonyban sincs az NFS-ekkel.
GT-vel nem játszottam PS1-2 hiányban, de sokan azzal hasonlítgatják.
Itt is lehet a kocsit állítgatni, fejleszteni.
PSN: berghold
Lapozgattam épp egy újságot, és a végszónál ott azt írták, hogy:"A gran Tourismo sorozat ezennel letaszíttatotta trónról!'-
Ez reális értékelés szerintetek???(Ott csak pár sort írtak róla, lévén nem játékmagazin volt.)
Mert én játszottam anno a GT1-gyel (a késõbbi részeit Ps2 hiányában sajnos nem volt módomban megnézni) de pl: a Need For Speed részeit látva nekem is a GT volt az az autós játék, ami a leginkább tetszett!!! Fõleg a menettulajdonságokat befolyásoló fejlesztések miatt!!!!!!
Meg abban volt Vipera... Olyan fantasztikus, félelmetes, mélyen dörmögõ hangja volt, amit én még életemben nem hallottam!Amit azóta sem felejtettem el, és még ma is kiráz a hideg, beleborzongok ha csak rágondolok!!!HAHAHAAA!
Ha jól láttam, mintha valaki írta volna, hogy ilyen gép is van benne...
Király a hangja??? Ez nagyon fontos lenne, hogy tudjam!!!!!HAHA! Mert láttam más játékokban is Viperát, de ott nem volt jó a motor dörmögése!!!! Azt azóta is visszasírom!!! 😊
Amúgy az autós és úgy eleve a konzolos játékokban nem vagyok képben. De ha ez valóban jobb, mint a Gran Tourismo (vagy ha azzal nagyjából azonos szinten van), akkor nagyon valószínû, hogy rászánom magamat egy X360 megvételére... (Meg már régóta gondolkodom amúgy is ezen.)
De én is úgy gondoltam hogy olyan mint a paintban az amikor olyan kis kockákkal festessz.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Nagyon nagy meló...
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

(ha sérül a kocsi, akkor elõjön jobbrol, a kis képe, meg az LB-vel elõ is hozhatod)
B*ssza meg, pedig eddig dirket úgy nyomtam, hogy fékezésnél 300-nál beraktam 1-be, és akkor volt nagy motorfék, így kifékeztem könnyedén a többieket... 😄
Kb. 40 versenysorozatot nyomtam már le, és még kb. 49 lehet hátra. Bár már régen számoltam össze szal lehet tévedek.
A 45 körös megbízhatósági versenyek meg ... hááát ... izé. 😊
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
NTSC verzió meg tudtommal nem region free, vagyis PAL gépen nem megy.
Ne rendeljél sehonnan (már csak azért se mert 10.-én jelenik majd meg), töltsd le torrentrõl a PALt (pl. bt.xbox-sky.com ) lejön pár óra alatt ingyér és garantáltan mûködik.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Nem töltött le vki NTSC verziót JAP/ASIA/USA ISO-t?
Ha igen akkor kipróbáta-e? Az érdekelne, hogy tudok-e majd vmelyik verzióval játszani, ha a playasia-ról rendelnék?
Köszi!
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
2. ez rád van bízva, én próbálok normálisan menni (még Level 16-on😄)
3. a büntetés csak amiatt van, hogy ne levágott körrel legyen best lapod.
4. mûszerfalhoz kicsit talán sok a kocsi, de tényleg jó lenne, bár akkor úgyis abból játszanék és alig látnám a pályát 😄
5. megintcsak egyetértek (nagyon), szerintemnem is lehet tropára tenni a kocsit, 3 frontális ütközés után is ment tovább a Skylineom, amikor próbálgattam (igaz kb 50-nel,de akkoris...)
6. ez is kellemetlen, de annyira nem érint, úgysem haverokkal úgy sem tolnánk úgy.
7. A motor szétpörgetéséhez: manuális váltóval bõven beenged a fordulatszám piros tartományába, ami amint eddig tapasztaltam semmi hátránnyal nem, jár (nem károsodik semmi). -> már csak ezért is megéri mauallal tolni, meg persze jobb feeling és kezelhetõbb is a cucc 😄
De amúgy ezek ellenére is, ûberzsirály game 😄
1. A legtöbb versenynél nincs class limit, vagyis pl. egy A osztályú kocsival a sok kis Dset simán agyon lehet verni.
2. Gyengébb autóval is simán lehet nyerni úgy hogy az elõttünk haladó gyorsabbat kanyarban utolérve kilökjük a pályáról, aztán meg zárva az íveket nem hagyjuk elõzni.
3. A pályát elhagyva (rövidítve) a körídõbe ugyan számol büntetést, de azt már nem nézi hogy esetleg pont ezzel nyerünk (akár minden körben megcsinálva)
4. Nincs mûszerfalnézet. PGR3ban VAN. Tessék belerakni ha már 200an csinálták a programot úgyis.
5. A sérülés még simulation módban is igencsak lightos. Igenis legyen annyi a versenynek ha kicsit is odacsapom az autót vagy lehessen szétpörgetni azt a motort (hidegen pláne)
6. Multiplayer: nincs lehetõség kikapcsolni az autók ütközésfigyelését mint mondjuk a PGR3ban. Ez még haverokkal játszva is okozhat gondokat.
Na mind1 ... majd a PGR4 😊
Kezdésnek európai autók közül választottam a Volkswagen Corrado-t. Nagyon királyos járgány. Mivel még nem sok pénzt nyertem, nem tuningoltam ki amennyire csak lehetett, de már most 300ló környékén van és nagyon vadul megy 😛
Sokkal jobban tetszenek ezek a 200-300 lovas mindennapi járgányok mint a 700lovas saleen meg pagani meg fasztudja.
Pályák is jók, grafika is szép (bár az AA hiányzik)
Törésmodel nagyon állat. Az izzó féktárcsa szintén jól néz ki, illetve a folyamat ahogy felhevül és lehûl.
Nyertem már pár verdát, de sajnos a nyereménykocsikat csak 100CR-ért lehet eladni :S
Még szokni kell, meg megismerni mindent, de jó gamenek ígérkezik...
Tudnám hogy fogok tudni így felkészülni a vizsgákra...
remélem nem fog fagyni...
amugy hogyan tudodm a játékban a karriert törölni és ujat kezdeni???
Én is leszedtem de a part 17 es rar fájl nem jó,akinek megvan és eltudná küldeni az please privizzen!!
Ja meg az autók azért nem teljesen olyanok mint a valóságban ... ha az MR2esemet ilyen könnyen lehetett volna megcsúszásból egyenesbe hozni állandóan keresztbe autóztam volna vele 😊
A legjobb autót még nem, de a legélvezetesebbet már megtaláltam. Kikapcsolt kipörgésgátló meg menetstabilizáló mellett úgy lehet vele keresztbe-kasba menni hogy csak na. 82-es 911 Turbo. (gyk: NEM = a 73as Carreraval)
Nekem eddig könnyebnek tûnik az 1nél, igaz abban csak 50% arcade, 30% karrierig jutottam (2 nap alatt).
PGR3, GoW és Kameo után itt a 4. kötelezõ x360 game. Tõccsétek oszt terjesszítek!
(Én pont a forza miatt raktam USA-re 😄)
Nagyon süti a game 😉
Nálam szerencsére angol 😛
Hogy fogok így vizsgákra tanulni??? 😞
elsõ game, ami magyar nálam, nagyon tetszik. Oltári jó kis game lett. az egyetlen negativum, h azért a graf nem annyira szép, amit egy AA-val meg lehetett volna oldani...
de nálam 9/10
peace
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830