347
Forza Motorsport 2
  • amdrula
    Túl hosszú a a játék??? :D
    Az hátrány hogy hetek múlva is van benne valami új?
    Ahogy már mondták tehetesz be saját zenét.
  • guardian hero
    Rádugsz egy mp3 lejátszót vagy USB pendrive-ot a boxra, és azt hallgatsz verseny közben, amit csak akarsz.
  • Naxos
    akinek van vinyó a gépébe légyszi próbálja már meg hogy ha leveszi a gépről ugy ottvan e a visszajátszás verseny után. köszi. (arcade packom van és gyanítom hogy ezért nem tudok visszajátszást nézni, mondjuk ez szerintem hülyeség mert ps2-n a gt4-ben is van visszajátszás mégsincs vinyó)
  • bubu13
    Tegyél fel a merevlemezedre zenét és közbe hallgasd azt
  • David88
    üdv. szerintem a játék iszonyat durva nagyon jó, DE 3 apró hibája van:
    1.nagyon hosszúra sikeredett a karrier mód, túlságosan is
    2.szerintem az autók hangja, pl a Ferrari F430, olyan hangja van mintha egy Peugeot-val mennék
    3.nincs verseny alatt zene, mert a megbízhatósági versenyek, hát az minimum 50 perc, és hát én elunom az életem rajta mire végigérek, (beletehettek volna zenét, aki akarja annak szól neki, akinek nem kell zene az meg kikapcsolja, ennyi)

ezt a 3 hibát leszámítva, tökéletes a játék
  • Naxos
    csak én nemtudok ezek szerint replayt nézni?:(
  • JohnnySmith
    Abszolút GT4 szintű a játék....
  • Sland
    Amúgy milyen autókat lehet jól tuningolni? Mind teljesítményileg, mind optikailag.
    A japán gépekre sok mindent lehet venni, de pl a jenki gépekre szinte semmit sem lehet. Olaszra szintén nem lehet, és a németre se nagyon...
  • Istencsászár
    Meg amugyis, azokat az autókat kormány nékül terelgetni hatékonyan nemigen lehet, de kisebb autókat sem, pl a hátsó kerekes erőgépek.
  • Sland
    Nekem van egy Shelby GT500-asom. Megvettem bele mindent, de tényleg mindent.
    Full szimulációs módban még 6. sebességben is kipörög meg csúszkál. Ha úgy indulok el, hogy egyből 6. sebességben van, akkor is kapar de kurvára :D
    Ha meg be van kapcsolva a TCS asszem, akkor egész futam közben világít az a szar és még úgyis csúszkál a kocsi.
    700Kw, 1100Nm + hátsó kerék meghajtás
    Aki ezt a kocsit meg tudja "ülni" driving aid nélkül az lehet hogy tud valamit :)
  • guardian hero
    Akkor biztos te vagy a sumákker, mert full szimulációs módban átlagjátékos kipörgés nélkül elindulni sem tudna egy R kategóriás autóval.
  • mohuska
    úgy mondtam
  • Naxos
    ez eddig ok. de nincs replay felirat.
  • amdrula
    Beérsz a célba és nem continuet nyomsz, hanem replayt :D
  • Naxos
    egyébként hol lehet a visszajátszást megnézni? mert verseny után kellene valahol szerintem de sehol nincs ilyen opció.
  • amdrula
    Lol nem kicsit könnyű, xD
    Szerintem elég ha az ABS-t kiveszed és nézel majd nagyokat.
  • Naxos
    kapcsold ki a segítségeket és állítsd a nehézségi fokot a legnehezebbre. aztán mondj véleményt.
  • mohuska
    kicsit könnyű a játék....nem kicsit. ócsanba 3 kör alatt kipöri nélkül pagani pályaautóval....nem nagy cucc
  • Naxos
    valahogy el lehet indítani a játékot iXtreme-s gépen?
  • lacy86
    Sziasztok!

A forta mostorsport2 -ben lehet két profilt csinálni?
    jó lenne! :)
    Meg ha vannak valami kis eldugott bonusok akkor azok is érdekelnének! XD

Üdv,lacy86
  • Patar
    http://www.youtube.com/watch?v=LCTsc-j1F5w&feature=dir
  • Patar
  • JohnnySmith
    hmm, hát nagy kár hozzászoktam én is hogy zene nélkül kell játszanom
    (picit mondjuk zavar hogy csak azokat játszahtom le amiket én rakok alá mondjuk mp3 lejátszó stb)
    Nem értem hogy minek licenszelték a zenéket ha csak menü alatt mennek... semmi értelme :)))
  • baxxter8
    Nem lehet verseny alatt zenét hallgatni. Engem nem igazán érdekel, sőt szerintem jobb is így, de azért megadhatták volna a lehetőséget, hogy mi döntsük ezt el.
  • Mokus1
    EZt honnan lehet letölteni?:S
  • JohnnySmith
    Srácok, most kezdtem csak játszani és észrevettem hogy (mint a GT4ben) nagyon jó zenéi vannak a játéknak. De csak menü alatt.
    Kérdésem az hogy a versenyek alatt nem lehet a zenéket berakni, netán mint a GT4ben playlist-et csinálni.
    Mert versenyek alatt nincs semmi zene.. :(
    Vagy valami nagyon elkerülte a figyelmemet?
  • LordAndrew
    Szép autó. Gratula. Hogyan lehet kimenteni a kocsi képét a konzolról JPG-be? Van valami módja annak, hogy custom (tehát mondjuk fotosoppal rajzolt) grafikát lehessen egy kocsira mappelni, vagy legalábbis betenni a "matricakészletbe" egy ilyet?
  • SonicBoom
    EMBEREK!

Jó játékosokat keresnék megbízhatósági (endurance) versenyre! Hosszú és élethű beállításokkal! R3 vagy R2 osztály. Valaki?
  • SonicBoom
    lehet osztott képernyőn menni, de csak "arcade" módban, aminek viszont nincs köze a karrier módhoz.
  • REALista
    Szasztok!Ezzel a játékkal lehet játszani osztott képernyőn?Vagy végig lehet tolni a kooperatív modban???Thx
  • Sland
    az :D
  • Gil1975
    azokat a képeket amelyeket csinálok verseny közben hogy tudom leszedni a box-ról ha nincs LIVE-om?
  • CSOCSO
    ez az auto romma tuningolva nagyon ratyi
  • CSOCSO
  • david4u
    WWW.PLAYSTATION360.BLOG.HU Eladó xbox 360 játékok,a lista folyamatosan bővül!!!
  • guardian hero
    Legújabb autóm:

• ST220
    Törlöd a Dashbord-ban a forza mentésedet, vagy egy másik gamerprofillal.
    Nekem is lenne kérdésem, mik a Secret achievements-ek?
    Mit kell hozzájuk tenni?
  • Arms
    Hogy lehet új career-t kezdeni?
  • WiZZaRD
    Igen ez a Forza első részében is így volt, kategóriánként, ahol már nem lehet tuningolni, általában egyetlen autó alkalmas a nyerésre. Persze ezen beállításokkal lehet csiholni, nem is keveset, de adott osztályon belül vannak teljesen alkalmatlan verdák, amivel tuti a vereség.
  • Gil1975
    Köszönöm.