347
Forza Motorsport 2
-
amdrula #227 Túl hosszú a a játék??? :D
Az hátrány hogy hetek múlva is van benne valami új?
Ahogy már mondták tehetesz be saját zenét. -
#226 Rádugsz egy mp3 lejátszót vagy USB pendrive-ot a boxra, és azt hallgatsz verseny közben, amit csak akarsz. -
#225 akinek van vinyó a gépébe légyszi próbálja már meg hogy ha leveszi a gépről ugy ottvan e a visszajátszás verseny után. köszi. (arcade packom van és gyanítom hogy ezért nem tudok visszajátszást nézni, mondjuk ez szerintem hülyeség mert ps2-n a gt4-ben is van visszajátszás mégsincs vinyó) -
#224 Tegyél fel a merevlemezedre zenét és közbe hallgasd azt -
David88 #223 üdv. szerintem a játék iszonyat durva nagyon jó, DE 3 apró hibája van:
1.nagyon hosszúra sikeredett a karrier mód, túlságosan is
2.szerintem az autók hangja, pl a Ferrari F430, olyan hangja van mintha egy Peugeot-val mennék
3.nincs verseny alatt zene, mert a megbízhatósági versenyek, hát az minimum 50 perc, és hát én elunom az életem rajta mire végigérek, (beletehettek volna zenét, aki akarja annak szól neki, akinek nem kell zene az meg kikapcsolja, ennyi)
ezt a 3 hibát leszámítva, tökéletes a játék -
#222 csak én nemtudok ezek szerint replayt nézni?:( -
#221 Abszolút GT4 szintű a játék.... -
#220 Amúgy milyen autókat lehet jól tuningolni? Mind teljesítményileg, mind optikailag.
A japán gépekre sok mindent lehet venni, de pl a jenki gépekre szinte semmit sem lehet. Olaszra szintén nem lehet, és a németre se nagyon... -
#219 Meg amugyis, azokat az autókat kormány nékül terelgetni hatékonyan nemigen lehet, de kisebb autókat sem, pl a hátsó kerekes erőgépek. -
#218 Nekem van egy Shelby GT500-asom. Megvettem bele mindent, de tényleg mindent.
Full szimulációs módban még 6. sebességben is kipörög meg csúszkál. Ha úgy indulok el, hogy egyből 6. sebességben van, akkor is kapar de kurvára :D
Ha meg be van kapcsolva a TCS asszem, akkor egész futam közben világít az a szar és még úgyis csúszkál a kocsi.
700Kw, 1100Nm + hátsó kerék meghajtás
Aki ezt a kocsit meg tudja "ülni" driving aid nélkül az lehet hogy tud valamit :) -
#217 Akkor biztos te vagy a sumákker, mert full szimulációs módban átlagjátékos kipörgés nélkül elindulni sem tudna egy R kategóriás autóval. -
mohuska #216 úgy mondtam -
#215 ez eddig ok. de nincs replay felirat. -
amdrula #214 Beérsz a célba és nem continuet nyomsz, hanem replayt :D -
#213 egyébként hol lehet a visszajátszást megnézni? mert verseny után kellene valahol szerintem de sehol nincs ilyen opció. -
amdrula #212 Lol nem kicsit könnyű, xD
Szerintem elég ha az ABS-t kiveszed és nézel majd nagyokat. -
#211 kapcsold ki a segítségeket és állítsd a nehézségi fokot a legnehezebbre. aztán mondj véleményt. -
mohuska #210 kicsit könnyű a játék....nem kicsit. ócsanba 3 kör alatt kipöri nélkül pagani pályaautóval....nem nagy cucc -
#209 valahogy el lehet indítani a játékot iXtreme-s gépen? -
#208 Sziasztok!
A forta mostorsport2 -ben lehet két profilt csinálni?
jó lenne! :)
Meg ha vannak valami kis eldugott bonusok akkor azok is érdekelnének! XD
Üdv,lacy86 -
Patar #207 http://www.youtube.com/watch?v=LCTsc-j1F5w&feature=dir -
Patar #206 -
#205 hmm, hát nagy kár hozzászoktam én is hogy zene nélkül kell játszanom
(picit mondjuk zavar hogy csak azokat játszahtom le amiket én rakok alá mondjuk mp3 lejátszó stb)
Nem értem hogy minek licenszelték a zenéket ha csak menü alatt mennek... semmi értelme :))) -
baxxter8 #204 Nem lehet verseny alatt zenét hallgatni. Engem nem igazán érdekel, sőt szerintem jobb is így, de azért megadhatták volna a lehetőséget, hogy mi döntsük ezt el. -
Mokus1 #203 EZt honnan lehet letölteni?:S -
#202 Srácok, most kezdtem csak játszani és észrevettem hogy (mint a GT4ben) nagyon jó zenéi vannak a játéknak. De csak menü alatt.
Kérdésem az hogy a versenyek alatt nem lehet a zenéket berakni, netán mint a GT4ben playlist-et csinálni.
Mert versenyek alatt nincs semmi zene.. :(
Vagy valami nagyon elkerülte a figyelmemet? -
#201 Szép autó. Gratula. Hogyan lehet kimenteni a kocsi képét a konzolról JPG-be? Van valami módja annak, hogy custom (tehát mondjuk fotosoppal rajzolt) grafikát lehessen egy kocsira mappelni, vagy legalábbis betenni a "matricakészletbe" egy ilyet? -
SonicBoom #200 EMBEREK!
Jó játékosokat keresnék megbízhatósági (endurance) versenyre! Hosszú és élethű beállításokkal! R3 vagy R2 osztály. Valaki? -
SonicBoom #199 lehet osztott képernyőn menni, de csak "arcade" módban, aminek viszont nincs köze a karrier módhoz. -
#198 Szasztok!Ezzel a játékkal lehet játszani osztott képernyőn?Vagy végig lehet tolni a kooperatív modban???Thx -
#197 az :D -
#196 azokat a képeket amelyeket csinálok verseny közben hogy tudom leszedni a box-ról ha nincs LIVE-om? -
#195 ez az auto romma tuningolva nagyon ratyi -
#194 -
david4u #193 WWW.PLAYSTATION360.BLOG.HU Eladó xbox 360 játékok,a lista folyamatosan bővül!!! -
#192 Legújabb autóm:
-
ST220 #191 Törlöd a Dashbord-ban a forza mentésedet, vagy egy másik gamerprofillal.
Nekem is lenne kérdésem, mik a Secret achievements-ek?
Mit kell hozzájuk tenni?
-
#190 Hogy lehet új career-t kezdeni? -
#189 Igen ez a Forza első részében is így volt, kategóriánként, ahol már nem lehet tuningolni, általában egyetlen autó alkalmas a nyerésre. Persze ezen beállításokkal lehet csiholni, nem is keveset, de adott osztályon belül vannak teljesen alkalmatlan verdák, amivel tuti a vereség. -
#188 Köszönöm.