Forza Motorsport 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sland
van már magyar is

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

MoLc
Forza_Motorsport_2_JPN_XBOX360-Caravan , hûha

😄
Jaj, most nem kisgyerekes vitát akartam, hogy a Porsche vagy a Ferrari a jobb,hanem a játékkal volt véleményem,lehet kicsit félreérthetõ volta. Amúgy nem lesz rossz! Már nagyon várom az ST Focust! 😄DDD
Marcell
Biztos van bennuk chiptuning... 😄 Vagy kék LED! <#mf1>

A hivatalos adat az F430-nak a 4.0 sec, az enzo gyorsul 3.5 alatt! 😄
Igen közben rájöttem én is, hogy le lehet mindennel mindenkit gyorsulni... Mert átültem másba is a Porsche-n kívül! 😄
De a forulat biztos, hogy rossz, mert egy mustang sem pörög soha 7000-ig, meg a viper sem pörög 7000-ig csak 6400-ig.
Marcell
Wikipedia szerint:
997 Turbo 0-100-ra 3.9mp (3.7 tiptronic valtoval)
F430-ra 0-100-ra 3.5mp

A gepi ellenfelek nem nyomjak padloig a gazt, a legrosszabban gyorsulo autoval is az elre tudsz torni az elso kanyarig... (Gondolom a demoban easy modban tolhatjuk csak.)

Szerintem a leszabalyozast sem rontottak el, bar nem vagyok otthon nemet fronton, foleg nem a 30-50millas kocsikban 😊

Én is nagy várakozással vártam, letöltöttem live-ról a demót, de mit is mondjak, tetszik, mert már a kocsik miatt is megveszem, végülis tetszik, de nem pontos a játék, értem úgy pl, hogy a 997 turbo soha nem pörög 7500-ig, ezért már nálam nagyott esett a játék. Meg írja a kocsiknál a sebességet, meg gyorsulás, meg fékezés stb. Azt írja, hogy az F430 jobban gyorsul mint a 997 turbo, ami az életben sem igaz, azt ráadásul a 4-ik helyrõl indulok és az elsõ kanyarig, leelõzöm az F430 a TVR-t, meg a Vipert is... 😄 997 turbonal nem kell a kipörgésgátló, akkor nagyon nagyot gyorsul akár max fordulatról is indulva! 😄
MoLc
szvsz várjuk meg a teljest lehet más lesz ,van idejük javítani a vélemények alapján,demoba lehet nincs AA,teljesbe megpróbálják 2xAA némi FPS elhagyása érdekében.

testerlnx
Mi a hivatalos kiadási dátom, jun 8.?
Régió független lesz a játék?

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Marcell
HONDA Integra -minden off - 1:06.954

Doomista
Forza Motorsport 2 összes zenéje :

* Daft Punk is Playing at My House - LCD Soundsystem
* Come On - Andy Hunter
* Switch On (feat Ryan Tedder) - Paul Oakenfold
* Truckers Choice - DJ Mark
* Stinger - DJ Mark
* DANCE (Rockstar Remix) - N.E.R.D.
* Insomnia - Faithless
* Sonido Total - The Pinker Tones
* Look at What You get - Taxi Doll
* Put Your Hands Up - Ben Benassi
* Robogirl - The Crystal Method
* What you Want - Killing Bird and Jane Fontana
* Told You So - DJ Tiesto--Tom Cloud
* Small Step on the Other Side - DJ Tiesto--Basic Perspectivce
* Body Language - Mandy Vs Brookashade
* Beautiful - Goldfrapp (Additional Tracks)
* Sink - Sister Machine Gun
* Lenny Pane - Underworld
* Elevate Myself - Grandaddy
* Break your Neck - Shy Child
* Witch in the Club - Quintron
* On Repeat (Xfm Session) - LCD Sound System
* Off The Hook - CSS
* Lead Head - Beamish & Fly
* Slide In - Goldfrapp (Additional Tracks)
* Nothing Left - Orbital
* Positive Tension - Bloc Party
* Karma Hunters - The Pinker Tones
* Gone Daddy Gone - Gnarls Barkley
* Disco Infiltrator (FK's Infiltrated Vocal) - LCD Sound System
* Crash V8 - Kill Memory Crash
* Cobrastyle - TeddyBears
* Alala - CSS
* Rogue Rock - The Rogue Element
* BlackPowder - Motor
* Come Inside - The Chemical Brothers
* SolidRockRazorSteel - Apollo 440
* Rollin' Down the Highway - Apollo 440
* If You're Gonna Jump (Remix) - Paul Oakenfold
* Lights Out - P.O.D.
* Spitfire <2005> - Prodigy
* Busy Child - The Crystal Method
* Weapons Of Mass Distortion - The Crystal Method
* Forza2 Theme - Junkie XL Remix by MarQ

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Marcell
En (is) kicsit hype-olosnak erzem a cikket. Egy negativumot se hoz fel.

Marcell
A C osztalyban, tenyleg minden szazad mp szamit, illetve minden egyes centimeter, amivel kesobb fekezel 😊

Kormanyon en is gondolkozom, bar sokan azt mondjak, hogy szarabb idoket mennek vele, mint joy-jal. (Bar a Forza1-ben en sokkal jobb idoket mentem kormannyal (xbox1-hez még volt), mint joyyal es meg is utaltam joyyal autozni.)

Az utkozesek elkerulese vegett muszaj az elso, de legkesobb a masodik kanyar utan az elre torni.

Sland
"A játék kinézete nagyon ott van, igazi nextgen látványt nyújt, fõleg ha a konzol mellé még egy HDTV-vel is rendelkezik a játékos. A vizuális élményekre nem lehet sok panaszunk, a 2X-es elsimítás (AA) szépen lekerekíti a pixeleket, az autók gyönyörûen csillognak, és a nap állásának megfelelõen árnyékolják az aszfaltot."

2xAA??????? én sehol sem látok AA-t. Olyan recés a kocsik széle vagy pixeles vagy nemtom, hogy az hihetetlen.
Pedig HDTV-n játszok...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista

nálam mindig minden off + auto

honda integra: 1.08.745
bmw m3: 1:08:631
pagani zonda: 53.370
ferrari f430: 1:03:231
tvr: 0:59:187

háromkörös eredményeket elfelejtettem.
hú, néha nagyon szeretnék egy kormányt 😊 amúgy az ai sokszor keresztbetett... szó szerint. iszonyat agresszívek.
Marcell
Irjatok be legyszi azokat a koridoket, amiket ti mentek, ime az enyemek:

HONDA INTEGRA - minden on - : 1.07.701 (harom kor: 3.33.028)
HONDA INTEGRA - minden off - : 1.08.320 (harom kor: 3.34.120)

BMW M3 - minden off - : 1.07.147 (harom kor: 3.31.3)

PAGANI ZONDA - minden on - : 55.420

FERRARI F430 - minden off - : 1.00.784

TVR - minden off - : 1.01.310 (harom kor: 3.13.1)

Nekem az Integra a kedvencem a demoban, de csak azert mert nincsen EVO6 TME, NSX es S2000 😊

deep
Igen, leginkább grafikai seb, amiket egy jó karrier mód kicsit feledtethet, de asszem inkább a Dirt-be ölöm majd a több idõt😊 Aztán fene tudja, lehet hogy az is gáz lesz.
testerlnx
>" De 1000 sebbõl vérzik a játék sajnos, pedig úgy vártam mint még soha semmit."

Ez mind grafikai seb, vagy van más is?
Nekem amúgy nagyon bejön, még mindig várja a polcom 😊

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

deep
Én már a joy-ra tett megjegyzéseivel sem értek egyet, azzal is kiválóan lehet irányítani😊 Marcellnak üzenem, próbálja meg a segítségek ki-be kapcsolgatásával a neki megfelelõ vezetési élményt bekalibrálni.

Szerintem ha valamibe nem lehet belekötni, az az irányítás. De 1000 sebbõl vérzik a játék sajnos, pedig úgy vártam mint még soha semmit.

Kormánnyal nagyon fasza egyébként.
testerlnx
és kormánnyal mennyire igaz amit Marcell írt?

CSOCSO
"Forza 1 + 720p + 1-2 effekt(hdr, dof). KB PGR3 szint." ugye ezt nem gondolod komolyan!!!

PGR3 ban minden palyan orakat toltottem el azzal hogy lassan autokaztam es neztem a tajat mert olyan elethu minden haz hogy beszaras!!!..
deep
Természetesen kormány nélkül kár is véleményezni ilyen tekintetben a játékot😄

Én próbáltam kormánnyal is, meg joy-jal is.
Marcell
Ja meg annyit, hogy sajna ezt joy-jal tolom, lehet kormannyal mas a deadzone es utkozesig eltekerve a drift is megy..

Marcell
A kezdeti lelkesedesem alabb hagyott...
Igazabol a legnagyobb baj, hogy nem erzem valosaghunek a fizikat. Bar elvezetes a jatek, es bele lehet jonni, nem az igazim nem elethu. Ugy gondolom a Forza1 jobb volt (de persze a Live For Speed a legjobb!).

- Furcsallom, hogy nem igazan lehet 20 fokos elfordulasnal nagyobbat driftelni, mert utana mar hiaba tolod ellenkezo iranyba a kormanyt, ha gazt adsz, ha nem; nem hozod vissza. Es ez az osszes demo autora igaz. Igy nincs meg az a kilinccsel elore erzes, ami akkor az igazi, ha kb. 60-80 fokkal keresztbe fordulva sodrodsz egy-egy kanyarba. 😊

- Az apro ellenkormanyzasos korrigalasnal pedig nem tudom idoben visszatkerni a kormanyt (nagy a holtjatek, ill. keson reagal).

- Sok autot olyan erzes vezetni, mintha egy kamiont vezetnek. Nehezek (orrnehezek). Azok is, amik amugy nem.

Es ami lehet az en benasagom, hogy a Ferrarival alig megyek jobb idot, mint az Integraval 😊

deep
Nem, mert akkorát csalódtunk benne, mint az állat😄
insp
Nahát, ennyire nem izgatja a népet ez a játék?

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

insp
Nekem nagyon tetszik a demo.

Pontosan az lett jobb, amit szerettem volna.
A sebességérzet "folyamatosabb", mint az elsõ részben (szerintem az volt az 1 legnagyobb gyengesége) és a kocsi is jobban irányítható.

Az elsõ részt szerintem egy kicsivel az xbox 1 képességei fölé lõtték be, ezért kicsit lassabbnak tûnt illetve az autó is néha mintha kicsit késõbb reagált volna (kormánnyal is ugyanezt tapasztaltam az 1-nél)

A "recék" engem nem zavarnak, szép a grafika így is. Ha lesz egy rakás pálya majd, akkor szerintem ez egy nagyon klassz játék lesz.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Jó játék lett. Bár azért többre számítottam...

grafika: monitoron(ws, 1440x900) nagyon látszik az AA hiánya, nomeg az AF is, bár ezt már megszoktam. az autók szépek, de a táj... hát nem tudom. Forza 1 + 720p + 1-2 effekt(hdr, dof). KB PGR3 szint.

fizika: isteni. na EZÉRT érdemes megvenni a játékot. úgy viselkednek az autók ahogy kell, de mégis... bárki tud vele játszani 1-2 segítséget bekapcsolva, úgy, hogy élvezetes legyen vezetni. Driftelgetni is nagyon cool. Törés külsõleg elmegy, a demóban nincs kihatással az autó menettulajdonságaire, a fullban majd másként lesz.

játékélmény: nos a fenti 2 dolog együtt... jó. demó alapján olyan 8/10. Viszont mint már mondtam jobbra számítottam. Akik nem szeretnek vezetni kerüljék el, mert azoknak uncsi lesz.
ThugEdge
igazad van,nem is azé mondtam
még régen mitomén hanyas mcrae-vel játszottam pc-n,még egy logitech kormányom is volt pedállal és akkor azt elégé élvezetesnek találtam,szal igazad lehet,de már nem fog valszeg érdekelni ez a fajta gémelés😊

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Hát a grafikától nem lehet hanyatt esni.Amolyan "tisztes iparosmunka".Na nem csúnya,csak semmi extra.Itt fénylik,ott csillog,amott tükrözödik,de mégse az a döbbenetes.
Viszont a szimulátor része egész jónak tünik,mondom én,mint ilyen koca autóverseny játékos.
De a demóban is elég sok autó van amiket lehet próbálgatni,ugyhogy szerintem aki teheti,pillantsa meg, a 700 megás letöltést próbaképp mindenképp megéri.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

deep
Nektek nem való a szimulátor, ha ezt unalmasnak találjátok, de erre már rájöttetek😊 Itt a lényeg a vezetésen van, amit igazából kormánnyal lehet jól megtapasztalni.
ThugEdge
osztom,szép meg minden,de tök uncsi az ilyesmi,nekem speciel ha már autós akkor a burnout rvenge-el jól eltok lenni

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Doomista
pár nap és exkluziv tesztet olvashatunk ^^ aki meg nyomja a demot,tessék irni rola sok mindent.

Sztem nem lett nagy szám a game. Ezek a versenyzõsök olyan unalmasak nekem. Persze mondjuk az igazi vezetõ sem lát többet ennél 😄

amugy a graf nem rossz...

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Marcell
Jo oreg szoc kis 55cm-es doboz tv-men a grafika nem sokkal szebb, mint a Forza1-ben, de a jatekelmeny nagyon kiraly! Isteni minden auto (raadasul egy csomo verda van a demoban)...

guardian hero
Hmmm, le kéne menni az üzemorvoshoz... kezdem rosszul érezni magam, haza kéne mennem... 😊

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

deep
Júni 8 asszem.
testerlnx
Érjek má haza 😛 Lehet indulok is 😉 És mikor lehet majd kapni?

deep
Bármilyennel...
testerlnx
Milyen Acc-al?

LEHET SZEDNI A DEMOT!!!!!!!!!!!!!!!<#nevetes1>
Ha igaz ma jön a Forza2 DEMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Doomista

Doomista
pff

ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
deep
Elírás volt, Spiderman 3 demo lesz ma. Forza2 bétát tegnap megkapta rengeteg sajtós, netes oldalak, stb. Egy francia oldal csinált egy nyúzást.
CSOCSO
majus 4...
Jol beszélsz kis gyerek. Várjuk.