Forza Motorsport 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Kormány használatával nem pörögne ki, ezért mondom teljesen gagyi ezt kontrolleren tc nélkül tolni....

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kétlem, de szerintem így jobb :D
Van 1-2 kocsi, amit nem lehet kezelni, de azokkal nem megyek sokat :P
(pl. tunigoltam valami Mercit, az szerintem még 6-osban is kipörgött full gáznál :D)

PSN: berghold

Istencsászár
Hát akkor isten áldotta tehetséged van:)

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Mindig úgy megyek.

bardocz
én jobban szertem ha nehezebben tudom kezelni a kocsit,azért kapcsolok ki mintnt,karrier módban toyota a38-ast feltuningoltam b csopotig,csak keresztbe kb:D
Istencsászár
Ez gagyi, vagyis ez nem reális és nem célravezetõ illetve nem hatékony... persze énis tudnék menni minden nélkül, de nem megyek mert értelmetlen... pedig elhiheted h van tapasztalatom jópár éves szimes multal, s jelennel:)

bardocz
mindennel azzal megyek:Dvayis anélkül,prototípus kocsikkal 3-asban megyek rajtnál kipörgõ kerékkel:D
Istencsászár
GTR, GTL és az összes Gmotor2-õs játékok játszhatatlanok kormány nélkül... a Forza játszható kontrollerrel, s ezért sem lesznek olyan komoly szimek konzolra, mert figyelmbe kell venni hogy a többség kormány nélkül játszik vele, ergo könyebb a gém.

Istencsászár
Annyira nem mert egy R-es kocsival mennyél már TC nélkül:)

bardocz
azt sajnálom hogy gtl-t nem úgy kezdtem,de akkor még csak kezdõ voltam szim-ek terén,amúgy nekem ebben meg gtl-ben jön át legjobban a sebesség érzete,meg még talán rbr,amikor nordschleife-be 250-el kanyarodok:O
Szerintem is alap, hogy kikapcsolsz mindent minden kocsihoz:P

bardocz
az nekem alap hogy egy autzós játékban mindent kikapcsolok ami segíten akarna:P
bocs hogy nem tudtam a nevét...
de szép:P
sztem nagyon jól meg vannak csinálva a kocsik,nekem tetszenek
és sztem gtr2,gtl-hez képst árkádos,mondjuk már a nagyon felsõ kategóriás kocsikkal nehezebben bánok,konzolhoz nem vagyok még hozzászokva
Istencsászár
A segítségek közül a stabilizátort felejtsd el, az autómata váltót detto, elsõ és 4 kerekes gépeknél ne használj kipörgésgátlót, és próbálgasd meg abs nélkül is...

Istencsászár
- mihez képest árkédos...
- nem szép
- kocsik is teljesen átlagosak részletességben 10/5
- Nordschleife -.-

bardocz
úristen nagyon király a játék,bár sztem picit árkádos,de valami eszméletlen szép,és a kocsik is jól meg vanak benne csinálva,meg nürburgring(ami amúgy nem az hanem valami nordschfel****)valami eszméletlen jó,mentem pár kört paganival,kurva jó volt:)
s73
Megmarad a szinted, megmaradnak a kocsik, de bizonyos autók csak adott régióban érhetõk el, és minden régióváltásnál egyre több pénzt kér.

JohnnySmith
(szerinted)

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

áh...soha

de jó lenne már valami bumm....

Sland
Most nézem, hogy van olyan autó, pl. Skyline Nür verió, ami 20as szinten nyílik meg, de csak akkor ha ázsiai régióval kezdek.
Hát én európaival kezdem, de késõbb láttam hogy át lehet váltani amerikaira és ázsiaira.
Há átváltok, akkor megint a 0. szintrõl fogom kezdeni? autóim megmaradnak? újra minden versenyt meg kell csinálni? vagy hogy van ez?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Naxos
vagy bekapcsolja a sokol rádiót.

Túl hosszú a a játék??? :D
Az hátrány hogy hetek múlva is van benne valami új?
Ahogy már mondták tehetesz be saját zenét.

guardian hero
Rádugsz egy mp3 lejátszót vagy USB pendrive-ot a boxra, és azt hallgatsz verseny közben, amit csak akarsz.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Naxos
akinek van vinyó a gépébe légyszi próbálja már meg hogy ha leveszi a géprõl ugy ottvan e a visszajátszás verseny után. köszi. (arcade packom van és gyanítom hogy ezért nem tudok visszajátszást nézni, mondjuk ez szerintem hülyeség mert ps2-n a gt4-ben is van visszajátszás mégsincs vinyó)

bubu13
Tegyél fel a merevlemezedre zenét és közbe hallgasd azt

EEE 1899

üdv. szerintem a játék iszonyat durva nagyon jó, DE 3 apró hibája van:
1.nagyon hosszúra sikeredett a karrier mód, túlságosan is
2.szerintem az autók hangja, pl a Ferrari F430, olyan hangja van mintha egy Peugeot-val mennék
3.nincs verseny alatt zene, mert a megbízhatósági versenyek, hát az minimum 50 perc, és hát én elunom az életem rajta mire végigérek, (beletehettek volna zenét, aki akarja annak szól neki, akinek nem kell zene az meg kikapcsolja, ennyi)

ezt a 3 hibát leszámítva, tökéletes a játék

Naxos
csak én nemtudok ezek szerint replayt nézni?:(

JohnnySmith
Abszolút GT4 szintû a játék....

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Sland
Amúgy milyen autókat lehet jól tuningolni? Mind teljesítményileg, mind optikailag.
A japán gépekre sok mindent lehet venni, de pl a jenki gépekre szinte semmit sem lehet. Olaszra szintén nem lehet, és a németre se nagyon...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Istencsászár
Meg amugyis, azokat az autókat kormány nékül terelgetni hatékonyan nemigen lehet, de kisebb autókat sem, pl a hátsó kerekes erõgépek.

Sland
Nekem van egy Shelby GT500-asom. Megvettem bele mindent, de tényleg mindent.
Full szimulációs módban még 6. sebességben is kipörög meg csúszkál. Ha úgy indulok el, hogy egybõl 6. sebességben van, akkor is kapar de kurvára :D
Ha meg be van kapcsolva a TCS asszem, akkor egész futam közben világít az a szar és még úgyis csúszkál a kocsi.
700Kw, 1100Nm + hátsó kerék meghajtás
Aki ezt a kocsit meg tudja "ülni" driving aid nélkül az lehet hogy tud valamit :)

guardian hero
Akkor biztos te vagy a sumákker, mert full szimulációs módban átlagjátékos kipörgés nélkül elindulni sem tudna egy R kategóriás autóval.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

úgy mondtam

Naxos
ez eddig ok. de nincs replay felirat.

Beérsz a célba és nem continuet nyomsz, hanem replayt :D

Naxos
egyébként hol lehet a visszajátszást megnézni? mert verseny után kellene valahol szerintem de sehol nincs ilyen opció.

Lol nem kicsit könnyû, xD
Szerintem elég ha az ABS-t kiveszed és nézel majd nagyokat.

Naxos
kapcsold ki a segítségeket és állítsd a nehézségi fokot a legnehezebbre. aztán mondj véleményt.

kicsit könnyû a játék....nem kicsit. ócsanba 3 kör alatt kipöri nélkül pagani pályaautóval....nem nagy cucc<#levele>

Naxos
valahogy el lehet indítani a játékot iXtreme-s gépen?

lacy86
Sziasztok!

A forta mostorsport2 -ben lehet két profilt csinálni?
jó lenne! :)
Meg ha vannak valami kis eldugott bonusok akkor azok is érdekelnének! XD

Üdv,lacy86

Gigabyte EP35CDS3R ; Intel E7200 ; 2*2Gbyte DDR2-1066MHz ; Gigabyte 4850 (1Gbyte) ; 3*160Gbyte SATA vinyó

nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.

nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.

JohnnySmith
hmm, hát nagy kár hozzászoktam én is hogy zene nélkül kell játszanom
(picit mondjuk zavar hogy csak azokat játszahtom le amiket én rakok alá mondjuk mp3 lejátszó stb)
Nem értem hogy minek licenszelték a zenéket ha csak menü alatt mennek... semmi értelme :)))

Nem lehet verseny alatt zenét hallgatni. Engem nem igazán érdekel, sõt szerintem jobb is így, de azért megadhatták volna a lehetõséget, hogy mi döntsük ezt el.

\"At Unforgiven Cena, you\'re gonne finally come to the realization, that I am the most vicious son of a bitch in the WWE!\" http://wwewrestling.blog.hu

EZt honnan lehet letölteni?:S

Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hûtõ:)

JohnnySmith
Srácok, most kezdtem csak játszani és észrevettem hogy (mint a GT4ben) nagyon jó zenéi vannak a játéknak. De csak menü alatt.
Kérdésem az hogy a versenyek alatt nem lehet a zenéket berakni, netán mint a GT4ben playlist-et csinálni.
Mert versenyek alatt nincs semmi zene.. :(
Vagy valami nagyon elkerülte a figyelmemet?

LordAndrew
Szép autó. Gratula. Hogyan lehet kimenteni a kocsi képét a konzolról JPG-be? Van valami módja annak, hogy custom (tehát mondjuk fotosoppal rajzolt) grafikát lehessen egy kocsira mappelni, vagy legalábbis betenni a "matricakészletbe" egy ilyet?

Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit

EMBEREK!

Jó játékosokat keresnék megbízhatósági (endurance) versenyre! Hosszú és élethû beállításokkal! R3 vagy R2 osztály. Valaki?

lehet osztott képernyõn menni, de csak "arcade" módban, aminek viszont nincs köze a karrier módhoz.

REALista
Szasztok!Ezzel a játékkal lehet játszani osztott képernyõn?Vagy végig lehet tolni a kooperatív modban???Thx

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!