Forza Motorsport 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Van 1-2 kocsi, amit nem lehet kezelni, de azokkal nem megyek sokat :P
(pl. tunigoltam valami Mercit, az szerintem még 6-osban is kipörgött full gáznál :D)
PSN: berghold
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
bocs hogy nem tudtam a nevét...
de szép:P
sztem nagyon jól meg vannak csinálva a kocsik,nekem tetszenek
és sztem gtr2,gtl-hez képst árkádos,mondjuk már a nagyon felsõ kategóriás kocsikkal nehezebben bánok,konzolhoz nem vagyok még hozzászokva
- nem szép
- kocsik is teljesen átlagosak részletességben 10/5
- Nordschleife -.-
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
de jó lenne már valami bumm....
Hát én európaival kezdem, de késõbb láttam hogy át lehet váltani amerikaira és ázsiaira.
Há átváltok, akkor megint a 0. szintrõl fogom kezdeni? autóim megmaradnak? újra minden versenyt meg kell csinálni? vagy hogy van ez?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Az hátrány hogy hetek múlva is van benne valami új?
Ahogy már mondták tehetesz be saját zenét.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
1.nagyon hosszúra sikeredett a karrier mód, túlságosan is
2.szerintem az autók hangja, pl a Ferrari F430, olyan hangja van mintha egy Peugeot-val mennék
3.nincs verseny alatt zene, mert a megbízhatósági versenyek, hát az minimum 50 perc, és hát én elunom az életem rajta mire végigérek, (beletehettek volna zenét, aki akarja annak szól neki, akinek nem kell zene az meg kikapcsolja, ennyi)
ezt a 3 hibát leszámítva, tökéletes a játék
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
A japán gépekre sok mindent lehet venni, de pl a jenki gépekre szinte semmit sem lehet. Olaszra szintén nem lehet, és a németre se nagyon...
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Full szimulációs módban még 6. sebességben is kipörög meg csúszkál. Ha úgy indulok el, hogy egybõl 6. sebességben van, akkor is kapar de kurvára :D
Ha meg be van kapcsolva a TCS asszem, akkor egész futam közben világít az a szar és még úgyis csúszkál a kocsi.
700Kw, 1100Nm + hátsó kerék meghajtás
Aki ezt a kocsit meg tudja "ülni" driving aid nélkül az lehet hogy tud valamit :)
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Szerintem elég ha az ABS-t kiveszed és nézel majd nagyokat.
A forta mostorsport2 -ben lehet két profilt csinálni?
jó lenne! :)
Meg ha vannak valami kis eldugott bonusok akkor azok is érdekelnének! XD
Üdv,lacy86
Gigabyte EP35CDS3R ; Intel E7200 ; 2*2Gbyte DDR2-1066MHz ; Gigabyte 4850 (1Gbyte) ; 3*160Gbyte SATA vinyó
nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.
nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.
(picit mondjuk zavar hogy csak azokat játszahtom le amiket én rakok alá mondjuk mp3 lejátszó stb)
Nem értem hogy minek licenszelték a zenéket ha csak menü alatt mennek... semmi értelme :)))
\"At Unforgiven Cena, you\'re gonne finally come to the realization, that I am the most vicious son of a bitch in the WWE!\" http://wwewrestling.blog.hu
Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hûtõ:)
Kérdésem az hogy a versenyek alatt nem lehet a zenéket berakni, netán mint a GT4ben playlist-et csinálni.
Mert versenyek alatt nincs semmi zene.. :(
Vagy valami nagyon elkerülte a figyelmemet?
Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit
Jó játékosokat keresnék megbízhatósági (endurance) versenyre! Hosszú és élethû beállításokkal! R3 vagy R2 osztály. Valaki?
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!