3544

Forgotten Hope mod hivatalos honlapja
A Forgotten Hope 2 egy második világháborús modja a méltán népszerű Battlefield 2 játéknak.
* Legújabb verzió: Forgotten Hope 2.57 *
Kétféleképpen lehet letölteni a modot.
1, FH2 Launcher Setup letöltése: ez az automatikus telepítés.
2, A 2 részből álló installer letöltése és telepítése manuálisan, offline.
A Forgotten Hope 2 elindításához szükséges telepíteni a BF2 1.41 és 1.5-ös patcheket.
* BF2 1.41 patch *
* BF2 1.5 patch *
Forgotten Hope 2 publik szerverek:
* Gametracker (Katt ide.) *
* Forgotten Hope 2 Standalone *
-
Dexantreal #418 Megjelenik majd és kész :P. -
már nyár van és még nem jelnt meg okostojás :D -
Nyáron, de már párszor leírtam okostojás
-
miért, mikor fog megjelenni okoska? :D
idén, mi? :DD -
Kurva jó, hogy ennyi féle jármű lesz benne!
Csak a bf2-es motor miatt aggódok egy kicsit! -
1-es leülhet :D -
megjelenés 2009? :D -
[b]Forgotten Hope 2 update:
Sd.Kfz. 222:
The Universal Carrier:
AEC 4x4:
-
TS Zolly #410 Ti is? Mi is. :D -
persze, én meg skizó vagyok :P -
TS Zolly #408 De egen, mert én vagyok az én. :P -
Lámpi dzsó utánzat nem kell rá figyelni :D -
TS Zolly #406 kenszöl :D :P -
Dexantreal #405 Jah, ok thanks az infot! 
Csak láttam, hogy írta lentebb valaki és azt hittem, hogy van, vagy lesz majd BF 3. -
BF2 és 1.41 patch kell hogy FH2-zni tudj.
BF3 nincs csak Battlefield: Bad Company amit eddig konzolra csinálnak. -
Dexantreal #403 Nah, de ezt ne mértem :S. Majd kell ehhez az alap BF 2 és annak összes keigészítője? :S Nem vagyok otthon a témában, de a képeket látva lehet, hogy megvenném őekt mind emiatt.
BF 3 meg mikor érkezik? :S -
hmm mennyi csörcsillt fogok reggelizni a pénégyemmel
-
jaj de fincsi lesz de vááárommáááááá:p -
akkor ideje lenne ha elkezdenél költözzni:) -
Angol tank akna, GS Mk. V update:
Ugye lehet látni a képen, hogy egy zászló is van, na ezt vagy az aknával együtt vagy anélkül is le lehet rakni átverve az ellenséget. 5 másodperc kell egy akna lerakásához és csak az élesitő szerkezet fog kilátszodni a földből és csak fekve lehet lerakni.
A szpotolás, update:
Csak a mesterlövészeknek és a csapatvezetőknek lesz távcsöve, és folyamatosan a célon kell tartani hogy a mindenki lássa a minimapon, nem ugy mint bf2-ben hogy ránézek "Spotted" és futok tovább. -
Nekem a szaggatáson kívül semmi bajom a Dcon-nal.Tök jó az is meg a POE2 is. -
Nekem is! -
haxoror #396 Mire a jelenlegi Dcon játszható minőségű lesz addigra kijön a BF3 is :/
Az FH2-ben van minden reményem. -
Nincs igazán optimalizálva a 0.1 de belső infóból mond hatom, hogy pár pályát már át programoztak. -
Fú de fasza csak menjen a cuccomon. Az a helyzet DCon valamiért beszaggat ugyanazokkal a felbontásokkal mint az alap BF2. Nem értem miért. Pedig csak egy sivatag néhány elhanyagolható ojjektummal. -
Majd átviszem :) -
GYÜJJÖNMÁNKI!!!! TUDOM hogy akkor fog megjönni, mikor költözünk és megint nem lesz netem ... Annyira TUDOM :( -
Amen! -
hát fh1ben matilda pl túlságosan tápos volt, de ezen kívül nem emlékszem kirívóbbra...meg mivel itt szinte első lövésre halálosak a fegyverek, a humán tényező sokkal nagyobb hangsúlyt kap...pl pisztollyal is le tudsz mészárolni egy squadot, ha meglepve hátba kapod őket...a technikai különbségek jóval kevésbé érződnek -
Remélem a balance-ot nem b@sszák el! -
haxoror #388
-
Forgotten hope 2 update:
Push Mode:
Azok akik játszottak az eredeti FH-val nem lesz újdonság ez az újítás. Lényege hogy a minimapon látható merre felé kell támadni és állandó információt kapunk mely zászlókat lehet támadni.
Artillery újratöltési idő:
FH2-ben a játékosok fogják irányítani a rögzített ágyukat melyeknek 60mp lesz az újratöltési idejük.
Kit Limit:
Kit limit fontos FH2-ben, hogy a nagyon erős fegyverek ne sokan használják. De ezek az erős fegyverek realisztikusan halálosak.
De a limitációt a szervereken minden fegyverre külön lehet beállítani.
A szpotolás:
Ki lett dobva a teljes bf2 rendszer!!! Katonák üvöltenek ha meglátnak valamit, a csapatvezető meg a a pályán elhelyezett rádión keresztül adhatja le a koordinátákat. Ezzel megszünik a rádió spam és így az emberek egymás közelében maradnak.
Új csomagernyők:
és még mindig nincs vége...
Német Geballte Ladung 3kg bomba:
Angol tank akna, GS Mk. V:
Marmon-Herrington Mk. III A. Toddel:
Breda M38:
-
FH2 nyáron, a BGF még nem tudni. -
Dexantreal #385 Addig vártok és én is, aztán talán beszerzem a BF2-t és társait. -
HUmanHunter #384 ez még soká jelenik meg :o -
Dexantreal #383 Nagyon jó képek!
Játszanék is majd vele, de se BF2 nincs meg, se kiegészítői... meg ez se. Majd egyszer.
-
nyissunk már egy topikot bf hírek Gerzsontól címmel :DDD -
Battlegroup-Frontlines update:
Ju-87B “Stuka”:
Messerschmitt BF-109:
-
Aranyos kis map! -
Forgotten hope 2 update:
[center][b]
Mersa Matruh: