3544
Forgotten Hope mod hivatalos honlapja
A Forgotten Hope 2 egy második világháborús modja a méltán népszerű Battlefield 2 játéknak.
* Legújabb verzió: Forgotten Hope 2.57 *
Kétféleképpen lehet letölteni a modot.
1, FH2 Launcher Setup letöltése: ez az automatikus telepítés.
2, A 2 részből álló installer letöltése és telepítése manuálisan, offline.
A Forgotten Hope 2 elindításához szükséges telepíteni a BF2 1.41 és 1.5-ös patcheket.
* BF2 1.41 patch *
* BF2 1.5 patch *
Forgotten Hope 2 publik szerverek:
* Gametracker (Katt ide.) *
* Forgotten Hope 2 Standalone *
-
#17 hájja, de nemakartam mondani, mer még nekem lesz kiosztva, hogy montázsojjak mán valamit, oszt az arany szivemmel tuti bevállalnám, pedig deka időm nincsen mostan :( -
TS Zolly #16 Nem akarok bele szóni, de nem inkább egy világosabb banner köne? Mivel afrika lészen. He? -
#15 "Témaindító: Kovács legény"
ajajj :D
amúgy nemkicsit fog büntetni:
csak félek, hogy csapat szinten nemlesz túl sikeres, pedig nembánnám, ha nemcsak publik ökörködés lenne belőle... -
#14 Jééé ennek is van topicja? -
#13 Jókis tankos mapok ,mint pl. Debrecen:) -
Rafia #12 battlegroup 42, az sem volt rossz. Főleg a keleti frontos pályák. Az is készül bf2-re. -
TS Zolly #11 Na!
Bár a másik 2.világháborus mod jobb tetszett. -
Rafia #10 Az első verzió az alap bf1942-höz nagyon király volt, még ma is játszák sokan.
Ezt vártam én is a legjobban, de már nem igazán. Mire kijönnek (az első verzióban csak Afrika lesz) addigra már a bf2-t el is felejtjük. -
HUmanHunter #9 az egynek nem volt topic ja peidg annak is lehetett volna ^^egyébként a [25.Wg] (még fh1 es klán) fh 2 megjelenése után 100% hogy váltani fog^^ -
#8 mennyi sok bf topik , mar lassan azt sem tudom hova kell spammelni -
#7 Ez a [Blocked Ads] szép lesz bannernak :) :) (Mielőtt valaki lelámpázna, tudom, hogy valszeg csak nállam szűri ki .. de akkor is jót röhögtem rajta először :) )
Mindenesetre megy a févriccek közé :) -
#6 Valamelyik modi aki mejd bejön megnézni, hogy mi ez a topik, berakhatá ideiglenesen ezt bannernak:
Kösz :-)) -
#5 köszi, majd benyomok ide vmit ,csak kaját csinálok és most nem érek rá:) -
#4 a legjobb ? már készen van vagy mi ?
az FH1 (+ Fanmappack) télleg jó -
Neoncsoves #3 Kovács Legény nevében is megköszönöm :P -
Temporal Vortex #2 A legjobb mod, ami a BF2-höz készül.
Képek, infók: Itt -
#1 kezdőhsz