64
Dr.G
-
#64 xd -
#63 zárható -
#62 :S -
#61 láttátok azt a részt ahol g néni egy hulla beleit szagolgatta hogy milyen jó illata van? xD -
#60 ez télleg proi darabolásnak tünik majd kipróbálom -
#59 cseppet szakmámba vág, pusztán tudás és tapasztalat -
#58 te is csináltad? :D -
#57 egy erős felindulásban elkövetett, meg merem kockáztatni szerelemféltésből, emberölés áldozatát látjuk, bár lehet vmi aberrált állat műve is, de a lényeg, hogy hozzáértő ember volt a daraboló, látván az ízületek menti vágást, a nyiszálás hiányát, illetve teljesen hidegvérrel csinálta (tapasztalat) -
#56 korrekt -
#55 te meg idióta,mert beleavatkozol mások vitájába :D -
Goth #54 te meg kocka bazmeg. büszke vagy rá? -
#53 a témával kapcsolatban is tesze már be valamit,ha már ennyit írkáltam.de tényleg ne nagyon nézzék a képet akik gyenge idegzetűek,és akik nem készültek fel a legrosszabra.én bírom az ilyesmit,báris képekben,videókon,de sokan nem,és eddig talán ez volt a legdurvább,amit láttam:
24+ !!!! nem ajánlom senkinek de mivel elég sokatokat érdekel a téma nem hagyhadtam ki
-
#52 tudod a lámából is divatot csináltak,meg vannak még hasonlók,ez inkább olyan sg szégynlista,akik tényleg balfaszok.szóval lehet tekinteni divatnak is igazad van,de lehet tényeknek is tekinteni.most nem a képen,meg a szmötyi szón van a lényeg,hanem az elven.és most nem kell attól félni,hogy mindenki felkerül,aki véletlenül nem talált témát és nyitott még 1et,vagy hogy mert fáradt volt,barmul viselkedett.azokat teszük ki szmötyinek,akik rendesen visszaesők.pl. te,és a témanyitó nem lesz szmötyi az is biztos.mert te tudsz normálisan tárgyalni,és nem mindjárt lehordani,szeretnéd megérteni a dolgokat,és nem foglalsz álláspontot,mielőtt tudnád a helyzetet.a témanyitótól pedig elnézést kérek a az anti-szmötyi team nevében,mert ő nem tehet róla,hogy nem bírt többet íni,és megválaszolta a kérdésemet,miközben én lusta vagyok megnézni a műsort :D na köszi,majd megnézem egyszer ezt a dokit... -
#51 gondolom te se örülnél ha a nagyanyád hulláját mutogatnák meg a szivét aki ráadásul halott(elnézést a feltételezésért),hát szerintem ezért nem mutatják viszont a realyti tv-n csak nem kikockázott műtétek vannak -
#50 Mi értelme a műsornak ha mindent kikockáznak!Így már nem is érdekel!!!:( -
FLECK #49 -
#48 okk kössz!
de nem fáj -
FLECK #47 Látod, mondtam hogy ne cseszd szét a topikot. Itt az eredménye. Megérdemelted. -
#46 oké aztán majd találgatunk hogy vese vagy máj:) -
#45 majd max linkelek 18+ jelzéssel, és válogatnom is kell, mert a legtöbb nem publikus -
#44 akár felőlem berakhatsz végülis egy orvosi topik ha úgyveszük -
#43 és ha egy mod benézne akkor plz a topik neve mellé rakjátok még oda a "(tv)" jelzőt köszönöm -
#42 tegyek be képetz? voltam már páron:-) -
#41 ok inkább ne itt vezsekedjünk plz hanem inkább a msorról legyen szó ja és a műsor nem biztos hogy van hétvégén de aszem hogy akkor nincsen sajna és a gyomrodnak nem lesz tőle semmi baja mert a szivet tüdőt meg ezeket kikockázzák azért az durva lenne ha egy halott ember szivét mutogatnák de ha ilyet akarsz látni akkor ott van a reality tv ahol én még semmit nem láttam kikockázni és ott is vannak ám műtétek ahol mindent láthatsz -
#40 mennyiben érint ez téged??? -
#39 jó hogy szóvá kell tenni a balfaszságot, de miért kell ebből is divatot csinálni? -
#38 esténlént van 10 utána sajna így anyám nem hagyja hogy megnézzem végig a discovery channelen és azért nem közöltem az infót mert nem voltam a gépnél és ezért bocsi -
#37 nem látom még mindég nem értitek a szmötyi lényegét.nem csak akkra vonatkozik,hogy voltam zárás előtt,hanem arra is,hogy nyitsz egy topicot és beírod ezt "#1" és úgy hagyod... sajna erre volt,van,lesz is példa... vagy mikor hasonlóan kezdődik,mint ez,hogy nem a topicnyitó közli velünk az infókat,hanem egy másik személy,aki tudja miről van szó... -
#36 igazad van,de ha lennél olyan szí1ves és megmondanád,hogy mikor van,mert eddig akármit néztem nem fordult fel a gyomrom és próbálgatom magam :D -
#35 -
#34 igazságügyi orvosszakértő aki egy hullát boncol és magállapítja hogy miért halt meg és ezt után elmondja a családtagoknak -
#33 szépen elbaszogtatjátok egymást,de a kérdésemre (#15) nem kaptam választ, pedig érdekelne, mivel nincs ilyen csatornám, hogy megnézzem -
#32 -
#31 ez jóóó :D -
#30 de majd Dr.G meggyógyitja beteg agyát -
#29 és nem lessz viszeres a lába öregkorára!!!! -
#28 + az agyában nem fog elpattani egy ér a magas vérnyomástól ami hasznos lehet -
#27 a koleszterin szintje biztos rendben van!!! -
#26 viszont nem fog meghalni magas vérnyomásban:)ha már egy boncolós topik akkor legyen arról is szó :))) -
#25 legalább vagy 50 kiló,kisfiam????