64
Dr.G
-
#24 kár hogy már ezt is ismételgetik bár minden rosszban van vmi jó :D -
#23 na akkor hadjuk az offot:) -
#22 Kemény vagy!!! -
#21 hát igen de ha észrevetted amiko a "hullát" mutatják azok élő emberek azért ha egy hullát mutatnának druva lenne -
#20 OFF
szerintem ezek a szmötyik számalmasak
ON
-
Boeing737 #19 Mindenesetre merész ötlet volt sztem a DC-től hogy bemert vállalni egy ilyen kaliberű műsort. -
FLECK #18 Azthiszi ez a sok kis csicska hogy ezzel menők. Majd lerúgom a pofáját -
#17 sry nem #14, hanem #12 -
#16 OFF:Tényleg idegesítő, hogy minden topik azzal "szmötyinek" nevezett féloldalas képpel -most meg ezekkel- kezdődik. Még akkoris ha zárásra kerül, mindek mindenhova berakni...? -
#15 mert nagyjából felér egy "voltam zárás előtt"-el azért bakker
topichoz:
akkor ez egy igazságügyi orvosszakértő, aki a halál okát hívatott megállapítani a keletkezett sérülésekből, vagy csak szimplán egy korbonc orvos és szétnyiszál, mintát vesz és abból állapítják meg a halált, mert nem mind1 -
#14 csak kár hogy későn megy nekem tetszik^^ -
#13 nem néztem azóta még meg a topikot bocsi -
#12 -
#11 mert egy faszság amit a sok köcsög bepakol minden új topikba mert azt hiszik vicces és divatot akarnak teremteni vele -
#10 #7 -
#9 #5 -
#8 mert miért is? -
#7 -
#6 valaki mondja meg pls hogy ez miért poénos,mármint ez az igen elkúrt ps-"alkotás"
meg akkor már azt is hogy miért nem adnak ezekért a szutykokért egy szép warnt -
#5 kussolj. -
#4 Ez 1 boncolós műsor a Discoveryn éjfél körül. Mondanak valami történetet bevisznek 1 hullát és Dr. G-nek meg kell állapítani, hogy mibe/hogyan halt meg. De szerintem ezt nem nekem kellett volan elmondanom, hanem a topiknyítónak! -
#3 -
#2 Ez mi ember?
Melyiken megy, milyen idokozonkent?es csak hogy McWolfot idezzem; "áááá mégegy topic" -
#1 nekem az egyik kedvenc tévé műsorom ti hogy vagytok vele?nekem nagyon tetszik:)))