Dr.G

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
csak kár hogy késõn megy nekem tetszik^^
bardocz
nem néztem azóta még meg a topikot bocsi
Japep

CHELSEA FOOTBALL CLUB

sweech
mert egy faszság amit a sok köcsög bepakol minden új topikba mert azt hiszik vicces és divatot akarnak teremteni vele

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Dying Soul

SHADOWEYES7
mert miért is?

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
<#mf2>

ProGabe
valaki mondja meg pls hogy ez miért poénos,mármint ez az igen elkúrt ps-"alkotás"
meg akkor már azt is hogy miért nem adnak ezekért a szutykokért egy szép warnt

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Dying Soul
kussolj.

Csuhai G
Ez 1 boncolós mûsor a Discoveryn éjfél körül. Mondanak valami történetet bevisznek 1 hullát és Dr. G-nek meg kell állapítani, hogy mibe/hogyan halt meg. De szerintem ezt nem nekem kellett volan elmondanom, hanem a topiknyítónak!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

SHADOWEYES7

kastil
Ez mi ember?
Melyiken megy, milyen idokozonkent?es csak hogy McWolfot idezzem; "áááá mégegy topic"

bardocz
nekem az egyik kedvenc tévé mûsorom ti hogy vagytok vele?nekem nagyon tetszik😊))
← ElőzőOldal 2 / 2