181
-
Komolytalan #21 Szerintem amit leírtam, az a valós életről szólt okulásul egy kis tininek, aki nem tudja hogy a "no comment" kifejezést mikor illik használni. Nem tudom ennek mi köze van a virtuális élethez. Megkaptad ingyen a leckét, nem kell fizetned érte, mintha illemórára mentél volna. Leülhetsz. -
Morden23 #20 Loverman, te konkrétan retardált vagy. Abszolúte nem érdekel, hogy te mennyire vagy WoW-fanboy. Kifejtettem a véleményemet, és ha meg akarsz cáfolni, akkor légyszíves tegyed tételesen, és magyarázd el nekem, hogy miért látom rosszul.
"ha a WoW annyira szar lenne, akkor nem játszanák ennyien" -> Ezt remélem nem gondoltad komolyan. Mert ha igen, te vagy a sznobságra utazó marketingesek álma.
"hát... nos. Ezzel el is mondtam mindent róla" -> Akkor ügyes vagy. Talán fejtsd ki.
"valamivel azért játszik mert olyan Rossz?" -> Senki nem mondta szerintem (én biztosan nem), hogy a WoW ROSSZ. Olvasd el szerintem még egyszer az írásomat.
"a játékosok száma még mindig bővül" -> Ezért nevezhető divathullámnak. Akik "játszani" akartak vele, már teszik egy ideje. Manapság már nem a játékhoz, hanem egy igen kétes értékű szubkultúrához csatlakozik a WoW-os.
"Tudjátok, vannak olyan emberek akik azzal akarnak kitűnni hogy a jó és/vagy népszerű dolgokra mondják hogy szar..." -> Nem kisfiam. Vannak emberek, akiknek van saját véleményük. Attól, hogy jelen pillanatban nem értek egyet veled, és nem ajnározom a kedvenc játékodat, attól még nem kéne köpködnöd itt. Képzeld, nem azért nem tetszik a WoW, mert népszerű, hanem azért, mert szerintem SZAR. Már kifejtettem miért. Ha ezt nem tudod felfogni, akkor menj vissza orkot nyírni.
Mellesleg az "öntelt fasz" kategóriát mivel vívtam ki? Hogy nem jön be a WoW?! Na cseszdmeg, már állok is a falhoz, és várom a golyót. Ekkora pöcsöt baszki...
-
Komolytalan #19 Az hogy a WoW MMO, az igaz. Az hogy RPGnek nevezi magát szimplán csak annyit jelent, hogy nem akart külön játékkategóriát nyitni. Az tény, hogy sokkal többen játszanak vele, mint bármely eddig RPGvel, vagy egyéb netes, fizetős játékkal játszottak. Ennek oka az, hogy sokkal jobb az áltagjátékosok számára mint bármely eddigi RPG, vagy fizetős netes játék. Ez tény, akárhogy is fáj. Lehet sz.rozni, lehet divatnak nevezni, lehet minden WoWos kockának nevezni, húzni a szátokat, hogy gumimacis retek, soha nem játszanátok vele - mindez belülről, vagyis egy WoW játékos szemével csak irigységnek, és dühös kisgyerekek toporzékolásának tűnik, akiktől elvették a legjobb játékfejlesztő céget a WoW-osok (a befizetett az évi 1milliárd dollárjukkal, te mennyit is költesz 1 évben játékra?). -
Indigo #18 Attól hogy valami népszerű még lehet szar Ezt épp a WoW bizonyítja a legjobban. De nem mindenkinek jön be az MMO-hack-n-slash... -
#17 Wow előnyei: kicsi gépigény, blizzard szintű igényesség(kevés hiba - bár wow-val nem játszottam, de a többi blizz játékkal igen), meseszerű környezet és nagyon sok játékos!
Ha lenne játékra ennyi pénzem, nem gondolkoznék sokat, tuti wowoznék! -
#16 te ezt nem értheted mert becuppantott a virtuális élet, szal majd ha kitörtél a mátrixból akkor osszál nekem észt jó?:P -
Loverman #15 Mellesleg, ha a WoW annyira szar lenne, akkor nem játszanák ennyien... Megnéztem Everquest2-t, hát... nos. Ezzel el is mondtam mindent róla. Vajon lenne olyan sok hülye ember hogy valamivel azért játszik mert olyan Rossz? Nem hiszem. Plusz, régóta megy már a WoW, akinek nem tetszett az már rég abbahagyhatta. De a játékosok száma még mindig bővül. A negatív kampány ellenére is. Tudjátok, vannak olyan emberek akik azzal akarnak kitűnni hogy a jó és/vagy népszerű dolgokra mondják hogy szar... -
Loverman #14 Morden, te ihletted az aláírásom;) -
#13 Szerintem is vannak akik csak azért játszanak, hogy elmondhassák WoW-oznak. Olyan mint az IWIW, az is "trendy" most, csak pár betűben tér el ;-) -
TommyGun #12 Én amióta WoW-ozok nem is játszok másssal...annyira kevés a többi egyszemélyes gém játékélménye a wow-hoz képest hogy csuda...és amúgyis a wow világa és az egész megvalósítás és fantáziálás kitűnő...nem kevésbé ahogy az a hatalmas világ magával ragad... -
Szeszmester #11 Ne fikázzátok, nagyon is jó játék. Szerintem nagyon jó móka, csak túl sok idő kell hozzá, 52es szinten abba is hagytam, de addig nagyon élveztem. A grafikája olyan gumimacis, de van egy sajátos hangulata, ami magával ragad és nem ereszt. -
#10 Elég kommersz tudott lenni, hogy ne egy szubkultúrális izé maradjon csak. Ennyi. De ez egy profibb játékos szemében könnyen hátrány is lehet egyben. -
Morden23 #9 Ha már itt tartunk, sosem értettem, hogy mi jön be annyira az embereknek ezen a játékon. Szerepjátéké szempontjából tényleg egy rakás szar (mondjuk ez legalább annyira a játékosok, mint a játék hibája), grafikailag meg az én szememnek eszméletlenül giccses és kifejezetten taszító. Ez ellenben szubjektív, kinek mi, ugye.
Azért nem kéne a TV-hez hasonlítani, azt többen nézik, mint amennyien WoW-oznak. És igen, lehet divatnak nevezni, pontosan attól a ponttól, amikor bizonyos emberek azért nézik meg a játékot, fizetik be a díjat, hogy "csatlakozhassanak" a WoW-os szubkultúrához.
Hát szar egy divat, annyi szent. -
#8 Szerintem az fogja meg a legtöbb embert, hogy egyszerű, és csilivili, másik része pedig az előző részek sikeressége, így már egy félig ismert világa csöppen bele az ember.
Pedig egy mmorpgben nekem inkább az RP rész, és a kevésbé csilivili dolgok tetszenek. Lineage rulz :) -
Komolytalan #7 Ha "no comment" akkor miért írsz? Általában kérdésre szokták azt válaszolni prominens személyiségek hogy "no comment", ha nem akarnak válaszolni. De te egy senki vagy, ráadásul nem is kérdeztek. -
Loverman #6 Mellesleg: WoW rulez! "World Of Warcraft is a feeling" -
Loverman #5 "átgonoljátok"? okés:D amúgy, miért lenne divat a wow? hány ember néz tv-t? és,divatnak nevezik? nem. amúgy, senki sem mondhatja hogy a WoW azért sikeresebb mert sokkal több helyen reklámozzák. én azóta akartam játszani vele hogy a War3 cd-jén volt egy videó róla.ennyi.a WoW-nak már alapból volt egy bázisa, azok a gamerek akik akkor már nagyon kedvelték a Warcraft 1-2-3-at. -
#4 zombie nation...no comment, szépen mentek és átgonoljátok az életeteket, jedi erő rulez:) -
LowEnd #3 És az is divattá vált, hogy divatnak tartsák, ha divatnak nevezik a WoW-ot. -
#2 Trendy:) -
#1 "A WoW játékból divattá lett, akárcsak a mobiltelefon, vagy az iPod."
az is divattá vált, hogy divatnak nevezzék.