Miért sikeres a World of Warcraft?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Megsúgom neked kistestvér hogy a hack-n-slash az hogy odamész a mobhoz és addig klikkelgetsz rá míg kinem nyúl valaki. Vagy te, vagy a mob.
A WoW ott kezdõdik hogy nem ilyen. Összetettebb és érdekesebb. Nem arról szól mint a Diablo hogy na akkor oda megyek a kö-kömény barbárommal és nyomom a Frenzy-t mint az õrült. A WoW-ban egynél több spell van és abból ötöt, de inkább 10-et egész bíztos használsz.
egy - két nõnek kiváncsi lennék a segglyukára.. ha a véleményére nem is. <#hehe>#hehe>
There is only one Boss!
#15 Talán a birkaszellem miatt mennek annyian? Ha már a haver ott van akkor megyek én ..
#19 a hozzászólásod aolyan amilyen a neved... komolytalan..inkább veszek 2-3 havonta egy nagyon igényes és tartalmas játékot mint kifizessek egy raklap pénzt ugyanazért hónapokon át.. akkor már inkább a GW, ott nem lenne a tudat hogy játszani kell ha már fizetek érte...
Amúgy egy pár éve a CS, meg a Half-Life volt ilyen divatjáték.. mindenhol ezekrõl hallottttál...
2. Elõször is, mint "kétes" szubkultúrára reflektáltam. Másodszor is, pont abban jelentkezik ez, amit egyszer, egy másik topic-ban valaki már kifejtett: WoW-kocka. Ez is egy kategória.
3. Ez emgint egy roppant bonyolult mondat, amit nem lehet felfogni. Mit nem értesz azon, hogy felháborodok, ha valaki azért "faszoz" le, mert nem szeretem a WoW-ot? És nem szarozni szeretek, normálisan kifejtettem, hogy véleményem szerint mi is a probléma a játékkal.
4. Ide csak isteníteni lehet jönni? Kötelezõ érvényû WoW-worshipping? Amúgy pedig demokrácia van. Most tényleg mondjam azt, hogy szarok bele? Elkezdek normális hangon beszélni, erre jön egy kretén, és leolt, mert "nem szeretem a WoW-ot"? Na, pont ez a szubkultúra 😊
Minden "divatnak" vége lesz egyszer.
""ha a WoW annyira szar lenne, akkor nem játszanák ennyien" -> Ezt remélem nem gondoltad komolyan. Mert ha igen, te vagy a sznobságra utazó marketingesek álma." - ez alapján minden ami sikeres sznobság, vagyis aki nem akar sznob lenni, az vegye a csõdbement cégek terméket az outletekben, ugye? Ha még1x meglátlak coca-colát, vagy Johnny Walkert inni...
""a játékosok száma még mindig bõvül" -> Ezért nevezhetõ divathullámnak. Akik "játszani" akartak vele, már teszik egy ideje. Manapság már nem a játékhoz, hanem egy igen kétes értékû szubkultúrához csatlakozik a WoW-os."
A meredék bakugrásokkal tûzdelt következtetésedben egy apró hibára hadd hívjam fel a figyelmet: éppen arról volt szó, hogy a WoW nem is RPG, csak hack 'n slash. A legtöbb WoWos játékos nem is beszélget egymással, max nagyobb guildeknek van vetri/trillianjuk, de elég sokan szólóznak, vagy annyira szorul a kommunikációjuk hogy hunter pull, heal (de ezt már adon írja:-). Akkor hol is itt a szubkultura?
""Tudjátok, vannak olyan emberek akik azzal akarnak kitûnni hogy a jó és/vagy népszerû dolgokra mondják hogy szar..." -> Nem kisfiam. Vannak emberek, akiknek van saját véleményük...."
Szerintem a két állítás nem zárja ki egymást. Viszont az cáfolatod követõ dühkitörés alátámasztja Loverman érvelését, hogy vannak emberek, akik csak szarozni szeretnek...
Ebben semmi túlmisztifikálás nincsen. A Blizzard meg nem a kedvenc fejlesztõcégem. Egy szóval, csak elmélkedtem azon, hogy nekem mi nem jön be a WoW-ban? Szégyelljem?
"ha a WoW annyira szar lenne, akkor nem játszanák ennyien" -> Ezt remélem nem gondoltad komolyan. Mert ha igen, te vagy a sznobságra utazó marketingesek álma.
"hát... nos. Ezzel el is mondtam mindent róla" -> Akkor ügyes vagy. Talán fejtsd ki.
"valamivel azért játszik mert olyan Rossz?" -> Senki nem mondta szerintem (én biztosan nem), hogy a WoW ROSSZ. Olvasd el szerintem még egyszer az írásomat.
"a játékosok száma még mindig bõvül" -> Ezért nevezhetõ divathullámnak. Akik "játszani" akartak vele, már teszik egy ideje. Manapság már nem a játékhoz, hanem egy igen kétes értékû szubkultúrához csatlakozik a WoW-os.
"Tudjátok, vannak olyan emberek akik azzal akarnak kitûnni hogy a jó és/vagy népszerû dolgokra mondják hogy szar..." -> Nem kisfiam. Vannak emberek, akiknek van saját véleményük. Attól, hogy jelen pillanatban nem értek egyet veled, és nem ajnározom a kedvenc játékodat, attól még nem kéne köpködnöd itt. Képzeld, nem azért nem tetszik a WoW, mert népszerû, hanem azért, mert szerintem SZAR. Már kifejtettem miért. Ha ezt nem tudod felfogni, akkor menj vissza orkot nyírni.
Mellesleg az "öntelt fasz" kategóriát mivel vívtam ki? Hogy nem jön be a WoW?! Na cseszdmeg, már állok is a falhoz, és várom a golyót. Ekkora pöcsöt baszki...
Ha lenne játékra ennyi pénzem, nem gondolkoznék sokat, tuti wowoznék!
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Azért nem kéne a TV-hez hasonlítani, azt többen nézik, mint amennyien WoW-oznak. És igen, lehet divatnak nevezni, pontosan attól a ponttól, amikor bizonyos emberek azért nézik meg a játékot, fizetik be a díjat, hogy "csatlakozhassanak" a WoW-os szubkultúrához.
Hát szar egy divat, annyi szent.
Pedig egy mmorpgben nekem inkább az RP rész, és a kevésbé csilivili dolgok tetszenek. Lineage rulz 😊
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler