2231
NFS : Carbon Garage
-
kis kocka #1070
-
freddyman #1069 Drift tök nehéz... -
horitazi #1068 én szerda óta játszom,26%....én se sietek! -
Toroco #1067 nem kell ezt elkapkodni, mint aki 1-2 nap alatt végig játsza. én 64%nál vagyok, és már egy hete játszom. szépen beosztom, elég rövid ez a game. meg órákat pepecselek az autók optikázásával. sajna sok matrica meg kaszni nem elérhető, mert arra hajtottam hogy a teljesitmény tuning cuccok meglegyenek. de réjöttem hogy felesleges volt, mert 60%ig teljesen széria RX7el mentem, egyetlen tuning az volt hogy feketére festettem. Van is több mint 400000 pénzem. -
horitazi #1066 na sikerült, na meg még 1 drift és 1 sprint is belefért így már 26%nál vagyok ...lassan de biztosan haladok :D
még1x kösz mindent! -
Toroco #1065 jobb felső sarokban mutatja a pontokat. valszeg nem fog elsőre sikerülni. jó nyomja a csávó. viszont amikor majd Angie ellen mész könnyű lesz. övé a 21th street banda, a város alsó felén. a verseny 40%nál már megnyerheted. -
horitazi #1064 meg is próbálom :) -
horitazi #1063 thx:) szóval mindenképpen próbáljam lehagyni 10másodperc erejéig ?!:) -
#1062 Jah akkor sry én voltam a lúzer -
#1061 Driftre gondolsz? LOL az nem üldözés:D
-az a lényeg hogy több pontot gyűjts össze az ellenfelednél mégpedig úgy hogy (hogyismondjam) a kanyarokban faralsz...minél jobban csúszik az autó annál több pontot kapsz...
-
#1060 az a lényege hogy maradj mögötte és kövesd vagy akármikor meg tudod előzni előzd meg és hagyd le pár10 másodpercr eés akor megnyered amikor az elős részébe csinálsz pontokat akkor azt a másodikba nem szabad hogy lenullázodjon teáht az elsőbe minnél több pontot csinálj annál jobb vgay :) -
horitazi #1059 http://www.sg.hu/kep/2006_07/0723nfs4.jpg
ilyesmire gondoltam ,hogy ez nem megy...nem értem a lényegét! -
horitazi #1058 20%nál vagyok,de a boss race-nél megakadtam...a körversenyt megnyerem kiírja ,hogy "completed" utánna van az az üldözős amikor oldalt mennek a méterek....az elsőnél végig követem,de megelőzni lehetetlen ..végén megint "completed" a 2. felénél mikor én vagyok elöl nem tudom mit kell csinálni...ha végig én vezetek akkor is "loss" !valaki tudni segíteni? -
#1057 törölt hozzászólás -
#1056 törölt hozzászólás -
#1055 de szombat este nem a gép előtt ülnek emberek ha nem szórakozóhelyeken piálnak és csajoznak !!én is ott lennék de tiszta beteg vok :(( -
#1054 GYEREKEK! alig múlt el szombat....Nincs suli! tessék benyomni a képeket!had dícsérjem őket! -
#1053 semmi extra de lehet ez benne a szép:D -
#1052 törölt hozzászólás -
#1051 píí banyeg :S azt hittem neked tetszeni fog :| na akkor igyekszem unlockolni a normális spoilert :c -
Code92 #1050 a festés nagyon szép a spoiler hát az ronda de úgy az öszkép az jó -
#1049 ha Unlockolva lenne egy másik légterelő akkor az lenne rajta és nem ez.. de sztem ez ezzel a mérettel pont így illik hozzá :) ha nem tetszene nem lenne rajta :P -
#1048 szedd már le azt a vasalódeszkát hátulról :Dd amúgy jó lenne -
#1047 nagyon ott van csak sztem az a légterelő nagyra sikerült
de Klassz! -
#1046 ha már tetszik akkor megérte vele szenvedni :P -
#1045 Nekem tetszik:) -
#1044 Látom kell ide vmi ami feldobja a topikot.. eléggé nem jó autók készülnek itt :| Na itt az SLR-em, ennél jobb gép nincs is a game-ben ;)
-
#1043 ahogy a hozzászóláskat olvastam már 1 nyelváltoztatás is elég ahhoz,hogy a régi mentéseket ne lehessen uninstall útán visszatenni.
Sztem betesz valami "kodot" minden 1es mentésbe.Ne nagyon reménykedj... -
zátony #1042 csá! légyszi mondja meg valaki, hogy iért nem tudom elindítani a saját mentésemet más gépen????
mi a teendő?
-
#1041 sztem csak SM3-asoknál engedi... -
#1040 ja és tükrötni h. lehet számokat ha 1általán lehet -
#1039 Ez az utóbbi nagyon fasza, azt meg tudjátok mondani h. radeon x700pro-nál, de még x800-nál sem engedi bekapcsolni a blurt -
#1038 És az 1es sincs jó helyen, argh ezt nem is vettem észre -
#1037 [IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
-
#1036 nem szebb,pedig játékban igen....nemértem...talán a fraps miatt lehet,vagy rosszúl látom, mert be vagyok *aszva :D -
#1035 Kicsit feljebb toltam a grafikát,bullet time rulez
Remélem azért így szebb látványt nyújt...
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
-
#1034 nem rossz, bár a szám nem kéne! -
#1033 nem nagy durr meghát az a szám az oldalán... :| -
#1032 [URL=http://kepfeltoltes.wrz.hu/upload/0/0/0/4f6bca364d.jpg]Dodge #1[/URL]
[URL=http://kepfeltoltes.wrz.hu/upload/0/0/0/2726af7414.jpg]Dodge #2[/URL]
[URL=http://kepfeltoltes.wrz.hu/upload/0/0/0/b5db7fde31.jpg]Dodge #3[/URL] -
#1031 jaja sajnos...
Most feljebb toltam a graffot ,de hát mintha a matrix modban lennék.
Azért belinkelek majd 1-2 járgányt,ha tudok így jobb grafikával