NFS : Carbon Garage

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csabush
én a gelériámba töltöttem eddig, de betelt, szal majd keresnem kell mást

A linkelés? Itt a szövegdoboz alatt van egy olyan h kép beszúrása. Ha rákattolsz felugrik egy ablak amibe kell a link. Ide a kép direktlinkjét kell megadni, amit a böngészõbe is beírnál, ha megakarnád nézni.

svédcsepp
Skacok, hová szoktatok feltölteni képet és melyik linket szurjátok be?
(forum1,forum2,direktlink?)

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

svédcsepp
ohhhh.bocs.el*asztam

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

svédcsepp
Ez mán döfi.NA,de nem akarok lemaradni

csabush
A színvilág kissé egyhangú, de nem merek durvább színekkel kisérletezni ilyen autóknál, szvsz ezeknek nem állna jól vmi ríkító zöld, vagy lila, vagy tudomisén milyen szín. Nekem így tetszenek😊

csabush

csabush
direkt mozdult el a vynil? szvsz nem szép h nem szimmetrikus

Atti12
Na tuningoltam egy kicsit én is 😊
RX-7:

És egy Subaru, nem sokat láttam még itt :/:

DJ Skyline

báttyó02

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Chester1
Nyomsz 1 print screen -t , leteszed a játékot az tálcára, paintet elindítod, CTRL + v és már benn is van a kép..

Lethys
választ plz

SNAKE01
legalább addig amíg képet csináltok a játékból toljátok már fel kicsit a grafot meg egy kis AA sem ártana.sokkal szebb lenne a kocsi meg a kép is.némelyik kép olyan ocsmány... -.-

mike0013
nem rossz... hány %-éknál vagy?

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Lethys
hogy lehet kilopni a képet??
a fotókészítésre kell menni és vhova lementi de hova????
vagy hogy??

Pethy23
Skyline-nal végig lehet nyomni?
Pheaper

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

magus755
köszi majd megnézem hogy milyen lenne ugy de nekem tetszik ez a kék is😊

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

Pheaper
sztem probáld meg a kék szin helyett vmi szürkét vagy feketét sokkal jobban nézne az ki 😊

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

magus755

magus755

kúl a verdád
Barney Tech
13" felni jóvan jóvan...

de nyomi... honda Ez RX8!!! láccik a fényszóróján!
magus755

Barney Tech
Miez?
Fel akarna szálni?

b-type
Lotus..csak szeliden.

..és itt lehet off, egy dömper: kép 😊)

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

OrioN the S
akkor rakj be te is egy kocsit te is.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

csabush
txh!

SZilaJMaGGoT
Ezek igazán szépek... Látom vannak azér még ízléses cuccok... 😊

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Bocs tiszta honda s2000, de tényleg rx8 😊
Hiába a mai autók mind egyformák... nincs karakterük.
szal sorry.
szerintem is, de én mint nagy honda fan kicsit magamra vettem hogy nem tudja megkülönböztetni a 2t

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

autoszimulator
no ez ocsmány

.: mobilize.hu :.

Siluro
Az RX-8ra gondolt szerintem.

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

milyen lila honda??????????

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

Minek? A neten kinn van minden a játékban szereplõ autó, aki meg átalakítja az a saját ízlésére formálja és mint tudjuk a szépség relatív. Pl ez a lila honda kifejezetten gusztustalan. (bocsi a tulajtól)
Siluro
És ez nem is hülyeség 😊
Amúgy lanon lehet játszani a Carboonal? Mert nem találtam igazából ilyen opciót benne. Ha lehetne versenyeket is rendezhetnénk.

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Lethys
Kocsi szépség versenyt kéne rendezni😄<#wink><#nezze>

Lethys
nekem már ez a kocsi nem tetszik túl exponált😄

csabush
khm, úgyérzem kicsit átestél a ló túloldalára😄 Érdekes autó..

Looooser

Én pici autóm nem a legjobb de még az elején vk a gémnek

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

csabush

Hat lehet csak az en izlesem olyan ize, de nekem itt egy auto se tetszik. Vagy maga az auto tupusa, vagy a festes rajta. Roszabb esetben mindketto :S
De azert gratu mindenkinek!😊

DaniX14
figyel ne legyen már nagy szád figyelj ti is csak arra figyltek aki már iit van miot sztem majd ha te is csinálsz ien pikcsört ien sebességel egy drift pályán akkor majd feszithetsz te is!!!kössz

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

bowari

A kedvencem

Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit

b-type

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

CSOCSO
nah a piros fekete slr meg vhogy kinez...
Tigristank
Szép kocsik.<#eljen>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

DJ Skyline